Dodaj do ulubionych

Do Krajanki - Analityczki:)

25.11.05, 17:21
Tak będzie widoczniej.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=32381464&a=32517376
Hej Krajanko! Moi mili Staruszkowie mieszkają na ul. Łagiewnickiej. Weekendy
spędzam w Łodzi i znam ten sympatyczny park. Jeśli masz ochotę na spacer po
mieście i jakąś dobrą kawę bez zobowiązań, to pozwolę sobie napisać do
Ciebie. Obiecuję nie zamęczać Ciebie ani mundurowymi sprawami, ani swoimi
studiami na AON. Pogadamy o czymś przyjemnym. O książkach, kinie, teatrze.
Zobaczysz, że ogólna opinia o mundurowych nie jest prawdziwa. Też jestem
znaczny. Wysoki przystojny ponoć brunet. To jak, Krajanko, ustawimy się?
Zaglądnij do skrzynki mailowej - czeka tam list ode mnie. Pozdrówka. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gosiag Re: Do Krajanki - Analityczki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:50
      o widze sierżuś nie traci czasu..hoho ;-))))
      • sierzant_novvak Re: Do Krajanki - Analityczki:) 25.11.05, 20:39
        hoho nie hoho. Krajanka to Krajanka. ;-)
        • Gość: gosiag Re: Do Krajanki - Analityczki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:43
          hoho ;-)))
          • sierzant_novvak Re: Do Krajanki - Analityczki:) 25.11.05, 20:52
            Dziewczyna ładna tyle powiem.:) Z fotki -hoho! ;)
            • Gość: gosiag Re: Do Krajanki - Analityczki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:54
              krajanki zawsze są ładne
              • sierzant_novvak Re: Do Krajanki - Analityczki:) 25.11.05, 20:58
                I mądre. :-)
                • Gość: gosiag Re: Do Krajanki - Analityczki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:04
                  zapewne tak samo jak Krajanie;-)))
    • white.falcon Re: Do Krajanki - Analityczki:) 25.11.05, 23:12
      Powodzenia! Pozdrów Analityczkę ode mnie. :-)
      • sierzant_novvak Re: Do Krajanki - Analityczki:) 26.11.05, 00:16
        Pozdrowię. Ucieszy się Dziewczyna. Znacie się z reala? :)
        • Gość: gosiag Re: Do sierżanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:01
          no prosze - normalny facet, który szuka, nie boi się i nie uprzedza się...;-)
        • white.falcon Re: Do Krajanki - Analityczki:) 26.11.05, 16:30
          Spotkaliśmy się jakiś czas temu w większym gronie. Bardzo fajnie gadało się. :-)
    • sierzant_novvak Re: Do Krajanki - Analityczki:) 27.11.05, 23:13
      Dziękuję Krajanko. Miło było spotkać się. Reszta w @.:)
      • Gość: jolka-senna Re: Do Krajanki - Analityczki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 07:55
        sierżancie a kto Ty jesteś?
        moze pogadamy?
        • sierzant_novvak Re: Do Krajanki - Analityczki:) 29.11.05, 00:15
          Pogadać można. A ty kto jesteś? Ja to numdurowy wesoły i zbawny. A ty Panno?
          • Gość: jolka-senna Re: Do Krajanki - Analityczki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 11:19
            Ja.. a taka jedna, studiuje w wawie, szukam fajnego gościa, do pogadania,
            zabawy i połażenia po knajpkach. Co robisz w weekend?
            • analityczka Re: Do Krajanki - Analityczki:) 29.11.05, 11:35
              W weekend idzie ze mną do teatru:)
              • Gość: jolka-senna Re: Do Krajanki - Analityczki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 12:13
                na całe dwa dni? Nie wierzę, na pewno bedzie miał troche czasu;)
                • analityczka Re: Do Krajanki - Analityczki:) 29.11.05, 12:15
                  Jeśli przyjedziesz do Łodzi to pewnie jakąś chwilkę dla Ciebie znajdzie:)
                  • Gość: jolka-senna Re: Do Krajanki - Analityczki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:27
                    na pewno wpadnie do Wawki...znam takie fajne knajpki z tańczącymi panienkami
                    popatrzy sobie trochę na przepustce :)))))))
                    • analityczka Re: Do Krajanki - Analityczki:) 29.11.05, 14:41
                      Aż pcha się na usta pytanie:"skąd znasz te knajpki z tańczącymi panienkami?"
                      No ale przez wzgląd na wrodzoną kulturę-nie wnikam:)
                      Dość skrajne upodobania,by weekendy spędzać w teatrze a dni powszednie na
                      tancereczkach "go-go"...Ciekawe jak nasz kochany Sierżancik to skomentuje:)
                      • Gość: jolka-senna Re: Do Krajanki - Analityczki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:45
                        poprostu staram sie wpasować w jego prawdopodobne gusty, bo teatr to pewnie
                        męka dla niego :)))))))PPPPPPPP
                        • analityczka Re: Do Krajanki - Analityczki:) 29.11.05, 14:49
                          Z tego co zdążyłam go poznać to raczej woli teatr-wedle jego propozycji właśnie
                          tam spędzimy kolejny wieczór.
                          Najłatwiej sprowadzić człowieka do pozycji prostego trepa w związku w
                          wykonywanym zawodem...podczas gdy nie wie się o nim nic:))
                          • Gość: jolka-senna Re: Do Krajanki - Analityczki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:58
                            a Ty już wszystko o nim wiesz? może udaje?
                            • analityczka Re: Do Krajanki - Analityczki:) 29.11.05, 15:04
                              Nigdy nie można dowiedzieć się o człowieku wszystkiego bo stanie się nudnym
                              rozmówcą.
                              Wiem tyle ile chciał żebym wiedziała,i vice versa.
                              Nie podejrzewam by udawał-bo i po co??:)
                              • Gość: jolka-senna Re: Do Krajanki - Analityczki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:23
                                a moze ma jakiegos kumpla, to może wpadnę do Łodzi?
                                bo widzę, że jesteś trochę zazdrosna :)))))))
                                • analityczka Re: Do Krajanki - Analityczki:) 29.11.05, 15:26
                                  A o to to już musisz zapytać jego-o ilości i jakości kumpli nie rozmawialiśmy
                                  zbyt wnikliwie.Z tego co wiem najlepszy jego przyjaciel jest
                                  już "zaobrączkowany" ale pewnie na kompanii coś Ci znajdzie-300-tu chłopa to
                                  można wybierać:)

Zazdrosna?Nie rozśmieszaj mnie.:)))
                                  • Gość: jolka-senna Re: Do Krajanki - Analityczki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:33
                                    NNo to mi uzyło, ufffff
                                    Jeżeli inni sa tacy porzadni jak on wygląda to może to całkiem fajne
                                    towarzystwo? Jak sie tutaj nie odezwie to napiszę do niego. :)
                                    • analityczka Re: Do Krajanki - Analityczki:) 29.11.05, 15:36
                                      Pewnie się odezwie ale wieczorkiem.
                                      Powodzenia w szukaniu w takim razie:)
                                    • sierzant_novvak Re: Do Krajanki - Analityczki:) 30.11.05, 00:29
                                      Eeee Jolka. Ty mi nie psuj tu planów. Teatr lubię. Źle mnie oceniasz. Chyba nie
                                      podpasowalibyśmy. Siema! :)
    • analityczka Re: Do Krajanki - Analityczki:) 28.11.05, 09:15
      Cześć
      Po raz pierwszy ktoś założył wątek specjalnie dla mnie-oj łapiesz sierżancik
      punkty...:)
      Dziękuje jeszcze raz za miły wieczór.Mam nadzieje że nie był ostatni-trzymam za
      słowo z tym teatrem.
      Pozdrawiam
      A.
      reszta w @
      • sierzant_novvak Re: Do Krajanki - Analityczki:) 29.11.05, 00:16
        Mam bilety. Zajrzyj @ czy Ci termin pasi. :)
        • analityczka Re: Do Krajanki - Analityczki:) 29.11.05, 09:22
          Cześć Sieżancik
          Oj widzę że masz Ty spory tłum zainteresowanych-musimy poważnie porozmawiać
          wieczorem!:)Za mundurem pannienki sznurem...:)Jestem prawie zazdrosna;)
          Zaraz napiszę@.
          Miłego dnia
          • sierzant_novvak Re: Do Krajanki - Analityczki:) 30.11.05, 00:26
            No to już wiesz że nie proszę się o to Kwiatuszku. Gadać to jedno, a robić to
            coś innego. Przecież wiem że tu piszesz i widzisz. Też patrzę..... ;)

@

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka