kobietabezserca 24.10.06, 22:12 od jutra jestem na urlopie:)))) wyjkezdzam sobie w znane i mniej nieznane krainy, bede sie usmiechac odpoczywac i inne mile rzeczy robic. do milego wiec! zycze wszystkim wszystkiego naj tak noca jak i dniem ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: A ja.... 24.10.06, 22:16 Życzę Ci wielu wrażeń oraz tej biologii,o której ktoś wspomniał w innym poście. Do przeczytania i zobaczenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: A ja.... 24.10.06, 22:19 czesc i czolem ... pytacie skad sie wzialem .. hehe wlasnie ogladam Wesoly romek pa! wiarusie, wiesz jak sie ciesze ze mnie troche tu nie bedzie i dla Forum i dla mnie z pozytkiem! Miewaj sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: A ja.... 25.10.06, 07:15 Zachłyśnij się pięknie, wszak serce Ci nie pęknie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazsercem42 Re: A ja.... 25.10.06, 22:30 Kobieto, a kto bierze urlop o tej porze roku? Ale jesli ktoś lubi, to dlaczego nie! Ciekawi mnie fakt, czy po powrocie będziesz również kobietąbezserca, czy może Twoje serce ktoś lub coś obudzi? Póki co przyjemności i wracaj szybko!!! Odpowiedz Link Zgłoś