Dodaj do ulubionych

Jakich mężczyzn przyciągacie?;-)

10.08.06, 10:17
takich jakich byście chcialy, czy takich jakie same jestescie, czy może wcaler
nie tedy droga? hę? ;-)
Obserwuj wątek
    • li_lianna Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 10:21
      sinsi napisała:

> takich jakich byście chcialy,

róznie, ale na dłuższą metę tak

czy takich jakie same jestescie,

a wiesz, że nie. Tzn. nie takie całkiem przeciwieństwa, ale zbyt podobni chyba
      nie są, choć twierdzą, ze są. Więc ja już nie wiem:DDD

• justiz Takich sobie... ;-))) 10.08.06, 10:34
      Tacy, którzy robią na mnie oooogrooooomne wrażenie, z reguły mnie peszą -
      poważnie! ;-))))

A takich, co by mieli taki podły charakter jak JA - omijam wielkim łukiem!
      ;-DDDDD
    • Gość: lila Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:35
      ostatnio zadnych nie porzyciagam
      • azaheca Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 12:24
        Pokręconych indywidualistów...;-)
    • Gość: vera Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:13
      przyciagam strasznie pewnych siebie przystijniaków, takich co full lasek za
      nimi lata, masakra...
      • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:18
        A co oni w Tobie takiego widza ? ;)
        • Gość: VERA Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:25
          WE MNIE? CO WIDZA?
          • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:32
            Gość portalu: VERA napisał(a):

> WE MNIE? CO WIDZA?

Tak, w Tobie :)
            • Gość: vera Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:35
              a co ja w nich widze????
              co to tylko facet moze sobie wybierac????
              • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:43
                Ty w nic przeciez nie widzisz, ale ciekawy jestem dlaczego zwracaja
                na Ciebie uwage, skoro ladniejsze maja wookol :)
                • Gość: vera Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:47
                  a skad wiesz... moze nie maja???
                  • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:52
                    Gość portalu: vera napisał(a):

> a skad wiesz... moze nie maja???

Sama napisalas, ze maja :) :
                    >przyciagam strasznie pewnych siebie przystijniaków, takich co full lasek za
                    >nimi lata
                    • Gość: vera Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:54
                      ale nikoniecznie ladnych...
                      • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:55
                        No nie da sie ukryc ;) Ale podobno nie ma brzydkich kobiet ;) A zwlaszcza
                        polek ;)
                        • Gość: vera Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:59
                          tak??? bo ja słyszałam, ze Polki sa ładne(to uogolnienie, bo przeciez nie
                          wszystkie)pelno jest brzydul
                          a co do urody to ladniejsze moim zdaniem sa czeszki (choiciaz baba jestem i sie
                          nie znam, ale wlasnie tak uwazam)
                          • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:01
                            Nawet brzydula jak poswieci kilka godzin przed lustrem cos z siebie zrobi :)
                            A wg mnie ladniejsze sa Ukrainki :)
                            • Gość: vera Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:04
                              fuj fuj fuj z tirami mi sie kojarza...
                              a co do brzydul, tak na marginesie, to tak na parwde nic juz im nie pomoze, no
                              chyba, ze operacja plastyczna
                              • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:08
                                Nieslusznie, bo jak jechalem teraz przez Polske to juz zadna nie stoi :)
                                Ladny ciuch, fryzjer i wystarczy :) No chyba, ze sie obzera jak prosie :)
                            • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:08
                              Fakt, Ukrainki są prześliczne :)
                              • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:09
                                sweetchocolate napisała:

> Fakt, Ukrainki są prześliczne :)

Niejedna bym porwal ;)
                                • Gość: vera Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:13
                                  brazylujki jescze ladniejsze!!! i kropka
                                  • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:17
                                    > brazylujki jescze ladniejsze!!! i kropka

Nie, najladniejsze na swiecie sa arabki :)
                                • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:14
                                  żeby potem Ciebie nie porwali bhehehe ;)
                                  • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:17
                                    No wlasnie, to tez rozwazalem i odechcialo mi sie ;)
                                    • Gość: vera Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:19
                                      ty chyba za wile arabek nie widziałes...
                                      bo one za ladne to nie sa...tym bardziej jak sie starzeja a to tez trzeba brac
                                      po uwagę...
                                      • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:25
                                        A wlasnie, ze widzialem :) Maroko, Tunezja, pelno mlodych i
                                        ubranych po europejsku :)
                                        A to ze stare sa grubsze, wynika, z tego, ze tylko siedza w domu,
                                        bo maz ich nie wypuszcza ...
                                        • Gość: vera Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:27
                                          dobra niech ci bedzie, kazdy ma inny gust
                                          • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:29
                                            Bez przesady, kazdemu podoba sie wymiar 90-60-90 ;)
                                            • Gość: vera Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:31
                                              czyli barbie:)))
                                              no prosze ja takich wymiarow nie mam i tak przyciagam tych fajniejszych
                                              hahaha
                                              • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:33
                                                Nie barbie, tylko kandydatki do Miss Polonia :)
                                                No coz, operacja platyczna by Ci sie przydala .....
                                                Moze i fajniejszych, ale tych glupszych :) Nie liczy sie co na zewnatrz
                                                tylko wewnatrz :)
                                                • Gość: vera Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:35
                                                  za operacje podziekuje, bo lubie siebie taka jaka jestem:)
                                                  a tych co przyciagam to juz opisalam gdzies tutaj a ,ze to debile, ale co ja
                                                  moge na to poradzic, ze własnie takich przyciagam, wlasnie o tym jest watek,
                                                  czyż nie?
                                                  • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:37
                                                    A madrzy sa za mardzy, zeby dac sie przyciagnac ? :) Moze masz zly charakter
                                                    po prostu :)
                                                  • Gość: vera Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:41
                                                    JASNE, ZE MAM! JESTEM OKROPNA EGOISTKĄ...
                                                    a tak powaznie to dla tych madrych jestem za głupia, chociaz faceci lubia takie
                                                    głupiutkie...
                                                  • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:45
                                                    Ja wole madre mimo wszystko, choc bardzo madrych to spotkalem w zyciu
                                                    moze pare sztuk :) Ogolnie mowiac madra kobieta to towar deficytowy ;)
                                                  • Gość: VERA Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:47
                                                    ZALEZY O JAKA MADROŚC CI CHODZI???
                                                  • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:49
                                                    Taka, co mozna a czego nie w roznych sytuacjach zyciowych.
                                                  • Gość: VERA Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:53
                                                    OJEJ CO ZA ODPOWIEDZ
                                                  • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:54
                                                    Bo na zycie nie ma jednej odpowiedzi ;)
                                                  • Gość: vera Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 15:28
                                                    A JA UWAZAM , ZE ZYCIE JEST PROSTE, TYLKO OSTATNIO PRZEZ TE NETY, FORA ,CZATY I
                                                    PRZEZ TO, że ludzie juz nie mowia wszystkiego wprost- jest zagmatwane
                                                    dlatego ja jestem naturlana i zawsze mowie to co mysle, ale jakos malo kto sie
                                                    stosuje do tej zasady
                                                  • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 15:40
                                                    E tam, tylko dzieki netowi mozna poznac jakies fajne dziewczyny, a
                                                    nie tylko puste laski na dyskotece :)
                                                    Nie mowic, tylko robic nalezy :)
                                                  • Gość: vera Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 15:53
                                                    wiesz nikt ci na dyskoteki nie kaze chodzić, to miejsce akuraet odradzam
                                                  • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 16:11
                                                    Innego miejsca w miescie nie ma gdzie mozna spotkac ladne dziewczyny :)
                                                  • Gość: vera Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 16:16
                                                    imprezy okolicznosciowe, urodziny, wesela itd... ja tam najwiecej poznaje
                                                  • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 16:23
                                                    Kobiety na takie nudne imprezy nie chodza ....
                                                  • Gość: vera Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:19
                                                    co tty opowiadasz???
                                                    po pierwsze to nie sa nudne imprezy!po drugie kobiety na nie chodza i czasai z
                                                    parnerami, z ktorymi nawet nie sa zwiazxane ot tak do towarzystwa...
                                                  • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 11.08.06, 10:02
                                                    > po pierwsze to nie sa nudne imprezy!po drugie kobiety na nie chodza i czasai
                                                    z
                                                    >
                                                    > parnerami, z ktorymi nawet nie sa zwiazxane ot tak do towarzystwa...

Takie glupie monotonne spotkania i podlizywania, tylko, zeby nie obgadali :)
                                                    A laski tylko lowia tam bogaczy, bo kazdy stara sie wypasc jak najhojniej :)
                                                  • Gość: VERA Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 10:09
                                                    TY MASZ CHYBA JAKIES SPACZONE ZDANIE NA TEN TEMAT ALBO NIE BYWAŁES NA
                                                    NORMALNYCH TEWGO TYPU IMPREZACH, MOZE JESTES Z WARSZAWY, TAM TO JEST PODOBNO
                                                    NORMALNE...
    • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:25
      brunetów i to wieczorową porą ;)
      • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:33
        Ja brunet, ale mnie przyciagasz caly dzionek ;)
        • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:35
          Uważaj, bo to się może źle skończyć ;)
          • aroden Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:37
            sweetchocolate napisała:
            > Uważaj, bo to się może źle skończyć ;)

Zwlaszcza po ciemku...
            Z racji ciemnych wlosow, jedno nie rozpozna drugiego, ani samego siebie :)))

• sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:46
              przewidujesz taki straszny scenariusz ? ;)
              • aroden Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:51
                uwazasz, ze zagubienie sie w sobie i w Piotrze moze byc straszne ? :)
                • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:53
                  Mnie nawet coś takiego przez głowę nie przeszło!! ;)
          • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:43
            sweetchocolate napisała:

> Uważaj, bo to się może źle skończyć ;)

To znaczy konkretnie czym ? ;)
            • seweryn_makatka Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:49
              Może jakąś rozpustą na przykład ?? ;))
              • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:52
                Tobie to tylko jedno w głowie ;)
                • seweryn_makatka Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:55
                  Miałem na myśli oczywiście intelektualną rozpustę w myśl słów jednego z
                  polskich pisarzy: "Przeczytamy dzieła Prousta, jak rozpusta to rozpusta" ;)))
                  Sądzę, że myslałaś, że taki tylko rodzaj rozpusty mam na mysli ;)))
                  • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:58
                    Używajmy póki czas, bo za 100 lat nie będzie nas ;)
                    Oczywiście, że tylko taki ;)
                    • seweryn_makatka Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:02
                      A to dobrze, bo już myślałem, że pomyślałaś iż myślałem o tym o czym w pracy
                      staram się nie myśleć ;)))
                      • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:05
                        A z jakim skutkiem?? ;)
                        • seweryn_makatka Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:08
                          Na ogół się udaje, ale jak mam czas i wchodzę na forum to moja wrodzona ochota
                          do żartów i słownych figli sprawia, że temat staje się mniej odległy ;)))
                          • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:11
                            To Ty figlarz jesteś w takim razie ;)
                            Szczerze jednak wątpię, żeby tylko to forum taki wpływ miało ;)
                            • seweryn_makatka Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:13
                              Wyłącznie forum !, to jedyne miejsce gdzie objawia się moja natura ! Romantica
                              jest akuszerką moich pragnień i najskrytszych myśli ;)))
                              • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:29
                                Czyżby rodziły się w takich bólach? ;)
                                • seweryn_makatka Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:35
                                  marzenia się latwo rodzą, lecz z trudem wyrażają ;)) ale forum jest wyjątkiem
                                  od tej zasady ;)))
                                  • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:43
                                    Taki nieśmiały chłopczyk? ;)
                                    • seweryn_makatka Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:45
                                      Właśnie tak, jedynie korzystając z anonimowości jaką daje net ujawniam swe
                                      myśli i z przejęciem i z wypiekami na twarzy piszę czasem aluzyjne mocno
                                      posty ;)))) Potem zamykam komputer, wymykam się z pracy i juz jestem baaardzo
                                      porządnym i grzecznym facetem ;))
                                      • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:47
                                        12Dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałam ;)
                                        • seweryn_makatka Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:49
                                          Nabrałem Cię, w realu jestem jeszcze gorszy - molestuję nieletnie dziewczeta i
                                          sprowadzam je na drogę upadku moralnego :D
                                          • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:51
                                            Jaka szkoda, że legitymuję się już dowodem osobistym!
                                            • seweryn_makatka Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 11.08.06, 08:36
                                              he, he, wszystko jest do obejścia ;))) wystarczy, że zapleciesz warkoczyk albo
                                              kucyki, ubierzesz marynarskie ubranko i juz będziesz wygladać jak 15-letni
                                              podlotek ;)))
                                              • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 11.08.06, 08:52
                                                Wolałabym jednak różową sukienkę z falbankami i kokardy przy kucykach ;)
                                              • dareczunio Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 12.08.06, 10:15
                                                nie pisz "ubierać" pisze sie i mowi "ubiera się"
            • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:52
              może lepiej, żebyś nie wiedział ;)
              • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:53
                sweetchocolate napisała:

> może lepiej, żebyś nie wiedział ;)

Lepiej wiedziec i rozwazac alternatywy ;)
                • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:55
                  A jak nie będzie alternatywy ?? ;)
                  • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:57
                    Wtedy bedzie mniej problemow co zrobic ;)
                    • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:00
                      Trzeba sobie zycie ułatwiać ;)
                      • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:02
                        No wlasnie, wiec mow ;)
                        • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:06
                          Nie powiem i basta <i tu tupnęła głośno nogą>
                          • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:08
                            Powinnas powiedziec "Bo tak" to bym zrozumial ;)
                            • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:32
                              Mam Co odpowiadać jak każda?? ;)
                              • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:33
                                A nie jestes taka jak inne kobiety ? ;)
                                • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:44
                                  A jestem?? ;)
                                  • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:45
                                    No wg tych danych co mam to jestes ;)
                                    • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:50
                                      W takim razie nie możesz zbyt wiele ode mnie oczekiwać ;)
                                      • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:50
                                        Kazda kobieta czyms zaskakuje ;)
                                        • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:53
                                          niekoniecznie in plus ;)
                                          • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:56
                                            A Ty mi mowisz, ze na minus ? ;)
                                            • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 15:00
                                              a nie?? ;)
                                              lepiej być przygotowanym na najgorsze a potem miło się rozczarować ;)
                                              • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 15:04
                                                Jeszcze sie niekim milo nie rozczarowalem, choc to moglo by byc interesujace ;)
                                                • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 15:09
                                                  zawsze musi być ten pierwszy raz :)
                                                  • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 15:19
                                                    Ale nie zawsze pierwszy raz jest taki udany ;)
                                                  • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 15:22
                                                    Bywa, że boli ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 15:26
                                                    Ale tylko jedna strone ;)
                                                  • sweetchocolate Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 11.08.06, 08:54
                                                    Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwóch bolało na raz ;)
                • aroden Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 13:59
                  piotr_321 napisał:
                  > Lepiej wiedziec i rozwazac alternatywy ;)

A najlepiej wiedziec, jak ROZKLADAC alternatywy (na czynniki pierwsze) :)
                  • piotr_321 Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) 10.08.06, 14:02
                    Przy rozkaldaniu mozna sie pogubic ;)
    • ladyx interesujących ;) 10.08.06, 14:06
      • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:09
        Doprawdy ? ;)
        • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:12
          a co, Ty jesteś nudny ? ;PPPPPP
          • Gość: vera Re: interesujących ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:14
            chcialabym takiego oprzycdiagnac bo zawsze trafiam na debili, ale widocznie
            sama jestem taka;)
            swoj do swego ciagnie hihihi:)
            • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:16
              Gość portalu: vera napisał(a):

> chcialabym takiego oprzycdiagnac bo zawsze trafiam na debili, ale widocznie
              > sama jestem taka;)
              > swoj do swego ciagnie hihihi:)

.....e tam. Chwilowy kryzys. Lepszy zresztą żaden niż debil :)
              • Gość: vera Re: interesujących ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:17
                poczekamy zobaczymy, czy znowu zadzial u mnie co innego czy tym razem rozum????
                • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:25
                  rozum to nie taki głupi doradca :)
                  • Gość: vera Re: interesujących ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:29
                    ja wlasnie o tym, ze bym bardzo chciala sie rozumiem kierowac
                    problem w tym, ze nie zawsze wychodzi
                    • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:35
                      wiem, że czasem bywa ciężko :(
          • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:18
            ladyx napisała:

> a co, Ty jesteś nudny ? ;PPPPPP

Ty mnie nie przyciagnelas :) Tak sobie tylko gadamy :)
            • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:24
              czyli odpowiedź sama się nasuwa ;)))
              • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:26
                Co Ty tam wiesz o przyciaganiu :) Raz chlopa zlapalas i juz myslisz, ze
                wszystko wiesz o mezczyznach ? :)
                • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:28
                  piotr_321 napisał:

> Co Ty tam wiesz o przyciaganiu :)
                  ....trochę się na fizyce znam ;)

Raz chlopa zlapalas i juz myslisz, ze
                  > wszystko wiesz o mezczyznach ? :)

....ależ szanowny panie, jakże bym śmiała ;)
                  • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:29
                    ladyx napisała:

> piotr_321 napisał:
                    >
                    > > Co Ty tam wiesz o przyciaganiu :)
                    > ....trochę się na fizyce znam ;)

Tu raczej chodzi o chemie ;)

>
                    > Raz chlopa zlapalas i juz myslisz, ze
                    > > wszystko wiesz o mezczyznach ? :)
                    >
                    > ....ależ szanowny panie, jakże bym śmiała ;)

No ale wyciagasz jakies tam pochopne wnioski ;)
                    • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:34
                      piotr_321 napisał:

> No ale wyciagasz jakies tam pochopne wnioski ;)

.....nie marudź. Delektuję się myślą o długim weekendzie :)
                      • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:36
                        ladyx napisała:

> piotr_321 napisał:
                        >
                        > > No ale wyciagasz jakies tam pochopne wnioski ;)
                        >
                        > .....nie marudź. Delektuję się myślą o długim weekendzie :)

Bedziemy plywac w jeziorze ? ;)
                        • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:37
                          ja mam tylko baseny :)
                          • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:39
                            No mniejsza z tym :) Kapielowki mam wziasc ? :)
                            • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:41
                              wstydzisz się pokazać w całej krasie ? ;)
                              • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:43
                                No chyba, ze Ty bedziesz tez bez kostiumu ;)
                                • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:45
                                  a chciałbyś ? ;ppp
                                  • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:46
                                    Zalezy czy nie masz tluszczu na brzuchu i udach ;)
                                    • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:48
                                      jak się ma to i tak widać np. w dwuczęściowym kostiumie, a uda to nawet w
                                      jednoczęściowym :)
                                      • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:50
                                        Ale nie jest to az tak widoczne :) Stan nago przed lustrem to zobaczysz :)
                                        • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:52
                                          staję nie tylko przed lustrem i nikt nie krzyczy :)
                                          • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:53
                                            Twoj facet pewnie zadnej innej kobiety przed Toba nie mial :)))))))
                                            • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:55
                                              i teraz pewnie mam mam Ci podać czy i ile było przede mną :))) niedoczekanie ;p
                                              • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:56
                                                Nie oczekuje tego, tylko pewnie malo widzial kobiet nago, ze Ci nic
                                                nie wypomina :)
                                                • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 14:59
                                                  pomijając fakt, że zakochany facet patrzy inaczej, to ja jestem za młoda na
                                                  tłuszczyk :)
                                                  • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 15:00
                                                    No fakt, troche pewnie Ci wybacza uchybienia :)
                                                    Oj, w swoim zyciu juz widzialem wiele tlustych kobiet, nawet wygladajacych
                                                    na chude :) A ile wazysz ? :)
                                                  • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 15:01
                                                    58
                                                  • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 15:03
                                                    Moja kolezanka ma 55 i mowi ze jest za gruba :) No i jest w udach :)
                                                  • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 15:05
                                                    to zależy ile ma wzrostu i jaką budowę ciała :)
                                                  • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 15:06
                                                    Jest wysoka, szczupla, ale i tak ma tluszczyk :)
                                                  • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 15:08
                                                    to już jej sprawa :)
                                                  • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 15:09
                                                    Dlatego pewnie wygladasz podobnie przy tej wadze, przecietna kobietka
                                                    z Ciebie :)
                                                  • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 15:10
                                                    przeciętna czy nie, ważne ,że w jego i swoim guście. Reszta świata się nie
                                                    liczy :)
                                                  • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 15:12
                                                    Wiesz, ze wiedzialem ze tak odpowiesz ? ;)
                                                    Tylko ciekawe jak bys go nie miala co bys powiedziala :)
                                                  • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 15:15
                                                    ale go mam :)
                                                  • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 15:16
                                                    Nie ma nic na wiecznosc :)
                                                  • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 15:18
                                                    ja tam się nie martwię na zapas :)
                                                  • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 15:19
                                                    Wlasnie, zreszta zamieniasz go na mnie :) Nawet nie wiesz ile zyskasz ;)
                                                  • ladyx Re: interesujących ;) 10.08.06, 15:20
                                                    nie łudź się.
                                                    pa, pa :)
                                                  • piotr_321 Re: interesujących ;) 10.08.06, 15:22
                                                    Twoja strata :)
                                                    Pa :)
    • sinsi sądząc po rozwoju wątku - 10.08.06, 15:08
      widac ktora jakich męzczyzn przyciąga ;-)
      Coz począc, nie zawsze rzeczywistosc jest spelnieniem marzen ;-)))
    • arogancka_agrafka Re: Jakich mężczyzn przyciągacie?;-) wymagających 10.08.06, 19:16
      czasem trudno sprostać, ale nie poddaję się ! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka