niebieska33 03.11.06, 08:22 Wreszcie idealna aura. Jak będzie w ten weekend? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipari Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane 03.11.06, 13:14 a potem pod ciepłą kołderkę ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska33 Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane 03.11.06, 13:56 Tobie tylko jedno w głowie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lipari Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane 03.11.06, 14:47 a gdybyś zechciała jeszcze zrobić takie naleśniczki : fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,51458364.html to na pewno dałbym się zaprosić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska33 Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane 03.11.06, 14:56 ....do tego jeszcze jaki interesowny ! ;) (ale dzieki za obiadową sugestie, przyda sie na dziś ;)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
lipari Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane 03.11.06, 15:02 niebieska33 napisała: > ....do tego jeszcze jaki interesowny ! ;) a co myślałaś? Chcesz (wy)korzystać, to daj też coś z siebie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska33 Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane 03.11.06, 15:16 ops.. a w którym to momencie ćię wy(korzystano) i nawet wpierw nie nakarmiwszy wygoniono na dwór, na zimno i słotę, że się tak przeliczasz, na zaś? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lipari Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane 03.11.06, 15:45 niebieska33 napisała: > ops.. a w którym to momencie ćię wy(korzystano) i nawet wpierw nie nakarmiwszy > wygoniono na dwór, na zimno i słotę, że się tak przeliczasz, na zaś? ;)) ups, czy ja coś takiego powiedziałem ?? To jak? Zrobisz te naleśniczki pod kołderką czy nie ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska33 Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane 03.11.06, 16:07 To chyba miałaby byc kuchnia eskimoska(o bardziej tendencyjnych nie wspomnę), żeby z paletnią latać pod kołdrą i naleśniki z sufitu poscieli zbierać, a fe. Dobry naleśnik nie znosi ograniczeń ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 16:17 Ja rowniez poprosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja ;) niestety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:39 garść tabletek, gorąca herbata, koc... leczymy się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska33 Re: niestety... 03.11.06, 14:54 Uff, początek zapowiadł samobójstwo, ;-) ta dramatyczna garść tabletek... dobrze że to tylko przeziębienie ;-)). Kuruj(cie) się pilnie, bo zA tydzień znowu weekend do wykorzystania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja ;)) Re: niestety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 15:47 mam nadzieję, że ...bójstwo nastąpi - mojej choroby! ;)) a w przyszły weekend... już będą siły i chęci do nie_samotnego harcowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: niestety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:04 dziękuję :) (nie jestem przesądna ;) ps. a naleśniczki... mniam, mniam :) tylko bez bitej śmietany; nie lubię ... Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska33 Re: niestety... 03.11.06, 16:09 Czekaj czekaj, może lipari zrobi naleśniki to się załapiemy :_))) tylko nie wiem jak u niego ze śmietaną,..ufam, że nie ma takowej w lodówce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaczek Re: Wycieczka za miasto, spacer, kominek, grzane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:50 > > Jak będzie w ten weekend? zapowiada sie UPOJNIE! :P Odpowiedz Link Zgłoś