Dodaj do ulubionych

Coś z czegoś.;)

26.07.06, 18:06
Nowoczesność: kiedy dziewczyny mają na sobie
mniej na ulicy, niż ich babki miały w łóżku.;)
Ciekawe czy nowoczesnosc ta występuje samoistnie,
czy tez wymuszana jest przepiękną pogodą;)
Obserwuj wątek
    • duszka2 Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 18:33
      pogoda pozwoliła na samoistnośc;-)
      • caruzzo Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 18:36
        Ooo witam;) jaki poziom wod w
        zaprzyjaźnionym rejonie?;D
        czyli jak,widzę sprawę wyposrodkowałas,
        ale tak czy inaczej,mnie się podoba;)))
        • duszka2 Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 18:43
          a jakże temperatura nie wymusza na nas fałszywej skromności, golizna za golizną,
          panowie mdleją podwójnie ;-)))
          poziom wód wysoki w zuzyciu;-)
          • caruzzo Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 18:47
            Pewnie,padają na ziemię jak detektyw R.
            w sądzie;)czyli nagle i skutecznie;)
            a co do skapstwa w ubiorze-zgadzam się;)
            • duszka2 Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 18:56
              a panowie zastanawiają się: skarpetki do sandałków czy bez...krawat czy bez ;-)
              i wybieraja tez bez;-)
              • azaheca Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 20:17
                polscy panowie wybierają skarpetki do sandałków,po tym można ich poznać bez
                pudła w każdym zakątku świata...bleee
                • wiarusik Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 20:40
                  Może ich obgryzają te tanie,chińskie sandałki?:)
                  • azaheca Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 21:00
                    wiarusik napisał:

> Może ich obgryzają te tanie,chińskie sandałki?:)

nie licz na to wiarusiku,to zwyczajnie brak wiedzy na temat roli sandałków w
                    życiu gentelmena ;-)jeden look na sandałki i wiesz sporo o facecie :-))
                    • wiarusik Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 21:08
                      Zauważyłem ostatnio taką modę:
                      łysa dynia,cyngle przeciwsłoneczne,biały T-shirt,krótkie spodenki,ogolone lub
                      nie giry,białe skarpetki i sandałki.
                      Co o tym myślisz?

Wiem też,że niektórzy kolesie mają taki fetysz,by podczas sexu mieć białe
                      skarpetki na nogach.O co w tym chodzi?
                      • azaheca Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 21:12
                        od takich kolesiów trzymam się z daleka i innym też radzę,to nie jest ocenianie
                        człowieka po pozorach a raczej wskazówka:nie moja półka!
                        • Gość: * Re: Coś z czegoś.;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:17
                          Łatwiej przystojnemu mężczysnie zdjąc białe skarpetki
                          niz brzydkiemu wyładnieć.
                          Zlota myśl na dzisiaj..
                          • wiarusik Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 21:22
                            Ale co z tymi skarpetkami do łóżka?
                            Zastanawiam się nad teorią,czy oni nie czują się wtedy jak niegrzeczne,
                            małe chłopczyki?
                            • azaheca Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 21:38
                              których należy sprać po pupie? klienci dla dominy raczej niż partnerzy dla
                              normalnej kobiety,albo prowincjusze nieobyci w najlepszym razie ;((
                              • wiarusik Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 21:41
                                No to skoro poruszyłaś interesujący mnie temat,to powiedz,czego oczekują
                                normalne kobiety?
                                • azaheca Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 21:53
                                  wiarusik napisał:

> No to skoro poruszyłaś interesujący mnie temat,to powiedz,czego oczekują
                                  > normalne kobiety?
                                  to zależy od wspomnianej półki,ci w białych skarpetkach też mają swoje
                                  wielbicielki,też rozpoznawalne po innych z kolei oznakach "półkowych",to tak
                                  jak w świecie zwierząt,nic nowego nie wymyśliłam ;-)
                                  • wiarusik Re: Coś z czegoś.;) 26.07.06, 22:00
                                    I znowu bez konkretów.
                                    Mów wg. siebie.
                                    • Gość: * Re: Coś z czegoś.;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:14
                                      Panowie na polu golfowym lub wielbiciele tenisa nie zakładaja białe skarpetki
                                      do sportowych butów nie wstydzą się tego. Ale jak powiedziała poprzedniczka
                                      wszystko zależy odwysokości półki. Jednych stać na uprawianie sportu w
                                      elitanych klubach dla innych pozoataje tylko rower i wtedy ciuchy obojętne.
                                      • Gość: * Re: Coś z czegoś.;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:17
                                        Oczywiście zakładaja białe wyprane w najlepszych najdroższych proszkach
                                        skarpetki bo zwykłe proszki nie dopiora bieli. Gdy bieda w domu wtedy
                                        bezpiczniej jest zalożyc skarpetki ciemne by bród nie był widoczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka