Gość: andre32 IP: *.messer.pl 29.06.06, 10:13 trochę mi smutno, zajrzałem na to forum i jest ok tutaj - tyle kobiet :) zrobiłem sobie przerwę i jem kit -kat(a) Mogę być Waszym królowcem ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
analityczka Re: kit kat 29.06.06, 10:15 Możesz-ciocia Analityczka pozwala;)Ale tylko podczas konsumpcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: kit kat IP: *.messer.pl 29.06.06, 10:35 No jako królowiec, z duzym zapasem kit-kat(ów) bedę duzo konsumował A umusły ścisłe u kobiet to dla mnie zjawisko niezrozumiałe a zarazem fascynujące :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: kit kat 29.06.06, 10:37 Zaznaczam, że ja się do konsumowania nie nadaję... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: kit kat IP: *.messer.pl 29.06.06, 10:42 to konsument decyduje co się nadaje do konsumpcji a nie obiekt konsumowany /oczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: kit kat IP: *.messer.pl 29.06.06, 10:45 jak będzie bolało po prostu krzycz Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka zaraz,zaraz 29.06.06, 10:48 to mnie tu proponowano do konsumpcji! Zgadzam się;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: zaraz,zaraz IP: *.messer.pl 29.06.06, 10:55 no własnie miałem przygryzać a wyczytałem , że taki jeden Ci wpadł w oko, ale jest zajęty, więc tak zastygłem z ustami rozchylonymi ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: zaraz,zaraz 29.06.06, 10:56 Wpadł i wypadł bo ja osobiście w zajętcyh nie gustuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: kit kat IP: *.messer.pl 29.06.06, 10:57 jeśli Ci to pomaga rozładować emocje i napięcie to krzycz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Królowcem ? Nieeeeeeeeeeee 29.06.06, 12:06 to forum z zasady pozbawione jest władzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
asskela niektórym pozostały tylko złudzenia 29.06.06, 12:27 dlaczego ich tego pozbawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: niektórym pozostały tylko złudzenia 29.06.06, 12:30 bo mi łeb pęka, więc nie mam litościiiiii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: niektórym pozostały tylko złudzenia IP: *.messer.pl 29.06.06, 12:40 jakieś napięcie przed miesiączkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: niektórym pozostały tylko złudzenia 29.06.06, 12:41 nie, to chyba pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: niektórym pozostały tylko złudzenia IP: *.messer.pl 29.06.06, 12:44 poproś więc kogoś kto jest obok o masaż skroni, czasami pomaga, czasami dotyk cuda działa Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: niektórym pozostały tylko złudzenia 29.06.06, 12:47 e nie dziś w pracy wyjątkowe pustki. Został tylko w pokoju obok szef i chyba nie będę mu przeszkadzać :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Królowcem ? Nieeeeeeeeeeee 29.06.06, 12:58 ladyx napisała: > to forum z zasady pozbawione jest władzy :) A niech sobie rządzi, tylko niech nam dostarczy "chleba i igrzysk". Sugeruję od razu, żeby i do tego chleba nie zapomniał dostarczyć jakiejś polędwicy lub szyneczki, no i zacnych trunków do popicia, jeśli nie chce zostać zdetronizowany. Raz w tygodniu mają się także odbywać bale z tańcami dla szlachty i arystokracji, a wśród prostego ludu rozdzielane być mają srebrne i złote monety :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: Królowcem ? Nieeeeeeeeeeee IP: *.messer.pl 29.06.06, 13:11 złotych i srebrnych monet nie będę rozdawał :) Mogę się słowem popdzielić - uff zabrzmiało to trochę religijnie :) Ale chyba przyznacie , że dobre słowo ma działanie teraupetyczne Hmm a jakiego typu człowiek posiadający władze wam najbardziej odpowiada : 1 Neron 2 A. Lepper 3 W. Putin 4 L. Kaczyński 5 O.Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Królowcem ? Nieeeeeeeeeeee 29.06.06, 13:15 Ufff!!! Postawię na Nerona, bo przykłądem grupy BAJM ja również "jestem Bogiem i tyranem" ;-) Do tego lubię starożytność i pisuję wiersze (mam nadzieję, że nieco lepsze niż zacny władca). No i mam inne zalety, których tu nie wymienię... wcale nie ze skromności, lecz w obawie przed publicznym ukamienowaniem ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: Królowcem ? Nieeeeeeeeeeee IP: *.messer.pl 29.06.06, 13:25 Neron Nerona grał Bajor, a niektóre piosenki Bajora przyprawiają mnie o dreszcz Kochajcie mnie i nienawidzcie Podziwiajcie i pogardzajcie Słuchajcie i spiskujcie Szaleństwo najcześciej szło w parze geniuszem, tylko zależy czego było więcej Zapomniałem dodać do poczetu władców Ramzesa II - władza obsolutna Choć jak rozumiem w Neronie pociąga Cię to zepsucie ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Królowcem ? Nieeeeeeeeeeee 29.06.06, 13:33 Czy zepsucie? Nawet o tym nie pomyślałam. Raczej szaleństwo, które kazało mu wierzyć we własną boskość i wszechmoc. A poza tym... jeśli wierzyć "Qvo Vadis" to miał jedną milutką cechę: można nim było zręcznie manipulować... Ale tu się chyba objawia moja przebiegłość i demoniczność ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: Królowcem ? Nieeeeeeeeeeee IP: *.messer.pl 29.06.06, 13:47 No tak kobiety tą przebiegłośc i demonicznośc mają wrodzoną, a faceci tylko nabytą Neron miał po prostu silnie rozwinietą żeńską cześc swojej psyche + szalenstwo A zresztą kto by nie marzył aby władać rządem dusz :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Królowcem ? Nieeeeeeeeeeee 29.06.06, 14:00 Czyżeś Ty psycholog?! O ratunku, jam kobieta-fizyk, twardo stąpająca po ziemi. Toż my się nie dogadamy! Nie nam, prostaczkom psyche Nerona osądzać i rozbierać na czynniki pierwsze ;-) Ja tylko z niejakim podziwem patrzę na jego osobę, bo postać to w dużej mierze tragiczna i właśnie wielkość (lub jej urojenie) k'upadkowi i przepaści go niechybnie sprowadziła... No to jak będzie z tą ucztą i balem? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: Królowcem ? Nieeeeeeeeeeee IP: *.messer.pl 29.06.06, 14:16 Bal i uczta czeka mnie w sobotę Idę na wesele, tylko że sam idę No i mam jeszcze jeden problem - nie jest ze mnie najlepszy tancerz, choć jako tako sobie radzę Dużo lepiej mi wychodzi bal wirtualny czy raczej wychodził A kobieta fizyk jak ma na imię? Kiedyś chciałem studiowac fizykę, nawet papiery złożyłem, ale zrezygnowałem i wybrałem co innego A mroczne sekrety duszy zawsze mnie fascynowały Dla Nerona sztuka bywała czasem zbrodnią A pomyśl jak ludzie typu Hitler, Stalin jakby mieli "dusze artysty" mogli by ze zbrodni zrobić sztukę - oczywiści w ich mniemaniu Ech chyba jakoś za daleko odeszliśmy od głównego tematu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Królowcem ? Nieeeeeeeeeeee 29.06.06, 14:26 Gość portalu: andre32 napisał(a): Ha! No to Ty przynajmniej pobalujesz sobie. Ale skoro sam idziesz, to w zasadzie tańczyć nie musisz. Możesz jadłem i napojem raczyć gardło swoje(m)... A tfu! Paskudztwo mi się zrymowało ;-) Kobieta fizyk imienia swego publicznie zdradzić nie może (jeszcze mnie studenci moi uprzykrzeni namierzą i dopiero będzie kupa śmiechu), ale w wersji oficjalnej jest na 6 liter z możliwością nieoficjalnego zredukowania do 4. Jeżeli chodzi o mroczne sekrety duszy... to ja się nawet z pewnym Diabłem zakolegowałam, który owe złożone kwestie mi gruntownie wyjaśnia. Jeżeli chodzi o Hitlera to poprawka. Myślę, że on widział sztukę w tym co robił i próbował także niemieckiemu społeczeństwu wmówić, że masowe zabijanie ludzi jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre33 Re: Królowcem ? Nieeeeeeeeeeee IP: *.messer.pl 29.06.06, 14:37 No tak czego mogłem się spodziewać, po kobiecie fizyku, która rymuje - że wyjawi mi tak od razu swoje imię? :)) Zamiast tego dostałem zagadkę logiczną A jak zapytam z jakiego rejonu Polski klikam zapewne dostanę długośc i szerokośc zakodowana za pomoca 0 i 1 :) Ale sie zapytam - skąd klikasz? A poza tym studenci juz chyba sesje skończyli? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Królowcem ? Nieeeeeeeeeeee 29.06.06, 14:46 A gdzie tam od razu zagadka logiczna. Wystarczy tylko dobrze kalendarz przejrzeć i niepasujące imiona wykreślić ;-PPP Kiedyś jak się mnie ktoś zapytał skąd klikam to rzeczywiście długość i szerokość podałam, ale niestety nie zapisałam nigdzie tych danych, a strona z mapą Polski, z której je wzięłam, nie chce mi się w tej chwili otworzyć :-( W każdym razie nie jest to Polska południowa. Są to zachodnie rubieże naszego kraju. A studenci sesję u mnie skończą jutro... choć nieoficjalnie to i na przyszły tydzień jestem z łosiami poumawiana :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Moze królewcem, a nie królowcem ? :)) 29.06.06, 14:28 Królewiec brzmi bardziej sexi :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Moze królewcem, a nie królowcem ? :)) 29.06.06, 14:30 Poszedł do Królewca młodzieniec z wiciną, łzami się zalewał, żegnając z dziewczyną... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio nieprawda :) 29.06.06, 14:34 Panienka go byla zaciagnela do Kosciola w tymze Krolewcu :) www.nccg.org/fecpp/krolewiec.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: nieprawda :) 29.06.06, 14:36 A Ty co? Byłeś i widziałeś, że tak głupio gadasz? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: nieprawda :) 29.06.06, 14:46 meduza4 napisała: > A Ty co? Byłeś i widziałeś, - bylem widzialem, ten kosciol to jeden z niewielu zabytkow , ktory po 1945 tam sie ostal. Tylko Panienki nie widzialem, a szkoda Chyba uciekla sprzed oltarza :) że tak głupio gadasz? ;-))) - a widzialas malego jasia, ktory madrze gada? jezeli tak, to nie nazywa sie juz maly jasio, tylko maly madrala :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: nieprawda :) 29.06.06, 14:48 No właśnie, przecież mówię, że głupio gadasz, bo ja nie o kościół, tylko o Panienkę i ten jej ślub pytałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: nieprawda :) 29.06.06, 14:50 meduza4 napisała: > No właśnie, przecież mówię, że głupio gadasz, bo ja nie o kościół, tylko o > Panienkę i ten jej ślub pytałam :-) Nie masz mi co mowic, z glupio gadam, bo sam to wiem :) od madrych glow to mam TiVi :) a slub bez kosciola i tak niewazny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: nieprawda :) IP: *.messer.pl 29.06.06, 14:57 Jasiu a co myślałem , że w kosciele podczas ślubu jak ksiądz pokropi kobiete kilkoma kroplami wody święconej to z niej diabła wygoni ? :)) Jak byłem mały to myślałem , że ludzie żyją wiecznie Potem myślałem , że miłość trwa wiecznie A teraz głowa mnie rozbolała od myślenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: nieprawda :) 29.06.06, 15:01 No to może zamiast myśleć... trzeba się gdzieś przejść??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: nieprawda :) IP: *.messer.pl 29.06.06, 15:04 przejdę się do kościoła, popatrzę która się nie wzdryga jak ksiądz wodą św kropi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: nieprawda :) 29.06.06, 15:05 A co? Taka się najlepiej na żonę nadaje czy jak??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: nieprawda :) IP: *.messer.pl 29.06.06, 15:08 w pewnym polskim filmie jeden bohater doradzał drugiemu , żeby żony szukał w kościele, albo w bibliotece :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: nieprawda :) 29.06.06, 15:12 Gość portalu: andre32 napisał(a): > w pewnym polskim filmie jeden bohater doradzał drugiemu , żeby żony szukał w kościele, albo w bibliotece :) sprobowalem i odradzam :) - do tej pory nie moge sie z tego wyplatac :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: nieprawda :) 29.06.06, 15:17 Ale w co się zaplątałeś? W kociół, w bibliotekę... czy w żonę? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: nieprawda :) 29.06.06, 15:18 meduza4 napisała: > Ale w co się zaplątałeś? W kociół, w bibliotekę... czy w żonę? ;-) Meduzko, sadzilem, ze chwycisz to w LOT :) we wszystko to na raz :) - a w zwiazku z powyzszym czasu na przyjemnosci juz mi nie STAJE :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: nieprawda :) 29.06.06, 15:27 Jak się w żonę zaplątałeś... to chyba nie jest źle z tym stawaniem czasu na przyjemności ;-PPP Też bym chciała, żeby we mnie się ktoś tak zaplątał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: nieprawda :) 29.06.06, 15:40 meduza4 napisała: Też bym chciała, żeby we mnie się ktoś tak zaplątał ;-) - glodnemu chleb na mysli :) ale czytaj uwazniej: nie pisze o zaplataniu (sie) w zone, tylko w jej kosciol i biblioteke :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: nieprawda :) 29.06.06, 15:02 Gość portalu: andre32 napisał(a): > A teraz głowa mnie rozbolała od myślenia :) Kropnij sobie pare kropell Woody Swieconej - to Cie przestanie bolec :) www.rylke.spam.art.pl/wodka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: nieprawda :) IP: *.messer.pl 29.06.06, 15:06 a po woodzie święconej wszystkie i wszystko jest takie piękne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio a najwazniejsze 29.06.06, 15:10 Gość portalu: andre32 napisał(a): > a po woodzie święconej wszystkie i wszystko jest takie piękne :)) A najwazniejsze, ze jak sie te 10 Zl i tego 1-go dolara z tych flaszek na kaloryferze podsuszy to jeszcze i na kartonik mleczka na kaca zostanie :) www.szydera.pl/wodka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: a najwazniejsze 29.06.06, 15:18 Jasiu, Ty tu naród rozpijasz, bezwstydniku ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: kit kat IP: *.messer.pl 29.06.06, 15:56 hej a może umówimy się kiedyś na wódkę - pani profesor od fizyki, jasio co żoną się splątał w kościele i ja co łeb mi pęka od myslenia - niedorobiony filozof :)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: kit kat 30.06.06, 09:44 Umówić się możemy, tylko sprecyzuj, kto stawia ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: kit kat IP: *.messer.pl 30.06.06, 09:52 ja zapraszam , ja stawiam A własnie doczytałem te zachodnie granice kraju Ja też mieszkam na zachodzie, może klikamy z tego samego miasta a poza tym czemu pani od fizyki nie ma wizytówki ? :) No tak to pytanie retoryczne :)) A ja jestem notorycznie ciekawski Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: kit kat 30.06.06, 14:02 Jak zapraszasz i stawiasz to może być, na darmowe zawsze przychodzę ;-PPP A pani od fizyki nie ma wizytówki bo się strasznie konspiruje tutaj ;-) W sumie to po co mi wizytówka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: kit kat IP: *.messer.pl 30.06.06, 14:48 jestem ze Szczecina, ja się nie konspiruje :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: kit kat 30.06.06, 14:56 Szczecin? Ło, to i tak prawie 200 km ode mnie. No chyba, że Odrą na tratwie po obiecany trunek przypłynę ;-) Ale Odrą to trochę dalej niż w linii prostej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre32 Re: kit kat IP: *.messer.pl 30.06.06, 14:58 to czekam :) Tobie łatwiej płynąć bo z prądem Ja pod prąd musiałbym na dopalaczach wiosłować Pa, na dziś kończę pracę i neta Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: kit kat 30.06.06, 15:05 Zawsze jachtem mozesz się do mnie wybrać... własnym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś