Dodaj do ulubionych

Przeznaczenie

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.01, 09:25
Czy wierzyć w przeznaczenie?
Czasem faktycznie życie zadziwia swoimi historiami.
Losy czasem poukładają się same lepiej, niż my byśmy nimi pokierowali.
A może nie?
Obserwuj wątek
    • gracja12 Re: Przeznaczenie 19.10.01, 11:56
      Niestety, to gorzka prawda. Sama nie bardzo doświadczyłam, ale wiem, że tak
      jest. Smutne, ale prawdziwe.
      • Gość: magnolia Re: Przeznaczenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.01, 12:19
        może to wcale nie jest smutne
        pozdr...
    • Gość: Dagna Re: Przeznaczenie IP: *.pl 19.10.01, 12:09
      czesc, magnolia!
      Przeznaczenie to takie słowo-zagadka, jesli o mnie chodzi, to wolę myśleć, że
      sama potrafię pokierować swoim losem. Ale czasem wszyscy się poddajemy i
      mówimy: jakoś to bedzie, zobaczy się, c'est la vie, "niech sie dzieje wola
      nieba, z nia się zawsze zgadzać trzeba"..ale czy na pewno zawsze??
      • Gość: mag_nolia Re: Przeznaczenie Dagna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.01, 12:18
        No właśnie, mówi się też,że szczęsciu trzeba pomóc
        Jednak gdy coś nie wychodzi, może nie trzeba się tym zamartwiać , w końcu ,,nie
        ma tego złego...", może to przeznaczenie wyznacza inny kierunek...?
        • Gość: Dagna Re: Przeznaczenie IP: *.pl 19.10.01, 12:33
          wiesz, magnolia, moje szczęście właściwie samo mnie znalazło i do mnie
          przyszło, ale ja w ogóle jestem NIESAMOWITĄ FARCIARĄ ŻYCIOWĄ i co więcej, ja w
          to wierzę. Mój facet faktycznie upiera się, że spotkanie ze mną to było jego
          przeznaczenie, a ja wiem, że to szczęśliwy przypadek. Przeznaczenie bowiem
          sugerowałoby to, że na świecie jest tylko JEDNA osoba, która potrafi dać Ci
          szczęście, a ja wierzę, że takich osób chodzi po ziemi tysiące, takich Twoich
          potencjalnych "drugich połówek", a przypadek sprawia, że trafiamy na jedną z
          nich...I co ciekawe, wiemy, że to ta właściwa..
          • Gość: magnolia Re: PrzeznaczenieDagna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.01, 12:36
            No to lubię Cię za to, że jesteś taką farciarą i za stosunek do życia też
            PA!
            • Gość: Dagna Re: Przeznaczenie IP: *.pl 19.10.01, 12:50
              Dzięki, magnolia! Ja ogólnie lubię ludzi, choć wiem, że zdarzaja się wśród nich
              świnie. A co do farta, to tak naprawdę nie wiem, co bym tu napisała, gdyby dziś
              się okazało, że jestem w ciąży...Na szczęście wszystko OK, więc to kolejne
              potwierdzenie - jestem w czepku urodzona. Pozdrawiam serdecznie!
              • mag_nolia Re: Przeznaczenie 19.10.01, 13:08
                Miałaś nockę z jakimiś przebojami?
                Pozdrawiam !
                • Gość: Dagna Re: Przeznaczenie IP: *.pl 19.10.01, 13:17
                  Niezupełnie, po prostu kocham swojego faceta...
                  • Gość: magnolia Re: Przeznaczenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.01, 13:21
                    no to ciąża nie byłaby taką znowu tragedią
                    • Gość: Dagna Re: Przeznaczenie IP: *.pl 19.10.01, 13:31
                      może nie, ale wolę się jeszcze nacieszyć moim Kochaniem, zanim będę dzielić
                      swoje uczucia na pół..
    • alissa19 Re: Przeznaczenie 31.01.02, 12:52
      TAK WIERZE PODAM KONKRETNY PRZYKLAD-FACETA W KTORYM JESTEM TERAZ ZAKOCHANA
      POZNALAM W DZIWNY SPOSOB PO PROSTU NA ULICY SZEDL Z ÓWCZESNA SWOJA PANNA I
      SPOJRZELISMY SIE NA SIEBIE I TO BYLO JAK GROM!A NADMIENIE ZE ON JEST SPORTOWCEM
      A JA INTERESOWALAM SIE TA DZIEDZINA SPORTU ALE NIM JAKOS NIE A TERAZ OD 1'5
      ROKU NIKT INNY MNIE NIE OBCHODZI
    • Gość: sombre Re: Przeznaczenie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 31.01.02, 15:26
      Ale żeby od razu tak krzyczeć...? ;-))
      • Gość: alissa19 Re: Przeznaczenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 19:14
        a czemu nie?zakochani wszystkich krajów krzyczcie!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka