Gość: zahedan IP: 80.51.161.* 15.06.03, 14:14 hi.hi nie to nie być pytanie o zdrada ale z jakich wy część nasza piękna kraj być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia-s Re: czy potraficie zdradzić.... 15.06.03, 14:16 zacznij od siebie Zhedanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: czy potraficie zdradzić.... 15.06.03, 14:18 przepraszam, przekręcenie nicka nie było zamierzone, wynikało z niedoskonałości mojej klawiatury Zahedanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: czy potraficie zdradzić..(ok.ja zaczynać) IP: 80.51.161.* 15.06.03, 14:32 kasia-s napisała: > > wynikało z niedoskonałości > > mojej nikt doskonały nie być ;-) ty kasia nie przepraszać legowisko zahedan być tam gdzie ludzia krupnioki jeść Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: czy potraficie zdradzić..(ok.ja zaczynać) 15.06.03, 14:37 Zahedanie "z niedoskonałości mojej klawiatury" napisałam, a nie z mojej niedoskonałości ;))) ja mieszkam tam, gdzie Niemcewicz zwykł spędzać letnie dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: czy potraficie zdradzić..(ok.ja zaczynać) IP: 80.51.161.* 15.06.03, 14:47 kasia-s napisała: > > Zahedanie "z niedoskonałości mojej klawiatury" napisałam, a nie z mojej > niedoskonałości ;))) > ja mieszkam tam, gdzie Niemcewicz zwykł spędzać letnie dni :) wiem,ze ty doskonała być ja tylko zażartować.julian-ursyn cholera!gdzie on na wakacje jeżdzić ja nie wiedzieć-puławy to być czy co?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: czy potraficie zdradzić..(ok.ja zaczynać) 15.06.03, 15:56 eeeee miły jesteś, ale jak sam powiedziałeś, nikt nie jest doskonały ... Ursyn znacznie bliżej miał swoją letnią siedzibę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: czy potraficie zdradzić..(ok.ja zaczynać) IP: 80.51.161.* 15.06.03, 16:23 kasia-s napisała: > > eeeee miły jesteś, ale jak sam powiedziałeś, nikt nie jest doskonały ... > > Ursyn znacznie bliżej miał swoją letnią siedzibę ;)) bliżej czego on mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: czy potraficie zdradzić..(ok.ja zaczynać) 15.06.03, 16:30 bliżej siedziby zimowej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: czy potraficie zdradzić..(ok.ja zaczynać) IP: 80.51.161.* 15.06.03, 16:41 kasia-s napisała: > > bliżej siedziby zimowej ;)) wiem,ze nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: czy potraficie zdradzić..(ok.ja zaczynać) 15.06.03, 16:49 jest taka, niegdyś samodzielna, miejscowość - od imienia Niemcewicza się nazywa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: czy potraficie zdradzić..(ok.ja zaczynać) IP: 80.51.161.* 15.06.03, 17:01 kasia-s napisała: > jest taka, niegdyś samodzielna, miejscowość - od imienia Niemcewicza się > nazywa... ;) ursynów to być?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: czy potraficie zdradzić..(ok.ja zaczynać) IP: 80.51.161.* 15.06.03, 18:20 kasia-s napisała: > ;)) być bingo być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Na marginesie zdrady 15.06.03, 19:36 Zdradzić może każdy i każdego to tylko kwestia nagrody jaką otrzyma w zamian za zdradę lub tego jak, i czy w ogóle zdrada wyjdzie na wierzch. To uniwersalne dla każdego rodzaju zdrady, zdrady kraju, zdrady przyjaciela, zdrady chłopaka/dziewczynny, zdrady żona/męża itd. Ludzie są marni i z natury skłonni do zdrady. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Na marginesie zdrady IP: 80.51.161.* 15.06.03, 19:54 słowo zdradzić w języku polskim różnie znaczyć zależnie od kontekst i ne zawsze mieć negatywny wydzwięk..ale może ty nie wiedzieć o tym i napisać dlatego swoja wypracowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Na marginesie zdrady 15.06.03, 20:08 Taa, mam nadzieję że nie zaśmieciłem na maxa wątku. Zresztą to było tylko na marginesie. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Forward!! 15.06.03, 19:56 czy również kiedy dotyczy zdradzenia swego miejsca zamieszkania????? (tego dotyczy wątek ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Kasia 15.06.03, 20:07 ojejku nie doczytałem, mam czarne myśli i dlatego ;) Forward Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Forward :) 15.06.03, 20:49 powinieneś codziennie rano ćwiczyć uśmiechy przed lustrem, te Twoje czarne myśli Cie w końcu zniszczą ... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: czy potraficie zdradzić.... 15.06.03, 20:31 Gość portalu: zahedan napisał(a): > hi.hi nie to nie być pytanie o zdrada ale z jakich wy część nasza piękna kraj > być? A sam namierzyc nie potrafisz? Przeciez mnie namierzyłes (chwilowo poza krajem) i w koncu sie nie dowiedziałam jak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: czy potraficie zdradzić.... IP: 80.51.161.* 16.06.03, 15:45 meduza4 napisała: > > A sam namierzyc nie potrafisz? > Przeciez mnie namierzyłes (chwilowo poza krajem) > i w koncu sie nie dowiedziałam jak ;-) zahedan napisać Ci jak on to zrobić ale chyba poczta nie dochodzić Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: czy potraficie zdradzić.... 16.06.03, 16:03 No własnie, ze ten jeden mail nie dojsc :-( Odpowiedz Link Zgłoś
xeniutka Re: czy potraficie zdradzić.... 16.06.03, 15:56 ja tez pochodze z krainy krupniokow :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: czy potraficie zdradzić.... IP: *.pg.com 16.06.03, 16:00 xeniutka napisała: > ja tez pochodze z krainy krupniokow :> Mam duży sentyment do krainy krupnioków (i żymloków):) Odpowiedz Link Zgłoś
xeniutka Re: czy potraficie zdradzić.... 16.06.03, 16:03 zapraszam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: czy potraficie zdradzić.... IP: *.pg.com 16.06.03, 16:04 xeniutka napisała: > zapraszam serdecznie :) Na krupnioka ? Odpowiedz Link Zgłoś
xeniutka Re: czy potraficie zdradzić.... 16.06.03, 16:06 jesli lubisz :) to spoko a jesli nie to czem chata bogata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: czy potraficie zdradzić.... IP: *.pg.com 16.06.03, 16:12 xeniutka napisała: > jesli lubisz :) to spoko a jesli nie to czem chata bogata :) Czyli śląskie kluski, rolada i niebieska kapusta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: czy potraficie zdradzić.... IP: *.pg.com 17.06.03, 10:47 xeniutka napisała: > modra kapusta! :) Oczywiście. Nad modrą piękną kapustą niczym jak nad modrym pięknym dunajem:) Odpowiedz Link Zgłoś
xeniutka Re: czy potraficie zdradzić.... 17.06.03, 10:53 mniam mniam :) dawno nie jadlam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: czy potraficie zdradzić.... IP: *.pg.com 17.06.03, 11:00 xeniutka napisała: > mniam mniam :) > dawno nie jadlam :) Watek dotyczy zdrady a my o modrej kapuście i roladach:) Właściwie w pewnym sensie zdradziłem modrą kapustę na rzecz brokułów:) Odpowiedz Link Zgłoś
xeniutka Re: czy potraficie zdradzić.... 17.06.03, 11:02 hehe ja tez :) ostatnio zajadam je namietnie... Odpowiedz Link Zgłoś
xeniutka Re: czy potraficie zdradzić.... 17.06.03, 11:05 watek dot. zdradzenia naszego miejsca pochodzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: czy potraficie zdradzić.... IP: *.pg.com 17.06.03, 11:08 xeniutka napisała: > watek dot. zdradzenia naszego miejsca pochodzenia ;-) To akurat nie jest zdradą. Ludzie się przemieszczają i to jest O.K. Ja miałem 7 przeprowadzek i to jeszcze nie koniec:) Odpowiedz Link Zgłoś
xeniutka Re: czy potraficie zdradzić.... 17.06.03, 11:11 qrde :) watek mial brzmiec "czy moglbys mi zdradzic skad pochodzisz?" :) ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan krupniok lepszy od żymlok być(i tasia piwo) IP: 80.51.161.* 16.06.03, 16:13 ciekawe z jakiej kraina być pan właściciel robali?pewnie z zoo w gdańsk oliwa on być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: krupniok lepszy od żymlok być(i tasia piwo) IP: *.pg.com 16.06.03, 16:17 Gość portalu: zahedan napisał(a): > ciekawe z jakiej kraina być pan właściciel robali?pewnie z zoo w gdańsk oliwa > on być Przyznam że nie zrozumiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: krupniok lepszy od żymlok być(i tasia piwo) IP: 80.51.161.* 16.06.03, 16:28 Gość portalu: drak napisał(a): > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > ciekawe z jakiej kraina być pan właściciel robali?pewnie z zoo w gdańsk ol > iwa > > on być > > Przyznam że nie zrozumiałem. to taka aluzja być do głupi post tego idioty co szukać kobiety z wytryskiem.on już usunięty być Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: krupniok lepszy od żymlok być(i tasia piwo) 16.06.03, 16:32 Ten idiota? Ale fajnie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: krupniok lepszy od żymlok być(i tasia piwo) IP: *.pg.com 16.06.03, 17:05 Gość portalu: zahedan napisał(a): > Gość portalu: drak napisał(a): > > > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > > > ciekawe z jakiej kraina być pan właściciel robali?pewnie z zoo w gdań > sk ol > > iwa > > > on być > > > > Przyznam że nie zrozumiałem. > to taka aluzja być do głupi post tego idioty co szukać kobiety z wytryskiem.on > już usunięty być Rozumiem. Może się przejęzyczył i chodziło mu o kobietę w wypryskiem - pasowałaby do niego jak ulał:) Odpowiedz Link Zgłoś