Gość: C.W. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 18:49 sobie zaraz inną Panią do której będe wzdychał i tęsknił :(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: C.W. Re: ZACZYNAM ODLICZAĆ IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 20:10 A TY co tutaj robisz ? Szukasz Wielkiego Brata ? Włącz TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: ZACZYNAM ODLICZAĆ IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 21:38 Tobie już się wszystko popieprzyło, nawet inicjały przekręciłeś WC-menie Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Juz juz jestem 17.11.01, 23:34 ..Juz jestem moj Panie na Twoje wladcze wezwanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Juz juz jestem IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.11.01, 23:59 pana, mama juz przewinela i spac polozyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.W. Re: Juz juz jestem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:18 niegrzeczna napisał(a): > ..Juz jestem moj Panie na Twoje wladcze wezwanie! No nie wiem, strasznie długo czekałem i sie nudziłem ... Ale najpierw przegon te wstrętna niunię stąd - bo toto przyczepiło sie do mnie jak rzep do ..., i nie chce sie od ..czepić. Chyba, że lubisz trójkąty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: do Niegrzecznej IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 00:21 na towarzyskim już go wszystkie mają dość, to się do Ciebie na pociechę klei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.W. Re: do Niegrzecznej IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:27 Gość portalu: niunia napisał(a): > na towarzyskim już go wszystkie mają dość, to się do Ciebie na pociechę klei te "wszystkie" - niunia dlaczego mówisz o sbie w liczbie mnogiej ? Ale jak chcesz, to możesz zostać i popatrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: do Niegrzecznej IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 00:28 na towarzyszkim do ciebie po angielsku próbują zagadać, ale im wytłumaczyłam żeś ty nie kumaty Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Re: Towarzyskie forum.. 18.11.01, 00:48 Do W.C. Ah, Na inne Ty forum chodzisz, ile Ty kobiet zwodzisz? Czesc Niunieczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.W. Re: Towarzyskie forum.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:50 niegrzeczna napisał(a): > Do W.C. Ah, Na inne Ty forum chodzisz, ile Ty kobiet zwodzisz? > > Czesc Niunieczko Dobra to pogadajcie sobie (dwa w jednym - hi, hi) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Re.... 18.11.01, 00:55 Pasek mi obiecujesz, sam na to zaslugujesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.W Re: Re.... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:57 niegrzeczna napisał(a): > > Pasek mi obiecujesz, sam na to zaslugujesz!!! cholera ! to nie dwa w jednym ? trzy ? watka, niunia, niegrzeczna - która jeszcze - plus że trzy bede a tylko jedno miejsce zajma w łóżeczku Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Do Niuni.. 18.11.01, 00:59 ..Dziekuje za doniesienie, wnet na innego go zmienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.W> Re: Do Niuni.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:04 niegrzeczna napisał(a): > ..Dziekuje za doniesienie, wnet na innego go zmienie! No to wyszło szydło z watki, tfu z worka Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Do w.C. 18.11.01, 01:07 to tylko Watka potrafi rymowac a ja nie? Nie myl mnie z nikim, i z niunia tez. Polubilam Ciebie bardzo ,ale trudno.. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Do Niuni.. 18.11.01, 01:10 Niunieczko, dumna jestem byc z toba pomylana, tylko prostuje dla faktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Do Niegrzecznej IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 01:13 życzę Ci poznania miłego i wartosćiowego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.W. Re: nie wiem, kto IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:13 Papa dziewczyny (dziewczyno) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Do Niuni Dziekuje... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 01:23 dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Nie idz jeszcze... 18.11.01, 01:23 Chce ci powiedziec ze placze Moze ci kedys wybacze... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Do W.C. 18.11.01, 01:31 Lzy ciekna ekranu nie widze...Ze bol czuje, bardzo sie wstydze... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Do C.W 18.11.01, 01:34 ...Moze ci kedys wybacze... Me serce jest takie zranione, me nogi jak podkoszone... Mgla ekran moj wiecej zachodzi, juz nie wiem o co tu chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Do W.C. 18.11.01, 01:37 Literki sa zamazane.... paluszki takie skonane...Z innymi mnie mylisz..Dlaczego, az tyle ich masz kolego? Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Do C.W. 18.11.01, 01:39 .. Lzy ciekna juz potokiem, nie widze juz zadnym okiem... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Do Niuni 18.11.01, 01:41 Niuniu, dziekuje za pocieszenie, Bolu ja juz nie zmienie Ja tylko chce go wyplakac Znow potem z radosci by skakac... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Do C.W. 18.11.01, 01:48 Nic nie mow do mnie narazie Ku mej sie obroci obrazie... Cokolwiek bys teraz powiedzial Lepiej byc cicho posiedzial.. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna ...ja tylko... 18.11.01, 02:01 mam w sercu cicha nadzieje ze z bolu nie oszaleje Przepraszam innych z forum Za zepsucie decorum....papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: ...ja tylko... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 02:05 śliczne było, to wszystko co napisalas, szkoda, że to przez takiego niegodziwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.W. Re: ...ja tylko... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 02:05 No dobra niegrzeczna watko - ja wysłannik Amora - jeszcze została jedna strała w kołczanie, pokaz w którego strzelić Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Do Niuni 18.11.01, 02:27 ...Jakos tak emocje mi poszly bo zdechl moj piesus... Przepraszam C.W. i wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.W. Re: niegrzecznej watki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 02:29 i te emocje od paluszków tez ? Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna A piesek byl typu kielbaska 18.11.01, 02:39 i trzeba bylo go uspic.. I niechcial bym go niosla, tylko szedl dzielnie za mna na smierc.. I weterynarz nie mogl znalezc zyly zeby go usmiercic, bo mial chorobe skorna. i jak o tym wszystkim pomysle do juz lez nie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna re: piesus 18.11.01, 02:41 Mial chorobe w srodku ciala i bardzo cierpial... Moze jak glosno powiem to bol przejdzie...A nie chce nikogo smucic. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Do C.W. 18.11.01, 02:33 Pokoj? tylko nie myl mnie z innymi: nie jestem Watka albo Niunia... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Do C.W. nie myl mnie z watka i z niunia 18.11.01, 02:34 i jeszcze raz wszystkich przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.W Re: Do IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 02:46 niegrzeczna napisał(a): > i jeszcze raz wszystkich przepraszam... papa watka, tfu, niunia, tfu niegrzeczna Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna C.W. juz sie otrzasnelam... 18.11.01, 02:55 ....A co do tamtych spraw na p. Tos i tak SADYSTA!!!!!Dlatego jeszcze przyjde Cie kusic! Papa..... i na razie Dobranoc...Caluski dla Ciebie i innych tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.W. Re: ... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 02:58 niegrzeczna napisał(a): > ....A co do tamtych spraw na p. Tos i tak SADYSTA!!!!!Dlatego jeszcze > przyjde Cie kusic! > > Papa..... i na razie Dobranoc...Caluski dla Ciebie i innych tutaj. CZYLI CAŁUSKI DLA NAS DWOJGA > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.W. Re: C.W. juz sie otrzasnelam... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 03:14 A kiedy wrócisz Aniołku, bo mi paluszki juz same chodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.W. Do Niegrzecznej IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 03:23 Ja w uczuciach stały Tylko One sie ciągle zmieniały Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Wroce.. 18.11.01, 03:23 Oj wroce wroce Sie z toba pokloce.. Bede tak dlugo skusic By co zechce wymusic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.W Re: Wroce.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 03:26 Slicznie, pieknie - zwiodłem się Ty to tak specjalne Zabieram swoje paluszki i idę do innej p.., tfu, do domku Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Obiecanki 18.11.01, 03:30 Obiecanki cacanki a glupiemu radosc, obietnicy ze......nie stalo sie zadosc! Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: niegrzeczna watka 18.11.01, 11:04 I znowu niegrzeczna watka wierszykami kusi i mami A jak którys na skrzydłach przyleci to go potem gani Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: niegrzeczna watka 18.11.01, 11:15 Chyba mój słodki i piękny duszek Śpi jescze, i w buzi, jak dziecko, trzyma paluszek Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Re: 18.11.01, 11:22 Duszek trzyma w buzi paluszek A za to ze Watka mnie zowiesz Juz nic sie o mnie nie dowiesz! MOWIE POWAZNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: 18.11.01, 11:26 niegrzeczna napisał(a): > Duszek trzyma w buzi paluszek > A za to ze Watka mnie zowiesz > Juz nic sie o mnie nie dowiesz! > > MOWIE POWAZNIE! O paluszku tez nie mój duszku Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Nie jestem watka czy niunia 18.11.01, 11:35 po polsku ty nie rozumiesz? czy po angielsku umiesz Prosilam cie tyle razy Tys parl wciaz do mej obrazy Nie jestem niunia czy watka Lecz pocoz ta pusta gadka? Ja prosze lecz ty mnie nie slyszysz A moze nie czujesz, nie dyszysz? A paluszek w buzi ma duszek.. Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: Nie jestem watka czy niunia 18.11.01, 11:41 Jam w duszy nieśmiały, I może dlatego inne mnie na Ciebie podpuszczały Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Re: paluszek 18.11.01, 11:43 a paluszek w buzi ma duszek i jest zwiniety w fotelu w klebuszek Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Re: a paluszek.. 18.11.01, 11:47 .paluszek jak dziecko ssie duszek na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna re: paluszek 18.11.01, 11:53 A Twoj jest gruby paluszek? Bo maly paluszek ma duszek Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: a paluszek.. 18.11.01, 11:53 niegrzeczna napisał(a): > .paluszek jak dziecko ssie duszek > > na razie... Na razie ? bo sam to robi duszek ? Na razie ? bo za kims teskni mój duszek ? Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna By do 18.11.01, 12:08 byl to duzy paluszek za tym teskni ten Duszek.. Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: paluszek 18.11.01, 11:52 niegrzeczna napisał(a): > a paluszek w buzi ma duszek > i jest zwiniety w fotelu w klebuszek A fotelik ten duzy moze, pomiescic kogos jeszcze moze ? Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Re: fotelik 18.11.01, 11:55 Fotelik na dwojke jest kurchy Na dwojke? to tylko na duchy.. Lecz z ducha co za pozytek? Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Re: duch 18.11.01, 11:56 Bo ducha nie mozna kusic do niegrzecznosci zmusic.. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Re: paluszek 18.11.01, 12:04 Duch jest bez paluszka Nie usatysfakcjonuje brzuszka A jak paluszek... to ma isc pod brzuszek... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Re: paluszek.. 18.11.01, 12:06 Kto teraz kogo kusi? Do niegrzecznosci chce zmusic?? Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: duszek 18.11.01, 12:12 niegrzeczna napisał(a): > Kto teraz kogo kusi? > Do niegrzecznosci chce zmusic?? coz, do grzechu nie namawiam duszka, ide se spuszczajac jak osiolek smutny, uszka Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Re: osiolek 18.11.01, 12:19 Nie chcesz mnie kusic to ja cie skusze i co ja zechce skuszeniem wymusze! Ale jak idziesz to pewnie masz sprawy lecz pozniej masz wrocic do naszej zabawy Bo paluszek jeszcze nie wszedl pod brzuszek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Cisza.. 18.11.01, 12:13 No to nic z paluszka dla biednego duszka.. moze innym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: Cisza.. 18.11.01, 12:14 niegrzeczna napisał(a): > No to nic z paluszka > dla biednego duszka.. > > moze innym razem... A duszek moja duszą kręci I co z tego, tylko nęci, nęci Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Duszek neci? 18.11.01, 12:24 No dobrze, coz jestem zbyt grzeczna Lub ty bez serce - z powietrza Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: Duszek neci? 18.11.01, 12:31 Tak, nęci i kręci i obiecuje A i tak potem ucieka i obietnicy nie dotrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: paluszek.. 18.11.01, 12:13 Ze spuszczona głowa , powoli odchodzi spragniony i steskniony Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Re: paluszek.. 18.11.01, 12:26 znow niegrzeczne mysli przychodza oczy mi mgla zachodza... . wiec... isc musze, spragniony czegos jest duszek papa Odpowiedz Link Zgłoś
c_w Re: paluszek.. 18.11.01, 12:32 O ja nieszczesnym romantykiem lepiej chyba stac sie alkoholikiem dinozaury wygineły ??? papa, moja ..... Odpowiedz Link Zgłoś