forward 06.11.02, 17:29 jak odkurzacz atomowy, mam dosyć i już zapieprzę komuś tuż, tuż dowalić, przywalić a później oddać poddać a może ze strachu posrać Forward Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forward Re: Ale jestem wkurzony 06.11.02, 18:18 Ty się nie śmiej ja naprawdę mam czasami dość widocznie taki kiepski ze mnie gość Chciałbym być jak kapitan Kidd ukryć skarb albo mieć jak dzwonnik z Notre Damme garb Ważne to ukryć się gdzieś i siebie schować i jeszcze komuś tyłek skopać Forward Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Ale jestem wkurzony 06.11.02, 18:41 czasami też mnie tak bierze, na szczęście mija zanim coś zrobię forward napisał: > jak odkurzacz atomowy, mam dosyć i już > zapieprzę komuś tuż,> Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Ale jestem wkurzony 07.11.02, 06:02 forward, to ze masz ochote komus przylozyc, to ja doskonale rozumie. Wiadomo, ludzka rzecz. Troche boksu zawsze poprawia atmosfere. Nie dosyc ze jest przyjemne, to jeszcze dziala uspokajajaco na samopoczucie. Pozniej na zgode idzie sie na piwo i jest juz po krzyku. No tak, ale z kobieta tego nie zrobisz. Tylko, za cholere nie moge zrozumiec po co ci ten garb dzwonnika z notre Damme (ten, o ktorym pisales powyzej)! I do tego chcesz sie jeszcze z tym garbem chowac? Stary. Zostala Ci stara metoda. Jakies piwko z kumplami... i swiat znow zacznie nabierac barw. quickly Odpowiedz Link Zgłoś