zwierz_futerkowy 28.12.07, 10:40 na kilka godzin, tak Was lubie, kochani. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: odchodze z forum..... 28.12.07, 10:41 wiemy, wiemy... czy chodzi przypadkiem o godziny świetlne ? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: odchodze z forum..... 28.12.07, 10:44 nie boj nic, trwam... ( hm... zle dobrane slowo) przy Was zawziecie, jedynie cholera i malaria odciagna mnie forum a nawet to nie na dlugo... przepraszam wszystkic zawiedzionych :D zawiedzionych z tego powodu - ofkors, nie np nadwaga Danuty Rinn czy niedopasowanym do realiow swiata makijarzem Renatki Beggar czy jak jej tam... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: odchodze z forum..... 28.12.07, 14:14 a gdzież byś Ty się podział i co począł bez tego forum ?..... :D dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 11:48 O mało nie zemdlałam , po przeczytaniu tytułu wątku:) Zwierzu nie strasz mnie tak nigdy więcej!!! Chociaż , jak wiadomo ze strachu oczy robią się większe, a to na Sylwestra będzie jak znalazł:))) Dzięki Zwierzu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 12:08 odejście z forum chodziło mi po głowie tak czy siak... :/ ale jak na razie spoko. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 12:42 zwierz_futerkowy napisał: > odejście z forum chodziło mi po głowie tak czy siak... :/ > ale jak na razie spoko. :))) Jak Ty odejdziesz to ja też! A co! Jak szantaż to na całego! ;D:P Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 18:44 spoko, spoko, moja awaryjna walizeczka, za niebita szybka. a tak teoretycznie, to gdzie bysmy poszli? stawiam na polnoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 19:12 zwierz_futerkowy napisał: > spoko, spoko, moja awaryjna walizeczka, za niebita szybka. a tak teoretycznie, > to gdzie bysmy poszli? > stawiam na polnoc.... :) Hmm...:) Poslzibysmy gdzie by nas oczy poniosły...;D Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 19:15 zdejme tylko rozowe okulary... trzym sie mocno bo moje widza daleko... i uwaga na slupy wysokiego napiecia! Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 19:20 zwierz_futerkowy napisał: > zdejme tylko rozowe okulary... > trzym sie mocno bo moje widza daleko... > i uwaga na slupy wysokiego napiecia! :))) WOW! Jaki mily, ostrzega nawet! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 19:26 - te, student, wyjdż na slup.. mlody wychodzi - chwyc te kable mlody chwyta - czujesz cos? - nie - dobra, naprawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 19:32 zwierz_futerkowy napisał: > - te, student, wyjdż na slup.. > mlody wychodzi > - chwyc te kable > mlody chwyta > - czujesz cos? > - nie > - dobra, naprawiamy :)) teraz tym bardziej doceniam ostrzezenie :DDD bo gdyby wlosy mi sie zjezyly bardziej niz przy czesaniu to.. WOW Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 19:40 zwierz_futerkowy napisał: > pokaz :P A jak niby? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 19:43 nachyla sie i szepcze do ucha ssczszczszczszczszczszczszczszczszczszcz.... ok, tak zeby inni nie uslyszeli! Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 19:44 zwierz_futerkowy napisał: > nachyla sie i szepcze do ucha > > ssczszczszczszczszczszczszczszczszczszcz.... > > ok, tak zeby inni nie uslyszeli! Czekaj no! Juz ja Ciebie zalatwie :P:D Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 19:49 przezornie, nie bede sie schylał... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 19:53 zwierz_futerkowy napisał: > przezornie, nie bede sie schylał... :DDD Spryciarz:P Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 19:55 przezornosc! wazna cecha! poza tym proca wpija sie w brzuszek przestawiajac wnetrznosci i rpowokujac gazy do ujscia nieporzadana strona... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 20:01 zwierz_futerkowy napisał: > przezornosc! > wazna cecha! > poza tym proca wpija sie w brzuszek przestawiajac wnetrznosci i rpowokujac gazy > do ujscia nieporzadana strona... :/ Powtorze...Spryciarz...:P;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 20:06 zaznacze, pokresle, POWIEKSZE, za-hajlajtuje: PRZEZORNY! PS. to zapewne swiateczna kapusta z grochem, albo na odwrot, nie pamietam co pierwsze poszlo do gara...) do milego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 13:45 Z egoistycznego punktu widzenia powiem że byłoby szkoda...Czasem tu zaglądam i fajnie jest jak można poczytać coś co nie gryzie i nie kopie.Jak widać to forum nie przeżywa swego "Złotego Wieku", dlatego byłoby szkoda...I teraz uważaj, bo będzie komplement NOWOROCZNY:) wprowadziłeś uśmiech lekkością pisania:) Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 18:40 ze jak? .. powtorz bo nie slyszalem, woda sie wlasnie gotowala i wiesz jaktojesttysiacewymowekabykomplementuslyszecrazjeszcze... :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: odchodze z forum..... 29.12.07, 20:21 :D z tą próżnością jest Ci nawet do pyszczka:D Odpowiedz Link Zgłoś