Dodaj do ulubionych

Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane wino

03.11.06, 08:22
Wreszcie idealna aura.

Jak będzie w ten weekend?
Obserwuj wątek
    • lipari Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane 03.11.06, 13:14
      a potem pod ciepłą kołderkę ? :))
      • niebieska33 Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane 03.11.06, 13:56
        Tobie tylko jedno w głowie :)))
        • lipari Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane 03.11.06, 14:47
          a gdybyś zechciała jeszcze zrobić takie naleśniczki :
          fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,51458364.html
          to na pewno dałbym się zaprosić :))

• niebieska33 Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane 03.11.06, 14:56
            ....do tego jeszcze jaki interesowny ! ;)
            (ale dzieki za obiadową sugestie, przyda sie na dziś ;)) )
            • lipari Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane 03.11.06, 15:02
              niebieska33 napisała:

> ....do tego jeszcze jaki interesowny ! ;)

a co myślałaś? Chcesz (wy)korzystać, to daj też coś z siebie. :))

• niebieska33 Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane 03.11.06, 15:16
                ops.. a w którym to momencie ćię wy(korzystano) i nawet wpierw nie nakarmiwszy
                wygoniono na dwór, na zimno i słotę, że się tak przeliczasz, na zaś? ;))
                • lipari Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane 03.11.06, 15:45
                  niebieska33 napisała:

> ops.. a w którym to momencie ćię wy(korzystano) i nawet wpierw nie nakarmiwszy
                  > wygoniono na dwór, na zimno i słotę, że się tak przeliczasz, na zaś? ;))

ups, czy ja coś takiego powiedziałem ??
                  To jak? Zrobisz te naleśniczki pod kołderką czy nie ? :))
                  • niebieska33 Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane 03.11.06, 16:07
                    To chyba miałaby byc kuchnia eskimoska(o bardziej tendencyjnych nie wspomnę),
                    żeby z paletnią latać pod kołdrą i naleśniki z sufitu poscieli zbierać,
                    a fe. Dobry naleśnik nie znosi ograniczeń ;-)))
          • Gość: Asia Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 16:17
            Ja rowniez poprosze!
    • Gość: to ja ;) niestety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:39
      garść tabletek, gorąca herbata, koc... leczymy się ;)
      • niebieska33 Re: niestety... 03.11.06, 14:54
        Uff, początek zapowiadł samobójstwo, ;-) ta dramatyczna garść tabletek... dobrze
        że to tylko przeziębienie ;-)). Kuruj(cie) się pilnie, bo zA tydzień znowu
        weekend do wykorzystania :)
        • Gość: to ja ;)) Re: niestety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 15:47
          mam nadzieję, że ...bójstwo nastąpi - mojej choroby! ;))
          a w przyszły weekend... już będą siły i chęci do nie_samotnego harcowania :)
          • niebieska33 Re: niestety... 03.11.06, 16:00
            Tego ci życzę, i zdrówko:-)
            • Gość: to ja Re: niestety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:04
              dziękuję :) (nie jestem przesądna ;)

ps. a naleśniczki... mniam, mniam :)
              tylko bez bitej śmietany; nie lubię ...
              • niebieska33 Re: niestety... 03.11.06, 16:09
                Czekaj czekaj, może lipari zrobi naleśniki to się załapiemy :_)))
                tylko nie wiem jak u niego ze śmietaną,..ufam, że nie ma takowej w lodówce :))
    • Gość: kasiaczek Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:50
      >
      > Jak będzie w ten weekend?
      zapowiada sie UPOJNIE! :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka