salomonowe_gacie 22.07.03, 15:30 A jednak ktos mial racje ze falcon to jmx. Falcon odleciala na wakacje i jmx tez tajemniczo zniknela. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_nek Re: jak tam wakacje white_falcon (jmx) ? :-)))) 22.07.03, 15:38 salomonowe_gacie napisał: > A jednak ktos mial racje ze falcon to jmx. Falcon odleciala na wakacje i jmx > tez tajemniczo zniknela. Inteligencją to ty nie grzeszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: jak tam wakacje white_falcon (jmx) ? :-)))) 22.07.03, 15:42 ja_nek napisał: > salomonowe_gacie napisał: > > > A jednak ktos mial racje ze falcon to jmx. Falcon odleciala na wakacje i j > mx > > tez tajemniczo zniknela. > > Inteligencją to ty nie grzeszysz. Skad wiesz? Acha to Ty jestes jmx??? Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie do Janka 22.07.03, 15:43 poza tym nie czepiaj mnie sie bez powodu. Jezeli nie masz poczucia humoru to wogole nie zabieraj glosu tutaj na Forum nudziarzu Odpowiedz Link Zgłoś
vox2 Re: do Janka 23.07.03, 08:35 salomonowe_gacie napisał: > poza tym nie czepiaj mnie sie bez powodu. Jezeli nie masz poczucia humoru to > wogole nie zabieraj glosu tutaj na Forum nudziarzu :))))))))))))))))))))))))) ... , a moze nudziaro;) Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re: jak tam wakacje white_falcon (jmx) ? :-)))) 22.07.03, 20:48 Ojej jak tu smutno i przykro. Myślę, że pozdrowiła już morze, góry, mazury i niedługo się zjawi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jak tam wakacje white_falcon (jmx) ? :-)))) 22.07.03, 23:09 Jak coś się piszesz w sposób mało poważny to się daje piktogram. Sam wątek pasjonujący. Też można powiedzieć, że przynudzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: jak tam wakacje white_falcon (jmx) ? :-)))) 23.07.03, 07:59 ja_nek napisał: > Jak coś się piszesz w sposób mało poważny to się daje piktogram. > Sam wątek pasjonujący. Też można powiedzieć, że przynudzasz. pocaluj sie w d... sztywniaku. Nie podoba Ci sie to otworz swoje Forum i zapros gosci na swoim "poziomie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta28 Re: jak tam wakacje white_falcon (jmx) ? :-)))) IP: *.aries.com.pl 23.07.03, 08:14 salomonowe_gacie napisał: > ja_nek napisał: > > > Jak coś się piszesz w sposób mało poważny to się daje piktogram. > > Sam wątek pasjonujący. Też można powiedzieć, że przynudzasz. > > pocaluj sie w d... sztywniaku. Nie podoba Ci sie to otworz swoje Forum i > zapros gosci na swoim "poziomie" Ojej jak tu przykro, a może ruszycie śladami Falcon ...? Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: jak tam wakacje white_falcon (jmx) ? :-)))) 29.07.03, 07:24 Gość portalu: elzbieta28 napisał(a): > > Ojej jak tu przykro, a może ruszycie śladami Falcon ...? sluchaj no elka - juz drugi raz tutaj wpychasz sie. Jak Ci tak bardzo przykto to po co?? Idz gdzie indziej slodzic do mdlosci Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: jak tam wakacje white_falcon (jmx) ? :-)))) 29.07.03, 17:36 salomonowe_gacie napisał: > sluchaj no elka - juz drugi raz tutaj wpychasz sie. Jak Ci tak bardzo przykto > to po co?? Idz gdzie indziej slodzic do mdlosci Salomonowe_gacie, nie traktuj FR jako swój prywatny folwark, tylko załóż własne forum i nie udzielaj porad p.t. kto ma się wynieść, a kto - być. Tu ma prawo być każdy i pisać to, co uzna za stosowne. Zresztą, przypomnę, sam doradziłeś pewnej osobie założenie prywatnego forum. Dlaczego z tej pięknej rady nie skorzystasz? Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja do white.falcon 29.07.03, 18:25 white.falcon, nie traktuj FR jako swój prywatny folwark, tylko załóż własne forum i nie udzielaj porad p.t. kto ma się wynieść, a kto - być. Tu ma prawo być każdy i pisać to, co uzna za stosowne. Zresztą, przypomnę, sama doradziłaś pewnej osobie założenie prywatnego forum. Dlaczego z tej pięknej rady nie skorzystasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: do white.falcon 29.07.03, 22:31 Jakaś ty mało oryginalna messjo, nic od siebie już napisać nie potrafisz. Musisz się czepiać porządnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do white.falcon 29.07.03, 22:43 ja_nek napisał: > Jakaś ty mało oryginalna messjo, nic od siebie już napisać nie potrafisz. > Musisz się czepiać porządnych ludzi. nie probowalam janku byc orginalna. alez janku, ja pisze jezykiem "porzadnch ludzi". czyzbys sugerowal, ze ci "porzadni ludzi", czepiajac sie pozostaja "porzadnym ludzmi", a inni robiac to samo juz nimi nie sam? ciekawe, to pewno znowu ta teria kalego:))) messja Odpowiedz Link Zgłoś
jmx jestem 23.07.03, 15:49 Nie spodziewałam się, że ktoś zauważy moje chwilowe zniknięcie. Czuję się dowartościowana ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: jestem IP: *.pg.com 23.07.03, 16:08 jmx napisała: > > Nie spodziewałam się, że ktoś zauważy moje chwilowe zniknięcie. Czuję się > dowartościowana ;-)))))))) > Byłem pewny że salomonowe gacie to ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jestem 23.07.03, 16:22 A ja myślałam, że to Ty.... Co za rozczarowanie! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: jestem IP: *.pg.com 23.07.03, 16:26 jmx napisała: > > A ja myślałam, że to Ty.... Co za rozczarowanie! ;-))) Góra z górą się nie spotka ale gacie z gaciami owszem::) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jestem 23.07.03, 16:32 Pozwalasz swoim gaciom pisać na forum? Powinieneś lepiej ich pilnować! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: jestem IP: *.pg.com 23.07.03, 16:34 jmx napisała: > > Pozwalasz swoim gaciom pisać na forum? Powinieneś lepiej ich pilnować! ;-))) Moje gacie żyją swoim własnym życiem. W końcu żyjemy w demokratycznym kraju.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jestem 23.07.03, 16:36 No tak, co bedą same w kącie pokoju stały... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: jestem IP: *.pg.com 23.07.03, 16:37 jmx napisała: > > No tak, co bedą same w kącie pokoju stały... ;-))) Moje w przeciwieństwie do twoich nie stoją - spacerują:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: jestem IP: *.pg.com 23.07.03, 16:46 jmx napisała: > > Bo to są drak_ońskie gacie - dlatego... ;-))) Gacie do gaci aż zbierze się miarka. Lepsze gacie w dłoni niż kura na dachu. Czym w młodości nasiąkną (gacie) tym na starośc trącą:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jestem 23.07.03, 17:46 Kto rano wstaje ten ma pełne gacie. "Hej, gacie w dłoń!..." ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jestem 23.07.03, 23:32 vox2 napisała: > salomonowe_gacie napisał: > > > poza tym nie czepiaj mnie sie bez powodu. Jezeli nie masz poczucia humoru > to > > wogole nie zabieraj glosu tutaj na Forum nudziarzu > > :))))))))))))))))))))))))) > ... , a moze nudziaro;) Puszczenie oka po kopnięciu nie zmienia faktu obrażenia kogoś. A TY kim jesteś, że kogoś obrażasz? Popatrz na siebie jakie sobie wystawiasz świadectwo. salomonowe_gacie napisał: > pocaluj sie w d... sztywniaku. Nie podoba Ci sie to otworz swoje Forum i > zapros gosci na swoim "poziomie" Po pieszczotę idź do kogoś innego. I nigdzie mnie nie wyganiaj, bo nikt Ci prawa do tego nie dał. Poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: jestem 24.07.03, 00:13 > > salomonowe_gacie napisał: > salomonowe_gacie napisał: > > pocaluj sie w d... sztywniaku. Nie podoba Ci sie to otworz swoje Forum i > > zapros gosci na swoim "poziomie" janek napisal > Po pieszczotę idź do kogoś innego. > I nigdzie mnie nie wyganiaj, bo nikt Ci prawa do tego nie dał. Poniał? teraz to rozumiem. Janek nie kuma po polsku bo to Rosjanin. A moze tak na jakie Forum rosyjskie sie wybierzesz? Rada z dobrego serducha Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jestem 24.07.03, 00:30 salomonowe_gacie napisał: > teraz to rozumiem. Janek nie kuma po polsku bo to Rosjanin. > A moze tak na jakie Forum rosyjskie sie wybierzesz? Rada z dobrego serducha Dziękuję nie skorzystam. A nad wnioskowaniem - popracuj jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: jestem 29.07.03, 12:03 salomonowe_gacie napisał: > > > salomonowe_gacie napisał: > > salomonowe_gacie napisał: > > > pocaluj sie w d... sztywniaku. Nie podoba Ci sie to otworz swoje For > um i > > > zapros gosci na swoim "poziomie" > > janek napisal > > Po pieszczotę idź do kogoś innego. > > I nigdzie mnie nie wyganiaj, bo nikt Ci prawa do tego nie dał. Poniał? > > teraz to rozumiem. Janek nie kuma po polsku bo to Rosjanin. > A moze tak na jakie Forum rosyjskie sie wybierzesz? Rada z dobrego serducha nie, ja mysle, ze janek nie jest Rosjaninem. to "ponial" ma raczej pokazac, ze ma on silnych znajomych z oraganizacji miedzynarodowych, ktorzy, kiedy bedziesz denerwowal janka, przyjda i ci zrboia kuku. oczywiscie po rosyjsku:) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_dosc Re: jestem 29.07.03, 11:57 Gość portalu: drak napisał(a): > jmx napisała: > > > > > Bo to są drak_ońskie gacie - dlatego... ;-))) > > Gacie do gaci aż zbierze się miarka. > Lepsze gacie w dłoni niż kura na dachu. > Czym w młodości nasiąkną (gacie) tym na starośc trącą:) hehehehe a Ty czym tracisz? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: jak tam wakacje white_falcon (jmx) ? :-)))) 29.07.03, 17:10 Oj, pomyłka, szanowne salomonowe_gacie (jakoś mi śmiesznie to zabrzmiało - przepraszam:) ), ja - jestem ja, a jmx - to jmx. Trudno nas pomylić, choć, kto wie - jak tak się zastanowić dobrze, to może dobrze by było, gdyby jmx była mną, a ja - Nią? Ale chyba lepiej, jeżeli pozostaniemy sobą samymi. Prawda? :))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jak tam wakacje white_falcon (jmx) ? :-)))) 30.07.03, 01:20 Jak z dżemu zrobić sokoła?? Bo w drugą stronę... ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś