Dodaj do ulubionych

dobry wibrator poszukiwany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 15:16
Ktoś mi coś poradzi ?
Mam problem natury technicznej z zakresu sprzętu AGD... nie wiem jakie modele
są na topie i na co zwrócić uwagę...może z importu? Za Kaukazem ponoc sa takie
małe lubieżne...:)
Nie moge długo zwlekac bo dotychczasowy nie wystarcza mi...
Obserwuj wątek
    • asleep_alien Re: dobry wibrator poszukiwany 10.10.07, 15:20
      Melomanka?

OhmiBod
      iBuzz
      Audi-Oh
      • Gość: para-no-ja Re: dobry wibrator poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 15:31
        raczej meno-manka:)
        • khinga Re: dobry wibrator poszukiwany 10.10.07, 15:33
          to zależy od Twoich wymagań;) jakie lubisz;)
        • asleep_alien Re: dobry wibrator poszukiwany 10.10.07, 15:38
          Anyway :)
          Przed decyzją warto uzyskać informacje z więcej niż jednego źródła :)
          • khinga Re: dobry wibrator poszukiwany 10.10.07, 15:44
            panie w sklepie tez potrafia dobrze doradzić:)
          • Gość: para-no-ja Re: dobry wibrator poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 15:45
            jestem wymagająca, lubię ekscytacje i wariacje...wolałabym jednak przetestować
            go....
            • asleep_alien Re: dobry wibrator poszukiwany 10.10.07, 15:50
              W tej dziedzinie nie mądrzejszym od Google. Prowadzę doradztwo ogólne, jeżeli
              oczywiście ktoś rozumie, co piszę.
              • Gość: para-no-ja Re: dobry wibrator poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 16:12
                jesteś trenerem rozwoju osobowości?
                • asleep_alien Re: dobry wibrator poszukiwany 10.10.07, 16:18
                  Tylko uczniem, trenowałem troszkę pod okiem trenera o uznanej marce - nic z tego
                  nie wyszło z powodu drobnych niekompatybilności :)
                  • Gość: para-no-ja Re: dobry wibrator poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 16:22
                    Właśnie obawiam się, że nowy wibrator może nie byc kompatybilny może mi coś
                    doradzisz? Jak się ustrzec przed niechcianym błędem?:)
                    • asleep_alien Re: dobry wibrator poszukiwany 10.10.07, 16:41
                      Co by Ci tu doradzić? Hmm...
                      Niektóre wibratory z rynku wtórnego mają np. hardware-ową blokadę zakładaną
                      przez pierwszą użytkowniczkę i w odległości poniżej 1m od innej użytkowniczki po
                      prostu wyłączają się. Warto sprawdzić, czy ta blokada nie jest już założona :)
                      Jeżeli jest, to próba jej ściągnięcia zakończy się zniszczeniem wibratora.
                      Musisz zobaczyć ten wibrator przed zakupem, certyfikat takiej blokady znajduje
                      się w widocznym miejscu :)
                      • Gość: para-no-ja Re: dobry wibrator poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 17:48
                        Jakie znawstwo tematu...jesteś kobietą czy wibratorem?:)
                        • Gość: Aa Re: dobry wibrator poszukiwany IP: *.centertel.pl 10.10.07, 18:26
                          Gejem
                        • asleep_alien Re: dobry wibrator poszukiwany 10.10.07, 18:43
                          Przemyśl to - i nie trać czasu :)
                          • Gość: para-no-ja Re: dobry wibrator poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 20:02
                            :) przemyslałam
            • khinga Re: dobry wibrator poszukiwany 10.10.07, 16:05
              Gość portalu: para-no-ja napisał(a):

> jestem wymagająca, lubię ekscytacje i wariacje...wolałabym jednak przetestować
              go....

Cóż za problem?? Przetestuj, a potem kup:PP
              • Gość: para-no-ja Re: dobry wibrator poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 16:13
                w sprzedaży wysyłkowej to możliwe?
                • exman Re: dobry wibrator poszukiwany 10.10.07, 17:54
                  Z tego co wiem to olbrzymim kredytem zaufania jeśli chodzi o taki podręzny
                  sprzęt cieszy się firma BOSCH choć tania nie jest :)
                • szydlo13 Re: dobry wibrator poszukiwany 10.10.07, 18:32
                  Jestem przedstawicielem firmy japonskiej Hitachi. Oferujemy cala game vibratorow (prosze sie nie obawiac mamy wszystkie rozmiary) Prosze podac adres lub nr telefonu i wyslemy naszego agenta na prywatna sesje w czasie ktorej bedzie Pani mogla dobrac wlasciwa "zabawke" we wlasnym domu no i nie musze chyba przypominac ze nasi przedstawiciele sa bardzo profesjanalni, mili i oczywscie przystojni. Satisfactia klienta jest gwarantowana.
                  • szydlo13 PS 10.10.07, 18:38
                    www.mypleasure.com/Sex-Toy-Hitachi-Magic-Wand-Kit.asp?cat=cross&dept_id=802&bcdi=403
                    Reviews

Jion

My wife had been unsatisfied with battery operated "toys" but loves her Hitachi!. Two speeds Low/High (or trickle & flood as she calls them). It is purely magical and being a plug in - no more batteries to wind down just when you are reaching the pinnacles and sustaining you through the plateaus. Her's has lasted over 6 years with very regular use. The absolute BEST thing there is!

Krystal

VERY loud, but I must say, it was possibly the most intense orgasm I've ever had.
                    Murphy
                    We have the double header Magic Wand. WOW! Both me and my wife love it...it is sure to make you climax and climax and climax as long as you have the desire to orgasm it will make your motor buzz!!!!!!!5 STAR RATING for sure!

Charlene
                    I have an old Hitachi Magic Wand. Let me say, it definitely works and helps me. I have been divorced for six years, and the only thing I rely on is this magic wand.
                    • Gość: polam5 mirage IP: *.pmc-sierra.bc.ca 10.10.07, 18:44
                    • polam5 Re: PS 10.10.07, 18:45
                      Glupolu.... Ona szuka innych wibratorow - takich do ubijania cementu....

www.baystateequipment.com/cms/publish/vibrators/index.shtml
                  • Gość: para-no-ja Re: dobry wibrator poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 20:03
                    przystojni przedstawiciele nie muszą wyciągać wibratorów:)
                    • szydlo13 Re: dobry wibrator poszukiwany 10.10.07, 22:20
                      Jakkolwiek przystojnych przedstawicieli nie mozna kupic na wlasnosc.
    • Gość: :) Re: dobry wibrator poszukiwany IP: *.chello.pl 10.10.07, 18:39
      www.hilann.pl/index.php?&showcategory=158
      może coś z tego wybierzesz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka