lot-lot 20.11.02, 10:57 Jesli sie kogos kocha przez internet, to czy zdrada jest, jesli sie go zdradza przez internet? Pytam tylko z ciekawosci - co odpowiecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meduza4 Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 11:04 Moim zdaniem zdrada czegokolwiek i kogokolwiek to nic wiecej jak tylko postepowanie wbrew pewnym regulom i wlasnemu sumieniu... Dla jednego zdrada to przespanie sie z kims a dla kogos innego -zdrada jest nawet sam flirt. I ostatnia kwestia -czy osoba ktorej post dotyczy czuje sie zdradzana czy nie? Bo jesli czuje sie zdradzana, to na jakiejs plaszczyznie pewnie zdradzona zostala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Internetowa ZDRADA IP: proxy / 212.160.165.* 20.11.02, 11:50 A dla Ciebie flrt internetowy to zdrada realnego partnera? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 11:59 Zalezy co za flirt... Bo mnie by zabolalo gdybym dowiedziala sie, ze realny partner na przyklad siedzi godzinami w sieci w celach uprawiania wirtualnego seksu. Uznalabym, ze albo go nie satysfakcjonuje moja osoba, albo cos z nim jest nie tak. Natomiast jezeli flirt mialby sie ograniczac do sporadycznych pogaduszek, to w zasadzie co w tym zlego? Ale na szczescie -nie ma mnie kto zdradzac i jest to jeden z plusow bycia singlem :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 12:09 W jednym z reality show, uczestniczka programu powiedziała przed kamerami że w necie ma swojego "internetowego powiernika", przyjaciela który jest web maisterem jej internetowej strony i któremu powierza swe sekrety. Jej mąż z którym ma dwójkę dzieci był wściekły o tego przyjaciela i miał wiele do niej pretensji, a to mógłbyć co najwyżej flirt. Każdego boli co innego. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 12:19 Dokladnie, Forward -kazdego boli co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Za internetowa zdrade... 20.11.02, 12:25 ...nalezy sie najwyzszy wyrok wymiaru sprawiedliwosci - odlaczenie od komputera i Internetu - dozywotnio! Wlaczasz jakikolwiek komputer, a on Ci lot-lot na to, wstawia taka oto gadke: LOT_LOT NAWET NIE PROBOJ! HAVE A GOOD DAY Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Za internetowa zdrade... 20.11.02, 12:29 Co to znaczy miłość przez internet? Zero realu? Jeśłi tak, to czy to nie jest raczej gra wyobraźni i złudzeń? Czy można zdradzić przez net? Sam net to za mało by zdradzić, ale wystarczająco dużo by zniszczyć zaufanie, zranić kogoś bliskiego, WYSTARCZAJACO BY KOGOŚ STRACIĆ.. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Internetowa ZDRADA IP: proxy / 212.160.165.* 20.11.02, 13:25 meduza4 napisała: > Zalezy co za flirt... Bo mnie by zabolalo gdybym > dowiedziala sie, ze realny partner na przyklad siedzi > godzinami w sieci w celach uprawiania wirtualnego > seksu. Ze niby jak? >Uznalabym, ze albo go nie satysfakcjonuje moja > osoba, albo cos z nim jest nie tak. A jak bedzie sobie ogladal "panienki", to odniesiesz podobne wrazenie? > Natomiast jezeli > flirt mialby sie ograniczac do sporadycznych pogaduszek, > to w zasadzie co w tym zlego? > Ale na szczescie -nie ma mnie kto zdradzac i jest to > jeden z plusow bycia singlem :)))))))))) Oho, ktos ma tu mnie za idiote i wciska mi kity. Doskonale wiesz, ze kazdy "singiel" oddal by te wszystki plusy za te minusy nie bycia "singlem". :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 13:39 Gość portalu: grogreg napisał(a): > meduza4 napisała: > > > Zalezy co za flirt... Bo mnie by zabolalo gdybym > > dowiedziala sie, ze realny partner na przyklad siedzi > > godzinami w sieci w celach uprawiania wirtualnego > > seksu. > > Ze niby jak? Co niby jak? > > >Uznalabym, ze albo go nie satysfakcjonuje moja > > osoba, albo cos z nim jest nie tak. > > A jak bedzie sobie ogladal "panienki", to odniesiesz podobne wrazenie? Tak i dlatego unikam facetow, ktorzy nie moga zyc bez ogladania panienek :) > > > Ale na szczescie -nie ma mnie kto zdradzac i jest to > > jeden z plusow bycia singlem :)))))))))) > Oho, ktos ma tu mnie za idiote i wciska mi kity. > Doskonale wiesz, ze kazdy "singiel" oddal by te wszystki plusy za te minusy nie > bycia "singlem". > :) Biorac pod uwage wszystko to, co mnie spotkalo gdy nie bylam sama zaczynam sie zastanawiac, czy nie lepiej mi teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Internetowa ZDRADA IP: proxy / 212.160.165.* 20.11.02, 13:53 > > > > Ze niby jak? > > Co niby jak? No wirtualny seks. Bo jesli masz na mysli jakies cyberprotezy to kontakt z wibratorem tez mozna uzanc za zdrade. > > Biorac pod uwage wszystko to, co mnie spotkalo gdy > nie bylam sama zaczynam sie zastanawiac, czy nie > lepiej mi teraz??? I co? Lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:01 Gość portalu: grogreg napisał(a): > > > > > > Ze niby jak? > > > > Co niby jak? > > No wirtualny seks. > Bo jesli masz na mysli jakies cyberprotezy to kontakt z wibratorem tez mozna > uzanc za zdrade. > I dlatego nie mam wibratora -wolalabym realnego faceta niz takie zabawki czy swintuszenie w sieci. A jak ktos woli net czy gadzety z sex-shopu to... cos tu chyba nie tak... > > > > Biorac pod uwage wszystko to, co mnie spotkalo gdy > > nie bylam sama zaczynam sie zastanawiac, czy nie > > lepiej mi teraz??? > > I co? Lepiej. A wiesz, ze lepiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Internetowa ZDRADA IP: proxy / 212.160.165.* 20.11.02, 15:17 Ty faktycznie masz mnie za idiote. Chyba sie obraze. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:26 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Ty faktycznie masz mnie za idiote. Skad tak niskie mniemanie o sobie? :)) > Chyba sie obraze. Jako wolny obywatel tego kraju masz do tego prawo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Internetowa ZDRADA IP: proxy / 212.160.165.* 20.11.02, 15:38 A ta chciala zebym jescze piwo z nia pil. To dopiero obsuwa by byla. Pewnie by to nagrala. Tia, rozne sa formy zdrady. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:41 Gość portalu: grogreg napisał(a): > A ta chciala zebym jescze piwo z nia pil. To dopiero obsuwa by byla. Pewnie by > to nagrala. > Tia, rozne sa formy zdrady. ale tu grogreczek dzisiaj nerwowy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:44 meduza4 napisała: > Co ma piwo do zdrady?????? moze boi sie, ze przyszlabys na spotkanie tylko ze wzgledu na piwo:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:47 A kto powiedzial, ze przyszlabym z innego wzgledu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Internetowa ZDRADA IP: *.univ.szczecin.pl 20.11.02, 17:18 No tak, swieczki nie zapalila.... teraz wszystko sie w logiczna calaosc uklada. Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 14:53 sex w internecie to chłopcy uprawiają jak maja 17 lat .Prawdziwy sex jest w realu . Tak jak miłość może być tylko realna. Marzenia są tylko marzeniami Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 14:58 rb13 napisał: > sex w internecie to chłopcy uprawiają jak maja 17 lat .Prawdziwy sex jest w > realu . Tak jak miłość może być tylko realna. Marzenia są tylko marzeniami wiec w necie sa sami marzyciele :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rb13 Re: Internetowa ZDRADA IP: 80.48.253.* 20.11.02, 15:27 Marzyciele są też na jawie i w realu ,a i w internecie też się zdarzają Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 16:01 Gość portalu: rb13 napisał(a): > Marzyciele są też na jawie i w realu ,a i w internecie też się zdarzają To ja takiego marzyciela poproszę ładnie zapakować i wysłać do mnie w charakterze bozenarodzeniowej niespodzianki ..... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:04 rb13 napisał: > sex w internecie to chłopcy uprawiają jak maja 17 lat . I tu sie mylisz -poznalam kogos, kto powinien juz byc zonaty i moglby spokojnie myslec o dzieciach... a jednak znajomosc szybko sie skonczyla bo wolal podniecac sie przed monitorem z kazda nastepna, ktora sie nawinela... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:11 może był ułomny i tylko to mu pozostało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:14 kasia-s napisała: > może był ułomny i tylko to mu pozostało ;) Ulomny na duchu -chyba tak. W kazdym razie juz dwoch jego znajomych tak powiedzialo, a wlasnie poznalam trzeciego, ktory tez ma o nim zle zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:17 ułomość na duchu to też ułomność ;)) (wyluzuj Meduza, szkoda Twoich nerwów dla łachmyty) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:22 kasia-s napisała: > ułomość na duchu to też ułomność ;)) > > (wyluzuj Meduza, szkoda Twoich nerwów dla łachmyty) no właśnie Meduza wyluzowała i uzewnętrzniła swoje odczucia ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:29 kwasna_cytryna napisała: > no właśnie wyluzowała i uzewnętrzniła swoje odczucia ;- )))))))) chyba jeszcze nie do końca wyluzowała, bo je uzewnętrznia tu i ówdzie od pewnego czasu, a uważam, że on z tego tylko ma przyjemność, ale masz rację nie moja sprawa, już się nie wtrącam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:43 kasia-s napisała: > kwasna_cytryna napisała: > > > no właśnie wyluzowała i uzewnętrzniła swoje odczucia ;- > )))))))) > > chyba jeszcze nie do końca wyluzowała, bo je > uzewnętrznia tu i ówdzie od pewnego czasu, a uważam, że > on z tego tylko ma przyjemność, ale masz rację nie moja > sprawa, już się nie wtrącam :))) to on jest "z tad"? a ktory to?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:46 Nie z tego forum Messja -na szczescie :))) Tutaj porzadniejsi ludzie :)) Dobra -koniec tematu, idziemy na piwo, dzisiaj ja stawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:50 o kurcze, a ja tak daleko:((( ale poczekaj jeszcze miesiac - a przyjde napewno, nietylko ze wzgledu na piwo:))))))) meduza4 napisała: > Nie z tego forum Messja -na szczescie :))) > Tutaj porzadniejsi ludzie :)) > Dobra -koniec tematu, idziemy na piwo, > dzisiaj ja stawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:56 Przyjdz kiedy chcesz -piwo aktualne :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:59 meduza4 napisała: > Przyjdz kiedy chcesz -piwo aktualne :) ty lepiej uwazaj - bo naprawde przyjde, a raczej przyjade:))))))))) (jedno piwo od kusego, drugie od ciebie, jak tak dalej pojdzie, to mi sie uzbiera na caly wieczor:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 16:13 No ale przeciez wiesz, ze ja nie jestem bezinteresowna i chce cie tym piwem przekupic, zeby dostac pierwsza nagrode w konkursie... Zartuje -gdybym chciala dac ci lapowe nie mowilabym o tym glosno na forum :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 16:15 meduza4 napisała: > No ale przeciez wiesz, ze ja nie jestem > bezinteresowna i chce cie tym piwem przekupic, > zeby dostac pierwsza nagrode w konkursie... > Zartuje -gdybym chciala dac ci lapowe nie > mowilabym o tym glosno na forum :)))) jesli ma byc lapowka, to jedno piwo nie wystarczy:)))))))))) a teraz musze znikac. jutro ustalimy szczegoly:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:23 To moze o rente inwalidzka powinien wystapic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rb13 Re: Internetowa ZDRADA IP: 80.48.253.* 20.11.02, 15:23 jednym słowem zgadzasz się ze mna , bo to był tylko wiekowy (sic)chłopiec ,ale o duszy siedemnastolatka. Przepraszam dojrzałych emocjonalnie 17 -latków 1 Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:27 Aaaa... Niektorzy moi koledzy z ogolniaka to juz w wieku lat 15-tu byli duchowo dojrzalsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rb13 Re: Internetowa ZDRADA IP: 80.48.253.* 20.11.02, 15:41 Duchowo , a ja wtedy tylko fizycznie . Co za pech ! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:43 Gość portalu: rb13 napisał(a): > Duchowo , a ja wtedy tylko fizycznie . Co za pech ! No widzisz jakie to niesprawiedliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Internetowa ZDRADA 20.11.02, 15:45 Gość portalu: rb13 napisał(a): > Duchowo , a ja wtedy tylko fizycznie . Co za pech ! ale jaka szczerosc:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś