Gość: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 22:03 Zyjecie? Co tu sie dzialo jak mnie nie bylo?kto obrazil caroline ..zaraz mu doloze!:)))) Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kakadoo Re: Caroline,Kakadoo,Forward... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 22:10 no właśnie byłam uCiebie Sammmy, na jeden dzień z zycia tu się dzieje cos dziwnego oglądam co mi przyjdzie do głowy zeby zobaczyć czemu Forward się tak wkurzył, ale wychodzi na to ze nie bardzo miał powód napaści na kinga a w ogóle to jakoś mutno caroline poszła do kina a forward to nie wiem co robi pewnie siedzi w kącie i sie wstydzi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Caroline,Kakadoo,Forward... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 22:14 Moze nad karpiami sie pastwi???? :))) Hej Forward!My tez chcemy z kakadoo choc po jednej rozy,nie badz chitrusek!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: Caroline,Kakadoo,Forward... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 22:15 no własnie, różyczką bym nie pogardziła ale nad karpiami to się chyba nie pastwi, pewnie raczej je tuczy, hhihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Caroline,Kakadoo,Forward... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 22:34 zajdz za chwile tam gdzie mnie znalazlas:))) Odpowiedz Link Zgłoś