Dodaj do ulubionych

Śliczny wierszyk

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 10:27
Wierzbo płacząca we łzach skąpana
Czemu ciągle jesteś zapłakana?
Czy jego śmierć tak bardzo cię smuci?
Czy żal ci, że cię na zawsze porzucił?
W twoich gałęziach tak często się bawił
Żal ci, że cię na zawsze zostawił?
Ale nie smuć się wierzbo płacząca
To wcale jeszcze nie oznacza końca
Myślałaś, że śmierć ci go zabrała
Lecz jego pamięć w twym sercu została
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Śliczny wierszyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:06
      Nikt nie oceni?
      • Gość: zakochany@50% Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:18
        Przepraszam, że wierszyka powtórnie nie czytam i nie oceniam, bo mam skojarzenia
        i rosną mi procenty, a mnie chodzi o coś przeciwnego.

"Dlaczego tak bywa, że kochają nas ludzie, na których miłości nam nie zależy, a
        my kochamy tych, którym nasza miłość jest niepotrzebna?"
        • Gość: ja Re: Śliczny wierszyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:23
          Nie rozumiem...
          • Gość: zakochany@100% Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:51
            Bo widzisz, ja jestem zakochany i walczę z uczuciem, więc wszelkie romantyczne
            sprawy negatywnie oddziaływują na mój nastrój i psychikę. Jeszcze trochę tutaj
            pobryluję i podleczę się, bo najwyższy czas zmienić miejsce...

• Gość: ??????????? Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 15:54
              a jakie masz inicjały?
    • Gość: Shannon Re: Śliczny wierszyk IP: 86.42.45.* 26.09.06, 16:50
      Вчера только ночью с одним философом обсуждали, что кому ближе. Он любит ночь,
      уединение с книжкой, оторванность от мира. А мне ближе рассвет, предвещающий
      что-то новое и, возможно, необычное. Сумерки пугают, угнетают: уходит что-то...
      Рассвет вдохновляет: что-то ведь и придёт...
      • Gość: zakochany@120% Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 17:09
        Jeżeli chodzi o moje inicjały, to są takie jak pewnej piękności z Lazurowego
        Wybrzeża, czyli BB.

• kobietabezserca Re: Śliczny wierszyk 26.09.06, 18:39
          Gość portalu: zakochany@120% napisał(a):

> Jeżeli chodzi o moje inicjały, to są takie jak pewnej piękności z Lazurowego
          > Wybrzeża, czyli BB.
          >

naprawde to Ty BB? nawet sie tu Ciebie nie spodziewalam spotkac!:)))
      • kobietabezserca Re: Śliczny wierszyk 26.09.06, 18:38
        Gość portalu: Shannon napisał(a):

> Вчера только
        > ночью с одним
        > философом об
        > суждали, что к
        > ;ому ближе. Он

wczoraj tylko? a przed i dzis juz co komu blizsze?

> 83;юбит ночь,
        > уединение с к
        > нижкой, оторв
        > анность от ми
        > ра. А мне ближk
        > 7; рассвет, пре

> 76;вещающий
        > что-то новое и
        > ;, возможно, не

> 86;бычное. Суме

> 88;ки пугают, уг
        > 085;етают: уходи
        > 090; что-то...
        > Рассвет вдох&
        > #1085;овляет: что-т
        > о ведь и придё
        > ;т...

"...nie slyszny w sadu daze szorohi
        wsio zamerlo do utra!..." ?

jak to zrobic, zeby cyrlica pisac?
        czy mozesz mnie oswiecic? shannon:)))
        • Gość: zakochany@120% Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:49
          Czasem zdarza się, że kobieta jest bez serca, ale my nie znamy się, chyba, że
          bywałaś na Monignac'u. W razie czego informuję, że moje serce jest już
          nieszczęśliwie zajęte.

• kobietabezserca Re: Śliczny wierszyk 26.09.06, 19:26
            nie winszuje takiej zajetosci serca, czyzby obiekt Twoich westchnien byl bez
            serca?
            nie pytam o mnie:DD
            • Gość: zakochany@60% Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:35
              Tego nie wiem, czy jest bez serca, bo Ty podobno tak. Widzisz, ja już dawno
              zauważyłem, że przedstawicielki płci pięknej, nawet w internecie, boją się
              prawdziwej miłości. Zawsze chca mieć pewnego rodzaju wentyl bezpieczeństwa na
              wszelki wypadek i to jest najgorsze, że nawet o tym nie wiedzą... Nie ukrywam,
              że ten obiekt jest na tym forum, a miłość jest wyłącznie wirtualna i wobec mnie
              zastosowano kryteria z realnego świata. Próbuję pogodzić się z losem, co
              niestety jest trudne. Miernik moich odczuć /widoczny u góry/ powoli zmniejsza
              swą wartość, gdyż moja miłość jest tu nieobecna. Gdy spadnie do 20% niewatpliwie
              odfrunę.
              • Gość: KbS Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:37
                tez bylam zakochana wirtualnie!
                bylam , mowie... bo to uczucie odlecialo na skrzydlach prawie realnych :)
              • justiz Re: Śliczny wierszyk 26.09.06, 21:02
                Chyba, na tym właśnie Twój problem polega, że rozgraniczasz świat realny od
                wirtualnego.. A ludzie stale tutaj piszący, nie traktują się wzajemnie jak
                literki z komputera, tylko stanowią pewną społeczność składającą się z LUDZI z
                krwii i kości ze swoimi smutkami i radościami.. :-))
                Zamiast się dąsać, spojrzyj na to od tej strony! :-))
                • Gość: zakochany@120% Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:26
                  justiz ja nie dąsam się. Ja w ten sposób próbuję dojść do normalności i już
                  pogodzony jestem ze swoim losem. Trochę żal.

• white.falcon Re: Śliczny wierszyk 26.09.06, 21:43
                    Zakochane procenty, w jaki, jeśli nie tajemnica, sposób mierzysz stopień
                    zakochania? Jest na to jakaś miarka? :-)
                    • Gość: zakochany@120% Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:02
                      Tak. Jest taka miarka, która jest subiektywnym odpowiednikiem moich odczuć w
                      danej chwili, co nie zawsze spowodowane jest bliskością osoby uwielbianej.

• kobietabezserca Re: Śliczny wierszyk 26.09.06, 22:07
                        miara uczucia sa niewatpliwie marzenia, nimi lagodzi sie brak "namacalnosci" i
                        tesknote.
                        zakochane 100% - marzysz Ty czasami?
                      • Gość: zakochany@120% Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:08
                        Dodam jeszcze, że ta internautka dobrze wie o moim problemie, wyglada na twardą
                        w postepowaniu, tylko założę się, że w rzeczywistości jest miekka jak gąbka.
                        Zaniecham już tego skamlania w postaci cytatu poniżej, bo to tutaj i tak nic nie
                        da. Przy okazji serdecznie ja pozdrawiam.
                        • justiz Re: Śliczny wierszyk 26.09.06, 22:15
                          Ja również pozdrawiam.

Miękka jak gąbka? Kochaniutki, 3 razy w tygodniu męczę swoje mięśnie na siłowni
                          i wierz mi, nie jestem "miękka"! hehehe

A poważnie, czy Ty słuchasz, czytasz ze zrozumieniem, co do Ciebie pisałam?
                          Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to proszę - pytaj (ale na privie)! :-)
                        • Gość: zakochany@120% Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:16
                          Marzę, jak każdy, ale na takie intymne pytania chętnie tej uwielbianej
                          odpowiedziałbym, tylko ona mnie od razu sprowadziła do parteru.
                          • Gość: zakochany@120% Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:25
                            justiz Ty jesteś niemożliwa. Bardzo Cie proszę, bądź delikatna. Tu już nie
                            chodzi o same uczucia. Zaczynam się Ciebie bać.
                            • justiz Re: Śliczny wierszyk 26.09.06, 23:17
                              Jest już późno! Idź Myszko, ucałuj przed snem dzieciątko, potem połóż się do
                              łóżka, przytul do żonki.. Może coś więcej z "tych" fajnych rzeczy się wydarzy...
                              Śpij słodko!
                              • Gość: zakochany@120% Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:26
                                Wiesz justiz, że dzisiaj wieczorem przez Ciebie nie oglądałem meczu Ligi
                                Mistrzów, bo bardziej pilnowałem komputera niż telewizora. Bardzo dziękuję za
                                słodkie słówka, po których bardzo miekko robi mi sie na sercu. Ty też kochana
                                śpij słodko. Dobranoc.
                                • justiz Re: Śliczny wierszyk 26.09.06, 23:31
                                  Aby jeszcze bardziej podnieść Cię na duchu - to napiszę Ci, że ja śpię SAMA!
                                  No i kto ma lepiej? :-(((

Od jutra wyjeżdżam na urlop, więc możesz sobie zrobić przerwę w "śledzeniu
                                  komputera"!

Serdeczności przesyłam! :-)
                          • kobietabezserca Re: Śliczny wierszyk 26.09.06, 23:29
                            Ty mnie ty moja moja uwielbiona
                            nie znizaj do piwnic marzen
                            Ty lepiej ty moja kochana
                            wysniona
                            dodaj mi skrzydel i wrazen!..
                            _
                            taki wierszyk od KbS dla zakochany100%
    • Gość: zakochany@0% Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 07:24
      Zwycięstwo!!! Jestem uratowany i już nawet nie zaglądam do poprzedzających mnie
      wpisów, aby mój stan podtrzymać. Dzisiaj nagle o 3.00 obudziłem się i patrząc w
      mój czujnik odczuć zauważam 0%. Oczom nie wierzę. Zaglądam do serca i tam też
      wyciszenie, a po prawdziwej miłości internetowej żadnego śladu. Okazuje się, że
      wszystko pękło jak bańka mydlana. Jednak dobrze zrobiłem nie uciekając wcześniej
      z tego forum, bo prawdopodobnie w wyniku dość intensywnej wczorajszej aktywności
      i przyjęcia wcześniej założonej konwencji postepowania, całkowicie rozładowałem
      się i wyciszyłem, a przedmiotowa miłość rozmyła się. Żeby ten dotychczasowy
      destrukcyjny stan prawdziwej miłości internetowej nie powrócił, szybko znikam
      stąd i na koniec chcę szczerze wyjawić, że dosłownie wszystko co tu pisałem było
      szczere i prawdziwe. Żegnam wszystkich i Serdecznie Pozdrawiam.
      • Gość: no...no...no... Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 07:55
        Ty Zakochany jesteś strasznie chwiejny uczuciowo:)

Kochasz, nie możesz spać(może nawet wyjesz do księżyca?), aż tu nagle...poziom
        uczuć 0 %!!!
        Eeeeeeee........to nie mogła być miłość..........
    • Gość: ja Re: Śliczny wierszyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 10:07
      Dlaczego piszecie tu o jakichś bzdurach zamiast o tym wierszyku?
      • kobietabezserca Re: Śliczny wierszyk 28.09.06, 19:21
        wierszyk jest ok.
        ale zakochany fatalnie zauroczony ...
    • kobietabezserca Re: Śliczny wierszyk 28.09.06, 19:22
      Gość portalu: ja napisał(a):

> Myślałaś, że śmierć ci go zabrała
      > Lecz jego pamięć w twym sercu została
      Od dzis pamietac bede:!
      • Gość: zetka Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:39
        wierszyk jest do bani,rymy w nim dziadowskie tzn.częstochowskie.
        • Gość: KbS Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:40
          moze do bani, ale nie to ladne co ladne , ale to co sie komu podoba!
          • Gość: zetka Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:42
            do bani i już!!!nieporadny, banalny, ostatecznie śmieszny!
            • kobietabezserca Re: Śliczny wierszyk 28.09.06, 19:44
              ale przeczytalas, prawda? i w dodatku oceniasz.. hmmm
              • Gość: zetka Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:46
                przeczytałam-różne śmieci się czyta.no i moje zdanie jest takie, że jest do
                bani!!! podoba ci się? nic ci na to nie poradzę:-)Norwida pewnie nie lubisz...
                • kobietabezserca Re: Śliczny wierszyk 28.09.06, 19:49
                  lubie
                  • Gość: zetka Re: Śliczny wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:51
                    a łyżka na to...NIEMOŻLIWE!!!a Norwid w grobie się przewrócił, że lubi Go ktoś
                    z takim gustem poetyckim-całkiem do bani!!!
                    • kobietabezserca Re: Śliczny wierszyk 28.09.06, 19:58
                      "Co pisze - mnie pytales - oto list ten pisze do ciebie
                      Zas nie powiedz iz drobna szle Ci dan - tylko poezje
                      Te ktora bez zlota jest uboga, a zloto bez niej...
                      Tylko dwie poezja i dobroc i wiecej nic...."
                      C.K Norwid
                    • Gość: ja Re: Śliczny wierszyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 17:49
                      Twoje zdanie już poznaliśmy, nie musisz go za każdym razem przypominć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka