Gość: lulamae IP: 10.129.132.* 16.11.01, 21:44 ..."Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć!!"... JK od marzeń się wszystko zaczyna... o czym marzycie najbardziej? najskryciej? najgoręcej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: trzeba marzyć !!! IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 16.11.01, 23:56 najczęściej o udanym związku... i najczęściej na marzeniach się kończy:( pozdrowienia.. m. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: trzeba marzyć !!! 17.11.01, 00:45 Tekst Jonasza Kofty..... Trzeba marzyć, że miłość się spełni, że będzie odwzajemniona. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulamae Re: trzeba marzyć !!! IP: 10.129.132.* 17.11.01, 09:20 oczywiscie ze Kofty ja_nku, podpisalam inicjalami... piszcie, piszcie, prosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda Re: trzeba marzyć !!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 16:37 ja czesto marze o tym ze jestem szczesliwa ze nikt mnie juz nie zrani i ze ja nie zranie juz nikogo ze ten ktorego kocham wkoncu bedzie ze mna ze wszystko sie ulozy ale im czesciej o tym marze tym jest to dalej odemnie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
caroline_p Re: trzeba marzyć !!! 17.11.01, 23:38 Ja marzę o tym, żeby była przy mnie ta jedyna, wyjątkowa osoba, dzięki której moje życie stałoby się piękniejsze. I marzę o tym, żeby codziennie rano budzić się ze świadomością, że ktoś mnie kocha i że ja kogoś kocham. I jeszcze marzę o tym, żeby przejść przez życie i nie doświadczyć zdrady ani porzucenia. Ech, marzenia.... co zrobić, żeby się spełniły?? Odpowiedz Link Zgłoś
mcinek Re: trzeba marzyć !!! 18.11.01, 00:23 Rozejrzeć się wokół... może gdzieś są inni marzyciele, którzy marzą o tym samym? Ja mam podobne marzenia... podejrzewam że większośc ludzi marzy o tym samym co Ty, tylko nie każdy ma odwagę się do tego przyznać... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: trzeba marzyć !!! 18.11.01, 01:13 Zaraz nazwą nas marzycielami, co głowy w chmurach noszą a po ziemi nie chodzą. A ja marzę, by ta właściwa, jedyna w pewnym sensie kobieta zasypiała i budziła się przy mnie. Chciałbym śmiać się razem z Nią, rozwiązywać z Nią problemy i pocieszać, kiedy coś się nie uda. Dawać i brać. Trzeba dać temu szanse Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
caroline_p Re: trzeba marzyć !!! 18.11.01, 17:13 Ciężka sprawa.... pewnie masz rację, pewnie gdzieś wokół nas są ci marzyciele,ale chyba trudno ich dostrzec. Chowają sie ze swoimi marzeniami po kątach i pewnie tylko na forum mówią czego tak naprawdę pragną. Szkoda, że tak jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
mcinek Re: trzeba marzyć !!! 18.11.01, 17:38 Ano, szkoda.. Chociaż poza forum też się do marzeń przyznaję.. czasem jednak reakcja innych ludzi skutecznie zniechęca do zwierzeń. A tu przynajmniej tak nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
caroline_p czary-mary 18.11.01, 17:50 A pamiętasz film o Arabelli? Był kiedys taki, czeski dla dzieci. Arabella miała tam taki czarodziejski pierścień, przekręcała go na palcu i..... Chciałabym teraz mieć taki pierścień, żeby zaczarować parę spraw, które nie chcą iść po mojej myśli. Czary-mary i wszystkie marzenia sie spełniają... to chyba byłoby za proste, prawda? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mcinek Re: czary-mary 18.11.01, 18:26 pamiętam, pamiętam... fajny był:) oglądałem go namiętnie będąc małym kajtkiem:) chyba rzeczywiście byłoby to za proste... ale są marzenia ważniejsze i te mniej ważne... do ważniejszych zaliczam marzenia o poważnym, prawdziwym związku... i na tym mi najbardziej zależy... a te mniej ważne (praca, pieniążki itp.) mogą się spełnić ale nie zależy mi na tym aż tak bardzo... więc powiedzmy że przydałby się czarodziejski pierścień do spełnienia tych największych marzeń... a z resztą już sami możemy się uporać... Odpowiedz Link Zgłoś
caroline_p Re: czary-mary 18.11.01, 23:15 Wiesz, ja mam taką samą hierarchię wartości, też marzy mi sie przede wszystkim związek z tym kimś, kto byłby tą moją, przeznaczoną mi "połówką". A reszta może poczekać... przydałby mi się ten pierścionek Arabelli mimo wszystko ;-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mcinek Re: czary-mary 18.11.01, 23:33 Jak to miło że są jeszcze na świecie ludzie myślący podobnie jak ja...;-) Pozdrawiam również. Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: trzeba marzyć !!! 18.11.01, 20:40 Czasem marzę by ..... moje marzenia nigdy się nie spełniły. Marzyłem by znaleźć Tę jedyną, ukochaną. Znalazłem, jest ze mną 11 lat, od 6 jest moją Żoną. Możnaby pomyśleć : idiota, czego jeszcze??? Sam czasem nie wiem czemu nie jestem szczęśliwy; mam świetną Żonę, dobrą pracę, jestem zdrów, nie mam kłpotów z prawem, z kasą. Więc o co mi chdzi??????? Chodzi mi o to byśmy marzyli ostrożnie, dlaczego?? Bo marzenia się spełniają. teraz wiem, że nie marzyłem o ślubie, Żonie, Marzyłem o " możliwości podejmowania samodzielnych decyzji" Uświadomiła mi to moja koleżanka. Spotkałem ją kilka dni temu, rozmowa dotyczyła czego innego ale te słowa wbiły mi się w pamięć. TAK , o tym marzyłem. Teraz mam dom, kochana Żona świata poza mną nie widzi, jest cudowną, wyrozumiałą, ineligentną i przepiękną kobietą. Ma swoje zdanie na każdy temat i zawsze gotową rzeczową argumentację. Świetnie prowadzi nasz dom, rozrachunki, wszystko jest zadbane. Do tego oczywiście pracuje, bo inaczej by chyba nie umiała. A ja czasem chcę posłuchać muzyki, iść do pubu posłuchać muzyki, napić się wina, porozmawiać, posiedzieć i podumać. Nic złego, ale ja chcę to robić SAM. I to mnie boli bo krzywdzi JĄ, moją Żonę. Myślę od dawna by od niej odejść i zacząć żyć samemu. qrde, motam się strasznie. Jak to zrobić byśmy mogli oboje być szczęśliwi, ale osobno. Nierealne...... Marzyć trzeba ale , proszę, róbcie to ostrożnie i odpowiedzialnie, bo marzenia się ... spełniają. Nie zróbcie świństwa swoim bliskim , jak ja to zrobiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noida Re: trzeba marzyć !!! IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 23:23 Dziwny, dziwny czlowieku... Ujme to dosc dosadnie w slowa- pieprzysz. Opamietaj sie. Moze ja nie znam do konca Twojej sytuacji i nie chce sie wymadrzac, ale jak slysze- uwaga, bo marzenia sie spelniaja, i dlatego krzywdze moja Zona, ktora jest cudowna, to mi sie slabo robi. Odchadzac od niej zrobisz krzywde i sobie i jej. Nie da sie robic roznych rzeczy BEZ NIEJ, bez jednoczesnego zostawiania jej na zawsze? Kompromis, prosze Pana, kompromis... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: trzeba marzyć !!! 19.11.01, 00:41 Caroline, Mcinek, ja myślę tak samo. Miłość ponad rzeczy materialne. Jeśli nie ma się miłości w sobie lub nikt jej nie odwzajemnia do nas, nie mamy nic. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulamae Re: trzeba marzyć !!! IP: 10.129.132.* 19.11.01, 10:38 ja_nek napisał(a): > Caroline, Mcinek, ja myślę tak samo. > Miłość ponad rzeczy materialne. > Jeśli nie ma się miłości w sobie lub nikt jej nie odwzajemnia do nas, nie mamy > nic. podpisuje sie obydwiema rekami! i skromnie dodam, ze ciesze sie ze ten watek przetwal ten burzliwy weekend na romantice... pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agu:)) Re: trzeba marzyć !!! IP: *.*.*.* 19.11.01, 12:26 mówię WAM wszystkim najlepiej się marzy oglądając spadające LEONIDY, razem ze swoją najwspanialszą połówką :))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: trzeba marzyć !!! 19.11.01, 13:44 Marzę o tym, że kiedyś spotkam faceta, który będzie chciał MNIE taką jak jestem, a nie swoje wyobrażenia na mój temat.... Byłam już chyba milionem kobiet - tą co nie chciała, tą co wyszła za drugiego, rzuciła, przeprowadziła, oszukała, zapomniała czy zginęła gdzieś w przestworzach .... zawsze muszę coś komuś rekompensować! Takie cholera mam już szczęście! Poza tym mogłabym robić za swatkę - za każdym razem, jak spiknę się z jakimś chłopem, choćby na krótko, to on zaraz potem się żeni..... Może faktycznie jestem potworem..... Odpowiedz Link Zgłoś
caroline_p Re: trzeba marzyć !!! 19.11.01, 19:40 Nie martw sie Jasmina, ja jak sie spikne z jakimś facetem, to przeważnie nie z tym, z którym bym chciała. Bo ten, z któym bym chciała, nie zwraca na mnie uwagi :-( Może też jestem potworem? Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec noida 19.11.01, 20:15 Masz rację, nie znasz mojej sytuacji do końca. Nie będę jednak z Tobą dyskutował, nie robię tego z osobami wydającymi wyrok i ocenę po kilkunastu zdaniach przeczytanych na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: a po co marzyć IP: 213.25.166.* 19.11.01, 20:24 Przepraszam seniorzy ale ściemniacie, po co marzyć? Podoba mi się jakaś dziewczyna to uderzam do niej. Jak mnie nie chcę to jest po herbacie. A jak mam o czymś marzyć to o błękitnym niebie, ciepłym morzu i winie, bo w grodzie Kraka bardzo zimno Odpowiedz Link Zgłoś
caroline_p Re: a po co marzyć 19.11.01, 20:33 Po to żeby życie było piękne, żeby mieć nadzieję, zeby budzić się codziennie w oczekiwaniu, że dzień przyniesie niespodziankę..... Odpowiedz Link Zgłoś
caroline_p a jak inaczej? 19.11.01, 20:27 A jak cię noida miał(a) ocenić, jak nie po tych paru zdaniach, które napisałeś na forum? Skąd ma coś innego wiedziec o sobie. przecież chyba po to napisałes tego posta, żeby usłyszeć zdanie innych, więc czemu sie denerwujesz? Pozdr. caroline Odpowiedz Link Zgłoś