iwanowna 13.11.06, 09:57 jak to było w ten weekend??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweetchocolate Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 10:02 hahahahaha Maj Dir, doskonale wiesz, jak było!!!! ;) jestem out of order..... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 10:06 Alcohol owszem,ale w granicach rozsądku:)Sexu i dragów niet:) Dobrze było...!Tańce do rana:)No i ta prędkość przy powrocie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Plasiam... 13.11.06, 10:06 A tak wogóle to dzień dobry Moje Drogie:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Hello... 13.11.06, 10:15 Sprawdzałam na autostradzie ile moja Smoczyca pociągnie:)1,15 godziny z Poznania pod dom-nieźle co?:))) Jestem stworzona do szybkiej jazdy jednak;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 10:11 hello!!!! ja mam dzisiaj opóźniony czas reakcji..... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 10:17 dałam strasznie w tyłek.............. Owocnie: jakie to trafne określenie hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Plasiam... 13.11.06, 10:22 Fiu fiu!Brzmi ciekawie:)Musisz mi opowiedzieć koniecznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 10:24 pewnie, że opowiem!! Wróciłyśmy z Iwanowną o 7 rano do domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Plasiam... 13.11.06, 10:27 To mniej więcej tak jak ja.Nam "Tango" o 5 zamknęli:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 10:32 Nam nie zamknęli, siłą mnie z parkietu ściągnęli ;) I Iwanowna maczała w tym palce... ;) Ja to bym jeszcze dłużej pohulała :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Plasiam... 13.11.06, 10:35 To musisz chodzić ze mną-tysz nie bardzo chciałam wyjść:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 10:51 oooooo!!!! będę o tym pamiętać! Zdradzisz parę szczegółów ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Plasiam... 13.11.06, 10:54 Ale to na gadu,a nie tutaj:)Zdradzę wszystko co będziesz chciała;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 11:05 oj, ja też dłużna nie będę yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, eh, się działo.... Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: Plasiam... 13.11.06, 11:10 analityczka napisała: > Jakieś sexcesy?:) dziewczyny nie pozwolcie "umrzec" temu watkowi;););) przepraszam TEMU WĄTKU:D Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 11:17 .............................. ale najważniejsze, że się wyszalałyśmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 11:43 bajerować to my a nie nas! pamiętaj, że byłam tam z Tobą hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Plasiam... 13.11.06, 11:49 hahahhahahahhahahahahah... zaczerwieniłam się... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 11:51 prawidłowo, prawidłowo, choć i na mej twarzy pąsy hahahahahahahahhaa i niepokój........ czeka mnie rozmowa i co, cholera jasna! nieszczęścia chodza parami hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 12:29 a ja się boję bom nabrykała i to porządnie! Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Plasiam... 13.11.06, 12:36 no... nabroiłaś, teraz będziesz się tłumaczyć... hahahaha ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 12:40 hahahahaha przed kim hahahaha to jednak nie jest śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Plasiam... 13.11.06, 11:57 Nie wierzę w to że mogłaś być grzeczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Plasiam... 13.11.06, 12:02 wydawało mi się, że byłam... Sweet próbuje mi 'wmówić', że nie... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 12:11 wmówić?????????????? No wiesz!!!!!!!! ja tu na faktach bazuję a tu takie pomówienia! Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Plasiam... 13.11.06, 12:22 hahahhahahha... jestem spokojna... w takim razie. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 12:39 mając na myśli pewne zdarzenia w sobotniej nocy a raczej niedzielnego poranka.... nie chciałam wzbudzić w Tobie żadnego niepokoju..... ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: Plasiam... 13.11.06, 10:19 > hello!!!! > ja mam dzisiaj opóźniony czas reakcji..... Czy to skutek weekendowych akcji?;) Poweekendowe chwile... hmmm chwilami rewelacyjne-zwiazane z JAKIMIS wspomnieniami,etc. czasem konczace sie odretwieniem-zapadaniem w polsen-lezeniem i gapieniem sie w sufit (podobna scena jest w Czasie Apokalipsy...;)) A ten weekend?Pozno wyszedlem-chodzilem...zagladalem-slow kilka zamienialem- wrocilem...pamietam kiedy;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 10:22 jaczylikto napisał: > > hello!!!! > > ja mam dzisiaj opóźniony czas reakcji..... > Czy to skutek weekendowych akcji?;) > rzekłabym nawet alkoholowej libacji ;) > Poweekendowe chwile... > hmmm chwilami rewelacyjne-zwiazane z JAKIMIS wspomnieniami,etc. > czasem konczace sie odretwieniem-zapadaniem w polsen-lezeniem i gapieniem sie w > > sufit (podobna scena jest w Czasie Apokalipsy...;)) > > A ten weekend?Pozno wyszedlem-chodzilem...zagladalem-slow kilka zamienialem- > wrocilem...pamietam kiedy;) > a zdarza Ci się nie pamietać??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: Plasiam... 13.11.06, 10:28 sweetchocolate napisała: > rzekłabym nawet alkoholowej libacji ;) Hmmm... nie wiem,czy powinienem Ci zazdroscic:)Powinienem? > a zdarza Ci się nie pamietać??? ;) Niestety nie-z reguly pamietam zbyt dobrze...zdarza mi sie czasami zalowac,ze sie urodzilem;) Wlasciwie zdarzalo-kiedys wiele sie dzialo;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Plasiam... 13.11.06, 10:30 o rany... rany... to musiało być ogniście... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 10:43 jaczylikto napisał: > sweetchocolate napisała: > > > rzekłabym nawet alkoholowej libacji ;) > Hmmm... nie wiem,czy powinienem Ci zazdroscic:)Powinienem? Myślę, że Ty sam wiesz najlepiej :)a pozazdrościłbyś?? > > > a zdarza Ci się nie pamietać??? ;) > Niestety nie-z reguly pamietam zbyt dobrze...zdarza mi sie czasami zalowac,ze > sie urodzilem;) > Wlasciwie zdarzalo-kiedys wiele sie dzialo;) Niestety nie?? Ja nie wiem, czy amnezja to takie dobre wyjście ;) Żałowałeś?? Mam nadzieje, że Ci przeszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: Plasiam... 13.11.06, 10:54 Pozazdroscilbym...:) Jesli po libacji wyglada to tak,jak w MISIU (gdy szukają sobowtora dla Ryska)- pamietna scena "moja żona...ZOFIIIAAAA" to tak, zazdroszcze-marze o takiej imprezie:) hmmm...amnezja z reguly wyjscie jest dosc kiepskim,aczkolwiek...;) niestety-z moja pamiciowa wszystko ok... Nie pamietam dat, telefono,terminow urodzin przyjaciol i rodziny,ale pamietam szczegolow rozmowy, wydarzenia i pewne obrazy:) bleee;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 11:11 jaczylikto napisał: > Pozazdroscilbym...:) > Jesli po libacji wyglada to tak,jak w MISIU (gdy szukają sobowtora dla Ryska)- > pamietna scena "moja żona...ZOFIIIAAAA" to tak, zazdroszcze-marze o takiej > imprezie:) Marzenia się spełniaja.... tfu, i ja to mówię ;) > hmmm...amnezja z reguly wyjscie jest dosc kiepskim,aczkolwiek...;) > niestety-z moja pamiciowa wszystko ok... > Nie pamietam dat, telefono,terminow urodzin przyjaciol i rodziny,ale pamietam > szczegolow rozmowy, wydarzenia i pewne obrazy:) > bleee;) Od dat urodzin, telefonów i terminów są kalendarze ;) Grunt, żeby pamiętać twarze i umieć imię dopasować. reszta układanki sama się ułoży ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: Plasiam... 13.11.06, 11:14 Swieta racja:) Spelniam warunki "gruntu":) Twarze pamietam-łącze je nawet z poszczegolnymi faktami;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Plasiam... 13.11.06, 11:24 jak już łączysz z faktami to jest to już poziom intermediate ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: Plasiam... 13.11.06, 13:42 w moim przypadku-jako,zem niezbyt rozgarniety...uznac mozna to za advance nawet:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 10:25 ja mam do dziś ból w lędźwiach i w moich wewnętrznych organelach... hahahha Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 10:32 iwanowna napisała: > ja mam do dziś ból w lędźwiach i w moich wewnętrznych organelach... hahahha Wpedzisz sie w chorobe:) Zobaczysz-chorobstwo... gdyby chociaz inna droga:) nabyte...a tak-bleee:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 10:53 o co chodzi??? w jakie choróbstwo? taniec samo zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 10:37 Ja czuje się jak po ostraj jeździe na nartach bez rozgrzewki:)Najgorzej kolana:) A jadąc leciało w radiu Golców:"Tańcz nie żałuj podłogi,tańcz niech niosą cię nogi.Tańcz niech ludzie się gapią,tańcz niech skurcze cię złapią":) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 10:43 analityczka napisała: > Ja czuje się jak po ostraj jeździe na nartach bez rozgrzewki:)Najgorzej kolana: > ) > A jadąc leciało w radiu Golców:"Tańcz nie żałuj podłogi,tańcz niech niosą cię > nogi.Tańcz niech ludzie się gapią,tańcz niech skurcze cię złapią":) Zasadniczo...zazdroszcze. Ja czuje sie tak cudownie po pilce-niestety pogoda jest...rzeklbym niebyt sprzyjajaca. Najpier czyszczenie butow:) potem getry pilkarskie;) nastepnie wskoczyc nalezy na rower i udac sie w strone boiska. Zapewni to nam rozgrzanie-zanim rozgrzeja sie koledzy:)Tym samym jestesmy w stanie-taka noga rozgrzana- popopisywac sie troche na boisku:D udowodnic,reszcie,ze mamy tzw dzien konia i przejsc do realizacji zadani-wybiegania sie,wybluzgania,wypocenia i innych pomniejszych radosci:D To recepta na dopelnienie udanego weekendu. W tajemnicy zdradz,ze zazwyczaj nad boiskiem unosza sie opary wpypitych w sobotnia noc trunkow;) a czesc graczy wykazuje brak dyspozycji:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 10:51 Sportowiec który spija apkohol?Jakoś mi to nie bardzo pasuje do siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 10:55 BLAD:) to chyba najbezpieczniejsza z form dopingu:) A takich sportowcow jest sporo,szczegolnie wsrod amatorów;) nie tylko mocnych trunkow;) Jestes idealistką?:D Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 10:57 Hmm...o takich ludziach mam raczej kiepskie zdanie więc można wywnioskować ze jestem idealistką:) Sportowiec po drinku nie różni się dla mnie niczym od kierowcy na "podwójnym gazie":) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 11:01 Hmmm... Jestem srodze zawiedziony... to,ze udaje sie spotkac 12-14 osobom,raz w tygodniu-pograc razem w pilke:) nie oznacza,ze sa to mega sportowcy etc... Jest to chec pobycia razem, pobiegania i swoista reminescencja-czy jak wolisz,powrot do przeszlosci:) O rany...poczulem sie,jak pod pregiezem Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 11:02 Dodam,że owe opary, spowodowane sie w wiekszosci przypadkow syndromem dnia poprzedniego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 11:03 To jednak amatorzy pełną gębą:) Można przymknąć oko na ten alkohol jednak;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 11:06 > Można przymknąć oko na ten alkohol jednak;) ufff.rany;)wybrnalem...myslale,ze bede odsadzany od czci i wiary... Dziekuje za łaskawe oka przymkniecie Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 11:12 Nie mnie oceniać Twoje występki;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 11:13 hmmm To juz okazuje sie,ze i wystepki na sumieniu mym... hmm:) Jestem wystepny,lecz nie wystepkowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 11:19 Podejrzewam że na Twym sumieniu to i wsytępy i wystepki i różne rzeczy by jeszcze znalazł;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 11:37 Hmmm... Czy to Krytyka,czy przejaw zaintrygowania?:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 11:42 To raczej przejaw świadomości że męzczyźni "czyści"nie bywają:) Nie krytykuję osób mi nieznanych,a intryguje mnie już ktoś-i nie jesteś to Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 11:51 :):):) Przejaw swiadomosci-slusznie-racja swieta zwana. Wierze,ze to nie ja:) Pozolilem sobie...zazartowac z lekka. Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 11:51 :):):) Przejaw swiadomosci-slusznie-racja swieta zwana. Wierze,ze to nie ja:) Pozolilem sobie...zazartowac z lekka. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 11:56 I oczywiście ja odebrałam ten lekki żart,odpowidając równie w tonie żartobliwym:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 13:44 Ja rowniez chcialem obrocic w zart,to ze w zartobliwym tonie utrzymalas odpowiedz na zart ow lekki;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 14:15 Niezły bigos się zrobił-żartobliwy rzecz jasna:) Odpowiedz Link Zgłoś
rym_w_dym Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 14:18 analityczka napisała: > Niezły bigos się zrobił-żartobliwy rzecz jasna:) Nawet przezacna potrawa narodowa,został w ten zartobliwie obzartowany wątek...wciągnięta:) Co do bigosu,to zjadlbym placki ziemniaczane-takie,jak zwykla przygotowywac sp prababcia... pewnie wiesz jakie:D ktorys juz raz dzisiaj sie rozmarzylem... niedobrze-czas wracac na ziemie... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 14:28 Tak się składa iż z bigosem jestem na topie:) Nie mam pojęcia jakie placki przygotowywała Twoja prababcia i dlaczego akurat ja miałabym to wiedzieć:) Dobrze że się rozmarzyłeś.Stąpanie po ziemi jest zdecydowanie mniej przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Analityczko!!! 13.11.06, 10:24 Ja jestem na Ciebie prawie-już-normalnie zła!!! Z nami hulać :) nie chciałaś.... Buuuuuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Analityczko!!! 13.11.06, 10:26 i ja się pod tym podpisuję!!!!!! mogę nawet zawarczeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Analityczko!!! 13.11.06, 10:26 No miałam chęć ale ze Szczecina do Krakowa taksówka mnie nie chciała za 20PLN zawieźć:) Następnym razem się poprawię:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Analityczko!!! 13.11.06, 10:29 zobaczymy, zobaczymy... ;P ja tam Ci nie wierzę... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Analityczko!!! 13.11.06, 10:31 Osz Ty Małpo!Mnie nie wierzysz???:) Co ja poradzę że tak daleko mieszkacie ze Sweetie:)Ale możliwe że częsciej w tych rejonach będę bywać;P Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Analityczko!!! 13.11.06, 10:54 fiu fiu... no nieee... co to za wyznanie, jesteś dziś na GG??? ;))))) hahahaha trza Cię przesłuchac... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Analityczko!!! 13.11.06, 10:56 Będę wieczorkiem:)Sweetie już też zapowiedziała przesłuchanie:)Chyba zrobimy konferencyjną rozmowę:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Analityczko!!! 13.11.06, 10:59 hahahha... jest taka możliwość na GG... hahhaha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Analityczko!!! 13.11.06, 11:02 No wiem że jest,dlatego proponuję:)Hadel wymienny-Wy mi opowiecie o tanc-nocy a ja Wam...odpowiem na Wasze pytania:)Chociaż domyślam się o co będziecie głónie pytać Ciekawskie Baby:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Analityczko!!! 13.11.06, 11:29 ha! ciekawskie, a jak! A jak Ci powiem, że mi się literka K. pojaiwła, to ciekawska nie będziesz??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Analityczko!!! 13.11.06, 11:40 Pewnie że jestem:)Już nie mogę się doczekać jak dorwę GG:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Analityczko!!! 13.11.06, 11:38 ja mam czyste sumienie... nie ma żadnej literki obok mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Analityczko!!! 13.11.06, 11:46 hahahaha bo Ci się nie przedstawił ;) Już nie bądź taka skromna ;) a D.????????? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Analityczko!!! 13.11.06, 11:58 No i masz!Jedna z drugą miota się w zeznaniach:)Proszę do wieczora wersje ustalić!:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Analityczko!!! 13.11.06, 12:01 nie pamiętam!!!!!!!! NIC nie pamiętam... hahhahahaahha, ale jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Analityczko!!! 13.11.06, 12:06 No właśnie-może nie pamiętasz pieknych chwil;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Analityczko!!! 13.11.06, 12:23 hehehe... piękne się zawsze pamięta... właśnie jestem na etapie zapominania tych chwil naprawdę pięknych, jakoś idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Analityczko!!! 13.11.06, 12:28 Czyli mam rozumieć że nic się nie zmieniło?Trzeba zapomnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Analityczko!!! 13.11.06, 12:35 rozkładam ręce w bezradoności... innej możliwości jak "wybić sobie z głowy" nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja ;) Re: sex, drugs & alcohol... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:30 wybory, moja droga, wybory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: sex, drugs & alcohol... 13.11.06, 19:07 byłam... zagłosowałam... :) Odpowiedz Link Zgłoś