Gość: yvonne IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 06.06.03, 08:10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quickly Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? 06.06.03, 08:15 Moja dziewczyna ma oczy, nosek, usta, wlosy. Oprocz tego ma dwie rece i dwie nogi na ktorych chodzi. Co Cie jeszcze interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yvonne Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 06.06.03, 08:16 patrz poniżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yvonne Proszę o opis IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 06.06.03, 08:15 ja widziałam wczoraj bardzo dziwną parę- ON- super przystojny, ciemne włoski i ciemna karnacja, umięśniony itd natomiast ona... przygrubawa, wada zgryzu, zero makijażu- poprostu brzydka ( choć teoretycznie brzydkich kobiet nie ma ...ta akurat była i chyba nic by jej nie pomogło) I nie chcę słuchać kazań typu- miłość jest ślepa i tak dalej. Wiem,że , gdy ktoś kocha patrzy przez rózowe okulary- ja proszę o obiektywną ocenę. Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że ten mega przystojny facet nie ogląda się za innymi na ulicach mimo iż kocha swoją kobietę... Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Bo widzisz... 06.06.03, 08:22 ...co dla Ciebie jest ladne dla drugiego moze byc brzydkie. Ale szczerze mowiac zgadzam sie z Toba. Czasami mi sie wydaje, ze taki brunet- gosc byl pod wplywem alkoholu, no i po pijaku musial splodzic potomstwo... a teraz musi za to pokutowac. Nie widze bardziej racjonalnego wyjasnienia. No chyba, ze ta "piekna" jest nadziana jak arabski szejk. Wtedy takie cos ma jeszcze jakis sens. Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: Proszę o opis 06.06.03, 08:36 Gość portalu: yvonne napisał(a): ,że , gdy > ktoś kocha patrzy przez rózowe okulary- ja proszę o obiektywną ocenę. Bo jakoś > nie chce mi się wierzyć, że ten mega przystojny facet nie ogląda się za innymi > na ulicach mimo iż kocha swoją kobietę... No tu sobie odpowiedzials: on ja kocha. A za kobietami na ulicy piekniejszymi oglada sie kazdy. P.S. Szkoda ze niektorzy mezcyzni tak pogardliwie mowia o wygladzie kobiety:((( mowie ogolnie, bo mi nic nie brakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorba Re: Proszę o opis IP: *.nagraj.pl 06.06.03, 08:56 Gość portalu: yvonne napisał(a): > ON- super przystojny, ciemne włoski i > ciemna karnacja, umięśniony itd a co jesli poza tym jest np. niezbyt lotny na umysle, i lubi z kobiet robic worek treningowy? a moze jest utrzymankiem jakiejs starszej pani? nadal jest ideałem ? ;))) natomiast ona... przygrubawa, wada zgryzu, zero> makijażu- poprostu brzydka ( choć teoretycznie brzydkich kobiet nie ma ...ta > akurat była i chyba nic by jej nie pomogło) zapewniam cie, ze znajda sie tacy ktorzy uznaja cie za ladna i tacy dla ktorych jestes odpychajaca . oby tych pierwszych bylo wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwak2 Re: ale 06.06.03, 08:27 z przodu, czy z tyłu ? W kuchni czy sypialni ? Ubrana czy nie ? W stringach czy bez ? Jak mówi, czy milczy ? Jak wrzeszczy, czy mówi ? -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yvonne Re: ale IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 06.06.03, 08:36 No fakt- wszystko to pojęcie względne, piękno też:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kawusiia Re: ale 06.06.03, 08:44 Moze byc wspaniala w lozku! a ilu facetow mowi ze woli przecietna dobra w lozku niz piekna wystawna lalke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 10:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 10:10 To cos .... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? 06.06.03, 12:00 Wyglad to jest kwestia gustu. Wyobraz sobie, ze ja tez jestem "przygruba", ale mam opinie osoby o ladnej buzi :) Lecialam w srode samolotem do Wloch i dostalam miejsce pomiedzy mlodymi wloskimi pilkarzami, ktorzy wracali z jakichs zawodow. Chlopcy mlodsi ode mnie moze nawet wiecej niz 5 lat, przystojni, opaleni... i zameczyc mnie chcieli bo nagle okazalam sie jakas tamtejsza atrakcja -malo, ze cudzoziemka, to jeszcze o jasnej karnacji, jeszcze jak im powiedzialam ze studia mam skonczone to nadskakiwali mi bardziej niz laleczce Barbie :))) Oczywiscie -na poludniu Wloch ludzie sa wyraznie nizszego wzrostu i grubsi niz w Polsce wiec wedlug tamtejszych standardow zapewne jestem osoba bardzo atrakcyjna i widze wyrazna roznice w zachowaniu tamtejszych mezczyzn co do mojej osoby. Najwyrazniej dla wloskich przystojniakow kobieta musi miec na czym siedziec i czym oddychac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawusiia Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? 06.06.03, 12:03 meduzo nareszcie napisalas cos dodatniego co do swojego wygladu: a wiec ladna buzie masz:) A facet ktory lubi kobietke z cialem to prawdzywy facet. To jest cecha bardziej kobieca niz meska miec to cialko. No to lap Wlocha:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? 06.06.03, 12:14 kawusiia napisała: > No to lap Wlocha:) Ja tu na krotko, a do tego mam roboty az po uszy i jeszcze szef mnie z cerberem (znaczy -z kolega) poslal i przykazal mu, zeby mnie pilnowal:((( Moze nastepnym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka31 łączę się z Tobą 06.06.03, 12:08 Ja też jestem "przygruba" z ładną buzią i coś Wam powiem....mam cholernie przystojnego faceta! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: *.*.*.* 06.06.03, 12:27 Nie sam wyglad zdobi człowieka... a pojecie "ładna/y , brzydka " to rzecz gustu. A o gustach sie nie dyskutuje..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? 06.06.03, 12:34 Gość portalu: samowolny napisał(a): > Nie sam wyglad zdobi człowieka... a pojecie "ładna/y , brzydka " to rzecz gustu Tu masz racje... > A o gustach sie nie dyskutuje..:))) A tu sie mylisz... Osoby takie jak ja czesto sa dyzurnym tematem wszelkich plotek i upokarzajacych dyskusji ze strony osob fizycznie atrakcyjniejszych, ale majacych np. gorsze wyksztalcenie czy mniejsze osiagniecia w jakiejs dziedzinie. Jak chce sie "zeszmacic" kogos w oczach wspolnych znajomych, to zawsze niedoskonalosci wygladu sa idealnym pretekstem, zeby zmieszac czlowieka z blotem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: *.*.*.* 06.06.03, 12:45 meduza4 napisała: > > A o gustach sie nie dyskutuje..:))) > > A tu sie mylisz... Osoby takie jak ja czesto sa dyzurnym > tematem wszelkich plotek i upokarzajacych dyskusji ze > strony osob fizycznie atrakcyjniejszych, ale majacych > np. gorsze wyksztalcenie czy mniejsze osiagniecia w > jakiejs dziedzinie. Jak chce sie "zeszmacic" kogos w > oczach wspolnych znajomych, to zawsze niedoskonalosci > wygladu sa idealnym pretekstem, zeby zmieszac czlowieka z > blotem :( Ja tak mam że nigdy nie przejmuje sie tym co na mój temat mówia inni co było m.in. przyczyna spieć w moim byłym związku..ale tak mam i już.. A jeśli chodzi chodzi o fakt mieszania kogoś z błotem to każdy temat jest ku temu dobry , Cos w wersji "pokaż mi człowieka a ja znajde błoto jakim go obrzuce" i wierz mi na takie zachowanie innych nie mamy wpływu jak tylko olać to lub jeśli to mozliwe odciąć sie od takich ludzi...Bo inaczej to jest walka z wiatrakami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yvonne Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 06.06.03, 12:53 Podziwiam Cię samowolny- też chciałabym sie nie przejmować. W podobieństwie do moich przedmówczyć też jestem osobą przygrubawą ... i wiem, że czasami ludzie mogą być okrutni...swoimi uwagami zepsuć humor na cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka31 do autorki wątku 06.06.03, 12:59 więc nie rozumiem...yvonne..skoro sama nie jesteś najszczuplejsza co skłoniło cię do zadania tego dziwnego pytania: zabójczy facet i nieciekawa kobieta.. Czy tylko piekni absolutnie mają prawo do szczęścia? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? 06.06.03, 12:55 No wiesz, tylko chetnych do obrzucania innych blotem to jest tak na oko 80% populacji, ewentualnie to ja mam takich dziwnych znajomych. A jesli chodzi o zwiazki... Hmmm... Najlepsze jest to, jesli ktos sie z Toba wiaze, choc sie tej osobie nie podobasz, ale ta osoba nie chce zostac w zyciu sama... a potem na kazdym kroku wypomina Ci Twoj wyglad i probuje Cie na sile zmieniac w kogos, o kim marzy... Mialam takie swoje male piekielko w zyciu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yvonne Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 06.06.03, 13:02 Mnie najbardziej zabolało, jak mój - obecny mąż nawiasem mówiąc - na poczatku naszego związku , idąc ze mną przez park nagle zaczął mnie ostentacyjnie wypychać przed siebie, czułam, że robi to po to, by ktoś mnie z nim zauważył. POtem się okazało, że przechodziła obok nas jego była oraz to, że zwrócił na mnie uwagę, bo jestem do niej podobna. Z czasem zapomniał o głupim porównaniu, ale ja pamiętam. Teraz , gdy trochę przybrałam po slubie...boję się , że może oglądać się na ulicy za tą siksą, bo ona figurą ma doskonałą. jakoś nie wierzę w taką dozgonną ,ślepą miłość- KOchać to kochać a kwestia urody... to co innego. Kocha mnie, ale ogląda się na ulicy za nieco szczuplejszymi... nie wiem co o tym myśleć... Chyba namieszałam.... Wie ktoś o co mi chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka31 Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? 06.06.03, 13:02 meduza4 napisała: > No wiesz, tylko chetnych do obrzucania innych blotem to > jest tak na oko 80% populacji, ewentualnie to ja mam takich > dziwnych znajomych. > A jesli chodzi o zwiazki... Hmmm... Najlepsze jest to, > jesli ktos sie z Toba wiaze, choc sie tej osobie nie > podobasz, ale ta osoba nie chce zostac w zyciu sama... > a potem na kazdym kroku wypomina Ci Twoj wyglad i probuje > Cie na sile zmieniac w kogos, o kim marzy... > Mialam takie swoje male piekielko w zyciu :( Przepraszam, może uznasz to za niedyskretne...ale, co on kazał Ci robić, schudnąć? biegać? porównywał Cię stale do innych? Jak to było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yvonne Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 06.06.03, 13:51 No mój mi kazał zrzucic, mówił to niby na żarty, ale kto go tam wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: *.*.*.* 06.06.03, 13:05 bo gdzies tak sie porobiło ze większośc facetów uwaza że kobieta powinna byc ozdobą w związku :))) ale ja to jestem jakimś odmiencem( nie tylko w tym wzgledzie)...i dlatego jestem sam..ale jest to samotnośc z wyboru (i dla spokoju ducha)... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka31 Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? 06.06.03, 13:08 Gość portalu: samowolny napisał(a): > bo gdzies tak sie porobiło ze większośc facetów uwaza że kobieta powinna byc > ozdobą w związku :))) ale ja to jestem jakimś odmiencem( nie tylko w tym > wzgledzie)...i dlatego jestem sam..ale jest to samotnośc z wyboru (i dla > spokoju ducha)... Ej....pewnie ostro dostałeś w kość i dlatego potrzebny Tobie ten spokój ducha... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? 06.06.03, 13:30 kropka31 napisała: > Gość portalu: samowolny napisał(a): > > > bo gdzies tak sie porobiło ze większośc facetów uwaza że kobieta powinna b > yc > > ozdobą w związku :))) ale ja to jestem jakimś odmiencem( nie tylko w tym > > wzgledzie)...i dlatego jestem sam..ale jest to samotnośc z wyboru (i dla > > spokoju ducha)... > > > Ej....pewnie ostro dostałeś w kość i dlatego potrzebny Tobie ten spokój ducha.. Wszyscy tak mowia, ze z wlasnego wyboru i dla spokoju ducha ;) W kazdym badz razie juz wiem na 100% ze do samowolnego nie warto uderzac bo on jest sam z wlasnego wyboru, he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawusiia Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? 06.06.03, 13:36 meduza4 napisała: > kropka31 napisała: > > > Gość portalu: samowolny napisał(a): > > > > > bo gdzies tak sie porobiło ze większośc facetów uwaza > że kobieta powinna b > > yc > > > ozdobą w związku :))) ale ja to jestem jakimś > odmiencem( nie tylko w tym > > > wzgledzie)...i dlatego jestem sam..ale jest to > samotnośc z wyboru (i dla > > > spokoju ducha)... > > > > > > Ej....pewnie ostro dostałeś w kość i dlatego potrzebny > Tobie ten spokój ducha.. > > Wszyscy tak mowia, ze z wlasnego wyboru i dla spokoju > ducha ;) > W kazdym badz razie juz wiem na 100% ze do samowolnego > nie warto uderzac bo on jest sam z wlasnego wyboru, > he he :))) woli byc samowolny niz bezwolny w ramionach kobietki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: *.*.*.* 06.06.03, 13:52 ..przebóg czytacie w moich myślach..:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yvonne Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 06.06.03, 13:54 :))) Lepiej być wolnym z wyboru niż ranić drugą osobę Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? 06.06.03, 15:17 Gość portalu: samowolny napisał(a): > ..przebóg czytacie w moich myślach..:))))) Dobrze, ze bystra jestem, bo mialam juz ochote... ;) zakochac sie w Tobie bez pamieci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: *.*.*.* 06.06.03, 13:53 meduza4 napisała: > W kazdym badz razie juz wiem na 100% ze do samowolnego > nie warto uderzac bo on jest sam z wlasnego wyboru, > he he :))) > > ..i tego sie trzymajmy...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawusiia Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? 06.06.03, 14:03 Gość portalu: samowolny napisał(a): > meduza4 napisała: > > > > W kazdym badz razie juz wiem na 100% ze do samowolnego > > nie warto uderzac bo on jest sam z wlasnego wyboru, > > he he :))) > > > > > ..i tego sie trzymajmy...:)))))) czyli samowolny jest wolny ze... strachu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka31 Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? 06.06.03, 14:06 kawusiia napisała: > Gość portalu: samowolny napisał(a): > > > meduza4 napisała: > > > > > > > W kazdym badz razie juz wiem na 100% ze do samowolnego > > > nie warto uderzac bo on jest sam z wlasnego wyboru, > > > he he :))) > > > > > > > > ..i tego sie trzymajmy...:)))))) > > czyli samowolny jest wolny ze... strachu :) tak naprawdę to jest spętany strachem, chęcią uniknięcia bólu odrzucenia, poniżenia. Jest samotny...dlatego tu zagląda. Nie ma z kim porozmawiać a tak tego pragnie... W końcu każdy ma potrzebę dzielenia się swoimi myslami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: *.*.*.* 06.06.03, 14:27 ..rety ..bład za błędem..hehehe bywam tu z nudów , dla polepszenia sobie samopoczucia...bez innych podtekstów.Nie używam tego forum jako: agencji towarzyskiej,biura matrymonialnego, ławeczki u psychoanalityka tylko dla relaksu... wiem ,że wam kobietom ciężko to zrozumiec..ale ja niestety tak już mam..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka31 Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? 06.06.03, 14:29 Gość portalu: samowolny napisał(a): > ..rety ..bład za błędem..hehehe > bywam tu z nudów , dla polepszenia sobie samopoczucia...bez innych > podtekstów.Nie używam tego forum jako: agencji towarzyskiej,biura > matrymonialnego, ławeczki u psychoanalityka tylko dla relaksu... > wiem ,że wam kobietom ciężko to zrozumiec..ale ja niestety tak już mam..:)))) Bzdura...bądź szczery.. gdybyś miał atrakcyjna alternatywę...nie byłoby Cie tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: *.*.*.* 06.06.03, 14:54 kropka31 napisała: > Bzdura...bądź szczery.. gdybyś miał atrakcyjna alternatywę...nie byłoby Cie tu. a jaką "atrakcyjną alternatywe' mozna miec ..pracując?..:)))) ech te wasze kobiece przeswiadczenie nieomylności w osądach drugiego..:)) ps. czy ja pomyliłem fora?...czy to romantika czy "psychoanalityka"? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 No Samowolny... 06.06.03, 15:19 juz sie zaczynasz tlumaczyc :) Interesujace... Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 No meduza.... 06.06.03, 15:24 meduza4 napisała: > juz sie zaczynasz tlumaczyc :) > Interesujace... Dlaczego? Sprytnie to zauważyłaś :))) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: No Samowolny... IP: *.*.*.* 06.06.03, 15:32 nie zaprzeczam nigdy kobiecie..za 5 minut sama sobie zaprzeczy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: No Samowolny... 06.06.03, 15:41 Gość portalu: samowolny napisał(a): > nie zaprzeczam nigdy kobiecie..za 5 minut sama sobie zaprzeczy:)))))) Juz to mowiles do kogos innego na innym watku :) Zaczynasz robic uniki :) Znowu baaaardzo interesujace :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: No Samowolny... IP: *.*.*.* 06.06.03, 15:45 ech ta pernamentna inwligacja:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: No Samowolny... 06.06.03, 16:02 Ty sie nie wykrecaj od odpowiedzi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dkenka Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 15:54 Gość portalu: samowolny napisał(a): > ..rety ..bład za błędem..hehehe > bywam tu z nudów , dla polepszenia sobie samopoczucia...bez innych > podtekstów.Nie używam tego forum jako: agencji towarzyskiej,biura > matrymonialnego, ławeczki u psychoanalityka tylko dla relaksu... ono samo tym się staje;-))) > wiem ,że wam kobietom ciężko to zrozumiec..ale ja niestety tak już mam..:)))) i to ja kobieta rozumiem, że wy mężczyźni już tak macie:)))).pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dkenka Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 15:49 Gość portalu: samowolny napisał(a): > bo gdzies tak sie porobiło ze większośc facetów uwaza że kobieta powinna byc > ozdobą w związku :))) bo kobieta jest zawsze ozdobą w związku:))) ale ja to jestem jakimś odmiencem( nie tylko w tym > wzgledzie)...i dlatego jestem sam..ale jest to samotnośc z wyboru (i dla > spokoju ducha)... a duch niewidoczny i ulotny, więc i chęć na samotność Ci minie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dkenka Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 15:42 Gość portalu: samowolny napisał(a): > Nie sam wyglad zdobi człowieka... a pojecie "ładna/y , brzydka " to rzecz gustu > . > A o gustach sie nie dyskutuje..:))) dokładnie ino się je posiada lub nie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: *.*.*.* 06.06.03, 15:46 Gość portalu: Dkenka napisał(a): > dokładnie ino się je posiada lub nie:)) nie pisze sie ino..ino tylko..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dkenka Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 15:50 Gość portalu: samowolny napisał(a): > Gość portalu: Dkenka napisał(a): > > > > dokładnie ino się je posiada lub nie:)) > > nie pisze sie ino..ino tylko..:)))) widocznie nie tylko, tylko ino:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna..dziewczyny? ;-) IP: proxy / 192.168.0.* 06.06.03, 16:09 no właśnie...powiedzcie proszę jak... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna..dziewczyny? ;-) 06.06.03, 16:29 Hmmm... w zasadzie moja dziewczyna... hmmm... dziwna jest ta moja dziewczyna, bo to facet ;))) No ale w koncu facet przeciez tez dziewczyna, he he he :))) Nie uprawiajmy tu dyskryminacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna..dziewczyny? ;-) IP: proxy / 192.168.0.* 06.06.03, 16:36 meduza4 napisała: > Hmmm... w zasadzie moja dziewczyna... hmmm... dziwna jest > ta moja dziewczyna, bo to facet ;))) > No ale w koncu facet przeciez tez dziewczyna, he he he :))) > Nie uprawiajmy tu dyskryminacji ;) nowy facet? przecież jeszcze niedawno rozpaczałaś na FR nad swoim nieszczęściem;-) szybko Ci to idzie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna..dziewczyny? ;-) 06.06.03, 16:48 Gość portalu: piotr napisał(a): > nowy facet? przecież jeszcze niedawno rozpaczałaś na FR > nad swoim nieszczęściem;-) szybko Ci to idzie wszystko. Piotrze, milujesz Ty mnie bardziej nizli reszta forum? Chyba jednak nie, skoro nie doszlo do Ciebie, ze z tym nowym facetem to zart :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna..dziewczyny? ;-) IP: proxy / 192.168.0.* 06.06.03, 17:04 meduza4 napisała: > Gość portalu: piotr napisał(a): > > > nowy facet? przecież jeszcze niedawno rozpaczałaś na FR > > nad swoim nieszczęściem;-) szybko Ci to idzie wszystko. > > Piotrze, milujesz Ty mnie bardziej nizli reszta forum? > Chyba jednak nie, skoro nie doszlo do Ciebie, ze z tym > nowym facetem to zart :( mąż "wdowiec",stary facet,nowy facet-chełbie we łbie krótko mówiąc Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna..dziewczyny? ;-) 06.06.03, 17:16 Gość portalu: piotr napisał(a): > mąż "wdowiec",stary facet,nowy facet-chełbie we łbie krótko mówiąc No widzisz... jakbym wiedziala, ze faceci to chełbie, to bym sie z daleka od nich trzymala ;))) Chociaz przeciez...chełbia tez meduza :-) Dla jasnosci -ten pierwszy to juz nie mąż. Ten drugi, czyli "stary" facet nigdy nie byl moim facetem. Ten trzeci, czyli "nowy" facet nigdy nie istnial... Poczucia humoru Piotrze Ci potrzeba, abys pasac mogl owieczki Boze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna..dziewczyny? ;-) IP: proxy / 192.168.0.* 06.06.03, 17:20 i do tego jeszcze ta drużyna na wysokości 10000m;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna..dziewczyny? ;-) 06.06.03, 17:24 Gość portalu: piotr napisał(a): > i do tego jeszcze ta drużyna na wysokości 10000m;-) Przepraszam, to bylo na wloskich liniach krajowych, wiec wysokosc wynosila jakies 6000 czy 7000 m :-) Okolo 1000 m jest na liniach miedzynarodowych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna..dziewczyny? ;-) IP: proxy / 192.168.0.* 06.06.03, 17:33 meduza4 napisała: > Gość portalu: piotr napisał(a): > > > i do tego jeszcze ta drużyna na wysokości 10000m;-) > > Przepraszam, to bylo na wloskich liniach krajowych, > wiec wysokosc wynosila jakies 6000 czy 7000 m :-) > Okolo 1000 m jest na liniach miedzynarodowych :-) > BENE!MOLTO BENE ,CARA MIA Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna..dziewczyny? ;-) 06.06.03, 18:01 Przetlumacz tylko to "cara mia", bo tego nie zrozumialam. Generalnie "no capito italiano", ale zdazaja sie wyjatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yvonne Re: Jak wygląda Wasza dziewczyna..dziewczyny? ;-) IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 06.06.03, 16:59 Aha! Masz więcej niż jedną??? Odpowiedz Link Zgłoś