Gość: onaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:17 „Pewnego dnia oglądałem zachód słońca czterdzieści trzy razy- powiedział Mały Książe, a chwile później dodał: Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca...” Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: pewnego dnia... 31.08.06, 21:24 Kocham zachody słońca... Wschody także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:36 mozna sie rozmarzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 21:39 Można tez spotkać takich romantycznych chłopców jak w poniższym linku:)) www.smog.pl/wideo/3629/kochas/ Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 21:45 I romantyczne dziewczyny jak w poniższym linku:))) www.smog.pl/wideo/3275/boys_boys_boys/ Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:05 x_adam napisał: boys_boys_boys/</a> Adasiuuu! To piosenka mojej baaaaardzo wczesnej młodości, ostatnio nawet wspominaliśmy Sabrinkę z kolegami!! - Ty to pewnie już tego nie pamiętasz, ale jakie to były emocje, jak jej ten biustonosz w tym teledysku się ssuwał!!!! Boys! Boys! Boys! - to pamiętają Wszyscy! Rozbawiło mnie to! Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:24 justiz napisała: > x_adam napisał: > > boys_boys_boys/</a> > > Adasiuuu! > To piosenka mojej baaaaardzo wczesnej młodości, ostatnio nawet wspominaliśmy > Sabrinkę z kolegami!! - Ty to pewnie już tego nie pamiętasz, ale jakie to były > emocje, jak jej ten biustonosz w tym teledysku się ssuwał!!!! > > Boys! Boys! Boys! - to pamiętają Wszyscy! > > Rozbawiło mnie to! Dzięki! pamiętam Sabrinę, Sandrę, Savage, CC Catch. Audycję Fabiańskiego na II programie PR, z piątku na sobotę. Z pomocą kabla podłączałem radio "Jowita" do magnetofonu "Grundig" i nagrywałem superhity..Miałem wtedy z 9 lat hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:36 Niemożliweeeeeeee! Ja byłam w takim razie duuuużo starsza, ale teraz mi przypomniałeś te całe Savage i inne cudawianki! hehehe Był jeszcze taki zespół jednego przeboju (do teraz go w radio puszczają) hmmm EUROPE!!!!!!!!!!! Tak się to chyba zwało.. Miał tyle fanek, że jak w radiowej trójce spadał na liście - to one zawiązywały sobie czarne wstążeczki na rękach! hehehe Och! Dzieciństwo! To były probleeemy i rozteeerki! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:40 justiz napisała: > Niemożliweeeeeeee! Ja byłam w takim razie duuuużo starsza, ale teraz mi > przypomniałeś te całe Savage i inne cudawianki! hehehe > Był jeszcze taki zespół jednego przeboju (do teraz go w radio puszczają) hmmm > EUROPE!!!!!!!!!!! Tak się to chyba zwało.. Miał tyle fanek, że jak w radiowej > trójce spadał na liście - to one zawiązywały sobie czarne wstążeczki na rękach! > hehehe Och! Dzieciństwo! To były probleeemy i rozteeerki! hehehe No ba cudowne czasy były, pewnie ci chodzi o "Final Countdown" Europe ,to był wyciosany hicior. A Savage jak śpiewał Only you i ten teledysk z dziewczyną przy ołtarzu do tej własnie piosenki hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:54 Ach! I jeszcze z kolonii sobie przypominam, takie letnie przeboje jak "Acapulco" i coś tam jeszcze, ale zabij - nie pamiętam! Na tych koloniach w tym "sezonie", w jakimś pokazie mody brałam udział (byłam chyba w najmłodszej grupie) i jakąś furorę wywołałam! hehehe Pamiętam jedynie opaskę na czole, coś w stylu młodej Izy Trojanowskiej! hehehe Matuuul! Jak to było dawnoooo! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:40 www.smog.pl/wideo/3476/final_countdown/ Ale starowinka z Ciebie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:47 Efekty pirotechniczne POWALAJĄCE:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:57 Bo, Ty dzieciak jesteś! Nie zrozumiesz nigdy starszych! TO BYł SZAAAAAAAAAAł! Ale, dzięnks! - wg Dody! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:58 Zaraz Wiarusik naburmuszy się. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pewnego dnia... 31.08.06, 23:03 Wiem jaki to był szał,bo wiesz,też się na tym wychowałem.W pieluchach ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: pewnego dnia... 31.08.06, 23:55 No, nie mów, że kupki robiłeś jak EUROPE wielkie! :-OOOO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pewnego dnia... 01.09.06, 00:00 Może nie jak EUROPE ale,pochwalę się,też były całkiem spore. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Justiz!!! 31.08.06, 23:08 justiz napisała: > Bo, Ty dzieciak jesteś! Nie zrozumiesz nigdy starszych! > TO BYł SZAAAAAAAAAAł! > > Ale, dzięnks! - wg Dody! hehehe wejdz na@ Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Justiz!!! 31.08.06, 23:53 "Aaaakapuuuko!" Jakie to cudne!!!!! "Amore!" hehehehe Jeszcze była "Tora, Tora" !!!! Cokolwiek to znaczyło - było przebojem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Justiz!!! 31.08.06, 23:55 Tora,tora,tora krzyczeli japońscy piloci atakujący Perl Harbour. Zapewne znaczy to to samo co polskie HURAAA!!!,rosyjskie UUURAAA!!!,niemieckie SIEG HEIL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Justiz!!! 01.09.06, 00:01 Kochaniusi, ja to mam słabą pamięć, ale gdybym zadzwoniła do mojej przyjaciółki-rówieśnicy (niestety dziś jest na bankiecie, bo już z nią gadałam) to ona by mi serię przebojów z naszych młodzieńczych lat zasunęła! Ale malusi mój Wiarusiku, Ty możesz się już tylko śmiać z przekąsem! hihihi A u mnie już 5 raz leci "Acaapulco!" Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Justiz!!! 01.09.06, 00:10 Pet szoł bojs,blondi,dżekson,tina tarner,madonna,kris rija,akademia pana kleksa,abba,fasolki,roxet,lombard,lokomotiw gt,boni m i wiele innych-to są rzeczy na których się wychowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Justiz!!! 01.09.06, 00:00 x_adam napisał: > justiz napisała: > > > Bo, Ty dzieciak jesteś! Nie zrozumiesz nigdy starszych! > > TO BYł SZAAAAAAAAAAł! > > > > Ale, dzięnks! - wg Dody! hehehe > Znajde ci Tora Tora tora to był Silent Circle:) > wejdz na@ Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Justiz!!! 01.09.06, 00:04 Na razie NIC... Ale cierpliiiiiiiwie czekam przebierając nogami.. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Justiz!!! 01.09.06, 00:11 No mam to w płytotece mp 3, wiec musze pogrzebać głębiej, wyśle ci jutro, ale w zamian tez coś fajnego zaraz otrzymasz Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Justiz!!! 01.09.06, 00:53 Dziękuję, już odsłuchałam. To mnie wzruszaaaaaaa! hihi Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 21:49 khinga napisała: > i panie:)) > Oooo Kinga:) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 21:53 khinga napisała: > Ooooo Adam:) > Mmmm i Pola Gojawiczyńska na wizytówce:)). Mam sentyment do "Dziewcząt z Nowolipek", a już o "Rajskiej jabłoni" nie powiem bo mnie jedna Ewa skusiła i same widzicie co z tego wyszło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:10 A jakos ten cytat pasuje na te dni:) Bylo minęlo...nie tylko Ewy kuszą:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:49 Drogi Adamie trafiłes w moje gusta!!! pewnie jestes jednym z nich....hmmmm...taka reklama i to jeszcze na forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 21:51 Gość portalu: onaaaaa napisał(a): > Drogi Adamie trafiłes w moje gusta!!! > pewnie jestes jednym z nich....hmmmm...taka reklama i to jeszcze na forum:)) Cały czas się staram:)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:14 Gość portalu: onaaaaa napisał(a): > Drogi Adamie trafiłes w moje gusta!!! > pewnie jestes jednym z nich....hmmmm...taka reklama i to jeszcze na forum:)) Ciesze sie ze trafiłem w twe gusta W prezencie posyłam ci link do jeszcze bardziej romantycznych chłopców www.smog.pl/wideo/3359/bedziemy_to_robic_na_sposobow_100/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:15 ja nie chce linkow, wole chłopczykow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:17 Gość portalu: onaaaaa napisał(a): > ja nie chce linkow, wole chłopczykow:))) Od linek się zaczyna, na chlopczykach się kończy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:20 a propos chłopczyków-to zawsze mi sie kojarzy z małego księcia jedno zdanie: "Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś " Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:24 Gość portalu: onaaaaa napisał(a): > a propos chłopczyków-to zawsze mi sie kojarzy z małego księcia jedno zdanie: > > "Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś " Taa mądre zdanie i to bardzo już je kiedyś słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:28 Gość portalu: onaaaaa napisał(a): > a propos chłopczyków-to zawsze mi sie kojarzy z małego księcia jedno zdanie: > > "Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś " A dlaczego akurat to zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:33 nie wiem dlaczego od zawsze mam takie skojarzenia nie potrafie do konca wytłumaczyc moze chodzi o jakas więź:))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:36 Gość portalu: onaaaaa napisał(a): > nie wiem dlaczego > od zawsze mam takie skojarzenia > nie potrafie do konca wytłumaczyc > moze chodzi o jakas więź:))) więź ktora kiedyś była? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:40 moze... Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: pewnego dnia... 31.08.06, 21:58 Gość portalu: onaaaaa napisał(a): > „Pewnego dnia oglądałem zachód słońca czterdzieści trzy razy- > powiedział Mały Książe, a chwile później dodał: Wiesz, gdy jest > bardzo smutno, to kocha się zachody słońca...” "Mały Książe" obok "Dzieci z Bulerbyn" tpo moja ulubiona książka! Cytat, który chyba znają wszyscy: "...ludzie hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają..." ...ale jaki prawdziwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:00 gdzie jestes Mały Ksiąze? Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:03 Gość portalu: onaaaaa napisał(a): > gdzie jestes Mały Ksiąze? No wiesz twój wczorajszy "mały książę" znaczy tentatore poszedł spać i chyba jeszcze nie wstał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:06 Albo zbiera siły do kolejnej rozmowy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:13 a moze ja nie o nim.... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:16 Czyżbyś była tą tajemniczą rudowłosą poszukiwaną przez romantycznego Kawaleradowzięcia? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:21 a kto to taki? p.s-ja nie jestem ruda, nie bylam i nie bede:))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:24 Nie wiem, kto to jest - jest bardzo tajemniczy i napisał jedynie, że jest to Pani z tego forum. I niewiadomo, kto to jest, więc przez chwilę sądziłam, że to może Ty jesteś tą Panią. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:25 nic mi o tym nie wiadomo, p.s-to pewnie podpucha jakas jest faceci tak maja Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:28 A któż to wie? Ja tam lubię romantyczne zagadki i zastanawianie się, o kogo tym razem chodzi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:32 moze ten ktos Was obserwuje, bawi sie waszym kosztem np,chce zobaczyc reakcje kobiet,ja bym sie tak tym nie absorbowala zbytnio, moze to jakis socjolog jest i badania przeprowadza, kto go tam wie i jeszcze taki nick-mowie Wam-podejrzane... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:33 Ubędzie mnie z tego? Nie traktuję tego zainteresowania kimś zbyt serio, a jesli ktos kogoś lubi czytać, to co w tym krzywdzącego? Gdyby myśleć o tym w kategorii badań i pt., to nikt by nie pisał na forum. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:17 x_adam napisał: > No wiesz twój wczorajszy "mały książę" znaczy tentatore poszedł spać i chyba > jeszcze nie wstał:)) Adaaasiuuu! A, cóż to za uwagi! Ja to się zawsze cieszę jak ludzie poświęcają sobie uwagę... Sugerowała bym 'onej' zalogować się, w moim odczuciu tacy ludzie są bardziej "pewni/wiarygodni". ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:18 justiz napisała: > x_adam napisał: > > > No wiesz twój wczorajszy "mały książę" znaczy tentatore poszedł spać i ch > yba > > jeszcze nie wstał:)) > > Adaaasiuuu! A, cóż to za uwagi! > > Ja to się zawsze cieszę jak ludzie poświęcają sobie uwagę... > Sugerowała bym 'onej' zalogować się, w moim odczuciu tacy ludzie są bardziej > "pewni/wiarygodni". ;-))) Zgadzam się dlatego sugerowałem wymianę privami im wczoraj. Przepraszam jezeli ktoś poczuł sie urazony Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Pozwolę wtrącić słówko 31.08.06, 22:22 W tak delikatnej materii, jak serduszkowa ludzie czasem wolą sobie poprzyglądać się przy innych ludziach - niby niezobowiązująco, by w razie czego oszczędzić rozczarowań innym i sobie. Maile to już dalszy krok. To nie mail, w którym koleżanka forumowa pisze do koleżanki, lub kolega ma jakąś sprawę lub pytanie np. na temat wpisu lub posyła kawały. To juz trochę więcej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:26 Adasiu, kochany! Ja Ci nic nie zarzucam, przeciwnie - bardzo doceniam Twoją wrażliwość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:21 wkrotce sie zaloguje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:24 Fajna z Ciebie dziewczyna i chyba poczułaś się tu dobrze, więc po co czekać?! (ale to taka moja skromna uwaga) ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:26 dzieki:))) tez Was lubie kochane grubaski:))) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:27 A nieee! Ja to raczej chudziasek! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:31 :-) Sądzę tak, jak Justiz. Też podobają mi się Twoje wpisy. :-) Już raczej nas trzeba nazwać kochane wariatki. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:32 white.falcon napisała: > :-) Sądzę tak, jak Justiz. Też podobają mi się Twoje wpisy. :-) Już raczej nas > trzeba nazwać kochane wariatki. ;-) czemu akurat kochane wariatki??:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:34 A kto, jak nie kochane wariatki spędzają miło czas przekomarzając się i prowadząc rozmowy na forum publicznym? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:34 A gdzie to sie podziała nasza Kociczka z pazurkiem? uczy się;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:35 Duży Kot w Paski był dziś bardzo zapracowany i powiedziała mi, że będzie odpoczywać. Może wcześniej położyła się? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:44 Niech się wkońcu uczy bo ja ciężko to widzę.... No,może to ją zmobilizuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:37 najpierw akceptacja otoczenia a pozniej bedzie logowanie, kochane grubaski Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:41 Gość portalu: onaaaaa napisał(a): > najpierw akceptacja otoczenia > a pozniej bedzie logowanie, > > kochane grubaski Chyba coś mi sie zdaje że my sie znamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:43 przysiegam ze nie to forum odkrylam jakies tydzien temu przez zupełny przypadek zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:43 x_adam napisał: > Gość portalu: onaaaaa napisał(a): > > > najpierw akceptacja otoczenia > > a pozniej bedzie logowanie, > > > > kochane grubaski > > Chyba coś mi sie zdaje że my sie znamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:44 przysiegam moge napisac maila jak mi nie wierzysz Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:47 Gość portalu: onaaaaa napisał(a): > przysiegam > moge napisac maila jak mi nie wierzysz przepraszam, usłyszałem kiedyś te słowa, myslałem ze znów wracają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: pewnego dnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:51 nie lubie oskarzen pod swoim adresem, zwlaszcza nieuzasadnionych Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 23:01 Gość portalu: onaaaaa napisał(a): > nie lubie oskarzen pod swoim adresem, zwlaszcza nieuzasadnionych Ale ja o nic cie nie oskarżyłem, słyszałem już te słowa w dość smutnych okolicznościach tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:13 Wieeele lat temu bylam w teatrze muzycznym na "Maly Książe" :))) Do dziś wspominam tamten musical,echhhh:D Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:32 Witajcie kochani:) ależ sie romantycznie i tajemniczo zrobiło...człowieka nie zmienia czas,nie zmienia go siła woli...zmienia go miłość...ciekawe ile w tym prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:37 monnia3 napisała: > Witajcie kochani:) ależ sie romantycznie i tajemniczo zrobiło...człowieka nie > zmienia czas,nie zmienia go siła woli...zmienia go miłość...ciekawe ile w tym > prawdy? Ale czasem zmieniają doświadczenia życiowe Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: pewnego dnia... 31.08.06, 22:40 Niestety masz rację Adasiu..:( niektórzy jednak nie uczą sie na błędach... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: pewnego dnia... 31.08.06, 23:08 I brną dalej w ciemność,a potem przepaść. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: pewnego dnia... 31.08.06, 23:11 Hhhmmm czasem nie mogą się z niej wydostać....brak tchu,sił.... Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: pewnego dnia... 31.08.06, 23:13 monnia3 napisała: > Hhhmmm czasem nie mogą się z niej wydostać....brak tchu,sił.... uśmiechnijcie się dziewczyny bo smutkiem powiało:))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Adamie.... 31.08.06, 23:28 zobacz ile dziewcząt sie do Ciebie usmiecha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Adamie.... 31.08.06, 23:42 A ja pójdę pod prąd i zawarczę na Adama: WRRRRRRRR!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Adamie.... 01.09.06, 00:03 No niech Ci będzie, Wiarusiku. To tak testowo - Ci na ucho: SKREEEEEEE!!!! Dobrze mi poszło? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Adamie.... 01.09.06, 00:22 A jak Wiarusiki warczą, czy skrzeczą? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Adamie.... 01.09.06, 00:32 I tupią i trykają noskiem zbyt czepliwych oponentów? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Adamie.... 01.09.06, 00:34 Wyznaczyłem granice,a teraz tylko bronię co moje;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Adamie.... 01.09.06, 00:43 To jest szalenie pracochłonne - taka obrona swojego terytorium. Ja tam nie uznaję granic i fruwam tak, jak sokółkowe skrzydła poniosą. Ląduję i zaczynam bawić się, potrząsająć czerwonym sokołkowym kołpaczkiem z dzwoneczkami lub też jako zadumana Sokółka rozmawiam poważnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Adamie.... 01.09.06, 00:47 wiarusik napisał: > Po prostu się naburmuszają;))) Jak to małe, rozpieszczone chłopczyki... Nabierają powietrza w buźkę, usteczka w podkowkę i główkę w dół.. I... SZANTAŻUJĄ WSZYSTKICH WOKÓŁ! Łobuziaki! No, chodź się przytul! Mnie też będzie przyjemnie... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Adamie.... 01.09.06, 00:52 No. no! Jeszcze daj mu pomamłać co nie co, temu Diabełkowi w skórze Wiarusika. :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Adamie.... 01.09.06, 00:54 Ale, on dziś chyba czuje się taki zlekceważony... Żal mi go! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Adamie.... 01.09.06, 00:59 To mogę zwalić Ci się na chatę? Pocieszanie przez internet to tylko substytut i to marny:( Och!Jak ja CIERPIĘ!!!(a skrzypeczki dla podkreślenia żałosnego nastroju dylu, dylu). Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Adamie.... 01.09.06, 01:03 I jeszcze trąbka w oddali - to teraz jest modne na pogrzebach! tru, tu tu tu, truuu! Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Adamie.... 01.09.06, 01:14 Kupię Wam wieniec ze stosowną szarfą. Chcecie? Tak dla podkreślenia nastroju. I parę zniczy. ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Adamie.... 31.08.06, 23:57 monnia3 napisała: > Ile? tylko my:) Ja nie:) To Ty Moniu,szeroko uśmiechasz się;) Odpowiedz Link Zgłoś