Dodaj do ulubionych

wiecie nic sie tu nie dzieje...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 09:38
... i dlatego rozpoczęłam ten wątek...
jakis mały dzisiaj ruch
wiec piszcie o wszystkim i niczym...
a poza tym fajnie by bylo aby sie nie odzywały ciagle te same osoby, tylko
niech one sobie tego za bardzo do serca nie biora i aby ten watek na ten tor
nie zjechal...
pozdrawiam!!!
miłego czytania
Obserwuj wątek
    • azaheca Re: wiecie nic sie tu nie dzieje... 07.08.06, 09:41
      to może wzorem angielskim porozmawiajmy o pogodzie lub stanie dróg? :-)
    • weronikablue Tak sobie podczytuję to forum i 07.08.06, 10:11
      ...wiele wspólnego z nazwą tego forum ( Romantica) nie zauwżyłam.
      Ale to nie znaczy, że nie można sobie tu pogadać o wszystkim i o niczym .
      Myślę, że ludzie, którzy tu prawie codziennie pisują nie maja w realu bliskich
      sobie osób i traktują to forum jak spotkania i mają prawo do tego prawo, bo
      niczego złego nie robią, a samotność jest straszna.
      Fajnie jest natomiast poczytać sobie rozmowy z pogranicza subtelnego flirtu, bo
      to jedyne co ma coś wspólnego z tytułem tego forum.
      Zauważyłam tu kilka par i z ciekawością będę obserwowała "rozwój sytuacji::)))
      Choć swoją drogą czy nie było by im milej poflirtować na privie np na gg ?
      • Gość: vera Re: Tak sobie podczytuję to forum i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 10:15
        w 100% sie z Tobą zgadzam, w koncu sama tutaj sobie siedze;)
        a co do pogadania o wszytskim i niczym i ma zakaza na romantica i flirt, w
        koncu to taki pokój!
        pozdro
        • weronikablue Re: Tak sobie podczytuję to forum i 07.08.06, 10:24
          Tak duzo ludzi jest samotnych , więc jeśli tu na tym forum mogą sie poznać i
          przenieśc znajomośc do reala, to niech sobie rozmawiają nawet o wszystkim i o
          niczym.
          Człowiek czasem ma taka ogromną potrzebe wygadania się, a nie ma z kim.
          Więc tu rozmawia.
          A flirt?
          Przecież flirt bardzo często jest początkiem związku.
          Niech wiec nie bedzie zakazany na tym forum:)
          • Gość: vera Re: Tak sobie podczytuję to forum i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 10:27
            oczywiscie!
            niech ten watek słuzy i do tego!
            jestem za!!!
            • weronikablue Takie forumowe flirty..... 07.08.06, 10:35
              ....czyta się z wypiekami na twarzy jak dobrą ksiązke,
              bo pisze je życie, a nie pisarz.
              Są autentyczne i dlatego takie ciekawe:))

Fajne są też wątki typu "szukam".
              Jedne są dla zabawy pisane, ale są też takie ,w których autor(ka) wątku serio
              szuka kogoś ,np watek "Szukam księżniczki z Trójmiasta" .
              Myślę, że fajnie by było, gdyby pary zrodzone na tym forum poinformowały
              forumowiczów o swoim szczęsciu.
              W końcu każdy sposób na znalezienie partnera jest dobry, a więc pisanie na
              forum Romantica również.
              • khinga Re: Takie forumowe flirty..... 07.08.06, 11:06
                Zapewne wiele osób (mam tutaj na mysli kobietę i mężczyznę) z tego forum
                spotkało sie w realu:))))
                To miłe i fajne, że poznali sie tutaj i przenieśli swoje flirty na gg potem do
                reala:))))))
                • weronikablue Re: Takie forumowe flirty..... 07.08.06, 11:26
                  Wyraz romantica pochodzi od romans w tym dobrym znaczeniu, więc jesli
                  mężczyzna czy kobieta tu zagląda, to chyba ma jakąś nadzieję , że może tu
                  spotka tego kogoś.
                  Jedni piszą wprost ,że szukają , a inni robią w bardziej zawoalowany sposób
                  zaczynając od tematów neutralnych o wszystkim i o niczym :)
                  Dlatego dobrze, że jest takie forum.
                  Zauważyłam chyba już jedną taką parę, która od rozmów bardzo odległych od
                  flirtu, przeszła finezyjnie do flirtu i....... oboje w jednym czasie zniknęli
                  z forum :)
                  Niech im się szczęści i oby więcej było takich par.

Myśleniu najprzyjemniej jest
                  w towarzystwie niebieskich migdałów:)
                  • khinga Re: Takie forumowe flirty..... 07.08.06, 11:30
                    Dobry obserwator z Ciebie:)))
                    • weronikablue Re: Takie forumowe flirty..... 07.08.06, 11:37
                      Tak tylko podczytywałam sobie długie watki , bo skoro były to pubnliczne
                      rozmowy, to kazdy mogł je czytać, a rozmowcy nie robili tajemnicy z tego o czym
                      piszą do momentu ,kiedy przenieśli się juz na priva.
                      I bardzo dobrze, niech więcej będzie takich par forumowych:)
                      W końcu to jest forum Romantica :)))
    • libby Re: wiecie nic sie tu nie dzieje... 07.08.06, 10:37
      jestm za, dziewczynki, rozmawiajcie sobie o wszystkim i o niczym ale nie
      obgadujcie publicznie uczestników forum ( może na privie ?), bo to jakieś takie
      nędzne...
      • weronikablue Nikt nikogo nie obgaduje 07.08.06, 10:45
        Piszemy bardzo ciepło o uczestnikach forum, a Ty od razu atakujesz, dlaczego?
        Czyżby pisanie o tym, że ktoś z kims sobie tu flirtuje było obgadywaniem?
        • Gość: vera Re: nic a nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:43
          dzisiaj to sie chyba ani jeden romansik nie kroi....
          echhhhhhhhhhhhhh taka aura....
          • kobietabezserca Re: nic a nic 07.08.06, 15:11
            vera... hehe a w ciagu dnia to masz wiecej niz jeden romansik?
          • weronikablue jak sobie romansujący poczytają 07.08.06, 15:23
            co tu piszemy, to troszkę sie speszą, więc może dlatego narazie nie kroi się
            żaden nowy romansik :)
            Ale poczekajmy, natura da o sobie znać i wieczorem pewnie zaczną się " czułe
            słowka" :)))
    • kobietabezserca Re: wiecie nic sie tu nie dzieje... 07.08.06, 15:10
      na tor zjezdza kazdy... pociag!i jedzie torem , gorzej jesli po drodze szyny sie
      wypacza, chocby z takiego letniego skawru! bida bedzie!!!!
      • weronikablue na forum romantica 07.08.06, 15:25
        ....nie grozi wykolejenie, bo to przyzwoite forum :)
        • Gość: kobietabezserca Re: na forum romantica IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.06, 15:49
          baardzo przyzwoite, choc ostatnio zamienia sie w znajde szukam! zabawne forum w
          chowanego;) wole podchody! tu tez sie zdarzaja!:)))))))))))
          • weronikablue więc wszyscy się dobrze bawią na forum romantica : 07.08.06, 15:51
            i o to chodziwłaśnie :)
            • Gość: kobietabezserca Re: więc wszyscy się dobrze bawią na forum romant IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.06, 15:52
              jesli wiadomo o co chodzi! to o co chodzi?:)
              • weronikablue Re: więc wszyscy się dobrze bawią na forum romant 07.08.06, 15:54
                Często ukryty sens jest bardziej inetresujacy, niż to o co " chodzi".
                Trzeba czytać między wierszami:)
                • kobietabezserca Re: więc wszyscy się dobrze bawią na forum romant 07.08.06, 16:43
                  jednak jesli sensu brak to jak rak chodzi wspak;DDDD tak sobie rymuje to nic nie
                  kosztuje;DDDDD
                  • weronikablue Re: więc wszyscy się dobrze bawią na forum romant 07.08.06, 16:47
                    Sens jest zawsze:)
                    • kobietabezserca Re: więc wszyscy się dobrze bawią na forum romant 07.08.06, 17:14
                      oj!!!!?
                      • wesola_kicia Re: więc wszyscy się dobrze bawią na forum romant 07.08.06, 17:45
                        pojawiasz sie wypowiadasz swoje zdanie,szukasz kolejnego romansu.Twierdzisz,że
                        pisza tu bo w realu,nie maja kogoś bliskiego (jak pokręciłam zdanie to
                        wybacz).Wyobraź sobie,że nie koniecznie tak jest,są tu ludzie ,którzy mają w
                        realu bliskie osoby,a piszą bo lubią,i lubią doradzać jak inni mają jakiś
                        problem.Czy zakładając wątek pomyślałaś o tym?
                        Jeśli jakiś romasn się zaczął to te 2-ie osoby będą pisać,ze sobą wszedzie,@
                        ,gg,sms`y i takie ich prawo ,nikt im tego nie zabroni ani Ty ani ja ani nikt
                        inny.Pozdrawiam
                        • weronikablue Re: więc wszyscy się dobrze bawią na forum romant 07.08.06, 18:01
                          ojjjj
                          Nie zrozumiałaś mnie.
                          Nie napisałam, że flirtowanie tu na forum to coś "be"., ale tylko zauważyłam ,
                          że forum romantica jest nie gorszym od innych miejscem do flirtu.

Nie napisałam także, że każdy zaglądu tu by poflirtować, to Twoja inerpretacja .

A insynuowanie mi poszukiwania jak to nzazwałaś " kolejnego romansu" jest
                          nieuprawnione.
                          Poza tym, dlaczego uważasz, że bycie samotnym to coś gorszego?

Wyluzuj, świat jest taki piękny :)
                          Poza tym , nikomu niczego nie zabroniłam , przeczytaj uważniej moje wypowiedzi
                          i wyluzuj, świat jest taki piękny :)))
                          • wesola_kicia Re: więc wszyscy się dobrze bawią na forum romant 07.08.06, 18:12
                            wyluzowana jestem,wiem jaki jest świat.chce jedynie powiedzieć,że każdy ma inne
                            powody by tu zaglądać.I Ty także przeczytaj dokładnie,<pisza bo nie maja nikogo
                            bliskiego w realu>.Skoro dwie osoby ,które siedziały przy mnie w chwili czytania
                            tego też tak odebrały ten watek jak ja to chyba jednak ,o czymś świadczy.
                            • kobietabezserca Re: więc wszyscy się dobrze bawią na forum romant 07.08.06, 18:15
                              oj!!!! kobietki!!!!:))))
                              • wesola_kicia Re: więc wszyscy się dobrze bawią na forum romant 07.08.06, 18:18
                                kobietabezserca napisała:

> oj!!!! kobietki!!!!:))))

ok ok juz milcze;)
                                • kobietabezserca Re: więc wszyscy się dobrze bawią na forum romant 07.08.06, 18:21
                                  nie chodzi o to zeby milczec! raczej sadze ze mowic, ale nie wbijajac szpil
                                  ...to nie jest zabawne
                                  • wesola_kicia Re: więc wszyscy się dobrze bawią na forum romant 07.08.06, 18:23
                                    sorki,ale wyrazajac swoje zdanie miałam prawo napisac to co napisałam,nikomu
                                    szpilki nie wbijałam.Wiem,że nie jest zabawne,to miało byc na luzie i
                                    powaznie,ale doszło do nieporozumienia i na tym zakończe wypowiedź.
                                    • rodeolady Re: więc wszyscy się dobrze bawią na forum romant 07.08.06, 18:28
                                      Zacytuje więc całość mojej wypowiedz , z której wyrwałaś kontekst

weronikablue 07.08.06, 10:11 + odpowiedz

...wiele wspólnego z nazwą tego forum ( Romantica) nie zauwżyłam.
                                      Ale to nie znaczy, że nie można sobie tu pogadać o wszystkim i o niczym .
                                      Myślę, że ludzie, którzy tu prawie codziennie pisują nie maja w realu bliskich
                                      sobie osób i traktują to forum jak spotkania i mają prawo do tego prawo, bo
                                      niczego złego nie robią, a samotność jest straszna.
                                      Fajnie jest natomiast poczytać sobie rozmowy z pogranicza subtelnego flirtu, bo
                                      to jedyne co ma coś wspólnego z tytułem tego forum.
                                      Zauważyłam tu kilka par i z ciekawością będę obserwowała "rozwój sytuacji::)))
                                      Choć swoją drogą czy nie było by im milej poflirtować na privie np na gg ?

I uważam dyskusje z Toba za zakonczona, bo przyznajesz sobie prawo wlasnego
                                      zdania a innym tego odmawiasza do tego poslugujesz sie insynuacjami.
                                      • kobietabezserca Re: więc wszyscy się dobrze bawią na forum romant 07.08.06, 18:37
                                        a tytul watku : ... nic sie tu nie dzieje..." a jednak sie wydarza oj duzo
                                        duzo!;)))))))))
                                        • weronikablue Re: więc wszyscy się dobrze bawią na forum romant 07.08.06, 18:40
                                          Często dyskutuje na forum kraj i tam jest do przyjecia ostry ton wypowiedzi.
                                          Ale w forum romantica nie pwoinno to miec miejsca , szczegolnie okropne
                                          potraktowanie tej dziewczyny, ktora ma problem z przyjajcielem nie bylo ladne.
                                          • wesola_kicia Re: więc wszyscy się dobrze bawią na forum romant 07.08.06, 18:43
                                            sorki,ale prosze mi wykjasnic wkoncu z kim pisałam bo z tego co mi sie wydaje to
                                            jedna osoba pisała pod 2 albo i 3 nickami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka