terek79 Re: mam ochotę... 21.10.06, 02:45 hmm co ja mam myslec o slodkiej czekoladzie.. ma ochote ale na co zeby ktos ja wypil?? ale czy bedzie slodka?? a moze lepiej jak bedzie to biała czekolada?? nie wiem jak zwykle mnie zaskakujesz swoimi ... pamietaj że coś czeka ... niespodzianka... HA HA HA .. ale ty wiesz co :> a jak nie to pamietaj gdzie ... (zielony kwiatek, lampa, cytryna) buźka ... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 21.10.06, 02:52 Pamiętaj,że jak mnie ktoś wypije to zniknę ;) Kolor ecru nieżle konweniuje z jabłonią locarno i nie tylko...kwiatek dodaje uroku a cytryna dodaje smaku... buźka i dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 21.10.06, 02:57 Che palla!!! słodycz Twoich ust, urok Twoich ud, a Ty siedzisz obok mnie,,, kisses Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 21.10.06, 03:02 Please let me be with u babe, I wanna scream out your name....;) juz drugi raz leci ten kawałek, co?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 21.10.06, 03:05 z tego co się orientuję, to właśnie leci hidden cameras..... Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 21.10.06, 03:07 Jak mnie pamięć nie zawodzi... kiedyś Kochanowski napisał" Kiedy Cię pocałuje, trzy dni w gębie cukier czuje" moja mentorko:P Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 21.10.06, 03:12 od czego są gumy wrigley's x-cite...niwelują szkodliwy dla zębów cukier ;) Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 21.10.06, 03:18 Naturalny smak soczystosci dojrzałości twych owoców dojrzewających w słońcu oto czego możemy sie spodziewać sie od sweetchocolate. Jej aromat i smak możesz potrzuć w ... Your boyfriend Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 21.10.06, 03:22 pamietaj, że stwierdzenie " fortuna owocem się toczy" jest tylko reklamą. Pytanie czy ja kupisz, my dearest konsumencie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 21.10.06, 03:26 Fortuna się kołem toczy a piekarz piecze chleb, szewc robi buty a sweet chocolate serwuje slodycz swoich ust... konsument zawsze wraca do sprawdzonego towaru.. jesli odpowiada mu jakosc to nie bedzie szukal dalej... tak wiec najslodsza czekolada only KRK BUŹKA Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 21.10.06, 03:31 nie przypominam sobie, żebym kupczyła smakiem swych ust... Ale fakt, przywiązanie do marki od dawna jest sprawdzonym chwytem reklamowym.... Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 21.10.06, 03:35 Pan łyżeczka zamieszała w czekoladzie i rzekła to NIEMOŻLIWE Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 21.10.06, 03:39 dobrą czekoladę trzeba zamieszać, inaczej nie wydobędziesz esencji smaku ;) a jak zamieszasz to... wiele rzeczy jest MOŻLIWYCH :) Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 21.10.06, 03:43 Mam długą i smukła łyżkę więc jeśli chodzi o zamieszenie nie ma sprawy, esencje smaku wydobęde dzieki moim kubkom smakowym umieszczonym na języku na nie mogę zawsze liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 21.10.06, 03:55 palisz, więc twoje kubki smakowe mogą szwankować ;) a co do łyżki, liczy się efekt, nie jest ważne czy długa ale czy dobrze miesza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 21.10.06, 04:02 Miesza jak przy przejściu z Transformacji Lorentza do Galileusza... wiec juz wiesz napewno.. pale, no coz tylko z Toba:P przy stoliku w pokoiku na krzeselku obok mebelku peklo jajeczko i wylecialo mleczko Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 21.10.06, 04:07 uwielbiam jak ze mną... palisz ;) a tak nawiasem mówiąc wiedzieć to poczuć... PS. znałam wersje o kotku który wypił mleczko :o Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 21.10.06, 04:12 a ja znam wersje o katku który ciągnał faje...ale to chyba już inna baja... czuć to móc, a móc to czuć i koło sie zamyka, zrobic krok do czuć to jak lot przez Atlantyk Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 21.10.06, 21:19 Mija kolejna godzina a TY jesteś tak daleko... byłas dzis w mojej filazance gdy przyblizałem usta do krawedzi odkrywalem twoja slodycz, cieplosc jestes taka gesta ..... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 23.10.06, 12:38 Następnym razem sama Ci przyrządzę. I napoję ;) Dla złagodzenia smaku dodam trochę bitej śmietany. Pyszota :) Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 23.10.06, 21:11 Przyjdzie chwila kiedy zabiore Cię do lodziarni, tam pozostawie na nauki, przyjade po tygodniu i zabiore do domu, wtedy bedziesz trzepac i ubijac smietane, powiesz kocham to robic, a ja rzekne: "aaaaaaaaa.............." Sweetchocalate...to Ty ja przyzadzasz najlepiej ,... devil:P Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 23.10.06, 22:38 jak na razie to mam obiecane spagetti... angel ;) Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 23.10.06, 22:42 hmm moja najukochansza...czy mamy to samo na mysli tzn. dlugie czerwone lepkie w moim wykonaniu spagetti jesli tak to sie pisze i przyjde jako cook:) badz pewna uczta bedzie boska Ale czy bedziesz spijac moj slodki nektar ..moja ambrozjo??:P Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 23.10.06, 22:46 nie wiem, jakie jest w Twoim wykonaniu spagetti, spróbować zawsze można ;) A jaki nektar serwujesz?? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 23.10.06, 22:52 skromna to ty nie...wiec przypomnij sobie jak karmilem Cie 10 grudnia .. hahahaha a tak ... nektar.. pomyslmy.. ok... moze zaserwuje biale morze z buzliwym stateczkiem hmm moze transportwocem paliwa.. bedzie chcial za dokowac w porcie wiec mam nadzieje ze pomozesz mu jako falowiec.. I don't no... OK ,.. see you & follow me :P:> Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 23.10.06, 23:00 10 grudnia?? Masz na myśli samochód?? wolałabym shake'a ;) z tego co wiem, mam chorobę morską ;) Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 23.10.06, 23:03 She like the wind.... give me your hand... OK ... pomyslimy zobaczymy a teraz wypijam Kubek slodkiej czekolady w PRowokacji i zasypiam z brazowa obramowka na ustach ,,, pozdrawiam CIE Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 25.10.06, 10:14 w Prowincji Kochanie, w Prowincji ;) Ja natomiast wciąż czuję smak wczorajszych pierniczków... ;) Było słodko !!! Hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 25.10.06, 14:00 Ach moja slodka nie zapominaj o magicznym ciasteczku HiT to bylo wspaniale rozplywa sie nie tylko w dloni ale wszedzie... pierniczki tez je polubilem tylko zastanawialem sie nad jednym dlaczego ta dziurka byla w nich tak mala Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 25.10.06, 14:02 o magicznym ciasteczku HIT nie zapomnę nigdy, to co z nim zrobiłes, było niezapomniane.... a samo wspomnienie przyspiesza bicie serca.... Można poszukać pierniczków z większą dziurką ;) te w kształcie serduszka miały taką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 25.10.06, 20:25 No fakt toruńskie pierniczki są nie samowite, smak, kształt, to jest właśnie to.. ale czy nie możemy tego sprobowac z obwarzankiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 25.10.06, 20:46 to jest moja niespodzianka...kupie rowniez bagietke...a po zabawie zrobimy sobie sandwich bar...tylko powiedz czy ogorki rowniez mam kupic.. temat ciasteczek sie skonczyl a ja jeszcze chcialbym poruszyc jedna rzecz..ostatnio jak bylem w sklepie zauwazylem niesamowite opakowanie ciasteczek ich nazwa wskazywala tylko na jedno pusch me...tak wiec nie wiem czy herbatniki bez polewy czy z polewa wybierzesz, me rosterki sa az tak duze ze jak przechodze obok nich nie wytrzymuje i popuszczam........wiem ale niezapomnij o zapachu Alienta ktorego ostatnio wydalilem:P buzka Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 25.10.06, 20:51 Skarbie, powalasz na kolana... jeśli ogórki to tylko konserwowe ;) A ciastka wole zdecydowanie z polewą ;) Uważam jednak, że za bardzo mnie rozpieszczasz... A co do Aliena... Twoje wyznanie było takie słodkie! Obawiam się, że spędzi mi to dzisiaj sen z powiek... Ciekawe jakie jeszcze masz niespodzianki w zanadrzu, w sumie masz teraz okazję... hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 25.10.06, 20:54 hmm..dalas mi najdrozsza duzo do myslenia bo nie otworzylas sie az tak abym mogl zglebic twe najciemniejsze zakamarki..lecz powiedz mi jedno dlaczego mi nie powiedzialas ze twe drugie oblicze to okazja...hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 25.10.06, 20:56 Kochanie, bo okazja czyni złodzieja.... ;) Wiele szafek umiesz już sam otwierać, i nawet wiesz, gdzie co leży... ;) hahahaha a najlepiej te z magicznego miejsca, pamiętasz?? (lampa, kwiatek, cytryna...) Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 25.10.06, 21:00 Najukochansza.... szefek w tym palacu wiele a ja zaledwie znam dwie..jedna skrywa K&Y w drugiej zas odnalazlem swoj oltarzyk - przestraszylem sie lecz pozniej doszlo to domnie ty mnie wielbisz... tylko zdradz mi te tajemnice gdzie trzymasz najslodsza czekolade..bo narazie tylko karmisz mnie merci lecz czy ja lubie push the buton...??? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 25.10.06, 21:04 jeśli chodzi o K&Y niestety sie pomyliłeś...a ołtarz utrzymuje mnie przy zyciu, gdy nie ma Cię obok... Nie moge od razu pokazać Ci wszystkich tajemnych skrytek... na tym właśnie polega zabawa ;) Kto teraz komu zawiąże oczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 25.10.06, 21:09 skryteczki,,,uwilbiam Cie za to ..nie daj sie prosic i pokaz swojemu Terkowi kolejna mala dziupelke w ktorej skrywasz kolejna magiczna skrzyneczke w ktorej jak za doknieciem czarodziejskiej rozki --otwiera sie a wniej ....nie nie nie ja w to nie wierze magiczne kajdanki bedziesz moja PAnia czekolada, to TY bedziesz dzis wydawac rozkazy...o tak moja slodka czekoladko dzis bedziesz napewno slodka czekoladka wypelniona polewa kpokosowa ...buzka Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 25.10.06, 21:11 obiecanki cacanki a głupiemu.... hahahahahahah A Ramek?? Sam widzisz jak się dopomina ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 25.10.06, 21:14 hihihihihi alpen Gold,Wedel,Wawel, Milka, Nestle, - wybierz czekoladke a ja ci powiem jaka dzis pozycja... palma kokosowa roznie a na niej dwa kokosy az nie moga sie utrzymac produkuja tyle mleczka ze .... a ty tylko nadziewasz sie truskawka...nie wspomne o tofi Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 25.10.06, 21:21 dzisiaj poproszę milkę z całymi orzechami.... czuję się jak w trakcie programu szansa na sukces, nie wiadomo jaki numerek spadnie;) wiec jaka propozycja na dzisiaj?? Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 25.10.06, 21:26 Milka z calymi orzechami.....lepiej nie moglas wybrac :P no jest tylko maly problem dzis orzechow brak - wymiennie moga byc dynie.... numerek pociagnij za sznureczek a sama zobaczysz ... nie mdlej to tylko dynia ci nie pozwala przeczytac co za numerek... a XXXL i juz wszystko jasne to prawdziwy rzymianin ....pozycja na ROma Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 25.10.06, 21:29 a ja myślałam, ze dzisiaj wszystko będzie utrzymane w konwencji TROJAńskiej.... Włochy odwiedziłam tego lata, w Grecji nie byłam ;) Ciekawe tylko, czy Rzymianin wróci z tarczą czy na tarczy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 25.10.06, 21:32 Che palla... tarcza nie tarcza bylo milo i przyjemnie czasami trzeba zapomniec o nie milych niespodziankach ,,, a TrOJA no coz moj kon trojanski kryje wiele niespodzianek wpusc go do srodka a sama sie przekonasz jak male zolnierzyki wyjda o polnocy Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 25.10.06, 21:39 Dobrze poinformowane dziewczynki wiedzą, żeby nie otwierać tak łatwo bramy przed koniem trojańskim, jest podstępny a nie pełen niespodzianek... Jaką pułapkę na mnie szykujesz, Skarbie? Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 25.10.06, 21:43 Puszka PAndory,,,, a może coś z krainy Oz... pulapki sa wysmienite.,. lecz ta normalna to tal pulapka na moja slodke Myszke... wiec uwazaj bo czychaja one i sa rozlone po calym domku... jak w nia wpadniesz przyjdzie kocurek i cie skonsumuje MIU MIU MIU MIU Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 25.10.06, 22:04 czarodziej?? fiu fiu... zobaczymy jak dobrze umiesz czarować ;) Pytanie tylko, czy pułapki są skuteczne i czy Myszka w nie wpadnie.... ;) Pokaż pazurki, Kocurku.... Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 25.10.06, 22:08 przycielas mi pazurki kiedy potargalem twe futerko moja kotko..wiec nie wymagaj abym teraz ci je pokazywal...:> no ale jesli juz lubisz byc drapana pozostaje mi tylko jedno TIPSY ..ale czy to wytrzymasz?? KOCUREK <<< Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: mam ochotę... 25.10.06, 22:13 taki fetysz?? nie wiem, czy to przeżyję ;) ale cóż, jestem przygotowana na wszystko, z Tobą odkrywam nowe doznania.... Kcem teraz, już, natychmiast!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
terek79 Re: mam ochotę... 25.10.06, 22:17 to pierwsza strona fetyszu...nastepne krok to ... ale jestem pewien zrobie to tylko z Toba jestes juz dobrze przygotowana do tej inicjacji... uwierz nie bedzie bolec - pejcz zanuzony w ... wyzwoli tylko twe najglebsze pragnienia bedziesz ... lecz wiedz jedno sweetchocalate gorzka czekolada tez Ci bedzie smakowac :P Odpowiedz Link Zgłoś