bear1 31.12.01, 17:03 a oto moj noworoczny prezent specjalnie dla ciebie, twoj wlasny temat gdzie moga wpisywac sie wszyscy lubiacy cie i nie forumowicze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yata quickly 31.12.01, 18:57 gratuluje popularnosci na forum!!!ja odkrylam cie dopiero niedawno i ciesze sie z tego:)),zycze ci abys w nowym roku nadal robil to,co uwazasz za sluszne i zebys byl z tego zadowolony,papa Odpowiedz Link Zgłoś
oon Do Yata 01.01.02, 12:35 yata napisał(a): > gratuluje popularnosci na forum!!!ja odkrylam cie dopiero niedawno i ciesze sie > > z tego:)),zycze ci abys w nowym roku nadal robil to,co uwazasz za sluszne i > zebys byl z tego zadowolony,papa Yata, no juz przestan, to ciagle Twoje holdowanie Panu Quickly (a tez i na innych watkach) robi sie juz zenujace. Bez przesady! Chlop jest rowny, ale chyba nawet on czuje sie tym zaambarasowany. Bo nawet ja, czytajc Twoj post odczuwam pewien dyskomfort. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
yata Re: Do oon 01.01.02, 20:06 oon napisał(a): > Yata, no juz przestan, to ciagle Twoje holdowanie Panu Quickly (a tez i na inny > ch > watkach) robi sie juz zenujace. > Oon,czyzbys byl zazdrosny??? > Bez przesady! Chlop jest rowny, ale chyba nawet on czuje sie tym zaambarasowan > y. > Myslisz,ze czytanie moich postow moze wprowadzic quickly'ego w zaklopotanie? Och,nie sadze,nie takie rzeczy juz widzial i ma sie dobrze. > Bo nawet ja, czytajc Twoj post odczuwam pewien dyskomfort. > Twoj dyskomfort-twoj problem.Jezeli nie mozesz sobie z tym dac rady,idz do specjalisty,albo po prostu(jezeli to jedyna rzecz,ktora cie gnebi)omijaj posty podpisane yata.Po co sie meczyc,chlopie? > Pozdrawiam i wszystkiego dobrego > Dzieki,tez cie pozdrawiam zyczac wiecej luzu w nowym roku:))),papa. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Ponoworoczne pozdrowienia... 01.01.02, 08:36 Cos wcisnelem i juz wyskoczylo (stad ten post powyzej). Bawilem sie wspaniale (tak mi sie przynajmniej wydaje). Mam teraz gigantycznego kaca takiego o wymiarach kosmicznych.... Juz nigdy wiecej... Szukam ratunku, ale niczego nie moge znalezc. Dlaczego tak bardzo to musi bolec? Ide spac - swiat nie jest tego wart, zeby zyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fragola Re: ONLY FOR QUICKLY IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 19:17 Pewnie,że Go lubię,choc nie zawsze się z nim zgadzam.Quickly pisz dla nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EF Re: ONLY FOR QUICKLY IP: *.fnet.pl 01.01.02, 19:59 Też Go lubię.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
planeta Re: ONLY FOR QUICKLY 01.01.02, 20:27 Ja też się przyłaczam.Lubię czytać jak Quikly pisze,polubiłam Go. Pozdrowienia noworoczne dla Was wszystkich. planeta. Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Panie Quickly! a ja powiem co innego 01.01.02, 23:14 Your are a rascal! This Forum has a Romantic decorum A Ty z kosa przychodzisz kosisz bezwzglednie i spokojnie odchodzisz! :)))))))) Szczesliwego Nowego Roku Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Re: Panie Quickly! a ja powiem co innego 02.01.02, 00:14 Zaraz, zaraz nie napisalam wierszyka w pelni, No wiec tak, jeszcze raz: Now.. this Forum has a romantice decorum A Ty z kosa przychodzisz kosisz bezwzglednie SIEJESZ SPUSTOSZENIE i spokojnie odchodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla evunia i nie tylko... 02.01.02, 00:55 Na litosc boska jaki tam znowu "rascal"? No bez przesady! Co najwyzej taki maly "szaraczek", ktory probuje zwiazac koniec z koncem w swoim, mniej lub bardziej, smutno-ciekawym zyciu. Serdecznie dziekuje za wszystkie wpisy. Yata, pamietaj ze ja Ciebie bardzo, bardzo lubie! Szkoda tylko, ze mieszkasz tak daleko. Z najwieksza przyjemnoscia zaprosilbym Cie na kawe (herbate?). Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yata Dla quickly 02.01.02, 01:08 Quickly,ja ciebie tez:))))!I mam w nosie,co o tym mysli oon i jemu podobni.Uwielbiam herbatke z cytryna,ide sobie zrobic.papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EF Re: Dla quickly IP: *.fnet.pl 02.01.02, 01:29 Quickly powinien otworzyć kącik porad.Musicie koniecznie przeczytać jak super- fantasycznie poradzil Mewie 31 w wątku:Rozpaczanie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla Yata 02.01.02, 01:43 Yata, Co prawda obowiazkowo rano zawsze pijam kawe, ale za chwile zrobie sobie takie "male szalenstwo" i zaparze herbate. Pijac ja, myslami bede przy Tobie. (I nawet wcisne pare kropel cytryny. Mam tylko jedno drzewko cytrynowe odmiana "californian", dobrze ze je nieco przycielem w zeszlym roku, bo teraz zrobilo sie, az zolte od owocow. Musze Ci sie pochwalic, ale mam tez kilka drzewek pomaranczy i mandarynek. Nie wiem czy lubisz ogrod (bo ja tak), ale uprawa owocow cytrusowych jest bardzo prosta. Najpierw trzeba pojsc do sklepu i kupic male drzewko (cena w granicach $10 za drzewko). Pozniej trzeba wziasc lopate i wkopac drzewko do ziemi. Dobrze podlac. A potem wrocic, za powiedzmy szesc miesiecy, i zaczac zrywac owoce. Pomaranczy i mandarynek sie nie "kultywuje", tylko cytryne trzeba od czasu do czasu potraktowac siekiera, bo zrobi sie z niej olbrzymie drzewo i trudno pozniej dosiegnac owocow. Ciekawostaka, im wiecej zrywsz cytryn, to tym szybciej one odrastaja. Majac jedno drzewko cytrynowe mozesz zaopatrzyc cala ulice w owoce i jeszcze zostanie sporo dla Ciebie. Kiedys robilem soki, ale i tak "ona" tego nigdy nie docenila...) Odpowiedz Link Zgłoś
yata do quickly 02.01.02, 02:27 quickly,chyba mieszkasz w raju...herbata na stole,a ty hop do ogrodu po cytryne...obok na drzewie mandarynki...hodujesz moze poziomki?...jasne,ze lubie ogrody...papa Odpowiedz Link Zgłoś
evunia A mi nie zalezy zebys mnie lubic Quickly 02.01.02, 01:55 Dearie Twierdze ze te twoje wypowiedzi nie pasuja na to forum Tu sie mowi u uczuciach delikatnie, poetycko........ ..you kow feeeeeeelings Gdy ktos chce wallow in self-pity, its real for him/her and it often helps Od uczuc sie nie ucieka, tez maja racje bytu, prawda? Ja wiem ze i ja to czasem robie. Proponuje aby poprosic administracje o otworzenie forum "Rady a la zimny prysznic dla tych w potrzebie (alias masochistow) Albo jak sie wziac w kupe a la Quickly No dobrze, juz dosyc medrkowania Pozdrowienia cieple dla Valhamara Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: A mi nie zalezy zebys mnie lubic Quickly 02.01.02, 02:07 evunia, don't be so noughty(?) (how do you spell "niegrzeczny"?)! I'm just saying what's on my heart! That's all. I don't feel any self-pity, or something, as you try to convince me. Why should I? Wouldn't be nice if you were, well... rather more "realistic" and told something pleasant (something on a more positive note)? Pleeeease.... Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Re: A mi nie zalezy zebys mnie lubic Quickly 02.01.02, 02:15 quickly napisał(a): > evunia, don't be so noughty(?) (how do you spell "niegrzeczny"?)! > I'm just saying what's on my heart! > That's all. I don't feel any self-pity, or something, as you try to convince > me. Why should I? > Wouldn't be nice if you were, well... rather more "realistic" and told > something pleasant (something on a more positive note)? Pleeeease.... Wlasnie nie mowie ze TY self -pity itd, no nie, a jakzez: you are one tough cookie! tylko mowie ze nie pozwalasz tego robic innym! Na przyklad Valhamarowi, a przeciez to jest normalne sie tak czasem czuc. After all we ARE human beings and not robots. nAughty bo bo tak jak napisales noughty to reminds me of nots - wezel, a wezlowata to ja na NAPEWNO nie jestem OK, I shall say something nice and warm and cozy "Don't forget to wear your akubra hat when gardening Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: A mi nie zalezy zebys mnie lubic Quickly 02.01.02, 02:28 evunia, you've written: "Don't forget to wear your akubra hat when gardening" "Akubra" hat? You little Aussie devil!!!! You are really "naughty" (whenever I'll use this particular word, I am sure I'll remember You!) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla Yata 02.01.02, 02:47 Co Ty, Yata? Na poziomki to tutaj jest za goraco! Po prostu ugotowalyby sie! Zreszta ten kraj jest w pewien sposob przeklety. Na pewno, dobry bog, nie zaprojektowal go dla bialych ludzi. Ma rowniez wiele wad i nigdy nie powiem, ze jest rajem na ziemi. Wole Polske, za ktora zawsze tesknie. Tam gdzie sie urodzilem jest bardzo ladnie. Piekne, stare sosnowe lasy, jeziora cudnej urody, i cos jeszcze, czego tutaj nigdy nie znajde. Owszem w tym kraju, gdzie teraz mieszkam, znajdziesz bez klopotu widoki i miejsca, ktore Ci po prostu zapra dech, ale nic nie ma chyba nic tak romantycznego na swiecie, jak ranna przechadzka po lesie, z kims kogo kochasz i ufasz, kiedy zbierasz z tym kims poziomki jeszcze mokre od rosy, kiedy ptaki spiewaja wesolo gdzies tam wysoko, a twoja dusza razem z nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
yata do quickly 02.01.02, 03:13 powialo romantyzmem...wracam na ziemie i...ide spac:)))...papa,quickly Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Re: A mi nie zalezy zebys mnie lubic Quickly 02.01.02, 03:56 quickly napisał(a): > evunia, you've written: > "Don't forget to wear your akubra hat when gardening" > "Akubra" hat? You little Aussie devil!!!! > > You are really "naughty" (whenever I'll use this particular word, I am sure > I'll remember You!) Quickly, you have guessted wrong, I am not an Aussie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valmahr Re: A mi nie zalezy zebys mnie lubic Quickly IP: *.morag.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 09:49 Wow, dzięki. Zgadzam się z Tobą. Człowiek wpada na forum, aby trochę zrozumienia uzyskać i może jakieś ciepłe słowo, a taki typ od razu Cię kopniakiem traktuje. Jakbym chciał się czuć tak, jak po poradach Quickliego, to wolałbym sobie od razu łopatą w łeb strzelic :) Propozycja nazwy dla forum Quickliego: HARDCORE, chi, chi... Pozdrawiam Cię gorąco z zasypanej śniegiem północy Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
evunia To ja juz znikam z tego forum 02.01.02, 04:02 Cwierkajcie sobie golabki, zrobilo sie romantycznie jak na to forum przystalo. Nie bede Wam juz tu przeszkadac. Yato zycze Wspanialego Szczesliwego Nowego Roku, i cieply usmiech :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: To ja juz znikam z tego forum 02.01.02, 04:23 No co Ty, evunia, no nie wyglupiaj sie! Dlaczego masz znikac? Na zawsze, czy tylko tak na dzisiaj? U mnie poludnie, a u Ciebie chyba polnoc dnia poprzedniego? Wiec idziesz spac, nieprawdaz!? Spij dobrze. Niech Ci sie przysni... (Nie, nie moge Ci powiedziec, bo bys sie zaczerwienila...) Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Znikam nie z forum, tylko z tego watku 02.01.02, 04:48 papapapapapapapa :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla bear1 02.01.02, 05:22 bear1, jestes rowny gosc, ze zafundowales mi taki wspanialy watek!!! Postawilbym Ci za to piwo - co ja tam pisze - duzo, duzo piw!!! (Juz sie zaczynam czuc lepiej po Sylwestrze.) bear1, wszystkiego najlepszego w tym, ktory sie wlasnie zaczal tak dla mnie mile... Odpowiedz Link Zgłoś
bear1 Re: Dla bear1 02.01.02, 12:13 widze ze lagodniejesz czyzby polskie dziewczyny mialy na ciebie taki wplyw? Odpowiedz Link Zgłoś
silver07 Re: ONLY FOR QUICKLY 02.01.02, 20:55 Quickly , mam nadzieje , ze mi wybaczysz , ze zacytowalem Cie dla otwarcia nowego watku. Pozdrawiam z Nowym Rokiem i pije browarka za Twoje zdrowko ! Odpowiedz Link Zgłoś