sunrise1 03.03.03, 14:59 Powinno nie być facetów. Zastanawiajace, w jakim celu zostali powołani? Po to zapewne, aby jak pan Marek P z Krakowa rozpowiadac wszem i wobec, jakie to " baby som głupie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apf Re: kogo powinno nie być 03.03.03, 15:09 sunrise1 napisała: > Powinno nie być facetów. Zastanawiajace, w jakim celu zostali powołani? > Po to zapewne, aby jak pan Marek P z Krakowa rozpowiadac wszem i wobec, jakie > to " baby som głupie" Rozumiem, że obowiązuje odpowiedzialność zbiorowa, jeden facet cię wkurzył - należy więc wykasować wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: kogo powinno nie być 03.03.03, 15:34 apf napisał: >> > Rozumiem, że obowiązuje odpowiedzialność zbiorowa, jeden facet cię wkurzył - > należy więc wykasować wszystkich:) > Nie, serio ? apf mnie " rozumie ' Gdyby to tylko jeden facet mnie wkurzył > nie robilabym tyle hałasu. Zbyt dużo facetów mnie wkurzyło, a ten ostatni > zdecydowanie najbardziej. I to tylko potwierdza moją tezę, ze facetów być nie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: kogo powinno nie być 03.03.03, 15:25 sunrise1 napisała: > Powinno nie być facetów. Zastanawiajace, w jakim celu zostali powołani? To proste -w celu przedluzenia gatunku :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: kogo powinno nie być IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 03.03.03, 15:44 No ktoś musi smyrać po pleckach.:) Odpowiedz Link Zgłoś
m234 Re: kogo powinno nie być 03.03.03, 16:43 No tak, w końcu Kopernik też była kobietą nieprawdaż??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUZIA ha ! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 16:59 m234 napisał: > No tak, w końcu Kopernik też była kobietą nieprawdaż??? > i " Curie - Skłodowska też " :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: kogo powinno nie być IP: 205.189.176.* 03.03.03, 22:04 m234 napisał: > No tak, w końcu Kopernik też była kobietą nieprawdaż??? A Nina Terentiew to facet z duzym fiutem. Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: kogo powinno nie być 03.03.03, 17:33 No to precz z tą pomyłką genetyczna trzeciego dnia poczęcia! zaraz zaraz przecież ja jestem facetem ! Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious Re: kogo powinno nie być 03.03.03, 18:53 Mężczyzna pyta Boga: -Dlaczego uczyniłes kobiety takimi pieknymi ? Na to Bóg -Abys je kochał -A dlaczego uczyniłes je takimi głupimi???? Na to Bóg: - żeby Ciebie kochały!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Re: kogo powinno nie być 03.03.03, 22:19 Bóg stwarzał coraz to doskonalsze rzeczy. Coraz lepsze i lepsze... stworzył mężczyznę...a dopiero POTEM stworzył kobietę - jako istotę lepszą od mężczyzny. Mężczyzna od początku był sam. -od poczatku zabawiał sie swiatem. Kobieta nigdy nie byla sama (jak ją stworzył, to od razu był przy niej mężczyzna) - toteż nie musi zabawiać sie światem. Ona zabawia się mężczyznami;) Odpowiedz Link Zgłoś