Dodaj do ulubionych

pokara was pokara

31.07.03, 21:58
pokara Was pokara Pokarają srebrne brszeszczoty siedzace w lesie
wpioropuszach i sczerzącę zęby. pokara, was pokara. Iżólwie w slimakowych
norach Pokara was, pokara.
Obserwuj wątek
    • white.falcon Re: pokara was pokara 31.07.03, 22:18
      Nostradamus??? ;)
      Pozdrv.:)
      • Gość: zahedan Re: pokara was pokara IP: *.protonet.pl 31.07.03, 22:22
        white.falcon napisała:

> Nostradamus??? ;)
        > Pozdrv.:)
        taki on nostradamus jak FR romantika być
        • kazkas Re: pokara was pokara 31.07.03, 22:48
          Gość portalu: zahedan napisał(a):

> white.falcon napisała:
          >
          > > Nostradamus??? ;)
          > > Pozdrv.:)
          > taki on nostradamus jak FR romantika być
          pokara Was pokara - potem rzyrafyprzyjdą zjeśc smietanę z Waszych
          okien.Znalazłem na szosie psa wypchnąłem go. Mieszka w walizce. To Mój
          PRZYJACIEL.POKARA WAS POKARA
          • taki_ktos Re: pokara was pokara 01.08.03, 08:00
            Hmmm...szkoda mi tylko tej żyrafy przez "rz" :-(
            • kazkas Re: pokara was pokara 02.08.03, 00:50
              taki_ktos napisała:

> Hmmm...szkoda mi tylko tej żyrafy przez "rz" :-(
              Niezaluj - pokrawam przyjdzie pokaraI swiece , na hodnikachWam rzucą blask
              swój.Utępieni,umcharalnieni -porzenieni zlu odejdą jak JAUBW STROJU BARANKA.
              OPOKARAPOKARA!!!MOJ PIES WAM OBRONĄ
      • kazkas Re: pokara was pokara 31.07.03, 22:45
        white.falcon napisała:

> Nostradamus??? ;)

pokarawas pokara Już zcają się na Was karpie bijace kopytamipod Koninem.Pokara
        Was pokara transportem przebżydłych much łypiacych okiem na wierze. pokara Was
        pokara
    • taka_tam Re: pokara was pokara 31.07.03, 22:41
      a za co nas pokara, ta przedziwna pokara?
      • kazkas Re: pokara was pokara 31.07.03, 22:49
        taka_tam napisała:

> a za co nas pokara, ta przedziwna pokara?
        POKARA WAS POKARA, że śmiać siebędzie kto śledzi niema.Pokara waspokara.Imój
        pies was obroni jak przyjdziepokara
        • elzbieta28 Re: pokara was pokara 31.07.03, 22:55
          kazkas napisał:

> POKARA WAS POKARA, że śmiać siebędzie kto śledzi niema.Pokara waspokara.Imój
          > pies was obroni jak przyjdziepokara
          Te śledzie to do namiotu ? Czy beczka śledzi wystarczy aby nas nie pokarało? Ja
          znowu o jedzeniu:))) pokara mnie pokara:))))Pozdrawiam
          • kazkas Re: pokara was pokara 31.07.03, 22:58
            elzbieta28 napisała:

> kazkas napisał:
            >
            >
            > > POKARA WAS POKARA, że śmiać siebędzie kto śledzi niema.Pokara waspokara.Im
            > ój
            > > pies was obroni jak przyjdziepokara
            > Te śledzie to do namiotu ? Czy beczka śledzi wystarczy aby nas nie pokarało?
            Ja
            >
            > znowu o jedzeniu:))) pokara mnie pokara:))))Pozdrawiam
            pokara was,pokara.Imie jcie na uwadze wieczne cierzpienia. Pies mój Was
            obroni,bo nos zdrabiny przyjdzie do WAS WŚNIE.POKARA WAS POKARA.Z krakowa.
            • elzbieta28 Re: pokara was pokara 31.07.03, 23:13
              kazkas napisał:
              > pokara was,pokara.Imie jcie na uwadze wieczne cierzpienia. Pies mój Was
              > obroni,bo nos zdrabiny przyjdzie do WAS WŚNIE.POKARA WAS POKARA.Z krakowa.
              A jakiej rasy ten pies? łyżew czy sweter a może jajnik? Niech broni mnie przed
              karą, bo ma do mnie blisko:)))) Może jednak nie pokara? Pozdrawiam
              • kazkas Re: pokara was pokara 01.08.03, 00:12
                elzbieta28 napisała:

> kazkas napisał:
                > > pokara was,pokara.Imie jcie na uwadze wieczne cierzpienia. Pies mój Was
                > > obroni,bo nos zdrabiny przyjdzie do WAS WŚNIE.POKARA WAS POKARA.Z krakowa.
                > A jakiej rasy ten pies? łyżew czy sweter a może jajnik? Niech broni mnie
                przed
                > karą, bo ma do mnie blisko:)))) Może jednak nie pokara? Pozdrawiam
                pokara Was pokara mój pies wypchniety Was bronić bedzie przedzrezcywisdośćią i
                piękny flakon Wam rozbijei tańćowac bedzie gdy nos zdrobiny pójzieprecz. Waliz
                kaduża jest. Czy będziesz PRZYJACIELEM!
    • Gość: sunrise1 Re: pokara was pokara IP: *.radom.pilickanet.pl 31.07.03, 23:27
      kazkas napisał:

> pokara Was pokara Pokarają srebrne brszeszczoty siedzace w lesie
      > wpioropuszach i sczerzącę zęby. pokara, was pokara. Iżólwie w slimakowych
      > norach Pokara was, pokara.

Pokara już mnie pokarała. W związku z tym mam pytanie , kto jest następny w
      kolejce ?
      Być może go uprzedzę o nadchodzącej pokarze.....

z:)))
      • white.falcon Re: pokara was pokara 31.07.03, 23:32
        Hej, hej!!! O co chodzi z tymi przepowiedniami, można wiedzieć? Dlaczego nas ma
        spotkać pokara w postaci karpi, śledzi, pióropuszy i nosa z drabiny? Czy coś
        jeszcze z tej pięknej menażerii mi umknęło uwadze? Dlaczego Twój pies mieszka w
        walizce? To maskotka? :)
        • kazkas Re: pokara was pokara 01.08.03, 00:20
          white.falcon napisała:

> Hej, hej!!! O co chodzi z tymi przepowiedniami, można wiedzieć? Dlaczego nas
          ma
          >
          > spotkać pokara w postaci karpi, śledzi, pióropuszy i nosa z drabiny? Czy coś
          > jeszcze z tej pięknej menażerii mi umknęło uwadze? Dlaczego Twój pies mieszka
          w
          >
          > walizce? To maskotka? :)
          moj piesjest wyphnięty cieknie zniego O POKARO ZABIERZ MI KSIEGEZYCIAI najdź
          pokaralne tłumy.Wyją wyjce na weselu, ale nic tobiedo mnie. Wer pustce niech
          sledzie cię omina
          • white.falcon Re: pokara was pokara 01.08.03, 20:07
            kazkas napisał:

> moj piesjest wyphnięty cieknie zniego O POKARO ZABIERZ MI KSIEGEZYCIAI najdź
            > pokaralne tłumy.Wyją wyjce na weselu, ale nic tobiedo mnie. Wer pustce niech
            > sledzie cię omina

Czy Ty pokarami pragniesz pokarowato przed wszystkimi plagami nas przestrzec?
            Dlaczego ktoś ma Ci coś zabierać - miej to. I może jakos załataj tego psa w
            walizce. Możesz stracic tego swojego przyjaciela.
            P.S. Momentami Twoje teksty brzmią jak żywcem wzięte ze Starego Testamentu i z
            Ewangelii Św. Jana...
            • kazkas Re: pokara was pokara 02.08.03, 00:54
              white.falcon napisała:

> kazkas napisał:
              >
              > > moj piesjest wyphnięty cieknie zniego O POKARO ZABIERZ MI KSIEGEZYCIAI naj
              > dź
              > > pokaralne tłumy.Wyją wyjce na weselu, ale nic tobiedo mnie. Wer pustce nie
              > ch
              > > sledzie cię omina
              >
              > Czy Ty pokarami pragniesz pokarowato przed wszystkimi plagami nas przestrzec?
              > Dlaczego ktoś ma Ci coś zabierać - miej to. I może jakos załataj tego psa w
              > walizce. Możesz stracic tego swojego przyjaciela.
              > P.S. Momentami Twoje teksty brzmią jak żywcem wzięte ze Starego Testamentu i
              z
              > Ewangelii Św. Jana...
              JAM JEST JAN-O POKARA POKARA WAS.jAM. plagi swięte są spod praw wyjete-
              głozseWam. PrzybadciePRZYJACIELE, UTULCIEDO SNU PRZESCIERADŁA WPERZU UCZUĆ. Ja
              z mympsem ochronię zabiore dokrainy. gdzie pokar Was nie siegnie.cHROŃ SIE KTO
              MOŻE W ZBOZZE.
              • white.falcon Pies Kazkasa nas obroni ;) 02.08.03, 13:10
                kazkas napisał:
                > JAM JEST JAN-O POKARA POKARA WAS.jAM. plagi swięte są spod praw wyjete-
                > głozseWam. PrzybadciePRZYJACIELE, UTULCIEDO SNU PRZESCIERADŁA WPERZU UCZUĆ.
                Ja z mympsem ochronię zabiore dokrainy. gdzie pokar Was nie siegnie.cHROŃ SIE
                KTO MOŻE W ZBOZZE.

OK. OK. Ależ wierzę, że Twój pies to najlepszy obrońca przed pokarami ludzi z
                Forum. Ale zborza tam, gdzie mieszkam, jest jak na lekarstwo, a w pokarmie dla
                ptaków nie mam szans się schować. ;)

P.S. Co Cię tak gnębi lub kto ta pokarą? Ergo - co Cię boli? Może warto
                powiedzieć o problemie, który masz, może ludzie z FR cos Ci doradzą
                sensownego?:)
                • kazkas Re: Pies Kazkasa nas obroni ;) 02.08.03, 13:36
                  white.falcon napisała:

> OK. OK. Ależ wierzę, że Twój pies to najlepszy obrońca przed pokarami ludzi z
                  > Forum. Ale zborza tam, gdzie mieszkam, jest jak na lekarstwo, a w pokarmie
                  dla ptaków nie mam szans się schować. ;)
                  >
                  > P.S. Co Cię tak gnębi lub kto ta pokarą? Ergo - co Cię boli? Może warto
                  > powiedzieć o problemie, który masz, może ludzie z FR cos Ci doradzą
                  > sensownego?:)
                  >
                  OK OK POTEM POZNIEJ DOWAS NAPISZE.POKARAŁA MNIE SOBA, MAM MISJE.o
                  niedzwiecznico-łask pańskichnie blagaj, pokazr ja nieCiebie,ty pizsesz ona nie
      • kazkas Re: pokara was pokara 01.08.03, 00:17
        Gość portalu: sunrise1 napisał(a):

> kazkas napisał:
        >
        > > pokara Was pokara Pokarają srebrne brszeszczoty siedzace w lesie
        > > wpioropuszach i sczerzącę zęby. pokara, was pokara. Iżólwie w slimakowych
        > > norach Pokara was, pokara.
        >
        >
        > Pokara już mnie pokarała. W związku z tym mam pytanie , kto jest następny w
        > kolejce ?
        > Być może go uprzedzę o nadchodzącej pokarze.....
        >
        >
        > z:)))

Nie dośckary Herkulesowej, bo miód utwórczy brzmi j ak gong na pogzrzebie snow
        imarzen. zona zabrała mi kółko, a mniepokara mójpies. O POKARA
        POKARAPOKARA11111 NIE POKARA WAS BO STRZEC BEDZIEnABUCHUDONOZORANOZORA
    • zahedan Re: pokara was pokara 31.07.03, 23:41
      była sobie kara para
      czemu karzesz ją pokara?
      czym ty jestes powiedz zaraz
      mara,wiara,,upiór, kara?

godzina duchów już sie zbliżać :-0
      • Gość: Ewa Re: pokara was pokara IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 31.07.03, 23:50
        puszczyki beda pohukiwaly,
        psy beda wyly, a dyabel zakreci
        ogonem i bedzie sie zalecal
        do baby jagi
        • kazkas Re: pokara was pokara 01.08.03, 00:24
          Gość portalu: Ewa napisał(a):

> puszczyki beda pohukiwaly,
          > psy beda wyly, a dyabel zakreci
          > ogonem i bedzie sie zalecal
          > do baby jagi
          POKARAwa pokara bójto ogonakrowy i dzwonu inosz drabbiny pokara czytajac
          litanie mąk nieslusnie kzywdzonyejch
      • kazkas Re: pokara was pokara 01.08.03, 00:22
        zahedan napisał:

> była sobie kara para
        > czemu karzesz ją pokara?
        > czym ty jestes powiedz zaraz
        > mara,wiara,,upiór, kara?
        >
        > godzina duchów już sie zbliżać :-0
        ducha moja placze- pokara Was pokara.Popatzr zrywaja zniebos strąki pelne
        twarzy ukZywdonych placze krew.Pies ja obroni i tupot żółych nimf
        • taki_ktos Re: pokara was pokara 01.08.03, 08:48
          Hmmm, powiało mi tu dekadentyzmem. Twoje pesymistyczne wersy są godne samego
          Charles'a Baudelair'a. Nawet ta abstrakcyjna ortografia ma w sobie to "coś";-).
          • kazkas Re: pokara was pokara 01.08.03, 15:03
            taki_ktos napisała:

> Hmmm, powiało mi tu dekadentyzmem. Twoje pesymistyczne wersy są godne samego
            > Charles'a Baudelair'a. Nawet ta abstrakcyjna ortografia ma w sobie to "coś";-
            )
            > .
            pokara , was pokara.Rzyby plonące Otrząhnijcie piasek wpoduszkach bo dzień Sny
            bliżej.Pokara Waspokarai serem z dzuirami wynagrodzi Waspies moj-to ostoja
    • kazkas Re: pokara was pokara 01.08.03, 01:02
      pokarawas pkora Moje wiciniosą nic POKara zycie pokara Był R ahcela jej nie ma
      mity lko pise wypchniety. pokra Was pokara jamdyrektor sam swoje zycia
      KtochcePRZYJACIELA???
      • elzbieta28 Re: pokara was pokara 01.08.03, 19:49
        kazkas napisał:

> pokarawas pkora Moje wiciniosą nic POKara zycie pokara Był R ahcela jej nie
        ma
        > mity lko pise wypchniety. pokra Was pokara jamdyrektor sam swoje zycia
        > KtochcePRZYJACIELA???
        Rachela teraz tańczy, wzrokiem obłędnym nie tylko na dyrektora spoziera.
        Pokarało już mnie dzisiaj, przygarnę przyjaciela. Pozdrawiam
        • kazkas Re: pokara was pokara 02.08.03, 00:56
          elzbieta28 napisała:

> kazkas napisał:
          >
          > > pokarawas pkora Moje wiciniosą nic POKara zycie pokara Był R ahcela jej ni
          > e
          > ma
          > > mity lko pise wypchniety. pokra Was pokara jamdyrektor sam swoje zycia
          > > KtochcePRZYJACIELA???
          > Rachela teraz tańczy, wzrokiem obłędnym nie tylko na dyrektora spoziera.
          > Pokarało już mnie dzisiaj, przygarnę przyjaciela. Pozdrawiam
          POKARA , WASPOKARA.snieta jesteś-KOHAM CIE. DAM CI PREZENT, chce moj psto
          strożżnikTwoj
          • elzbieta28 Re: pokara was pokara 02.08.03, 01:16
            kazkas napisał:

> POKARA , WASPOKARA.snieta jesteś-KOHAM CIE. DAM CI PREZENT, chce moj psto
            > strożżnikTwoj
            Miłość prezentem bywa zgubnym, niech strażnik strzeże postów Twych, ja za
            Rachelą w tańcu zgubnym podążę tam gdzie jest Twój pies. Pokara nas pokara
            miłości senny zew, a ja z Rachelą zniknę by już nie karał nas zły bies.
            Pozdrawiam
    • kazkas Re: pokara was dziś pokara 01.08.03, 07:41
      pokarawas pokara..Igrzmiące Gogimagogi ujda z Was jak zreczywistoać , a nos z
      drabiny pogrozi wam palcemOj pokara ,pokara i utnie suchą wierzbę na której
      siedziciei da we włsdanie świat.Pokara waS pokara
      • taka_tam Re: pokara was dziś pokara 01.08.03, 16:17
        trawę czy kwas wchłania nasz kazkas?

kazkas napisał:

> pokarawas pokara..Igrzmiące Gogimagogi ujda z Was jak zreczywistoać , a nos z
        > drabiny pogrozi wam palcemOj pokara ,pokara i utnie suchą wierzbę na której
        > siedziciei da we włsdanie świat.Pokara waS pokara
        • Gość: Ewa Re: pokara was dziś pokara IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 01.08.03, 20:06
          nie , tylko stara sie prztlumaczyc nastepujacy tekst:

Í garðinum heima,eru álfar að sveima,
          og hreyfingin mælist.
          Því grassið það bælist og kötturinn fælist,
          og amma er viss í sinni trú.

• kazkas Re: pokara was dziś pokara 02.08.03, 01:02
            Gość portalu: Ewa napisał(a):

> nie , tylko stara sie prztlumaczyc nastepujacy tekst:
            >
            > Í garðinum heima,eru álfar að sveima,
            > og hreyfingin mælist.
            > Því grassið það bælist og kötturinn fælist,
            > og amma er viss í sinni trú.
            >
            ratujich bo pokaraWAPOKARA TYURODZ MNIEDRUGI RAZ -zsczescie. mojpies niegra w
            brydza. obacz na jeryhonski wiatr, o pokarapokara
            • elzbieta28 Re: pokara was dziś pokara 02.08.03, 10:50
              kazkas napisał:
              > >
              > ratujich bo pokaraWAPOKARA TYURODZ MNIEDRUGI RAZ -zsczescie. mojpies niegra w
              > brydza. obacz na jeryhonski wiatr, o pokarapokara
              Pokara nie pokara urodź się drugi raz, daj szczęście ludziom w kartach, szlema
              mi porwał w kartach ten jerychonski wiatr...Pozdrawiam
              • kazkas Re: pokara was dziś pokara 02.08.03, 13:30
                elzbieta28 napisała:

> Pokara nie pokara urodź się drugi raz, daj szczęście ludziom w kartach,
                szlema
                > mi porwał w kartach ten jerychonski wiatr...Pozdrawiam

pokara, WAS POKARA.ryby wyostzrone zywą chęćią na patykach nógprzyjda i zashnie
                sadzawka lezKtos z gory patzryna nas okiem.O POKARA POKARA - po comi na co
                TAPOKARA?Pies Was obronizawsze mam misje
        • kazkas Re: pokara was dziś pokara 02.08.03, 01:00
          taka_tam napisała:

> trawę czy kwas wchłania nasz kazkas?
          >
          > kazkas napisał:
          >
          > > pokarawas pokara..Igrzmiące Gogimagogi ujda z Was jak zreczywistoać , a no
          > s z
          > > drabiny pogrozi wam palcemOj pokara ,pokara i utnie suchą wierzbę na które
          > j
          > > siedziciei da we włsdanie świat.Pokara waS pokara
          pokara pokara was.lzi swiataz oczu foki, daleko.mój pies cieknie-płacze nad tę
          pokarę. idx obacz -pzrytulsie do kwiatu dobra. O pokara,zabiez mnie , nie Was
          • elzbieta28 Re: pokara was dziś pokara 02.08.03, 01:37
            kazkas napisał:>
            > pokara pokara was.lzi swiataz oczu foki, daleko.mój pies cieknie-płacze nad

> pokarę. idx obacz -pzrytulsie do kwiatu dobra. O pokara,zabiez mnie , nie Was
            pokara nas pokara, przegonił pies wczorajszy dzień, kwiat dobra kwitnie raz -
            przytuli Ciebie i nas. Pokara nie pokara ni Ciebie ani nas.Na zawsze już
            zostanie niepokarany kazkas.Zasypia już Pokara i kazkas też już śpi, i tylko
            pies pilnuje ocierając z oczu łzy. Pozdrawiam
            • white.falcon Re: pokara was dziś pokara 02.08.03, 13:13
              elzbieta28 napisała:

> pokara nas pokara, przegonił pies wczorajszy dzień, kwiat dobra kwitnie raz -
              > przytuli Ciebie i nas. Pokara nie pokara ni Ciebie ani nas.Na zawsze już
              > zostanie niepokarany kazkas.Zasypia już Pokara i kazkas też już śpi, i tylko
              > pies pilnuje ocierając z oczu łzy. Pozdrawiam

Chyba pot z czoła, Elu. Bo Kazkas chyba jest szalenie pracowity. ;)
              • elzbieta28 Re: pokara was dziś pokara 02.08.03, 19:22
                white.falcon napisała:
                >
                > Chyba pot z czoła, Elu. Bo Kazkas chyba jest szalenie pracowity. ;)
                >Ten pracowity Kazkas pokary cofnął już ups...ale mi weszlo w krew. Masz racje
                biedny pies, chyba mu dał miskę z wodą, bo upał dzisiaj jest...:)))) No i co z
                tym zrobic bo ja tez zaczynam być pracowita?))))Pozdrawiam
            • kazkas Re: pokara was dziś pokara 02.08.03, 13:33
              elzbieta28 napisała:

> pokara nas pokara, przegonił pies wczorajszy dzień, kwiat dobra kwitnie raz -
              > przytuli Ciebie i nas. Pokara nie pokara ni Ciebie ani nas.Na zawsze już
              > zostanie niepokarany kazkas.Zasypia już Pokara i kazkas też już śpi, i tylko
              > pies pilnuje ocierając z oczu łzy. Pozdrawiam

pocalujnas PRZYJACIELNOJ POKARYOMIJA CIEBIE , BO JESTESW NIEBIOSAH ah znojne
              lato , ja chce tu byc.Piszcie listyna poste restante Ulula mnie
              • elzbieta28 Re: pokara was dziś pokara 02.08.03, 19:14
                kazkas napisał>
                >
                > pocalujnas PRZYJACIELNOJ POKARYOMIJA CIEBIE , BO JESTESW NIEBIOSAH ah znojne
                > lato , ja chce tu byc.Piszcie listyna poste restante Ulula mnie
                Pokarą nasze listy dla Ciebie mogą być, bo dusze romantyczne też często
                szczerzą kły.To lato cię Ulula, słoneczka ciepły blask.Pokara się opala,tak to
                raduje nas. Czekamy na Twe posty te pokarane mniej, bo wena nam się kończy,
                lepiej nie kusić złej. Pozdrawiam
                • kazkas Re: pokara was dziś pokara 02.08.03, 21:25
                  elzbieta28 napisała:

> Pokarą nasze listy dla Ciebie mogą być, bo dusze romantyczne też często
                  > szczerzą kły.To lato cię Ulula, słoneczka ciepły blask.Pokara się opala,tak
                  to
                  > raduje nas. Czekamy na Twe posty te pokarane mniej, bo wena nam się kończy,
                  > lepiej nie kusić złej. Pozdrawiam
                  pokara , Was pokarapokaralnym stygmatemna ,.czole.i tłuka się zamurami
                  gesizakładajAC okularypokara was pokara, a ja ronie płąćz i zgzrytanie pustyh
                  oczu
                  • elzbieta28 Re: pokara was dziś pokara 02.08.03, 21:40
                    kazkas napisał:

> pokara , Was pokarapokaralnym stygmatemna ,.czole.i tłuka się zamurami
                    > gesizakładajAC okularypokara was pokara, a ja ronie płąćz i zgzrytanie pustyh
                    > oczu

Stygmaty ja już mam okulary też, nie znaczy zem Pokara, ja słodki miodu słój.
                    Pokara nie pokara smutnego człeka , nie, a oczy blask zyskaja nie będą puste-
                    Nie, łzy wyschną trochę później z polczków oraz serca, Pokara nie pokara da do
                    nadziei adres. Pozdrawiam
                    • pollka Re: pokara was dziś pokara 05.08.03, 07:40
                      Obawiam sie ze ten watek zostal stworzony po pijanemu. A ludziska jak by nigdy
                      nic kontynuowali. To tak jak jest jakis obraz do kitu, ale "znawcy" dopatruja
                      sie czegos fascynujacego, tajemniczego, jakiegos niezwyklego znaczenia
                      tej "sztuki". Dobrze by bylo zebyscie wkoncu zmadrzeli. Gdy krol jest nagi -
                      rzeczywiscie jest nagi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka