caruzzo 01.08.07, 07:39 Meteorolodzy to jednak solidni ludzie, jak powiedzą tak jest.Pewni jak lokata....;PPPP A z drugiej strony to juz 1 sierpień..jednak w przyrodzie nie ma nic za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelka26 Re: Lato.. 01.08.07, 08:18 ja im raczej nie wierzę, bo cóż oni mogą wiedzieć ,pogoda nad morzem zmienia się jak w kalejdoskopie.ale ja i tak nawet jak będzie "brzydka" pogoda to posiedzę sobie nad morzem. ach..morze nasze kochane. teraz siedzę w pracy i myślę o sobocie...ale to już niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 08:32 gryzelka26 napisała: > ach..morze nasze kochane. > teraz siedzę w pracy i myślę o sobocie...ale to już niedługo... - będzie dobrze..do soboty napewno pogoda się ustabilizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelka26 Re: Lato.. 01.08.07, 08:43 ja bym na to za bardzo nie liczyła, ale może będzie słoneczko.. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Lato.. 01.08.07, 09:39 A lato było piękne tego roku :))) Od soboty pogoda piękna będzie, przynajmniej na Mazurach :)) Moi Rodzice od wielu lat spędzają urlop na jeziorach w pierwszej połowie sierpnia i poza kilkoma drobnymi opadami pogoda zawsze jest piękna :)) Wszystkim urlopowiczom wymarzonej pogody życzę :)) Caruzzo, jak tam grzybki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Lato.. IP: *.crowley.pl 01.08.07, 09:47 nazbiera,nazbiera,przecież obiecał...:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 10:08 Gość portalu: viviene napisał(a): > nazbiera,nazbiera,przecież obiecał...:) -- oj poki co mogę się podzielic zapasami z lat poprzednich, na tegoroczne zbiory trzeba poczekac conajmnije 2-3 tygodnie.;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygryska_28 Re: Lato.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 10:19 jakie poczekać??!! Moja Mama już na początku lipca przytargała z działki dwa kosze prawdziwków i tym podobnych :)) Ale teraz rzeczywiście grzybków brak... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 10:23 Gość portalu: tygryska_28 napisał(a): > jakie poczekać??!! > Moja Mama już na początku lipca przytargała z działki dwa kosze prawdziwków i > tym podobnych :)) > > Ale teraz rzeczywiście grzybków brak... > --- wlasnie byl juz jeden wysyp..na targowisku są piękne grzyby,ale pani mowiła ze pochodzą z Borów Tucholskich.... w moich okolicznych lasach jakos inaczej się stało,,narazie brak grzybów,ale mozna robić całkiem ładne wycieczki;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 10:07 tygryska_28 napisała: > Wszystkim urlopowiczom wymarzonej pogody życzę :)) > > Caruzzo, jak tam grzybki? > - Dzięki.,;))) A w kwestii grzybów. Bylismy w nie tak duzym lesie i muszę powiedzieć,ze nic tam nie trafilismy.Brak jakichkolwiek grzybów,spotkalismy słownie trzy muchomorki. Grzyby jednak są,ale w duzych lasach np. Borach Tucholskich gdzie upały nie porobiły większych szkod. Następny rekonesans zostanie przeprowadzony po 20 siepniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Lato.. 01.08.07, 10:31 chciales powiedziec ze oprocz Ciebie zadnych grzybow nie bylo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 10:37 ala.l napisała: > chciales powiedziec > ze oprocz Ciebie zadnych grzybow nie bylo:))) -- dobrze, dobrze ..pisz ze slownikiem w ręku.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Lato.. 01.08.07, 10:44 caruzzo napisał: > ala.l napisała: > > > chciales powiedziec > > ze oprocz Ciebie zadnych grzybow nie bylo:))) > -- > dobrze, dobrze ..pisz ze slownikiem w ręku.. > `nie mam checi na trzymanie w reku slowika:) :))grzybeczku:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 10:46 ala.l napisała: > `nie mam checi na trzymanie w reku slowika:) > :))grzybeczku:) - nawet w tureckiej dzielnicy lepiej mowić poprawnie;) a słowika do ręki Ci nie dam.DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Lato.. 01.08.07, 10:47 caruzzo napisał: > ala.l napisała: > > > > `nie mam checi na trzymanie w reku slowika:) > > :))grzybeczku:) > - > nawet w tureckiej dzielnicy lepiej mowić poprawnie;) dlaczego? > a słowika do ręki Ci nie dam.DDDDDDDDDDDDDD > zaluj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 10:51 ala.l napisała: > > nawet w tureckiej dzielnicy lepiej mowić poprawnie;) > dlaczego? -- nie tylko wypada ale należy........... -------- > > a słowika do ręki Ci nie dam.DDDDDDDDDDDDDD > > > zaluj:))) - wątpię,ze coś tracę.;P Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Lato.. 01.08.07, 10:55 caruzzo napisał: > ala.l napisała: > > > > nawet w tureckiej dzielnicy lepiej mowić poprawnie;) > > dlaczego? > -- > nie tylko wypada ale należy........... wedle jakich kryterjuw? > -------- > > > a słowika do ręki Ci nie dam.DDDDDDDDDDDDDD > > > > > zaluj:))) > - > wątpię,ze coś tracę.;P > udawadniac ci nie bede.. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 10:56 ala.l napisała: > udawadniac ci nie bede.. -- slusznie, nie ma potrzeby..... Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Lato.. 01.08.07, 11:03 caruzzo napisał: > ala.l napisała: > > > > udawadniac ci nie bede.. > -- > slusznie, nie ma potrzeby..... > nie pomoglo by??:)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 11:38 ala.l napisała: > nie pomoglo by??:)))))))))))))))))))))))))))))) -- wzrok mam dobry...taka moze byc odpowiedź.;P Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Lato.. 01.08.07, 13:33 caruzzo napisał: > ala.l napisała: > > > nie pomoglo by??:)))))))))))))))))))))))))))))) > -- > wzrok mam dobry...taka moze byc odpowiedź.;P > i jaki piekny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 13:38 ala.l napisała: > i jaki piekny:))) - na to akurat się nie nabiorę;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Lato.. 01.08.07, 14:01 caruzzo napisał: > ala.l napisała: > > > i jaki piekny:))) > - > na to akurat się nie nabiorę;PPP > podoba mi sie Twoja skromnosc.. dlatego moje uczucie staje sie jeszcze wieksze.. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 14:03 ala.l napisała: > podoba mi sie Twoja skromnosc.. > dlatego moje uczucie staje sie jeszcze wieksze.. -- a teraz za późno jest już.........;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Lato.. 01.08.07, 14:10 caruzzo napisał: > ala.l napisała: > > > podoba mi sie Twoja skromnosc.. > > dlatego moje uczucie staje sie jeszcze wieksze.. > -- > a teraz za późno jest już.........;))) > nie wkladaj sztyletu w serce moje.. daj mi jeszcze jedna szanse:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 14:13 ala.l napisała: > nie wkladaj sztyletu w serce moje.. > daj mi jeszcze jedna szanse:) -- juz dawno zamieniłem Veronę na wolne przestrzenie.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Lato.. 01.08.07, 14:18 caruzzo napisał: > ala.l napisała: > > > nie wkladaj sztyletu w serce moje.. > > daj mi jeszcze jedna szanse:) > -- > juz dawno zamieniłem Veronę na wolne przestrzenie.;)) > w Veronie smierdzi..szczurami.. dobrze zrobiles.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Lato.. 01.08.07, 14:24 caruzzo napisał: > lubię wiatr i brak ograniczeń........... to tak jak ja.. nie bede cie ograniczac.. w ramach zasiegu mojego wzroku:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l kochanie 01.08.07, 10:35 czy Babetka wyrzucila Cie z forum,ze tutaj sie objawiles? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: kochanie 01.08.07, 10:38 ala.l napisała: > czy Babetka wyrzucila Cie z forum,ze tutaj sie objawiles? -- tutaj bylem,jestem i będę...;) a co do Babetki nie będę Ci zycia ułatwiał,dowiedz się sama.DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: kochanie 01.08.07, 10:46 caruzzo napisał: > ala.l napisała: > > > czy Babetka wyrzucila Cie z forum,ze tutaj sie objawiles? > -- > tutaj bylem,jestem i będę...;) jak to dobrze... bede wiedziala gdzie odnalezc mojom milosc zyciowom:))) > a co do Babetki nie będę Ci zycia ułatwiał,dowiedz się sama.DDDDDDDD > co zes sie tak obsmial? ty jestes babetka? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: kochanie 01.08.07, 10:49 ala.l napisała: > caruzzo napisał: > > > ala.l napisała: > > > > > czy Babetka wyrzucila Cie z forum,ze tutaj sie objawiles? > > -- > > tutaj bylem,jestem i będę...;) > > jak to dobrze... > bede wiedziala gdzie odnalezc mojom milosc zyciowom:))) > > > a co do Babetki nie będę Ci zycia ułatwiał,dowiedz się sama.DDDDDDDD > > > co zes sie tak obsmial? > ty jestes babetka? --- Ala wybacz ale mam wazniejsze sprawy jak przepychanki z Tobą,tym bardziej ze slownictwo masz niewybredne...;) Miłego dnia) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Lato.. 01.08.07, 10:53 > Ala wybacz ale mam wazniejsze sprawy jak przepychanki z Tobą,tym bardziej > ze slownictwo masz niewybredne...;) > Miłego dnia) > wybaczam ci kochanie.. idz na grzybki:) tobie tez milego dnia.. mysl o mnie cieplo... calus.. pamietaj ze ja ciebie jajlawiu:) paptki Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 10:55 ala.l napisała: > wybaczam ci kochanie.. > idz na grzybki:) > tobie tez milego dnia.. > mysl o mnie cieplo... > calus.. > pamietaj ze ja ciebie jajlawiu:) > paptki -- myslisz z Bog moze mnie az tak pokarać?;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Lato.. 01.08.07, 10:59 caruzzo napisał: > ala.l napisała: > > > wybaczam ci kochanie.. > > idz na grzybki:) > > tobie tez milego dnia.. > > mysl o mnie cieplo... > > calus.. > > pamietaj ze ja ciebie jajlawiu:) > > paptki > -- > myslisz z Bog moze mnie az tak pokarać?;DDD > czemu najpierw piszezs ,ze masz wazniejsze sprawy niz gadka ze mna.. a potem odpisujac mi na post??zadajesz pytanie.. ty mnie kochasz,i szuklasz ze mna rozmowy.. tylko troszke naburmuszony jestes.. nie moge odpowiadac za boga(jakiego?) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 11:42 ala.l napisała: > czemu najpierw piszezs ,ze masz wazniejsze sprawy niz gadka ze mna.. > a potem odpisujac mi na post??zadajesz pytanie.. > ty mnie kochasz,i szuklasz ze mna rozmowy.. > tylko troszke naburmuszony jestes.. > > nie moge odpowiadac za boga(jakiego?) - Oj Ala z kobietą sie rozmawia,konwersuje a nie prowadzi gadki.. to tak niedyplomatycznie...;P co do uczuć to lokuj je gdzie indziej poki czas..mimo,ze na mnie napadasz, dobrze Ci radzę..') A z Bogiem... masz rację...niech sprawa pozostanie nierozstrzygnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Lato.. 01.08.07, 13:34 caruzzo napisał: > ala.l napisała: > > > czemu najpierw piszezs ,ze masz wazniejsze sprawy niz gadka ze mna.. > > a potem odpisujac mi na post??zadajesz pytanie.. > > ty mnie kochasz,i szuklasz ze mna rozmowy.. > > tylko troszke naburmuszony jestes.. > > > > nie moge odpowiadac za boga(jakiego?) > - > Oj Ala z kobietą sie rozmawia,konwersuje a nie prowadzi gadki.. > to tak niedyplomatycznie...;P > co do uczuć to lokuj je gdzie indziej poki czas..mimo,ze na mnie > napadasz, dobrze Ci radzę..') nic z tego.. > A z Bogiem... masz rację...niech sprawa pozostanie nierozstrzygnięta. > Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 13:40 ala.l napisała: > nic z tego.. > - moj kolega tak mawia do zony.......chodź gdzie chcesz, rob co chcesz ale rodzić będziesz w domu.;PP Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Lato.. 01.08.07, 14:02 caruzzo napisał: > ala.l napisała: > > > nic z tego.. > > > - > moj kolega tak mawia do zony.......chodź gdzie chcesz, rob co chcesz ale > rodzić będziesz w domu.;PP > a czesto rodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 14:04 ala.l napisała: > a czesto rodzi? -- raczej często wychodzi...ale z rodzeniem jakos wyników nie robi najlepszych.;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Lato.. 01.08.07, 14:11 caruzzo napisał: > ala.l napisała: > > > a czesto rodzi? > -- > raczej często wychodzi...ale z rodzeniem jakos wyników nie > robi najlepszych.;PPP > ha..to ma pecha Twoj kolega:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Lato.. 01.08.07, 14:13 nie widzę aby był zmartwiony, ma w tym swoją strategię Odpowiedz Link Zgłoś