Gość: zahedan Re: oh Zahedanie, Zahedanie... IP: *.protonet.pl 04.07.03, 17:58 no co ty mała chcieć od zahedan? Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: pewnikiem 05.07.03, 00:22 sunrise1 napisała: > jakowyś futerał ;) > > z:))) ?? ale co ma futeral do zahedana? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pewnikiem 05.07.03, 00:30 delicatesca napisała: > > ?? ale co ma futeral do zahedana? Zahedan zbiera futerały - takie dzieło Wschodu, przykrywające intymne częsci ciała i wyściełane czerwonym pluszem. Molestował o dostarczenie takowegoż przez sunrise. ;))) Informacja gwoli wyjaśnienia kwestii futerałowej. Aha, Zahedan, posiada tez dywan, zżerany przez mole i lubi winko i śmierdzący ser.;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: pewnikiem 05.07.03, 00:33 white.falcon napisała: > delicatesca napisała: > > > > > ?? ale co ma futeral do zahedana? > > Zahedan zbiera futerały - takie dzieło Wschodu, przykrywające intymne częsci > ciała i wyściełane czerwonym pluszem. Molestował o dostarczenie takowegoż przez > > sunrise. ;))) Informacja gwoli wyjaśnienia kwestii futerałowej. Aha, Zahedan, > posiada tez dywan, zżerany przez mole i lubi winko i śmierdzący ser.;))) > Pozdrv.:) No nie powiem - zahedan byc bardzo orygialny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx sprostowanie 05.07.03, 00:40 O futerał molestowany był Quickly... Sunrise, jak sama sie przyznała, żadnych futerałów nie potrzebuje ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: sprostowanie 05.07.03, 01:27 jmx napisała: > > O futerał molestowany był Quickly... > Sunrise, jak sama sie przyznała, żadnych futerałów nie potrzebuje ;- ))))))))))) > Mea culpa!!!! Dziękuję, dżemiks.:) Przepraszam za pomówienie, sunrise, wybaczysz mi???? :) Oczywiście, to quickly molestowano. Doszło do pomyłki, ale nie chciałam urazić nikogo. Dodatkowo, Zahedan lubi piwo i kiełbaski z grilla, które oferuje jako środek kuszący. I wyraża swoje zdanie w specyficznym języku zahedańskim, więc nalezy się przyzwyczaić do tego, bo Zahedan "nie czytać książek", jak sam się przyznał. ;)))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: sprostowanie 05.07.03, 01:30 white.falcon napisała: I wyraża swoje zdanie w specyficznym języku zahedańskim, więc nalezy > się przyzwyczaić do tego, bo Zahedan "nie czytać książek", jak sam się > przyznał. ;)))) > Pozdrv.:) > Zahedan nie czyta ksiazek, bo ma swoja zahedanska madrosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re:uściślenia ja wam dać IP: *.protonet.pl 05.07.03, 07:02 white.falcon napisała: > > > Zahedan zbiera futerały - takie dzieło Wschodu, przykrywające intymne częsci > ciała i wyściełane czerwonym pluszem. Molestował o dostarczenie takowegoż przez > > sunrise. ;))) Informacja gwoli wyjaśnienia kwestii futerałowej. Aha, Zahedan, > posiada tez dywan, zżerany przez mole i lubi winko i śmierdzący ser.;))) > 1.futerał ja nie zbierać 2. molestować ja nie robić-tylko prosić 3.i nie sunrise tylko quickly(wasz forumowy bohater zignorowac moja prosba) 4.to nie byc dywan tylko kilim(mnóstwo fajny on byc) 5.smiedzący ser bardzo dużo lubić ja i to na tyle być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re:uściślenia ja wam dać IP: *.protonet.pl 05.07.03, 07:12 elzbieta28 napisała: > A co z tym winkiem? wytrawne może być.zazwyczaj zahedam żłopać piwo a jego ogromny i obleśny brzuch dominować nad inne częsci ciało Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re:uściślenia ja wam dać 05.07.03, 08:48 Zaraz "obleśny", na pewno dla ukochanej Twojej jest fantastyczny, brzuch jak brzuch, zapracował sobie by być "piwny":)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 to przykre i straszne zarazem 05.07.03, 12:07 Gość portalu: zahedan napisał(a): > elzbieta28 napisała: > > > A co z tym winkiem? > wytrawne może być.zazwyczaj zahedam żłopać piwo a jego ogromny i obleśny brzuch > > dominować nad inne częsci ciało kobiety bowiem nie móc ocenic inne części ciało , przez ten wiszacy bębenek (?) z:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawal Re:uściślenia ja wam dać 05.07.03, 11:41 > white.falcon napisała: > 3.i nie sunrise tylko quickly(wasz forumowy bohater zignorowac moja prosba) quickly to Twoj Forumowy bohater jmx :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re:uściślenia ja wam dać 05.07.03, 12:06 Gość portalu: zahedan napisał(a): > ) > smiedzący ser bardzo dużo lubić ja > > i to na tyle być > Nie zgadzam się : śmierdzący ser lubić ja 9(prawie go kochać :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re nie ma top jak francja ;-) IP: *.protonet.pl 05.07.03, 14:47 sunrise1 napisała: > > > > Nie zgadzam się : śmierdzący ser lubić ja 9(prawie go kochać : w polska niezbyt kupic taki ser.on we francja mnóstwiej być.elegancja-francja on byc. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Re nie ma top jak francja ;-) 05.07.03, 15:11 Gość portalu: zahedan napisał(a): > w polska niezbyt kupic taki ser.on we francja mnóstwiej być.elegancja- francja on byc. Elegancja - Francja nie być ser, tylko go mieć. ;)))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: oh Zahedanie, Zahedanie... IP: *.protonet.pl 05.07.03, 17:40 co ja na to poradzic,ze meduza ser mi nie kupic? nic....:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: oh Zahedanie, Zahedanie... 05.07.03, 17:42 Gość portalu: zahedan napisał(a): > co ja na to poradzic,ze meduza ser mi nie kupic? nic....:-((( To Ty jej też coś tam nie kupić i będziecie kwita.;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: oh Zahedanie, Zahedanie... IP: *.protonet.pl 05.07.03, 18:24 white.falcon napisała: > > To Ty jej też coś tam nie kupić i będziecie kwita.;))) > Pozdrv.:) rada twoja genialna byc ;-) zahedan dziekowac sokół Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: oh Zahedanie, Zahedanie... 05.07.03, 18:27 Gość portalu: zahedan napisał(a): > rada twoja genialna byc ;-) zahedan dziekowac sokół Sokół sie puszyć z dumy i z przerostu mądrości nad rzeczywistością. Byleby sokół nie rozpękł się na 100 małych sokołków. ;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: oh Zahedanie, Zahedanie... 05.07.03, 18:40 white.falcon napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > rada twoja genialna byc ;-) zahedan dziekowac sokół > > Sokół sie puszyć z dumy i z przerostu mądrości nad rzeczywistością. Byleby > sokół nie rozpękł się na 100 małych sokołków. ;))) > Pozdrv.:) > Ale dlaczego,? Niech nam żyć małe sokołki- przyszłość naród :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: oh Zahedanie, Zahedanie... 05.07.03, 18:43 sunrise1 napisała: > Ale dlaczego,? Niech nam żyć małe sokołki- przyszłość naród :) > > z:) Jeden sokół wystarczy, bo 100 powielonych sokołków to by była nie przyszłość, ino tragedia. ;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: oh Zahedanie, Zahedanie... 06.07.03, 00:43 Zahedan, Ty zapomnieć kupić Meduza ten pierścionek z brylant i będzieci kwita:))) Odpowiedz Link Zgłoś