caruzzo 26.07.06, 18:06 Nowoczesność: kiedy dziewczyny mają na sobie mniej na ulicy, niż ich babki miały w łóżku.;) Ciekawe czy nowoczesnosc ta występuje samoistnie, czy tez wymuszana jest przepiękną pogodą;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caruzzo Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 18:36 Ooo witam;) jaki poziom wod w zaprzyjaźnionym rejonie?;D czyli jak,widzę sprawę wyposrodkowałas, ale tak czy inaczej,mnie się podoba;))) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 18:43 a jakże temperatura nie wymusza na nas fałszywej skromności, golizna za golizną, panowie mdleją podwójnie ;-))) poziom wód wysoki w zuzyciu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 18:47 Pewnie,padają na ziemię jak detektyw R. w sądzie;)czyli nagle i skutecznie;) a co do skapstwa w ubiorze-zgadzam się;) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 18:56 a panowie zastanawiają się: skarpetki do sandałków czy bez...krawat czy bez ;-) i wybieraja tez bez;-) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 20:17 polscy panowie wybierają skarpetki do sandałków,po tym można ich poznać bez pudła w każdym zakątku świata...bleee Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 20:40 Może ich obgryzają te tanie,chińskie sandałki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 21:00 wiarusik napisał: > Może ich obgryzają te tanie,chińskie sandałki?:) nie licz na to wiarusiku,to zwyczajnie brak wiedzy na temat roli sandałków w życiu gentelmena ;-)jeden look na sandałki i wiesz sporo o facecie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 21:08 Zauważyłem ostatnio taką modę: łysa dynia,cyngle przeciwsłoneczne,biały T-shirt,krótkie spodenki,ogolone lub nie giry,białe skarpetki i sandałki. Co o tym myślisz? Wiem też,że niektórzy kolesie mają taki fetysz,by podczas sexu mieć białe skarpetki na nogach.O co w tym chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 21:12 od takich kolesiów trzymam się z daleka i innym też radzę,to nie jest ocenianie człowieka po pozorach a raczej wskazówka:nie moja półka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Coś z czegoś.;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:17 Łatwiej przystojnemu mężczysnie zdjąc białe skarpetki niz brzydkiemu wyładnieć. Zlota myśl na dzisiaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 21:22 Ale co z tymi skarpetkami do łóżka? Zastanawiam się nad teorią,czy oni nie czują się wtedy jak niegrzeczne, małe chłopczyki? Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 21:38 których należy sprać po pupie? klienci dla dominy raczej niż partnerzy dla normalnej kobiety,albo prowincjusze nieobyci w najlepszym razie ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 21:41 No to skoro poruszyłaś interesujący mnie temat,to powiedz,czego oczekują normalne kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 21:53 wiarusik napisał: > No to skoro poruszyłaś interesujący mnie temat,to powiedz,czego oczekują > normalne kobiety? to zależy od wspomnianej półki,ci w białych skarpetkach też mają swoje wielbicielki,też rozpoznawalne po innych z kolei oznakach "półkowych",to tak jak w świecie zwierząt,nic nowego nie wymyśliłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 22:00 I znowu bez konkretów. Mów wg. siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Coś z czegoś.;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:14 Panowie na polu golfowym lub wielbiciele tenisa nie zakładaja białe skarpetki do sportowych butów nie wstydzą się tego. Ale jak powiedziała poprzedniczka wszystko zależy odwysokości półki. Jednych stać na uprawianie sportu w elitanych klubach dla innych pozoataje tylko rower i wtedy ciuchy obojętne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Coś z czegoś.;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:17 Oczywiście zakładaja białe wyprane w najlepszych najdroższych proszkach skarpetki bo zwykłe proszki nie dopiora bieli. Gdy bieda w domu wtedy bezpiczniej jest zalożyc skarpetki ciemne by bród nie był widoczny. Odpowiedz Link Zgłoś