messja 25.09.02, 15:55 "obloczek nadziei i kropla usmiechu pod parasolem uszytym ze snow" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: dla ciebie tylko... IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 20:26 musialo byc pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dla ciebie tylko... 28.09.02, 00:20 Gość portalu: ada napisał(a): > musialo byc pieknie bylo pieknie:)))) ale wierszyk niestety nie jest moj, "ukradlam" w Sopocie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messjasz Re: dla ciebie tylko... 28.09.02, 12:18 to kiedy poznam szwagierke, czyli twoja dziewczyne? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dla ciebie tylko... 28.09.02, 16:25 messjasz napisała: > to kiedy poznam szwagierke, czyli twoja dziewczyne? ty chyba mario nie masz blizszej rodziny skoro mi tyle czasu i uwagi poswiecasz:) samotny i wsciekly na caly swiat... coz nic na to nie poradze:) Odpowiedz Link Zgłoś
messjasz Re: dla ciebie tylko... 28.09.02, 17:43 o, znow wylazi cos z ciebie. Masz omamy? Biale myszki tez widzisz. Niepotrzebnie nasz stary lal cie w leb za mlodu. Teraz sa efekty! Odpowiedz Link Zgłoś
messjasz Siostrzyczko 28.09.02, 18:55 znowu malenstwo masz goraczke? A moze to te lenki z dziecinstwa, z powodu ktorych tak sie moczylas. Pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
messja ty masz "lenki":)))))))))) 29.09.02, 14:30 messjasz napisała: > znowu malenstwo masz goraczke? A moze to te lenki z dziecinstwa, z powodu > ktorych tak sie moczylas. Pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
messjasz Re: ty masz 'lenki':)))))))))) 29.09.02, 15:26 co ja mam to moja sprawa. idioty z siebie na forum nie robie, jako ty to czynic zwyklas! Jak to bylo z tym "tchurzem" ? Odpowiedz Link Zgłoś
messja bo ty jestes tylko tchurzem:) 29.09.02, 23:50 messjasz napisała: > co ja mam to moja sprawa. idioty z siebie na forum nie robie, jako ty to czynic > > zwyklas! Jak to bylo z tym "tchurzem" ? > Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: dla ciebie tylko... 28.09.02, 21:20 messjasz napisała: > o, znow wylazi cos z ciebie. Masz omamy? Biale myszki tez widzisz. > Niepotrzebnie nasz stary lal cie w leb za mlodu. Teraz sa efekty! Messja ty chyba rzeczywiście nie zauważyłaś różnicy między prześladującymi ciebie nickami a mario2. Wyobraź sobie, że to ktoś inny i nie jestem nim ja, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dla ciebie tylko... 29.09.02, 14:01 > > Wyobraź sobie, że to ktoś inny i nie jestem nim ja, hehehehe. a ty wyobraz sobie, ze moglbys poswiecic swoja uwage lepszej sprawie, niz ataki w takim zalosnym stylu:) Odpowiedz Link Zgłoś
messjasz Re: dla ciebie tylko... 29.09.02, 15:27 no jasne- pozdrow przy okazji swoja dziewczyne! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dla ciebie tylko... 30.09.02, 21:42 messjasz napisała: > no jasne- pozdrow przy okazji swoja dziewczyne! > Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: z ciebie tylko... 30.09.02, 23:13 messja napisa?a: > "obloczek nadziei > i kropla usmiechu > pod parasolem > uszytym ze snow" > cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha hi hi hi hi hi ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha hi hi hi hi hi hi hi hi hi cha cha cha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś