meg_77 25.09.07, 11:54 i co mnie tutaj przywiodło, ale chyba bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
analityczka Re: Tak mi się jakoś pusto zrobiło... 25.09.07, 12:57 No niestety Meg,poza awanturką i jakimiś nielogami nie ma tu kompanów do normalnych rozmów. Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: Tak mi się jakoś pusto zrobiło... 25.09.07, 14:03 ja czasami czuję się bardzo wypalony emocjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
meg_77 Re: Tak mi się jakoś pusto zrobiło... 25.09.07, 14:27 i dlatego tutaj jesteś? zastanawiałam sie właśnie czego ludzie szukają w necie? Ja się troche gubie, nie tylko w necie zresztą, w życiu też troszke, szczególnie ostatnio. A na pustkę chyba najlepsza jest praca, zrobiłam zaległy raport i troche mi przeszło ;-) przynajmniej na jakiś czas... Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asleep_alien Re: Tak mi się jakoś pusto zrobiło... 25.09.07, 15:06 Nie jesteśmy ani czarni ani biali. Jesteśmy wszyscy szarzy i kłócimy się o odcienie tej szarości. Od czasu do czasu dociera do nas, że ruchem wygrywającym w PRAWDZIWEJ grze jest rezygnacja ze źle pojętej dumy w imię miłości do drugiego człowieka. Wszystkim bardziej lub mniej szczęśliwym parom dedykuję słowa piosenki Papa Dance "Nietykalni". Gdy razem szli objęci wpół Tak nietykalni jak profil chmur: W jej oczach żar i ogień w nim, Gdy nietykalni przez miasto szli. Mieli świat u swych stóp Głowy pośród chmur, Te obłoki niosły ich. Setki spojrzeń złych Ciężkich jak tony słów Chciały ściągnąć ich w dół. Gonił ich zimny wzrok Kobiet w kwiecie lat, Gdy tak piękni, zwiewni szli. Miłość lustrem jest: W nim się odbija nasz Podziw smutek i gniew. Cóż scena, jakich sto: Kto zwyciężył szare tło? Z nich wspomnień ledwie garść Kurz, to nie popiół z cieniem szans. Zerwij płaszcz, Ramieniem otul ją, Wróć w relację sam na sam. Znam w mieście tyle miejsc Dla nietykalnych jak wy! Znów idą spójrz: objęci wpół Tak nietykalni jak profil chmur. W jej oczach żar i ogień w nim Tak nietykalni jak nasze sny. Znowu świat jest u stóp, Głowy pośród chmur, To obłoki niosą nas. Zanim przyjdzie znów Deszczem popada tu Wśród pretensji i skarg. Mocno chwyć moją dłoń, Włosy rzuć na wiatr. Cały świat jest dzisiaj w nas! Śmiało wychodź z mgły Spróbuj przez chwilę być Nietykalnym jak my! Odpowiedz Link Zgłoś
asleep_alien Alien vs Predator... 25.09.07, 17:45 (Trochę prywaty - wybaczcie) Wiem, że mnie obserwujesz i prowokujesz Predatorze ;-) Wiedz, że chcę tą grę "Ty-ja" przegrać - nie będę ani grał ani walczył. Dla dobra ludzkości. Taki jestem alien poprzeczniaczek - królowa Alienów nie byłaby ze mnie dumna, oj nie ;-) I tak jak powiedziałem - uszanuję Cię i życzę Ci szczęścia. Masz dla kogo żyć. Z mojej strony chcę zakończyć czas złośliwości i cynizmu. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś