meduza4 30.09.05, 12:11 sie ze mna do Castoramy??? Tapety, farby, srubki i tym podobne sprawy musze obejrzec ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malwa Re: Kto przeleci.... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.09.05, 13:03 Jak poczekasz do nowego roku (poczatki stycznia), to bardzo chetnie;-ppp W towarzystwie latwiej podejmowac decyjze...;-D Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Kto przeleci.... 30.09.05, 13:06 Eeee, chyba do stycznia to nie bede czekac :-( Teraz niedlugo trzeba bedzie sie przeleciec :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: Kto przeleci.... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.09.05, 13:14 No coz... to zycze Ci ROMANTYCZNYCH zakupow:-) Ja musze niestety poczekac:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Kto przeleci.... 30.09.05, 13:52 A ja sie musze przeleciec zaraz do banku, wrrrr :-((( Zakupy w Castoramie natomiast bede robic za pare dni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Kto przeleci.... 02.10.05, 08:14 Po co do Castoramy.;)) Mam Słodowego..."Zrob to sam".. mozna pokombinowac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Kto przeleci.... 04.10.05, 09:14 Żeby kombinować trzeba mieć najpierw kawałek deski, ze dwa gwoździe, trochę kleju, więc je muszę kupić ;-PPP A ile mam na to funduszy... niech to będzie moją słodką tajemnicą ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Kto przeleci.... 04.10.05, 09:29 To zrobilas juz te zakupy czy nadal aktualne ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec0001 Re: Kto przeleci.... 04.10.05, 10:10 pierszy post piotra nie pestmistyczny ... gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
boski.facet Re: Kto przeleci.... 04.10.05, 10:54 meduza4 napisała: > sie ze mna do Castoramy??? > Tapety, farby, srubki i tym podobne sprawy musze obejrzec ;-PPP > Hihi, tytuł uskrzydłony, a Ty szukasz majsterklepki. I na tapetę chcesz go złapać ? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Kto przeleci.... 04.10.05, 12:19 boski.facet napisał: > > Hihi, tytuł uskrzydłony, a Ty szukasz majsterklepki. I na tapetę chcesz go > złapać ? Bo taki tytuł miał być... żeby złapać ;-) Kto by tu zajrzał bez takiego tytułu ;-PPP I nie na tapetę chcę łapać, tylko może lepiej na klej. Proponuję metylan, jak już przy tapetach jesteśmy. No i może zdjęcie owego bohatera na tapetę sobie dam ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELBO Re: Kto przeleci.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 13:07 .... byłem wczoraj w OBI.. ale nie ma to jak castorama:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Kto przeleci.... 04.10.05, 13:45 No to Ty pewnie się przelecisz ze mną ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Kto przeleci.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 13:48 no... nie zgadłaś.. mam troche inne plany i ucze się asertywności. dzis dokończe tapetowanie, sprzatne podłoge i jak zdąże to wyczyszcze i zafuguje listwy.. tyle teorii:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Kto przeleci.... 04.10.05, 13:53 A to czemu nie rzekłeś, że tapetujesz? Potapetowalibyśmy oboje ;-) Ale nic to, skończ u siebie to wytapetujesz u mnie ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Kto przeleci.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 14:00 mam jeszcze wieszak do zrobienia, szafe do skończenia.. i malowanie u rodziców.. zapisze Cię na liście.. czekaj 12 lipca 2008.. sory to wakacje.. czyli 11 listopada po 18:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Kto przeleci.... 04.10.05, 14:32 11 listopada... 2008??? Do tego czasu to ja trzech innych frajerów znajdę ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bELBO Re: Kto przeleci.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:26 JAK SAMA NAPISAŁAŚ FRAJERÓW:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Kto przeleci.... 04.10.05, 17:28 a juz mialem przeleciec sie z Toba :P Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Kto przeleci.... 05.10.05, 09:13 Jak chcesz to chodź... Co to w sumie szkodzi? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Kto przeleci.... 05.10.05, 10:57 wiesz, nie jestem i nie mam zamiaru robic z siebie frajera najpierw zmien podejscie do ludzi ktorzy po prostu chca pomoc bo mialem taki zamiar, ale i tak by nic z tego nie wyszlo bo jak dobrze wiem to nie jestesmy z tego samego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Kto przeleci.... 05.10.05, 14:12 konrado80 napisał: > wiesz, nie jestem i nie mam zamiaru robic z siebie frajera > najpierw zmien podejscie do ludzi ktorzy po prostu chca pomoc > bo mialem taki zamiar, ale i tak by nic z tego nie wyszlo > bo jak dobrze wiem to nie jestesmy z tego samego miasta O matko! A kto powiedzial, ze cokolwiek tutaj napisalam powaznie?!?!?! ;-PPP Nie wiem po co mialabym leciec do tej Castoramy jak mi na obecna chwile potrzebny tylko 1mb okleiny do mebli (takie cos, co sie zwija w rolke) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dios PROWOKATORKA!!!! ( delikatnie rzecz ujmując) 05.10.05, 15:04 to po co piane bijesz..a potem pytaja czy mozna tu pisac powaznie . Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: PROWOKATORKA!!!! ( delikatnie rzecz ujmując) 05.10.05, 15:47 A tak, dla zabawy :-D Odpowiedz Link Zgłoś
bope Re: Kto przeleci.... 04.10.05, 16:46 moge sie z toba przeleciec, nie tylko do castoramy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: Kto przeleci.... 06.10.05, 21:00 w Rzeszowie otworzyli nową:)-ja się mogę tam z Tobą przelecieć:) Odpowiedz Link Zgłoś