ekierka30 23.06.06, 06:23 ehhhhh, ale to życie jest smutne. Wokół pełno ludzi, a jestem samotna. Najgorsza jest chyba samotność w tłumie. Tak dużo brakuje.....tak dużo by człowiek chciał....chyba za dużo....a może nie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taki jeden Re: ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 11:54 a ile by człowiek chcial dać? Odpowiedz Link Zgłoś
ekierka30 Re: ....... 23.06.06, 20:33 ja chciałam dać dużo....a teraz....teraz już nie Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: ....... 23.06.06, 11:56 Jeszcze przyjdzie taki moment, ze bedziesz tesknila za czasami jak bylas sama i bez klopotow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ekierka30 Re: ....... 23.06.06, 20:35 Ja jestem sama wśród tłumu, jestem samotna w swoim małzeństwie i w tym tkwi problem. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynek8 Re: .......ekierka 30 26.06.06, 00:11 nie tylko ty,moj maz tez tylko na papierze! mijamy sie w domu nie umiemy cieszyc sie soba,rozmawiac,przytulac...a minelo dopiero 7 lat jak sie znamy!!! co sie dzieje z naszymi facetami?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: .......ekierka 30 26.06.06, 16:43 Ktos powiedzial, ze rutyna zabija milosc. co za bzdura! To my ja zabijamy, gwozdz za gwozdziem, latwo, przyjemnie i prosciej... Tylko, ze milosc tkwi w codziennym budziku, kawie z mlekiem czy bez, buziaku "dobrego dnia", tym solidnym "mamy siebie", gdy szef zrownal cie z ziemia... MIlosc to nie jest romantyzm o swicie, ukryty w szeptach firanek i bukietach roz, to zycie twarza twarz, czasem wazniejszy meski uscisk dloni niz ucieczka na "wyspy szczesliwe"... Ale przeciez to nie recepta na szczescie, roznorakosc ludzkich westchnien i marzen. Jakie piekne jest ZYCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ekierka30 Re: .......ekierka 30 27.06.06, 06:22 tak, rutayna zabija miłość, ale zabija ją również chamstwo i kłamstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
wbartus Re: .......ekierka 30 27.06.06, 07:58 chcesz poprosić o sól podczas obiadu, a z gardła wyrywa się 'spierd... mi życie' :/, i weź tu człeku się za żonę wydaj, czy faktycznie jest później tak słabo? Odpowiedz Link Zgłoś
ekierka30 Re: .......ekierka 30 28.06.06, 08:17 a może to nie ta druga połówka... Odpowiedz Link Zgłoś