paaula 22.10.02, 14:56 NIENAWIDZE!!!!!!! MAM WAS DOSYC!!!!!!!!!! PODLI DRANIE!!!! MANIPULATORZY!!! BOSSSZZZZ , CHCE MI SIE WYC!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grogreg O! to o nas. IP: proxy / 212.160.165.* 22.10.02, 15:10 A czemusz to? Wszystkich razem, czy kazkego z osobna? Jakaz to zemste planujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: O! to o nas. 22.10.02, 15:15 Moze by tak jak w "Seksmisji" sie z nimi rozprawic :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: O! to o nas. IP: proxy / 212.160.165.* 22.10.02, 15:21 Naprawde? Chcialabys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: O! to o nas. IP: proxy / 212.160.165.* 23.10.02, 10:21 Tego dryblasa z wiertalota tez? Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: NIENAWIDZE FACETOW !!!!!!!!1 22.10.02, 15:19 Nie lubię być szczery ake cóż ... prawda jest taka , że kobiety niczym nie różnią się od facetów . I tak samo jak facet tak i kobieta może zranić . Kobieta chyba nawet bardziej ... Rada na dziś upij sie a jak wytrzeźwiejesz poszukaj innego faceta! P.S. Albo poszukaj kobiety - ja będąc kobietą z pewnością zostałbym lesbijką! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: NIENAWIDZE FACETOW !!!!!!!!1 22.10.02, 15:43 A teraz co? Zostales pedalem? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: NIENAWIDZE FACETOW !!!!!!!!1 22.10.02, 16:02 Wykrzyczałas już całą złość Paaula? A teraz powiedz, czy nie spotkałaś nigdy dobrego faceta? Kobieta też potrafi zniszczyć, ale w sposób bardziej wyrafinowany. Ale to pewnie boli podobnie. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: NIENAWIDZE FACETOW !!!!!!!!1 22.10.02, 16:35 właśnie się dowiedziałem , że doszą i ciałem grzmotnik jest pedałem!!!!!! może jednak nie...!! Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: NIENAWIDZE FACETOW !!!!!!!!1 22.10.02, 19:17 A ja nienawidzę kobiet, powody podałem we wcześniejszych wpisach. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: NIENAWIDZE FACETOW !!!!!!!!1 23.10.02, 09:33 grzmotnik napisał: > właśnie się dowiedziałem , że doszą i ciałem grzmotnik jest pedałem!!!!!! > > może jednak nie...!! No nie... Ja ci wcale tego nie zarzucam, tak tylko zartuje :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: NIENAWIDZE FACETOW !!!!!!!!1 22.10.02, 22:24 widac, ze szczerze i od serca, jak ci juz ktos dobrze radzil: taka zlosc trzeba najpierw zapic, a potem wygadac sie i wyplakac so kolezanki:) paaula napisał(a): > NIENAWIDZE!!!!!!! MAM WAS DOSYC!!!!!!!!!! > PODLI DRANIE!!!! MANIPULATORZY!!! > > BOSSSZZZZ , CHCE MI SIE WYC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly A ja kobiet i mezczyzn 23.10.02, 03:33 paaula napisał(a): NIENAWIDZE!!!!!!! MAM WAS DOSYC!!!!!!!!!! PODLI DRANIE!!!! MANIPULATORZY!!! BOSSSZZZZ , CHCE MI SIE WYC!!! Nareszcie napisala jakas baba z jajmi! Ja bym to jeszcze udoskonalil i dodal: NIENAWIDZE KOBIET I MEZCZYZN!!!!!!! MAM WAS DOSYC!!!!!!!!!! PODLE DRANSTWO!!!! MANIPULATORZY!!! BOSSSZZZZ (!?) (paaula, co to jest bosszzz????), CHCE MI SIE WYC!!! - mnie tez!!! Wiec wyjmy sobie razem: Auuuuuuuuuuuuuuuuuu Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justysia Re: A ja kobiet i mezczyzn IP: *.ok.ae.wroc.pl 23.10.02, 11:00 Tak sobie wybraliscie, tak macie. A teraz cierpcie za bledy. Za nie zawsze sie placi. Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: A ja kobiet i mezczyzn 23.10.02, 11:05 Justysia wybrała mnie i nie ma problemu!!! Więc gorąco się polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: A ja kobiet i mezczyzn 23.10.02, 11:09 grzmotnik napisał: > Justysia wybrała mnie i nie ma problemu!!! Więc gorąco się polecam!! Chyba.... zalecam :))) A co z Iwusia, z Nadine i... ze mna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: A ja kobiet i mezczyzn 23.10.02, 11:21 Jak to co wy też nie macie problemów !!! hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: A ja kobiet i mezczyzn 23.10.02, 11:32 grzmotnik napisał: > Jak to co wy też nie macie problemów !!! hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: A ja kobiet i mezczyzn 23.10.02, 11:52 grzmotnik napisał: > z grzmotnikiem! Alez moj drogi -z toba sa same problemy :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: A ja kobiet i mezczyzn 23.10.02, 12:05 To chyba mówimy o różnych grzmotnikach!! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: A ja kobiet i mezczyzn 23.10.02, 12:14 grzmotnik napisał: > To chyba mówimy o różnych grzmotnikach!! Alez skadze :))) Mamy tylko rozny punkt widzenia jesli chodzi o tego samego Grzmotnika :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: A ja kobiet i mezczyzn 23.10.02, 13:02 Dobrze , że chociaż mamy ten sam punkt leżenia!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: A ja kobiet i mezczyzn 23.10.02, 13:37 grzmotnik napisał: > Dobrze , że chociaż mamy ten sam punkt leżenia!!!!!!!!!!1 Punkt lezenia takze mamy inny... Chocby ze wzgledow geograficznych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: A ja kobiet i mezczyzn 23.10.02, 14:43 W sposóbe geograficzny to się zgadzam . Natomiast patrząc generalnie to ten sam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: A ja kobiet i mezczyzn 23.10.02, 14:49 No nie wiem czy generalnie ten sam :))) Jedni lubia lezec na plecach, inni na boku.... Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: A ja kobiet i mezczyzn 26.10.02, 13:07 meduza4 napisała: > grzmotnik napisał: > > > Justysia wybrała mnie i nie ma problemu!!! Więc gorąco > się polecam!! > > Chyba.... zalecam :))) > A co z Iwusia, z Nadine i... ze mna ??? A tak wogóle i w szczególe co z grzmotnikiem się stało? Na polecał się , na zalecał się i wziął i znikł... Grzmotnął coś:))))))))))))))))))))))))???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
paaula Re: NIENAWIDZE FACETOW !!!!!!!!1 23.10.02, 11:49 OK. WYKRZYCZALAM SIE, JUZ MI TROCHE LEPIEJ, ZGODNIE Z RADAMI UPIJE SIE DZIS , JUTRO , __POJUTRZE MOZE TEZ? , I JESZCZE PARE RAZY __ WRRRRRRRRR OD FACETOW CHWILOWA ABSTYNENCJA A TAK POZA TYM TO JA KOCHAM TYCH SK.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: NIENAWIDZE FACETOW !!!!!!!!1 23.10.02, 13:47 Ja ich tez nienawidze:)))))) Cholerni zapładniacze zawsze mnie uprzedzą a potem uciekną:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: NIENAWIDZE FACETOW !!!!!!!!1 23.10.02, 14:46 Czyżby ktoś cie zapłodnił i uciekł????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: NIENAWIDZE FACETOW !!!!!!!!1 23.10.02, 14:52 grzmotnik napisał: > Czyżby ktoś cie zapłodnił i uciekł????????????????????? Ze mnie ktos mogl zaplodnic i uciec... to jeszcze rozumiem :))) Ale Szarego??? Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: NIENAWIDZE FACETOW !!!!!!!!1 23.10.02, 14:54 heheheeh nie tylko wszystkie fajniejsze laski ...i te sławne też ..kurde no...ooo np. pani w radiu mówi o madonnie ją tez ktos wczesniej ode mnie zapłodnił.....i jeszcze parę innych...tych znajomych i tych nieznajomych:))))) Odpowiedz Link Zgłoś