Gość: osolemija IP: 217.8.186.* 11.08.03, 13:24 ja chcę z tobą cudzołożyć chcę lat późnych z tobą dożyć więcej ja nie chcę nic ................ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandaryn_ka Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 13:27 Cudzołożyć , :-(?? Be !! To nie wporządku... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 13:28 :-(...wynocha do spowiedzi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twardziellka Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 13:36 znowu szizofrenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 13:39 nieeeee - szizolaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osolemija Re: taki drobiazg ................ IP: 217.8.186.* 11.08.03, 13:51 mandaryn_ka napisała: > :-(...wynocha do spowiedzi !!!! cudzołożyć - to taka licencia poetica ......... co za dziwni ludzie .......... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 13:56 Oj, chorobcia, co ja taka niedomyślna jestem? No przecież cudzołożyć można na różne sposoby : w myślach , słowach i uczynkach...Tak czy inaczej i tak grzech i tak. Do spowiedzi marsz !! Odpowiedz Link Zgłoś
twardziellka Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 13:57 mandaryn_ka napisała: > Oj, chorobcia, co ja taka niedomyślna jestem? > No przecież cudzołożyć można na różne sposoby : w myślach , słowach i > uczynkach...Tak czy inaczej i tak grzech i tak. Do spowiedzi marsz !! no to idzesz do spowiedzi? Jak sie w myslach z kims, kto ... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 14:00 No proszę, proszę...odnalazłam na FR moje własne sumienie ;-). Och, a tyle Cię szukałam !! Odpowiedz Link Zgłoś
twardziellka Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 14:02 mandaryn_ka napisała: > No proszę, proszę...odnalazłam na FR moje własne sumienie ;-). Och, a tyle Cię > szukałam !! eee pomylilas sie chyba - wiesz co to sumienie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osolemija Re: taki drobiazg ................ IP: 217.8.186.* 11.08.03, 14:00 jak się z kim kocha w cudzym łóżku to nie cudzołóstwo chyba ....... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 14:04 No jasne ! cóż za spostrzegawczość !! Oczywiście , że nie !! Cudzołóstwo to łowienie cudzych ryb...Tak ?? Dobrze myślę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 14:05 A jeszcze inaczej : uprawianie kłusownictwa w cudzym stawie... Odpowiedz Link Zgłoś
twardziellka Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 14:08 Czemu temat cudzolostwa Ci tak interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 14:11 :-) czemu uważasz, że mnie ten temat interesuje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
twardziellka Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 14:16 mandaryn_ka napisała: > :-) czemu uważasz, że mnie ten temat interesuje ?? Bo go zalozylas? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 14:22 Hmmm, otóż jesteś w błędzie moja droga. Spójrz na początek dyskusji, a przekonasz się, że założyła go pewna dama zwana "osolemija". Czytaj uważnie nicki autorów wątku, a nie będziesz wysnuwać błędnych wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 14:19 Odpowiedziałam na post. Ne wiem, czy wymagał odpowiedzi, czy teżnie. Ale skoro się już pojawił, to czemuś on musiał służyć. Nie ma dziś na fuorum, żadnych ciekawych kwestii do poruszania i wdawania się w dyskusję. Tak więc odpowiadam na wątki, które aktualnie są poruszane. Ot co...A temat cudzołóstwa...nie interesuje mnie kompletnie :-). Bo cóż w samym temacie może być interesujacego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenonek Re: taki drobiazg ................ IP: 217.8.186.* 13.08.03, 12:13 Z tobą jest ten kłopot że myślisz Że ja nic tylko myślę jak ciebie Wezmę do łóżka I tam cię A to wcale nie prawda! Ja chciałem się z tobą tylko zaprzyjaźnić. I tylko myślałem jak ciebie Wezmę do łóżka I tam cię Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: taki drobiazg ................ 13.08.03, 12:29 Z Tobą jest ten problem, że uważasz, że przyjaźń jest wystarczająca, aby z kimś możnabyło pójść do łóżka i tam...A to nie prawda ! Temu powinno służyć głębsze uczucie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenonek Re: taki drobiazg ................ IP: 217.8.186.* 13.08.03, 12:41 cóż za odkrywcze tezy. powalają, intelektualny everest. a to przecież była tylko poezja, klasyka zresztą ............... m Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: taki drobiazg ................ 13.08.03, 12:46 Nie prowokuj mnie zatem ową klasyką! Skoro masz ochotę głosić "tak oczywiste tezy", cytując przy tym poezję romantyczną, stań w najbardziej ruchliwym miejscu w swym mieście i GŁOŚ! Może toś ulituje się i wrzuci do Twego kapelusza grosik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenonek Re: taki drobiazg ................ IP: 217.8.186.* 13.08.03, 12:58 i mandaryn_ka stała się cytryn_ką:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: taki drobiazg ................ 13.08.03, 13:02 Nie wiem kim jesteś i czego ode mnie chcesz, ale nie mam ochoty na dłuższą pogawędkę z tobą. Żegnam! Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 14:19 Gość portalu: osolemija napisał(a): > ja chcę z tobą cudzołożyć > chcę lat późnych z tobą dożyć > więcej ja > nie chcę nic ................ Ooo! Dymny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardziellka Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 14:21 jmx napisała: > Gość portalu: osolemija napisał(a): > > > ja chcę z tobą cudzołożyć > > chcę lat późnych z tobą dożyć > > więcej ja > > nie chcę nic ................ > > Ooo! Dymny :-) > jmx jaki tam Dymny? To jest oryginalny wiersz luny... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: taki drobiazg ................ 11.08.03, 14:32 twardziellka napisała: > jmx napisała: > > > Gość portalu: osolemija napisał(a): > > > > > ja chcę z tobą cudzołożyć > > > chcę lat późnych z tobą dożyć > > > więcej ja > > > nie chcę nic ................ > > > > Ooo! Dymny :-) > > > > jmx jaki tam Dymny? To jest oryginalny wiersz luny... Hihi, plagiat? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś