andrexx 20.11.07, 13:48 napiszcie jaki mieliście najgłupszy, najzbawniejszy powód do sprzeczki, kłótni ze swoimi bliskimi ja przyznaję się ostatnio to : jajecznica Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 wiertarka 20.11.07, 15:02 Mój mąż, który ani nie ma fochów, ani nie jest kłótliwy, pewnego razu przestał się do mnie odzywać i widać było, że to FOCH. Trzy dni się męczyłam, nie wiedząc o co chodzi. Szczerze mówiąc, szlag mnie trafiał, bo za nic w świecie nie mogłam dojść, co mogło się stać. Jak mocniej przycisnęłam, okazało się, że jest śmiertelnie obrażony, bo zepsułam mu... udar w wiertarce. Hi,hi,hi już widzę siebie stojącą z wiertarką na drabinie i wiercącą dziury w żelbecie. Owszem używałam wiertarki, ale do dziur w drewnie, a udar zespuł kto inny... I po co były trzy dni stresu? A na margiesie, to wiertarkę i tak dostał ode mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: sprzeczka, foch , kłótnia 20.11.07, 15:07 DZISIAJ :) Tata strzelił focha bo powiedziałam Jemu, że znowu przyszedł do mnie na kontrolę...:) Taka prawda! Pfff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greyblue Re: sprzeczka, foch , kłótnia IP: *.centertel.pl 21.11.07, 12:50 Pisanie postow na Romantica :) Serio :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: sprzeczka, foch , kłótnia 21.11.07, 14:12 no tak jak zamiast ziemniaki obierać , klika się na romantice :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dandys Re: sprzeczka, foch , kłótnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 14:24 albo za innymi babami ugania... Odpowiedz Link Zgłoś