Dodaj do ulubionych

Holandia - oferta

12.08.06, 22:51
Poszukiwana gosposia, do prac zwiazanych z prowadzeniem domu w Holandii.
Wiek do 35 lat, zgrabna sylwetka.
Wymagań specjalnych nie ma. Jedynie umiejetnosci zwiazane z prowadzeniem domu.
- gotowanie, pranie, sprzatanie i prace w malutkim ogródku przydomowym.
Dom zamieszkały przez jednego mężczyznę.
Stałe wynagrodzenie. Możliwy stały zwiazek partnerski z gospodarzem,
Holendrem dobrze sytuowanym.

Wszelkie propozycje poważne proszę kierować na adres:
foxim@gazeta.pl

Zdjęcia mile widziane, a nawet wymagane.
Obserwuj wątek
    • foxim Re: Holandia - oferta 13.08.06, 01:18
      No zapomniałem dodać, ze znajomość języków nie jest wymagana.
      Zarobki tygodniowo około 300 euro - na czysto, bo jedzenie i spanie za darmo.
      • katimos Pomyliłeś fora 13.08.06, 07:27
        tu raczej nie znajdziesz prostytutek.
        • maly.jasio napewno? 13.08.06, 14:23
          katimos napisała:
          > tu raczej nie znajdziesz prostytutek.

Prostytutkom nie proponuje sie pracy w ogrodku, spania i jedzenia,
          a takze stalych dochodow - tylko placi sie od "uslugi".
          • katimos Napewno 13.08.06, 19:30
            Facet w niewiadomo jakim wieku, chce płacić niewiele za szeroki wachlarz usług.
            Zatem szuka prostytutki-frejerki.
            • kobietabezserca Re: Napewno 13.08.06, 19:33
              jak to niewiele chce dac za wachlarz szeroki? a szansa partnerskiego zwiazku z
              gospodarzem! hoho to gratka dla niektorych
              • kobietabezserca Re: Napewno 13.08.06, 19:34
                a holendrzy gospodarni sa!
                • katimos Re: Napewno 13.08.06, 19:38
                  4 tys. zł miesięcznie za "full servis", to chyba żart
            • maly.jasio bzdura. 13.08.06, 19:43
              spanie i jedzenie za darmo + 1200 Euro miesiecznie.

zadna polska kobieta nie dostanie w Holandii pracy za tyle pieniedzy.
              • gszesznica Re: bzdura. 13.08.06, 19:45
                maly.jasio napisał:

> spanie i jedzenie za darmo + 1200 Euro miesiecznie.
                >
                > zadna polska kobieta nie dostanie w Holandii pracy za tyle pieniedzy.

a holenderskie kobiety dostana?

tez chyba nie..oprocz fachowcow.
              • kobietabezserca Re: bzdura. 13.08.06, 19:46
                dlaczego tak nisko cenisz Polki? e?
                • gszesznica Re: bzdura. 13.08.06, 19:47
                  kobietabezserca napisała:

> dlaczego tak nisko cenisz Polki? e?

kto..ja?

ja tylko znam wysokosc zarobkow na zachodzie..:)

dlatemu pytam..
                  • kobietabezserca Re: bzdura. 13.08.06, 19:53
                    ale wszem wiadomo ze Polki ciesza powodzeniem /uroda i znane sa z rzetelnej
                    pracy! co do zarobkow - wiem ze nie sa wygorowane!
                    pytanie o cene nie do Ciebie, a do jaska bylo
                • maly.jasio to finansowo przyzwoita oferta 13.08.06, 19:51
                  uwazam, ze to finansowo bardzo przyzwoita oferta.
                  moralnie zas nie mam zamiaru tego oceniac...

dla przykladu - powiem Ci tylko, ze np. kasjerka w sklepie w Holandii
                  ma na reke wlasnie ca.... 1200 Euro...

a jak oplaci mieszkanie i jedzenie - to jej 1/3 z tego zostanie.
                  • kobietabezserca Re: to finansowo przyzwoita oferta 13.08.06, 20:00
                    Polka nie ma tam pracowac w charakterze kasjerki!!!!!
                    a pracodawca pewnie jest krezusem i stac go na dobrze oplacana gosposie!
                    • kobietabezserca Re: to finansowo przyzwoita oferta 13.08.06, 20:01
                      hihi
                    • maly.jasio Re: to finansowo przyzwoita oferta 13.08.06, 20:03

> Polka nie ma tam pracowac w charakterze kasjerki!!!!!

- i dlatego realnie bedzie miala na reke na czysto te 1200, cxzyli 3 razy
                      wiecej, niz moze oszczedzic kasjerka!!!!

> a pracodawca pewnie jest krezusem i stac go na dobrze oplacana gosposie!

- ale on woli miec 2w1, gosposie i cichodajke.
                      masz do niego zal?
                      ja uwazam, ze placi uczciwie :)))

• katimos to finansowo przyzwoita oferta za prostytucje??? 13.08.06, 20:12
                    maly.jasio napisał:

> uwazam, ze to finansowo bardzo przyzwoita oferta.
                    > moralnie zas nie mam zamiaru tego oceniac...
                    >
                    > dla przykladu - powiem Ci tylko, ze np. kasjerka w sklepie w Holandii
                    > ma na reke wlasnie ca.... 1200 Euro...
                    >
                    > a jak oplaci mieszkanie i jedzenie - to jej 1/3 z tego zostanie.

jasiu Kasjerce w kasie w sklepie w Holandii nikt nie każe np. "robić loda" na
                    życzenie. Więc nie pisz bzdur.

• maly.jasio to finansowo przyzwoita oferta 13.08.06, 20:17
                      i dlatego, dziewcze, kasjerka jak napisalem, moze oszczedzic miesiecznie 400
                      Euro, a ta "gosposia" 1200...
                      to finansowo przyzwoita oferta. I tylko o to mi chodzi.
                      moralne kwestie "robienia loda" pozostaw pani, ktora sie na to zdecyduje :)))
              • katimos Re: bzdura. 13.08.06, 20:07
                maly.jasio napisał:
                > spanie i jedzenie za darmo + 1200 Euro miesiecznie.
                > zadna polska kobieta nie dostanie w Holandii pracy za tyle pieniedzy.

jasiu o małym rozumku, czytaj uważnie dają około 300 € za tydzień pracy czyli w
                dzień zapieprz w domu i ogródku, a w nocy obsługa pewnie jakiegoś starego
                dziada. Jak kobieta nie ma ochoty, to co odbije jej to z pensji. Czyli oczekuje
                kobiety zawsze zwartej i gotowej.
                Dziwne dlaczego ten pan się po prostu nie ożeni i miałby to za darmo, bo tego
                większość facetów wymaga od żon jeżeli znajdą takie głupie.
                Co ty wiesz o zarobkach polskich kobiet w Holandii. Przeglądnij sobie internet,
                to dowiesz się , że 300 € może zarobić przeciętna, polska prostytutka dziennie
                za 3-4 godz pracy.
                • maly.jasio Re: bzdura. 13.08.06, 20:14
                  katimos napisała:

dziewcze, mnie nie intersuje ile zarabiaja prostytutki, tylko zwykle kobiety...

jak mowilem, ekspediantka w sklepie ma ca. 1200 Euro, z tego na jedzenie i
                  mieszkanie musi wydac ca. 800 Euro, czyli zostaje jej co miesiac 400.

a tutaj jest na reke 1200 Euro, czyli, to przyzwoita finansowo oferta.
                  i sypia sie tylko z jednym facetem, a nie ze 100-ma...

a facet mozr nie chce zony tylko woli "extra-gosposie" i ma do tego pelne
                  prawo :)))

PS. dziewcze, jak otworze okno, i to juz od 20-tu lat
                  i dobrze splune, to moja slina laduje w Holandii :)))

• kobietabezserca Re: bzdura. 13.08.06, 20:18
                    taki maly a taki ma "pluj"
                    a Ty gdzies na granicy miedzy belgia i holandia? tam sie nie pluje, tam sie
                    mowi z samego rana "hooje morhe" mowi! w dodatku z usmiechem
                    • maly.jasio Re: bzdura. 13.08.06, 20:26

> mowi z samego rana "hooje morhe" mowi! w dodatku z usmiechem

sama widzisz , ze holendrzy to mili ludzie...
                      oferta jest uczciwa, tylko o to mi chodzilo...
                      trza brac i nie narzekac :)))
                  • katimos jasiu, to zgłoś się do niego 13.08.06, 20:22
                    maly.jasio napisał:
                    mnie nie intersuje ile zarabiaja prostytutki, tylko zwykle kobiety...

Zwykłe kobiety nie puszczają się za forsę tylko prostytutki, a prostytutki maja
                    znacznie wyższe wymagania finansowe.
                    • kobietabezserca Re: jasiu, to zgłoś się do niego 13.08.06, 20:27
                      nie! jasiu Ty sie nie zglaszaj i tak juz zwlekasz majac na rzut"pluj" a zwloka
                      jest najgorsza forma odmowy!
                    • maly.jasio gdyby jakas kobitka dala taka oferte 13.08.06, 20:31
                      gdyby jakas mila kobitka z Holandii tu napisala, ze potrzebuje jakiegos Pana
                      do full service ze te cene - tobym lecial w te pedy :)))

> Zwykłe kobiety nie puszczają się za forsę tylko prostytutki, a prostytutki
                      maja znacznie wyższe wymagania finansowe.

Bzdury. badania socjologiczne dowodza, ze spory procent malzestw w kazdym
                      kraju, to tkzw. "prostytucja malzenska" - czyli wyjscie za maz dla pieniedzy...

A kobiete sypiajaca z jednym facetem dla pieniedzy nie nazywa sie
                      prostytutka, lecz UTRZYMANKA.
                      I to zupelnie inna kategoria moralna...
                      • kobietabezserca Re: gdyby jakas kobitka dala taka oferte 13.08.06, 20:35
                        ej! jasku!!!!! poszedlbys na full na tak zwany wypas za 300 per week! no stary
                        to znaczy ze tam na tym "pluju" malo zarabiasz!
                        • maly.jasio Re: gdyby jakas kobitka dala taka oferte 13.08.06, 20:40
                          nie w tym rzecz...
                          skapy jestem strasznie i nie lubie (a jak to hoop, musze) do przyjemnosci
                          doplacac :)

gdyby polaczyc przyjemne z pozytecznym, robic to co sie lubi
                          (a strasznie lubie uprawiac nie tylko "Trojkaciki", lecz i ogrodki przydomowe)

i jeszcze brac za to pieniadze - to bylby czysty ideal :)))
                      • 333a3 Są niestety takie szmaty jak "jasio" który dla 13.08.06, 20:39
                        forsy i to niewielkiej może robić wszystko i wszystkim. Może ten facet w
                        Holandii jest bi sprawdź, to koniecznie jasiu. Zamień sobie przymiotnik z nica z
                        małego na głupi, bo lepiej współgra z treścią.
                        • maly.jasio niestety, biedaku, nie gustuje w Panach 13.08.06, 20:41
                          a tylko w Paniach :)))
                          • 333a3 Wątpie czy jakaś Pani by cie chciała 13.08.06, 20:44
                            Wracaj lepiej do szorowania kibli (gdzie tam jesteś), bo to ci lepiej wychodzi
                            • kobietabezserca Re: Wątpie czy jakaś Pani by cie chciała 13.08.06, 20:50
                              moi mili moi mili!!!! schodzimy na drugi plan! oferta oferta! kto chce ten w
                              nia wchodzi o kto nie chce nie wchodzi!
                              powiedzenie : cnota nie mydlo sie nie wymydli! a moralnosc moralnoscia! ja
                              jestem za ta druga!cnotliwa
                            • maly.jasio hloopcze, juz tylko inwektywy Ci zostaly? 13.08.06, 20:53
                              333a3 napisał:
                              > Wracaj lepiej do szorowania kibli (gdzie tam jesteś), bo to ci lepiej wychodzi

ze tak cienko metytorycznie ciagniesz?

Zapewniam Cie, dziecie, ze do pracy chodze w bialej koszuli
                              i "pod krawatem" :)))

A na inwektywy bez merytoryki i inne uwagi ad personam mam zwyczaj odpowiadac
                              ich ignorowaniem :)

• kobietabezserca Re: hloopcze, juz tylko inwektywy Ci zostaly? 13.08.06, 20:55
                                a wiecie co! zygac sie chce!!!! lepiej dajcie wiadro - ja bede!
                              • jacek3142 A może jesteś jasiu grabarzem? 13.08.06, 21:25
                                maly.jasio napisał:

> 333a3 napisał:
                                > > Wracaj lepiej do szorowania kibli (gdzie tam jesteś), bo to ci lepiej wyc
                                > hodzi
                                >
                                > ze tak cienko metytorycznie ciagniesz?
                                >
                                > Zapewniam Cie, dziecie, ze do pracy chodze w bialej koszuli
                                > i "pod krawatem" :)))

Grabarze też chodzą do pracy też w białej koszuli i pod krawatem.
                                Jeżeli nawet sprzątasz ubikacje w Beneluxie, to przecież nikomu nie przeszkadza,
                                że przychodisz tam tak ubrany.

• kobietabezserca Re: A może jesteś jasiu grabarzem? 13.08.06, 21:35
                                  kpiny sobie robicie?
                                • gszesznica Re: A może jesteś jasiu grabarzem? 13.08.06, 21:38
                                  jacek3142 napisał:

> maly.jasio napisał:
                                  >
                                  > > 333a3 napisał:
                                  > > > Wracaj lepiej do szorowania kibli (gdzie tam jesteś), bo to ci lepi
                                  > ej wyc
                                  > > hodzi
                                  > >
                                  > > ze tak cienko metytorycznie ciagniesz?
                                  > >
                                  > > Zapewniam Cie, dziecie, ze do pracy chodze w bialej koszuli
                                  > > i "pod krawatem" :)))
                                  >
                                  > Grabarze też chodzą do pracy też w białej koszuli i pod krawatem.
                                  > Jeżeli nawet sprzątasz ubikacje w Beneluxie, to przecież nikomu nie
                                  przeszkadza
                                  > ,
                                  > że przychodisz tam tak ubrany.
                                  >
                                  jacus...ty tak nie wysmiewaj tych co sprzataja te ubikacje na
                                  zachodzie..ubikacji te nie wysmiewaj...no chyba ze polskie..
                                • maly.jasio tak :) 13.08.06, 23:27
                                  jacek3142 napisał:
                                  > Grabarze też chodzą do pracy też w białej koszuli i pod krawatem.

jak najbardziej. Pogrzebuje tu na forum iluzje cnotliwych panienek :)
                                  • kolomyia maly.jasio to znany tu na forum mistrz iluzji 14.08.06, 08:23
                                    maly.jasio napisał:
                                    jak najbardziej. Pogrzebuje tu na forum iluzje cnotliwych panienek :)

mistrz iluzji w mniemaniu o sobie.
                                    mistrz w pieszyej turystyki przez całą Polskę. Na,które usiłuje wabic miejscowe
                                    panienki zresztą bez powodzenia. bredzi jak to np. w tydzień, pieszo pokonuje
                                    odległość od gór do morza i takie tam...
                                    A teraz widze, że opowiada że jak plunie przez okno, to dopluje do Holandii?!
                                    biedny, mały jasio
                • gszesznica Re: bzdura. 13.08.06, 20:43
                  a ciekawe ..czy facet przewiduje okres probny,?

zakladam sie ze pare panienek,po takim okresie bedzie zwolniona:))
    • gszesznica Re: Holandia - oferta 13.08.06, 19:37
      taaa.a jak sie juz zacznom calowac..to po wyplacie.))
      • Gość: gilda Re: Holandia - oferta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 19:59
        Rzeczywiście,szkoda ,że nie 2000,zwłaszcza bez znajomości języka:0...W tym
        momencie pytam czy rośnie mi tu kaktus,albo czy jedzie mi tu czołg.To
        ogłoszenie to bzdury na resorach,chociaż takim nie jest handel żywym
        towarem.Polecam film "Masz na imię Justyna"-problem nie jest fikcją!!!
    • kobietabezserca Re: Holandia - oferta 13.08.06, 20:29
      a z drugiej strony, dlaczego kobiecie nie dajemy mozliwosci wyboru!choc jakos
      nie zglasza sie zadna chetna. "cos w trawie piszczy" niespokojnie???
      • Gość: ja Re: Holandia - oferta IP: *.acn.waw.pl 13.08.06, 22:47
        a ja bym sie zdecydowala, gdybym mogla...
        ale mam troszke za duzo lat :((
    • Gość: asaj Re: Holandia - oferta IP: *.biecz.sdi.tpnet.pl 14.08.06, 09:31
      Propozycja wydaje sie uczciwa, a internauci ze wszystkiego zrobia swinstwo.
      Knuja i bzdurza. Foxim nie przejmuj sie, powodzenia. Mnie by sie przydal taki
      gospodarz, tylko za darmo! I w Polsce!
    • seweryn_makatka trzeba było jeszcze dodać, że.. 14.08.06, 09:44
      ... gosposia powinna być bezpruderyjna...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka