exman 15.12.07, 13:25 szybki, wstydliwy...czy długi, namiętny ? Ja znam oba. Nie widzę różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marijola1 Re: pocałunek 15.12.07, 13:31 No wiesz????? Jak możesz różnicy nie widzieć? No przecież jest zasadnicza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: pocałunek 15.12.07, 13:45 to zależy kogo się nim obdarza... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: pocałunek 15.12.07, 13:53 No wszystko jedno kogo! Sama pomyśl: -szybki i wstydliwy! -dłłuuuugiiiii i namięęęętnyyyyyy.......... I jak,co teraz czujesz? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: pocałunek 15.12.07, 14:03 szczerze.., teraz ? , no przecież monitora nie pocałuję....:)))))) dziewczyna a swoją drogą to za Ex... chodzą chyba te buziaki - bo co rusz całuśny wątek zakłada...:) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: pocałunek 15.12.07, 14:45 No ale on ma jakieś dziwne wyobrażenie co do nich:)) A Ty kobieto monitora nie całuj,tylko wczuj się,uruchom wyobraźnię,oczy zamknij...Noooooooooooooo! Dziewczyno,postaraj się trochę:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: pocałunek 15.12.07, 15:00 Cóż mam pisac...jak ja wszystkie całusy lubię ; i te mimochodem , i w czoło , i te prawie bezdotykowe , wstydliwe , z rumieńcem na twarzy...przechodzące powoli w.....takie rozcałowanie ..., że gorączka pali mocno...i że sie z siódmego w ósme niebo wchodzi..i że...no dobra...wystarczy...?...:)))))))))))) dziewczyna no to buziaka ślę wirtualnego..., grzecznego...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: pocałunek 15.12.07, 15:57 Wystarczy,wystarczy.......... Aż mi się ciepło zrobiło :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: pocałunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 17:03 Czasem ledwie muśnięcie ust potrafi wywołać większą burzę uczuć od namiętnego, długiego pocałunku... Bywają długo wymarzone, wypieszczone w wyobraźni najkrótsze pocałunki, których wspomnienie nigdy nie blaknie, więc sekret musi czaić się gdzieś indziej niż w czasie i sile dotyku ust:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: pocałunek 15.12.07, 17:10 Zgadzam się z Tobą,nie mówię,że nie.Chodzi o to,że Exman nie widzi różnicy........:) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: pocałunek 15.12.07, 17:32 , więc sekret musi czaić się gdzieś indziej niż w > czasie i sile dotyku ust:))) no.... to chyba takie coś , co gdzieś tam w środku Nas uciska ..i powoduje , że ta fala nadchodzi ..:) dziewczyna ale jaka fajna ta fala...:D Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: pocałunek 15.12.07, 17:43 Każdy: namiętny, szalony, szybki, rozkoszny ...ważne z kim:)))) Mmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 To zależy co w duszy gra... 15.12.07, 22:02 Czasami od tego krótkiego, skradzionego ukradkiem pocałunku świat bardziej zawiruje, niż od długiego i namiętnego - wszystko zależy od uczuć, od okoliczności. Tak jak czasami czyjś delikatny uśmiech w oczach może dać więcej radości i ciepła, niż niewiadomo jakie czułości, albo jedno dobre słowo większe wsparcie niż godzina rozmowy. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: To zależy co w duszy gra... 15.12.07, 22:23 No ale jest rożnica,czy jej nie ma? Bo to miałysmy Exmanowi wykazać.A nie który lepszy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Można uznać, że nie ma 15.12.07, 22:37 Tak jak napisałam powyżej są sytuacje, że oba rodzaje pocałunku są równie ... wspaniałe. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: pocałunek 15.12.07, 22:47 najlepszy taki kiedy traci sie poczucie czasu... otwierasz oczy i nie wiesz jak dlugo trala ta chwila.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: pocałunek 15.12.07, 23:01 Tracisz poczucie czasu,bo...........odlatujesz :) Czas jest pojęciem względnym............... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: pocałunek 15.12.07, 23:14 Weź nie podchodź tak naukowo do uczuć! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: pocałunek 15.12.07, 23:27 tyle rodzajow pocalunkow ile ust... :D Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Wiemy jaki jest najlepszy, ale odpowiedz 15.12.07, 23:02 Czy jest różnica czy nie? Mnie Marijola cisnęła o jasną, "łopatologiczną" odpowiedź, to ja przycisnę Ciebie Futrzaczku :PPP ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Wiemy jaki jest najlepszy, ale odpowiedz 15.12.07, 23:05 jest, ale wszystko zalezy od "kontekstu' pocalunku... mysle ze te skradzione, szybkie, calusy-cmokusy maja swoja magie... a te namietne to po 22-giej :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Wiemy jaki jest najlepszy, ale odpowiedz 15.12.07, 23:13 zwierz_futerkowy napisał: > a te namietne to po 22-giej :D:D:D Czyli dostępne jak kiedyś alkohol od godz. 13 :PPP ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Wiemy jaki jest najlepszy, ale odpowiedz 16.12.07, 10:56 Te kradzione i te darowane, deszcz i śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Wiemy jaki jest najlepszy, ale odpowiedz 16.12.07, 11:32 Te w pośpiechu , narwane i te kolorowe , romantyczne ... Burza i tęcza. dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Wiemy jaki jest najlepszy, ale odpowiedz 16.12.07, 11:35 Tych kradzionych to ja już nawet nie pamiętam...:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Wiemy jaki jest najlepszy, ale odpowiedz 16.12.07, 11:38 exman napisał: > Te kradzione i te darowane, deszcz i śnieg. Raczej powiedziałabym żar tropików i burza w upalny dzień :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Wiemy jaki jest najlepszy, ale odpowiedz 16.12.07, 11:42 Mów sobie jak tam chcesz, ja napisałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Wiemy jaki jest najlepszy, ale odpowiedz 16.12.07, 11:57 Widzę, że napisałeś :))) Czasami może być i deszcz i śnieg - pogoda, jak kobieta, zmienną jest. Każda aura ma swój urok :) Oby nie za dużo tych opadów, bo chłodem wieje. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Wiemy jaki jest najlepszy, ale odpowiedz 16.12.07, 12:01 Gingi....a majowy , kapitalny deszcz ? A bieganie między kroplami deszczu i co "przystanek " - pocałunek zwariowany...?.... :D dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Wiemy jaki jest najlepszy, ale odpowiedz 16.12.07, 13:20 Majowy, radosny to deszczyk, ten śnieg nasunął mi skojarzenia z czymś zimnym i nieprzyjemnym. Lubię ganiać boso w czasie deszczu :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Wiemy jaki jest najlepszy, ale odpowiedz 16.12.07, 13:42 A gdzie to Ty tak ganiasz po tym deszczu boso? W Warszawie?:DDDD A na poważnie-ja też to bardzo zawsze lubiłam.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Wiemy jaki jest najlepszy, ale odpowiedz 16.12.07, 14:15 A czemu nie, tu też (przecież Warszawa, to nie tylko beton i asfalt), ale najfajniej jest poza miastem - takie mokre, ciepłe błocko przeciekające między palcami, albo mokra trawa. Żeby nie było niedomówień - nie jestem drugim Cejrowskim, który przemierza boso świat :))) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Wiemy jaki jest najlepszy, ale odpowiedz 16.12.07, 13:19 Chłodem wiej,bo zima idzie.Wyjrzyj przez okno:))) Pocałunki między płatkami śniegu też mają niepowtarzalny urok.Nie mówiąc o tym,jak potrafią rozgrzać i ciało,i serce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Wiemy jaki jest najlepszy, ale odpowiedz 16.12.07, 13:22 Dzisiaj choćby był 40 stopniowy upał, to moje serce jest jak sopel lodu :( ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś