Dodaj do ulubionych

Misssss usmiechu na FR:)))))))))))))))))))))))))))

31.07.03, 10:15
kryterium: dlugosc usmiechu
kryterium nr 2: pustka nim zamaskowana

moja faworyta to nikt inny jak missssssssja!!!! (przepraszam, najpierw kozie
me..i dalej i te wszystkie sssja)

o, i jakis link, by nie byc posadzonym o tendencyjnosc:

www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=343&w=7169751&a=7200603
puf puf... jedzie pociag z daleka:))))

Zglaszajcie kandydatury!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zahedan Re: Misssss usmiechu na FR:)))))))))))))))))))))) IP: *.protonet.pl 31.07.03, 10:20
      co ty taka urażona na messja być? ty płodzic i płodzic co chwila nowy wątek
      • grooszek Re: Misssss usmiechu na FR:)))))))))))))))))))))) 31.07.03, 10:22
        niespelniona milosc, chlip chlip... a reszte problemow pewnie oan wylozy jak
        wroci...
        • Gość: zahedan Re: Misssss usmiechu na FR:)))))))))))))))))))))) IP: *.protonet.pl 31.07.03, 11:43
          grooszek napisał:

> niespelniona milosc, chlip chlip... a reszte problemow pewnie oan wylozy jak
          > wroci...

czyja i do kogo ta milosc być ? oan=?
          • grooszek Re: Misssss usmiechu na FR:)))))))))))))))))))))) 31.07.03, 11:55
            of kors moja. Oan = ona, tylko sie literki przestawily
          • messja Re: Misssss usmiechu na FR:)))))))))))))))))))))) 31.07.03, 12:11
            Gość portalu: zahedan napisał(a):

> grooszek napisał:
            >
            > > niespelniona milosc, chlip chlip... a reszte problemow pewnie oan wylozy j
            > ak
            > > wroci...
            >
            > czyja i do kogo ta milosc być ? oan=?

rotfl:)
            • grooszek Re: Misssss usmiechu na FR:)))))))))))))))))))))) 31.07.03, 12:17

> rotfl:)
              >
              przestan sie tak bulgotac... choc moze to i dobrze... taki garnek z bulczaca
              ciecza zamiast glowy nosic... nie wiem.... u mnie z tym jest wszystko ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka