Gość: Karol IP: *.chello.pl 09.09.06, 10:38 Chętnie spędzę z Kimś dzisiejszy wieczór. Jestem otwarty prawie na wszystko. Mam 30 lat, jestem z Warszawy. Proszę o telefon 692609491. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt dodaj jednak... 09.09.06, 10:47 ze prosisz tylko o kobiece telefony... zawsze znajdzie sie tu paru idiotow (a i idiotek tez), ktore zechca popsuc Ci humor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: dodaj jednak... IP: *.chello.pl 09.09.06, 11:30 Nie jestem określony co do płci. Mam wolny wieczór i chętnie go z kimś spędzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: do wzięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 12:23 Wieczory spędzam wyłącznie z realnymi fecetami. Gdybyś był prawdziwy to może....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: do wzięcia IP: *.chello.pl 09.09.06, 12:31 To już przegięcie! Nie jestem bi... Ja poprostu nie mam co robić wieczorem. Chętnie wybiorę się na piwo z jekimś facetem, a z miłą dziewczyną na piwo... Wam tylko jedno w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś