Dodaj do ulubionych

Cos szalonego tego lata.

19.05.07, 23:19
Mam ogromniasta prosbe. Mam zamiar tego lata nauczyc sie paru nowych rzeczy i
odrobinke sama siebie zaskoczyc. Moze ktos by mi podsunal jakies ciekawe
pomysly. Moga to byc drobiazgi jak chodzenie tylem czy spiewanie na ulicy.
Czekam na wszystkie jakiekolwiek pomysly. Wielkie dzieki.
Obserwuj wątek
    • devil.ka Re: Cos szalonego tego lata. 20.05.07, 10:10
      Naucz się pływać stylem motylkowym :)
      • pestka291 Re: Cos szalonego tego lata. 20.05.07, 10:10
        Odpada
        • Gość: dobra rada Re: Cos szalonego tego lata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 10:14
          Miałas dobry pomysł na początku, naucz się chodzić tyłem.Pewnie zajmie ci to
          cale lato, tak sądze po tresci postu
          • pestka291 Re: Cos szalonego tego lata. 20.05.07, 10:39
            Dziekuje bardzo za ironizm.
            • Gość: dobra rada Re: Cos szalonego tego lata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 10:51
              Chyba "ironię"???
              A może zrób coś tak szalonego, czego jeszcze nie robiłaś- poczytaj...
              • osv Re: Cos szalonego tego lata. 20.05.07, 11:07
                Ona miala na mysli "irenizm".....daj pestce szanse, nie wiesz co zawiera
                w srodku....moze urodzi owoce pomaranczy? ; ))
              • pestka291 Re: Cos szalonego tego lata. 20.05.07, 11:11
                Co do mojej wypowiedzi, ktora poprawiles, to mialam na mysli twoj ironizm w
                stosunku do mojego pomyslu a nie `ironiczny` pomysl, ktory mi zaproponowales.
                Ciekawa jestem co ty teraz czytasz?
                • osv Re: Cos szalonego tego lata. 20.05.07, 11:20
                  Problem w tym, ze jezykowo ironizm, nie istnieje, jest tylko ironia...
                  jezeli pytasz o mnie... to gazete...do sniadania : )

...a na " powaznie " zmien cos banalnego, choc by i perfumy.
                  Polecam - "Euforie" cK... kto wie, moze pociagnie za soba inne szalenstwa : )
                  • pestka291 Re: Cos szalonego tego lata. 20.05.07, 15:00
                    Wiem sprawdzlam i musze sie przyznac do bledu, ale kazdemu sie zdarzaja. Moze
                    dobrze, ze go popelnilam na forum to przynajmniej czegos sie nauczylam.
                    Codziennie sie ucze. A jaka gazete czytasz?
                    • osv Re: Cos szalonego tego lata. 20.05.07, 17:28
                      I to jest w Tobie ladne pestka291, brak wiedzy nie jest dramatem...
                      zawsze wszystkiego mozna sie nauczyc : ) , wiele naucza Cie ludzie.....

Oby tylko takie bledy zdarzaly Ci sie w zyciu, to jest naprawde PESTKA !

Masz poza tym bardzo tworczy nick : )
                      pestka: zawiera potencjalne mozliwosci kim chcialabys byc, i co stworzysz w
                      zyciu soba...
                      owoc? kwiat? ...pomysl, kazdy kolor, kazda forma, inspirujace i piekne.
                      Jestes tajemnica zamknieta w malej pestce : ) ...i nie otworzysz swojego
                      wnetrza byle komu, otwierasz sie w sprzyjajacych, dobrych warunkach, wtedy
                      zakwitasz ... i masz sile przetrwania : ))

PESTKA !! : jestes optymistka, nie przejmujesz sie zbyt latwo, nie dajesz sie
                      zlamac, wierzysz w siebie, wiesz, ze dasz rade, ze wszystko sie ulozy, zly LOS
                      to dla Ciebie - PESTKA !

"Pestka " - tytul ksiazki, czytanej dawno, autora nie pamietam, wiem, ze mnie
                      wzruszyla..... , ale nie identyfikuj sie z jej bohaterka...

Pytalas co czytalam ?..... zwykly dziennik...jest piekna pogoda...
                      wiec zaraz wychodze... mam ndzieje, ze perfumy beda Ci sie podobac : ))
                • Gość: dobra rada Re: Cos szalonego tego lata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 11:20
                  Miałem na myśli swoja ironię wobec Ciebie.A czytam bardzo rozwijające dzieło, po
                  prostu klasykę- Ciebie.

I taka wiadomośc dla Ciebie-nie ma pojęcia "ironizm"- ka-pe-wu???
                  Jest ironia(z gr.eironeia),ironiczny, ironizować...

A poważnie, gdybym Ci powiedział co teraz czytam, to i tak nie wiedziałabyś o co
                  chodzi, nie liczę na budująca dyskusję.
                  Może po wakacjach ,jak "poszalejesz" zgodnie z moją powyższą radą.
                  • pestka291 Re: Cos szalonego tego lata. 20.05.07, 11:21
                    No to pochwal sie ta niesamowita lektura.
                    • Gość: dobra rada Re: Cos szalonego tego lata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 11:23
                      Nie odczytałas sedna- nie ma z Tobą o czym rozmawiać.
                      Lubię inteligentne kobiety.
                      Jestes bez szans.
                      • pestka291 Re: Cos szalonego tego lata. 20.05.07, 11:36
                        A kto tu mowi o poznawaniu i lubieniu ciebie? Po prostu zapytala co czytasz.
                        Jezeli oceniasz ludzi po jednej wypowiedzi albo zle uzytym slowie to naprawde
                        cos z toba jest nie tak. Pozdrawiam.
                        • Gość: art69 Re: Cos szalonego tego lata. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 14:42
                          No to może zakochaj się?
                          • pestka291 Re: Cos szalonego tego lata. 20.05.07, 15:00
                            Zakochanie nie wchodzi w gre.
    • devil.ka Re: Cos szalonego tego lata. 20.05.07, 12:28
      Co szalonego zrobiliście w ostatnim czasie?? :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka