messja 12.05.03, 20:19 jesli naprawde mnie lubisz, to juz nie odpowiadaj menikowi na prowokacyjne watki. tacy jak oni zyja tylko z smieci. jesli nie bedzie mial pozywki, w koncu sie znudzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maria.magdalena nie ma sprawy IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 12.05.03, 20:31 wlasnie zauwazylam, ze zrobilo sie tu ladniej, to ja juz nie bede "zasmiecac" (do czasu..................) ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do m.m. 12.05.03, 21:11 plisss o tłumaczenie, bo nie rozumiem po polskiemu :) messja napisała: > tacy jak oni zyja tylko z smieci. jesli nie bedzie mial pozywki, w koncu sie > znudzi... > > Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: do m.m. 12.05.03, 21:24 men_ napisał: > plisss o tłumaczenie, bo nie rozumiem po polskiemu :) > > messja napisała: > > > tacy jak oni zyja tylko z smieci. jesli nie bedzie mial pozywki, w koncu s > ie > > znudzi... > > > > Posąg Messji, proszę się nie bać:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: do m.m. 13.05.03, 16:26 messja napisała: > jesli naprawde mnie lubisz, to juz nie odpowiadaj menikowi na prowokacyjne > watki. > tacy jak oni zyja tylko z smieci. jesli nie bedzie mial pozywki, w koncu sie > znudzi... > > a niby to dlaczego? kazdego tak przywołujesz do porządku? a moze zabierzesz zabawki i pójdziesz sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
maria.magdalena od m.m. 13.05.03, 20:11 Nie mówcie nic, czego wy nie mówić chcecie...... nie mówcie nic, my nie chcemy wiecej bo sie klocic chcecie nie mówcie nic bo messja rzuci was w kąt rzuci was w kąt, ooo jak starą rzecz i przestaniecie kochać ją....... Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: od m.m. 14.05.03, 15:20 maria.magdalena napisała: > bo messja rzuci was w kąt > rzuci was w kąt, ooo > jak starą rzecz > i przestaniecie kochać ją....... my jej nie kochamy i chcemy by ona to w końcu zrozumiała Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: od m.m. 15.05.03, 10:29 slodki_pierdzioszek napisała: > maria.magdalena napisała: > > > bo messja rzuci was w kąt > > rzuci was w kąt, ooo > > jak starą rzecz > > i przestaniecie kochać ją....... > > > my jej nie kochamy i chcemy by ona to w końcu zrozumiała "my"? ale ja to rozumiem. nie mam nic przeciwko, kochajacym sie inaczej i wystarczy mi do pelni szczescia, ze kochacie siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena od m.m. IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.05.03, 00:38 Hu! hu! ha! Wasza kłótnia zła! Szczypie w nosy, szczypie w uszy, mroźną łaciną w oczy prószy, wichrem w polu gna! Wasza kłótnia zła! Hu! hu! ha! Wasza kłótnia zła! Płachta na niej długa, biała, w ręku gałąź oszroniała, a na plecach drwa... Wasza kłótnia zła! Hu! hu! ha! Wasza kłótnia zła! My się wcale nie boimy, już nigdy w was nie rzucimy niech pamiątkę ma! Wasza kłótnia zła! Odpowiedz Link Zgłoś
inteligentna Re: od m.m. Zlituj sie mm! 17.05.03, 00:45 mesja tyle razy Ciebie prosila bys ignorowala. A Ty ciagle swoje. Na zlosc mesji? Co ona Tobie takiego zrobila??? Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: od m.m. Zlituj sie mm! 17.05.03, 21:38 czyzby kolejny zamach na messję? będzie miec dziewucha o czym rozpisywać sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: od m.m. IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.05.03, 22:35 Tak chcialam spiewac, no dobra, juz nie bede. Od tej pory tylko szare, bure texty i to w dodatku nie w wasza strone. Jeszcze zobaczycie. A potem mowicie ze to miejsce takie malo romantyczne. Nie to nie. Trudno. Wyjme gitare i sama bede spiewac! W realu! A co. Niech sie budzą sąsiedzi! Co to za takie życie w ciszy wiecznej. Gdzie te zabawy, hulanki? Gdzie to wszystko sie podziało? Nic, tylko każdy w domu siedzi i zadnego imprezowania. 4 sciany widzicie, takie wasze życie. I żebym to ja musiala tu spiewać? Ja nawet chwyty zapomniałam, ale co tam. Pogramy, pogramy i z moimi umiejetnosciami wyjde tez na ludzi. Nie tu to gdzie indziej. Żegnam! Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnienie Re: do m.m. 20.05.03, 02:53 messja napisała: > jesli naprawde mnie lubisz... A to jakis szantaz byl? czy tylko Jej wredny i dominujacy charakter? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do m.m. 20.05.03, 10:55 zapomnienie napisała: > messja napisała: > > > jesli naprawde mnie lubisz... > > A to jakis szantaz byl? czy tylko Jej wredny i dominujacy charakter? pobicie, gwalt i wymuszenie okupu, wynikajace z jej dominujacego charakteru:)))) (jak na zapomnienie to dobrze ja znasz:))))) Odpowiedz Link Zgłoś