Dodaj do ulubionych

jestem juz po 50-tce i ciagle chce

IP: *.ny325.east.verizon.net 04.04.06, 02:41
czy to normalne? Zyc bez tego nie moge,chyba nie jestem odosobniona czekam na
wypowiedzi moich rowiesniczek i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • azaheca Re: jestem juz po 50-tce i ciagle chce 04.04.06, 02:53
      Dziwne byłoby gdyby się nie chciało.
      Kobieta odczuwa pełnię doznań erotycznych dopiero ok. 35-go roku życia.
      Wszystko przed Tobą.
      Mała podpowiedź: wejdź na stronę www.sympatia.onet.pl
      tam od chętnych aż się roi,kłopot z wyborem,w Twoim wieku masz największe
      szanse u mężczyzn w przedziale wieku 22-32 lata.
      • Gość: Barbara Re: jestem juz po 50-tce i ciagle chce IP: *.ny325.east.verizon.net 04.04.06, 03:04
        Dzieki za rade ale ja mieszkam w USA a strona ktora podales to z Polski,mimo
        tego dziekuje Tobie i pozdrawiam ,Barbara.
        • azaheca Re: jestem juz po 50-tce i ciagle chce 04.04.06, 03:16
          Barbaro droga,owszem strona jest z Polski,ale jest tam również cała masa ofert
          z całego świata,bardzo dużo z USA,zaloguj się,zrób sobie profil ze zdjęciem i
          zobaczysz....skrzynka zapcha się natychmiast ;-))
          Pozdrawiam również,powodzenia!
          • quickly Re: jestem juz po 50-tce i ciagle chce 04.04.06, 03:26
            Basiu, nie napisals czego Ci sie chce...
            Moze moglbym Ci w czyms pomoc.
            • Gość: Barbara Re: jestem juz po 50-tce i ciagle chce IP: *.ny325.east.verizon.net 04.04.06, 03:28
              za daleko mieszkasz,szkoda,Barbara
          • Gość: Barbara Re: jestem juz po 50-tce i ciagle chce IP: *.ny325.east.verizon.net 04.04.06, 03:26
            A Ty skad nadajesz? Jestes mezczyzna czy kobieta? Pzdr.
            • quickly azaheca, to babka... 04.04.06, 03:31
              Ja dobrze wiem.
              Bo wszystko co konczy sie na "a", to jest rodzaju zenskiego.
              Np. Kaligula, Lukaszenka, Baba Jaga, Attyla (no ten Hun co to napadl
              Petronelisza z Rzymu) itd. itd.
              • Gość: anka Re: azaheca, to babka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 22:18
                ale się rozbawilam, dziekuje
    • azaheca Re: jestem juz po 50-tce i ciagle chce 04.04.06, 03:37
      Quickly,spoko,spoko,nie obsłużysz całego świata i nie żałuj kobiecie,ok?
      Dałam jej świetną radę,skorzysta jak będzie chciała.
      Jak nie możesz spać,to kangury zacznij liczyć.
      • Gość: Barbara Re: jestem juz po 50-tce i ciagle chce IP: *.ny325.east.verizon.net 04.04.06, 03:40
        Ale jestescie klotliwi...
        • azaheca Re: jestem juz po 50-tce i ciagle chce 04.04.06, 03:45
          No wiesz! wystąpiłam tylko w obronie kobiety,Brutusico jedna ;-))
          • Gość: Barbara Re: jestem juz po 50-tce i ciagle chce IP: *.ny325.east.verizon.net 04.04.06, 03:48
            Hmmm,Brutusico? Wyjasnij
          • Gość: mlody771 Re: Do Azaheca IP: *.ct.gemini.ntplx.com 04.04.06, 04:19
            A przyjemnie by Ci bylo, jak by kazdy facet mial swojego obronce? Prezydent ma
            paru i zobacz jak on wyglada.
      • Gość: mlody771 Re: jestem juz po 50-tce i ciagle chce IP: *.ct.gemini.ntplx.com 04.04.06, 04:17
        U niego jest teraz dzien w AU pozatym on lata samolotami, wiec mu wszendzie
        blisko. Ale strona jest naprawde dobra. Sasiadke(mieszka w odleglosci15km)nawet
        w stanach znalazlem. Ale ten swiat maly. Pozdrowienia dla Was wszystkich.
        • quickly Czesc mlody! 04.04.06, 04:26
          Gość portalu: mlody771 napisał(a):

> U niego jest teraz dzien w AU pozatym on lata samolotami, wiec mu wszendzie
          > blisko. Ale strona jest naprawde dobra. Sasiadke(mieszka w odleglosci15km)
          nawet w stanach znalazlem. Ale ten swiat maly. Pozdrowienia dla Was wszystkich.

--------------------------------------------------------------------------------

No faktycznie, u mnie jest teraz 12.24 w poludnie. Za 6 minut mam lunch. Zeby
          uciec z tego raju, to trzeba zrobic to koniecznie za pomoca samolotu. 24
          godziny czystego lotu do Europy, do Stanow jest troche blizej.

Co slychac u Ciebie?
          • Gość: mlody771 Re: Czesc mlody! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 04.04.06, 04:31
            A nic sie nie dziej u mnie. Tak czytam sobie tutaj o moze brutalnym seksie.
            • quickly Re: Czesc mlody! 04.04.06, 04:42
              Brutalny seks!?
              Hmmm, ja mysle, ze kobiety tego za bardzo nie lubia...
              No... no tego brutalnego seksu.

One wola cos lagodniejszego.
              Chociaz, wiesz co mlody, przypuszczam, ze one w swoich marzeniach erotycznych
              mysla o jakichs takich rzeczach, na przyklad, takich brutalnych monstrualnych
              dryblasach, robiacych, rozne ciekawe rzeczy... (Nie bede pisal dalej, bo
              cenzorka wytnie moj post i zabierze z soba do domu.)

Bo ja widzisz mlody, ja kobiety doskonale znam - one sa takie ciche i niewinne,
              ale o czym naprawde mysla, to zaszokowaloby nie jednego meskiego twardziela.
              Co prawda nigdy nie bylem kobieta, ale ja tam juz swoje wiem! O nie! Mnie nikt
              nie nabierze.
              • Gość: mlody771 Re: Czesc Quickly! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 04.04.06, 04:51
                No co biedulki maja zrobic jak ich hormony sa strasznie aktywne(wiecej niz
                nasze meskie). Ja tam sie na kobietach nieznam, ale mysle, ze jak sie czlowiek
                dobrze przylozy do roboty, to mozna je rozladowac i tym samym uspokoic.
                • Gość: mlody771 Re: Czesc Quickly! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 04.04.06, 04:59
                  O jeszcze jedno. Gdzie podzialy sie te nasze panienki(Barbara i Azaheca). Czy
                  one nie sikaja czasami ze smiechu po katach.
                • quickly Re: Czesc Quickly! 04.04.06, 05:10

> No co biedulki maja zrobic jak ich hormony sa strasznie aktywne(wiecej niz
                  > nasze meskie). Ja tam sie na kobietach nieznam, ale mysle, ze jak sie
                  czlowiek dobrze przylozy do roboty, to mozna je rozladowac i tym samym
                  uspokoic.

--------------------------------------------------------------------------------

Oj ciezka ta robota, a jaka pozniej niewdzieczna!

W takiej ksiazce byl taki jeden, Bogumil go nazywali. Chlop na schwal. W barach
                  szeroki... robotny byl. Ale babe mial zla, bo ta ja jego babe ciagle do miasta
                  cos ciagnelo. Wiadomo miastowa byla, a oni na wsi mieszkali...

W koncu ta jego zona pojechala z dzieciarami do tego miasta, Kaliniec sie
                  nzywal, a ten Bogumil jak sie pomiarkowal, to chyc za taka zdrowa babe.
                  Powiadam Ci mlody, baba jak malina!!! Rany jakie nogi miala, a jakie... no
                  wiesz co!

No i natrudzil sie biedny Bogumil, bo ta jego zona to chuchro jakies bylo i
                  papierosy ciagle palilo... A tu, z ta malina, zartow nie bylo. Chlop sie ostro
                  wzial za robote, tylko tak sie utrudzil, ze go rankiem ta miastowa zona
                  spiacego w lozku przydybala...
                  • Gość: mlody771 Re: Czesc Quickly! IP: *.ct.gemini.ntplx.com 04.04.06, 06:17
                    Ja to wierze, ze roznie jest z nimi, ale jak by sie tak wszystkim przejmowal i
                    kazdej bal, to by wogle z domu nie wychodzil. Ja niemysle, zebym kiedys
                    wspominal tutaj, ale ja od dziecka z dziewczynkami sie wychowywalem. Pisze, ze
                    nieznam kobiet, ale wiem, ze sa inne. Bardziej romantyczne. Potrafia byc
                    zlosliwe i wtedy same siebie zadziwiaja jakie glupstwa czynia. Inne dla zabawy
                    potrafia skrzywdzic i te nalezy omijac. Najwazniejsze jest (ja mysle) jak sie
                    potrafi rozmawiac z nimi. Naprawde gdzinami rozmawiac. I mozna wtedy widziec ta
                    ciekawosc, pasje w oczach, ta przyjemnosc jak maja z kontaktu z kims. Takie
                    cos, to polowa ich szczescia. Czasami sie nawet zastanawia, czy seks jest dla
                    nich wogle wazny.
                    • quickly Re: Czesc mlody! 04.04.06, 06:57

> Ja to wierze, ze roznie jest z nimi, ale jak by sie tak wszystkim przejmowal
                      i kazdej bal, to by wogle z domu nie wychodzil. Ja niemysle, zebym kiedys
                      wspominal tutaj, ale ja od dziecka z dziewczynkami sie wychowywalem. Pisze, ze
                      nieznam kobiet, ale wiem, ze sa inne. Bardziej romantyczne. Potrafia byc
                      zlosliwe i wtedy same siebie zadziwiaja jakie glupstwa czynia. Inne dla zabawy
                      potrafia skrzywdzic i te nalezy omijac. Najwazniejsze jest (ja mysle) jak sie
                      potrafi rozmawiac z nimi. Naprawde gdzinami rozmawiac. I mozna wtedy widziec ta
                      ciekawosc, pasje w oczach, ta przyjemnosc jak maja z kontaktu z kims. Takie
                      cos, to polowa ich szczescia. Czasami sie nawet zastanawia, czy seks jest dla
                      nich wogle wazny.

Ja co prawda z dziewczynkami, jak bylem maly, to troche malo mialem do
                      czynienia. Trzech starszych braci mialem, i jeszcze dookola sami kuzyni, a do
                      tego na podworku sami chlopacy! Ojciec paska tez nie zalowal - wiadomo - same
                      chlopaki w domu. Nawet na podworku z dziewczynkami w lekarza nie bylo sie jak
                      pobawic. Przeciez z samymi chlopakami w ta zabawe nie bylo jak.

A pozniej w pracy tez same chlopy, ale ja Ci powiem, ja w sprawach kobiet, to
                      ja jestem ekspert (duzo czytalem i slyszalem).

Zlosliwe sa? Jeszcze jak. Zebys Ty tutaj wczesniej byl, jak na tym forum
                      pisalem kilka lat temu! Jak tu na mnie wszystkie krzyczaly, a jak mi
                      grozily... Ale ja sie kobiet nigdy nie balem. Wcale. Moje zawsze musi byc na
                      wierzchu. To forum forumem, ale moja prawda zawsze wygrywa!

A z tym ich seksem, to masz calkowita racje. Moze dla nich nie istniec. Glupie
                      jakie, czy co? Tak robia, jakby musialy to robic z jakiegos musu czy co. A jak
                      nie robia jak z z musu, to najlepiej, jakby caly czas byl jakis nowy. Tak jakby
                      ten stary byl juz zly... Ale Ty myslisz, ze ty kobiecie przetlumaczysz? Ale
                      gdzie tam! Poleci jedna z druga... po swiecie szczescia swojego szukac bedzie,
                      az sobie w koncu guza nabije... Ale juz do tego starego to nie wroci. Bo
                      wstydzi sie i glupio jej. I znowu szukac bedzie, oczy wypalkiwac... i tak w
                      kolko.

Ja Ci mowie mlody, najlepiej, to sie piwa napic, bo od tego myslenia o babach,
                      to glowa tylko boli.
                      • rabea1 Porozmawiali sobie mezczyzni 04.04.06, 10:21
                        ...na temat kobiet i rozbolala ich glowa:)))))))
                        • vvavvel Re: Porozmawiali sobie mezczyzni 04.04.06, 14:31
                          problem jest w tym ze kobieta nadal "chce",
                          ale trudno w tym wieku znalezc faceta, ktory ja chce
                          • azaheca Re: Porozmawiali sobie mezczyzni 04.04.06, 14:38
                            Mylisz się i to bardzo.
                            Chłopcy w wieku 20-30 lat uganiają się za starszymi od siebie,warunkiem jest
                            oczywiście atrakcyjny wygląd.
                            Wierz mi,nie można się od nich opędzić.
                            • Gość: mlody771 Re: Porozmawiali sobie mezczyzni IP: *.ct.gemini.ntplx.com 04.04.06, 17:43
                              To prawda, ze mlodzi faceci ganiaja za starszymi kobietami. No coz widza w nich
                              swoje opiekuncze mamy, z ktorymi mozna miec seks(z swoja mama, wiadomo, nie
                              mozna). Ja to zawsze szanuje starsze kobiety. Powiedzmy, ze nigdy niewiadomo
                              jakie corki maja. Hahahaha.

PS. Kobieta ok. 50, to powinna miec corke w wieku ok. 25lat. Basia, jaka corke
                              masz? Jest moze: szczupla.....................................................?
                              • quickly Barbara, mam cos dla Ciebie... 05.04.06, 02:24

Kliknij tutaj, a dowiesz sie czegos ciekawego.

wiadomosci.onet.pl/kiosk.html
                                Troche dlugo sie to otwiera, ale poczekaj… chyba warto.
                                • Gość: mlody771 Re: Barbara, mam cos dla Ciebie... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 05.04.06, 17:34
                                  No, przeczytalem ten propagandowy artykul((seks po 50-ce, czy jakos tam).
                                  Urywek:

"Wzrasta liczba rozwodów wśród małżeństw w średnim wieku, bardzo często z
                                  inicjatywy żony, rośnie więc rzesza wolnych kobiet po pięćdziesiątce, które
                                  chcą romansu, powtórnego zamążpójścia lub po prostu seksu. Głodne seksu 50-
                                  latki są dziś w Ameryce tak częstym zjawiskiem, że poświęcono im książkę –
                                  „Seks i kobiety w latach”. Oto jak autorka Gail Sheehy opisuje swoje
                                  bohaterki: „Kobieta w latach jest pikantna. Zamarynowało ją doświadczenie
                                  życiowe. Jak wino o złożonym smaku, potrafi być słodka, wytrawna, niepokojąca i
                                  łagodna. Jest matczyna i swawolna. Pewna siebie, urzekająca i pomysłowa.
                                  Kobieta w latach wie, kim jest”".

Ma to byc normale w Ameryce. Oczywiscie jak jest w Ameryce, to dlaczego nie u
                                  Was? No nie? Popie..ncow ma sie wszedzie. Oczywicie wkuza jak tacy
                                  reprezentuja ten kraj swiom postepowaniem. Wogel jak chcesz cos przewalic w
                                  polityce, kulturze itd, a nie ma to spolecznego poparcia w waszym kraju, to juz
                                  wiece: "tak jest w Ameryce".

PS. Wspominaja, ze jest to tak "popularne", ze ktos nawet napisal ksiazke.
                                  Ciekawe, bo napisali rwowiez wielka ksiazke pt: Biblia? Czy ktos to
                                  czyta/czytal?
                                  • Gość: lola No nieźle chłopaki;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 22:03
                                    Ale się rozwinęliście na temat tych kobiet...Nawet nie potrafię się na Was
                                    obrazić w imieniu własnej płci, za tę tu niby dyskusję o tym jakie jesteśmy:)
                                    Nie tylko nieźle się ubawiłam,czytając Wasze wpisy,ale wprost jestem
                                    nieszczęśliwa,że nie jestem mężczyzną i nie mogę dołączyć się do tej naukowej
                                    rozprawy:)
                                    Niemniej jednak był to dla mnie niezwykle pouczający materiał:)))

Dzięki i pozdrawiam,będąc pod wrażeniem:))))))))))))))))))))))))))))))))

Lola:)
                                    • mlody771 Re: No nieźle chłopaki;) 05.04.06, 22:23
                                      Lola. A tak powaznie, to kpisz sobie, czy o droge pytasz?
                                      • Gość: lola Re: No nieźle chłopaki;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 07:04
                                        A tak poważnie,to całkiem poważnie:)
                                        • mlody771 Re: No nieźle chłopaki;) 07.04.06, 03:00
                                          No wiez, na poczatku bylo smiesznie, ale puznie nie. A kiedy ty sie
                                          przylaczylas?
    • ala-a Re: jestem juz po 50-tce i ciagle chce 05.04.06, 21:13
      o Boze..
      myslalam ze juz w tym wieku nie mysli sie o tym?
      • exman Re: jestem juz po 50-tce i ciagle chce 06.04.06, 08:44
        Bo tu już nie ma czasu na myślenie tylko działać trzeba !
        • Gość: fela Re: jestem juz po 50-tce i ciagle chce IP: *.os1.kn.pl 07.04.06, 11:15
          Barbaro do dzieła, bo czas nie ubłagalnie ucieka.
          Ale czego ta babeczka tak dokładnie chce, może lody jej się mażą????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka