cichy600 09.06.06, 08:43 Miłą, inteligentną, odpowiedzialną, taktowną, wesołą, rozumiejącą, pomysłową, ciepłą, czułą, delikatną, pracowitą, czystą, zadbaną, z poczuciem humoru, samodzielną, kochającą, ładną. ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobietabezserca Re: Poznam dobrą kobietę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 08:48 no po prostu marzenie - o osmej rano! a cicha tez oczywiscie powinna byc , tak dla blizszego poznania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietabezserca Re: Poznam dobrą kobietę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 08:54 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
cichy600 Re: Poznam dobrą kobietę. 09.06.06, 09:02 Taktowna, nieironiczna, niezłośliwa, z poczuciem humoru ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietabezserca Re: Poznam dobrą kobietę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:03 no wlasnie, cala rytmiczna i z taktem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Poznam dobrą kobietę. 09.06.06, 09:08 z samego rana pogieło faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietabezserca Re: Poznam dobrą kobietę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:08 ej, mysle ze chce sie postawic do pionu wlasnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cichy600 Re: Poznam dobrą kobietę. 09.06.06, 09:09 Sprawna musi być, wysportowana ale nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietabezserca Re: Poznam dobrą kobietę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:11 jesli chodzi o sport-to rower jest naj/dobrze umiesnia uda... Odpowiedz Link Zgłoś
cichy600 Re: Poznam dobrą kobietę. 09.06.06, 09:11 Mogłaby również znac się na technikach masażu relaksacyjnego. To dodatkowy atut na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietabezserca Re: Poznam dobrą kobietę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:14 ja mam asa w rekawie:) to moj atut jest Odpowiedz Link Zgłoś
cichy600 Re: Poznam dobrą kobietę. 09.06.06, 09:23 Byle waletów się kilku nie nazbierało. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Jestem ideałem:) 09.06.06, 09:16 No może prawie ideałem bo ja ładna nie jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Jestem ideałem:) 09.06.06, 09:39 Miła-bardzo(i to nie moje zdanie tylko osób trzecich) Inteligentna-owszem. Odpowiedzialna-czasem aż za nadto. Taktowna-cecha wrodzona. Wesoła-pewnie że tak. Rozumiejąca-inaczej ciężko by mi było w życiu. Pomysłowa-conajmniej jak Dobromir:) Ciepła,czuła,delikatna-chyba tak. Pracowita-skoro jednocześnie umiem pogodzić pracę zawowodową z prowadzeniem domu to chyba tak. Zadbana-inaczej nie było by mnie tu teraz(praca). Z poczuciem humoru-poczytaj sobie inne wątki. Samodzielna-patrz hasło"odpowiedzialna" i "pracowita". Kochająca-owszem,choć aktualnie psa:) Jakies pytania dodatkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Jestem ideałem:) 09.06.06, 10:07 Bez problemów.Specjalizacja:kuchnia włoska. Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Cichy... 09.06.06, 10:08 Ona (zn. Analityczka) taka jest... Naprawdę... Poza tym, ładna jest... Przy okazji skromna... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Cichy... 09.06.06, 10:10 Iwanowna bo się zaczne rumienić a ludzie patrzą;) No i wiesz...nieuczciwa reklama grozi karami;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Cichy... 09.06.06, 10:11 jaka reklama? ja tylko stwierdzam fakty, zupełnie obiektywnie!!! więc nie zaprzeczaj... Odpowiedz Link Zgłoś
cichy600 Re: Cichy... 09.06.06, 10:12 Jesteś ładna czy nie jesteś? Jeśli nie ładna, to może chociaż bogata? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Cichy... 09.06.06, 10:17 Zależy co dla Ciebie jest bogactwem?Samochód i dom w snobistycznej dzielnicy czy może doświadczenia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: Cichy... 09.06.06, 14:22 cichy600 napisał: > Jesteś ładna czy nie jesteś? Jeśli nie ładna, to może chociaż bogata? Skoro ta cecha jest tak dla Ciebie waża, trzeba było ją na pierwszym miejscu umieścić listy, a nie na ostatnim;)) Analityczka po tym co pisze, widać, że ma ładną duszyczkę:) analityczka napisała: > Pomysłowa-conajmniej jak Dobromir:) A jak MacGyver też? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Cichy... 09.06.06, 14:27 > A jak MacGyver też? :))) Aaaa to już zależy co i gdzie się popsuje;) Jeśli samochód na odludziu,bez grama narzędzi w bagażniku to iście MacGyver'rze;) Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: Cichy... 09.06.06, 14:40 Umiejętność właściwej analizy i wyciągnięcia odpowiednich wniosków w sytuacji problemowej jest niezwykle cenna;) A Ty jak widać tą cechą władasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Cichy... 09.06.06, 14:44 A już szczególnie innowacyjne(czasem nawet kuriozalne) rozwiązania przychodzą mi do głowy w sytuacjach skrajnie ekstremlanych i stresie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: Cichy... 09.06.06, 15:08 No to taka sytuacja... Wybrałaś się za miasto z facetem, który Ci się bardzo podoba... na rowerach. Jest dajmy na to piątek (9.06.2006r). Wyjechaliście po południu, miło spędzasz czas... tak miło, szybko ucieka czas, a Wy dotarliście już na jakieś odludzie... Zjedliście na kocyku przywiezione jedzonko, popijając czerwonym winkiem... Bardzo miło, i jest tak jak chciałabyś aby było... No ale zbliża się już godzina 20.00.. chcecie wracać... gdy zauważacie, że jego rower nie ma powietrza w obu kołach... co za pech... akurat tak się składa że 9.06.2006r jest mecz i gra nasza reprezentacja, a on jest wieeelkim fanem piłki;)) Gdybyście wyjechali w tej chwili to zdążylibyście na mecz:) On błaga Cię aby mógł Twoim rowerem wrócić do domu by zobaczyć mecz... Dla Ciebie oznacza to że najpierw musiałabyś zrobić jego rower, zakleić dziurki w oponach, i wrciłabyś sama... późno... Bardzo Ci na nim zależy... on jest super:) I co robisz - oddajesz mu rowerek, czy wymyślasz coś innego? :))))))))) analityczka napisała: > A już szczególnie innowacyjne(czasem nawet kuriozalne) rozwiązania przychodzą > mi do głowy w sytuacjach skrajnie ekstremlanych i stresie:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Cichy... 09.06.06, 15:19 Należy się zastanowić nad jednym:jeżeli dla niego mecz jest ważniejszy od mojego bezpieczeństwa(zostawić chce mnie samą) to czy jest wart mnie?:) No ale żeby nie komplikować:rower uszkodzony przypinamy do najliższego płotu/drzewa,słupa.On wsiada,ja na "ramę" i wracamy wspólnie.A na drugi dzień jest powód do kolejnego spotkania czyli wyjazd po uszkodzony rower:) Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: Cichy... 09.06.06, 15:34 Całkiem, całkiem:))) Oczywiście, że nie byłby wart Ciebie, gdyby chciał wrócić sam (no ale nie chciałem wlasnie komplikować;) Ja bym wybrał rozwiązanie, gdzie razem udajecie się do najbliższego wiejskiego domku... tam poprosilibyście o umożliwienie ogladniecia meczu, a rodzina byłaby tak miła, iż pewnie zaproponowałaby też i spędzenie u nich nocy... Więc po meczu spacerek, daleko od zgiełku miasta, pod gwiazdami, spokój, cisza... tylko Wy:) Potem słodki sen - Ty w domku - on na sianku w stodole - bądź odwrotnie, bądź jakiś mix;) A rano gospodarz pomógłby naprawić rower, wiejskie śniadanko, i cała sobota dla Was:))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Cichy... 09.06.06, 15:42 W obecności mężczyzny u boku pozwalam sobie na odrobinę "księżniczkowatości" co odzwierciedla się m.in.w podejmowaniu decyzji i myśle że to mężczyzna powinien zaproponować rozwiązanie takie jak Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: Cichy... 09.06.06, 16:18 Miłego weekendu Wasza Księżniczkowatość :))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Cichy... 09.06.06, 16:21 Dziękuje bardzo. Wszystkiego dobrego Rycerzu no i udanego święta:) Odpowiedz Link Zgłoś
martuchaaa1 Re: Cichy... 10.06.06, 16:39 No! to przeciez jasne jest, ze Ksiezniczka-Analityczka i Rycerz powinni sie wybrac na romantyczne rowery za miasto!!! jejku, to lepsze niz czytanie jakiegos romansu:)) pozdrawiam -marta- Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Cichy... 09.06.06, 10:16 Ogólnie.Nie mówię non stop o tym co mam,o pieniądzach,moich zaletach itd.Dokładnie to co się pod pojęciem skromności kwalifikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Cichy... 09.06.06, 14:05 to jakby Cichy sie nie zdecydował to ja jestem chetny poznac Analityczke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Cichy... 09.06.06, 14:11 Cichy gdzieś wsiąkł-chyba mój ideał go przygniótł;) DDroga wolna zatem dla Ciebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Cichy... 09.06.06, 23:19 eee tam, dajmy mu czas, może jeszcze powalczy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Poznam dobrą kobietę. 09.06.06, 13:26 Zdaje sie, że szukasz mnie... ale ja... mówię... pass. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Poznam dobrą kobietę. 09.06.06, 17:30 od razu taką znajdziesz jak tylko sam sie taki staniesz;-)))PPPP Odpowiedz Link Zgłoś