karina_17 Re: MEN 18.11.01, 13:41 Men, twoje CW. jest jeszce goresz niż Men - tamto pospolite , a to...może to od cwaniak? Uważaj Słońce bo wszystkie cię wykiwają i będziesz jak ten ...palec Pozdawiam niegrzeczna (?), karina Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Do Kariny 18.11.01, 14:04 Karinko C.W. to podobno ma byc Cichy Wielbiciel... Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: Do Kariny 18.11.01, 14:13 niegrzeczna napisał(a): > Karinko C.W. to podobno ma byc Cichy Wielbiciel... I widzisz słodki mój paluszku, duszku Mnie sie myla kobiety, kobietom sie myla mężczyźni ej, z Wami niedobrze, Bez Was jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Oj Men IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 15:05 Walka na kilku frontach ( tylu!) jest przegraną sprawą. Nawet K.W. to wiedział. Chcesz moje zadanie? Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Re: 18.11.01, 14:24 paluszka znowu chce duszek Jeden w p.p..e a drugi pod brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna zabraklo znowu raczek.. 18.11.01, 14:28 Znowu niegrzeczne mysli przychodza paluszki wciaz glebiej wchodza Zabraklo znow znowu raczek dlatego niestety koncze papa Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Niegrzeczne mysli 18.11.01, 14:30 Niegrzeczne mysli juz przyszly moce modlitwy prysly cdn Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: Niegrzeczne mysli 18.11.01, 14:38 niegrzeczna napisał(a): > Niegrzeczne mysli juz przyszly > moce modlitwy prysly > > > cdn Kochac ludzi, wszystkich ludzi ? O, jak to strasznie trudzi ! Odchodzę w sina dal i Ty mój duszku I Ty również mój niespełniony paluszku Odpowiedz Link Zgłoś
ottey DO: men-a, xx-a, a ostatnio cw 18.11.01, 15:00 Czlowieku, jestes zalosny. Poczytaj, co piszesz. PS. Hmm, nowa ksywa... Nauczyles sie nowych literek? PS2. Pozdrowienia dla Niuni, Kariny i Niegrzecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: ottey czy jakos tam 18.11.01, 16:06 w oczy kole bawole ? to spadaj i nie czytaj, bo sie zgorszysz matole (czytaj: gówniarzu) Odpowiedz Link Zgłoś
ottey zmien nicka na Towarzyskim- 'Men' jest mylący :-P 18.11.01, 16:38 Oooooooo, zmieniasz taktyke??? Ladnie sie teraz do kobiet odnosisz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: zmien nicka na Towarzyskim- 'Men' jest mylący :-P 18.11.01, 16:54 ottey napisał(a): > Oooooooo, zmieniasz taktyke??? Ladnie sie teraz do kobiet odnosisz, co? Baba tak nigdy nie gada chyba, że ją men zostawi i ją już nic, a nic na tym forum nie bawi Odpowiedz Link Zgłoś
ottey o C.W.- tym razem fakty 18.11.01, 17:12 c_w napisał(a): > Baba tak nigdy nie gada A skad wiesz, menie(?)??? Ale milo, ze sie nareszcie ujawniles. Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: o C.W.- tym razem fakty 18.11.01, 17:35 ja niegrzecznej cichy wielbiciel tylko ... w co lub kogo chcesz mnie wrobić tajemnicza istoto Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: o C.W.- tym razem fakty 18.11.01, 17:36 czys ty ślepa/py z zauroczenia czy z czytania wierszy zmęczenia inicjały moje widzisz i nadal się dziwisz ? (czytaj: przekręcasz Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: zmien nicka na Towarzyskim- 'Men' jest mylący :-P 18.11.01, 17:16 N amarginesie - kotku nie pochlebiaj sobie pozdrawiam słodka karina Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: do tajemniczej Karinki 18.11.01, 17:38 karina_17 napisał(a): > N amarginesie - kotku nie pochlebiaj sobie > > pozdrawiam słodka karina raz niegrzeczna, raz słodka, ile bedzie jeszcze tych karinek do wieczorka Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: do tajemniczej Karinki 18.11.01, 22:37 Kobiety są zmienne , ale zawsze kobiece Pa Słonko Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: do tajemniczej Karinki 18.11.01, 23:27 karina_17 napisał(a): > Kobiety są zmienne , ale zawsze kobiece > Pa Słonko Ty z pewnością jesteś kobieca Słoneczko czyjegoś życia Odpowiedz Link Zgłoś
ottey Re: zmien nicka na Towarzyskim- 'Men' jest mylący :-P 18.11.01, 17:55 Hmm, kogo tyczyla sie wzmianka o pochlebianiu sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: zmien nicka na Towarzyskim- 'Men' jest mylący :-P 18.11.01, 18:16 ottey napisał(a): > Hmm, kogo tyczyla sie wzmianka o pochlebianiu sobie? chyba tajemniczych dla mnie Karinki i Mena ? A może oni oboje tak według: kto sie czubi ten sie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
ottey Re: zmien nicka na Towarzyskim- 'Men' jest mylący :-P 18.11.01, 19:02 Sorry, ale w tym momencie zwyczajnie p......sz. I to od rzeczy. To, co mialam do napisania, napisalam w moim pierwszym poscie, wiec znikam, ale nie wypieraj sie teraz, ze nie wystepujesz na forum pod co najmniej trzema nickami, bo robisz sie coraz bardziej zalosny. Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: do zrzędy Ottey 18.11.01, 23:24 ottey napisał(a): > nie wypieraj sie teraz, ze nie wystepujesz na forum pod co najmniej trzema > nickami, bo robisz sie coraz bardziej zalosny - ALE DLA NIEKTÓRYCH CUDOWNY smutek, żal, zrzęda czy poprostu CICHA LIPA p.s.: jak nie wiesz co oznacza to ostatnie, to zapytaj się, jutro Ci odpowiem. Sa ludzie z duszą zrzędną, Przy nich nawet kwiaty więdną. Odpowiedz Link Zgłoś