Dodaj do ulubionych

Moje świąteczne życzenie...

16.03.08, 09:41
Daj już spokój, bo to co było nieszkodliwą zabawą , zaczyna być dla mnie
uciążliwe.
Nie znam Cię,ale teraz już wiem na pewno, że należy współczuć obiektowi Twoich
obsesji z reala, z którym tak uparcie mylisz mnie w wirtualu.
Po raz ostatni mówię (ale czy to coś pomoże?), że nią nie jestem.
Jak wiesz próbowałam Ci wytłumaczyć to na privie, gdyż uważam, że forum nie
jest polem do tego typu rozgrywek, Ty jednak wolisz tu. Lubisz mieć widownię,
no i tu przecież masz swoich klakierów:)))
Więc dobrze, mówię to z niejakim dyskomfortem, ale proszę Cię, przyjmij do
wiadomości,że naprawdę mam już dość.

Moje świąteczne życzenie jest prośbą, abyś wykreślił mnie ze swojej listy. Czy
to się da zrobić?
Obserwuj wątek
    • dziewczynazmiastka Re: Moje świąteczne życzenie... 16.03.08, 09:50
      zaznaczę,że ja też nie!
      • dziewczyna.z.bagien Re: Moje świąteczne życzenie... 16.03.08, 10:00
        :) Ale uważaj na nick:) w jakiś sposób jesteś do mnie podobna;D
    • Gość: alienated Ok. Zalatwione. IP: *.centertel.pl 16.03.08, 10:21
      Czyli odwolujesz slowa o masochistycznej przyjemnosci, ktora czerpiesz z moich wypocin. Ok, przyjmuje do wiadomosci. Nie wiem, czy jestes nia czy nie i mnie to nie interesuje. Pamietaj, ze szklanka jest zawsze do polowy pelna :) Dzieki mnie masz tu image Skrzywdzonej Niewinnosci :) Korzystaj z tego :) To moj prezent dla Ciebie :) Powodzenia :)
      • dziewczyna.z.bagien Re: Ok. Zalatwione. 16.03.08, 10:58
        Powiedziałam : BYŁO śmiesznie, dopóki nie zacząłeś przesadzać...
        Póki co to raczej Ty sam wykreowałeś się na ofiarę i to ponoć ofiarę
        manipulacji... Szkoda, że nie pomyślałeś, że ja może naprawdę znam kogoś z tego
        forum i nie chciałabym się tłumaczyć z czegoś, czego wytłumaczyć nie jestem w
        stanie.Poza tym w ogóle nie lubię się tłumaczyć:)
        Prawdę mówiąc image Skrzywdzonej Niewinności nie pasuje do mnie, więc dziękuję,
        ale nie skorzystam:)
        Szczerze życzę Ci uśmiechu i stwarzania samemu sobie mniej problemów. Wyluzuj:)
        Świat jest piękny:)))
        Pozdrawiam:)
        • Gość: alienated Ofiara manipulacji IP: *.centertel.pl 16.03.08, 13:15
          Nie pisze tu niczego, czego nie bylbym w stanie udowodnic. Wbrew pozorom wiem, co pisze.
          Przesadzac to bym zaczal opisujac szczegoly sprawy i rzucajac danymi z reala, co nie mialo i nie bedzie mialo miejsca.

Nie wiem, kim jestes. Chetnie sie dowiem :) Intrygujesz mnie :)
          Moze zaczne od pytania, ktore facetowi zawsze pierwsze sie nasuwa:

CZY JEST PANI MEZATKA ?

Takie proste, zamkniete pytanie :) Stan cywilny bywalcow tego forum nie jest tajemnica :)

Ja jestem zonaty, prosze Pani. Moja zona to Niebieska Wrozka, ktora uwaza, ze kazdy, kto spedzil na tym forum dluzej niz miesiac, powinien isc do psychiatry. To naprawde madra kobieta i wie, co mowi. Serio.

Pozdrawiam Nieznajoma :)
          • dziewczyna.z.bagien Drzwi muszą być albo otwarte, albo zamknięte 16.03.08, 16:13
            Mieliśmy skończyć, więc nie zaczynajmy...
            Jeśli mężczyzna mówi kobiecie, że go intryguje, to jest to komplement, ale mnie
            nie interesują nieszczere komplementy.
            Był czas, że chciałam wyjaśnić sytuację na privie, zapewne jest to miejsce,
            gdzie mógłbyś mnie poznać, dowiedzieć się czy jestem matką, żoną , kochanką ,
            utrzymanką, czy szczęśliwym ptakiem, nawet może i niebieskim...
            Nie chciałeś, więc z tym intrygowaniem Cię , to nie do końca tak jest.Dobrze by
            było , gdybyś przyjął do wiadomości, że forum nie jest dla mnie polem do
            rozgrywek, jeśli zechcesz ze mną kiedykolwiek porozmawiać bez zbędnego napięcia,
            to będzie mi miło.
            Odnoszę wrażenie, że zaczynamy się naprawdę nie lubić, to po prostu śmieszne i
            nie służy temu miejscu. Dbajmy o romantyczny charakter forum. Co Ty na to?:)
            Moja propozycja: Przekażmy sobie znak pokoju i nie bijmy się gałązką
            oliwną:)Pamiętajmy, że to jest tylko forum.Mimo wszystko wierzę w Twoje poczucie
            humoru i rozsądek...

"Drogi były trzy, a nad nimi tęcza,
            Gdyby wybrała tę pierwszą, nic by się nie stało,
            Gdyby skręciła w drugą, straciłaby wszystko.
            Ale ona poszła prosto przed siebie i nie obejrzała się ani raz"
            • Gość: alienated Amen :) n/t IP: *.centertel.pl 16.03.08, 19:32
              .
              • dziewczynazmiastka Re: Amen :) n/t 16.03.08, 22:45
                i rozległy się dzwony!!!!!!!! <bravo
            • Gość: alienated Logika Aliena IP: *.centertel.pl 18.03.08, 08:19
              Mamy dwoje ludzi - DzB i aliena. Nie znaja sie. DzB to na forum wstydzioszek troszke jest, no ale na priv Alien "zapewne" moglby dowiedziec sie o niej troszke wiecej - a nawet poznac ja. Przynajmniej kiedys dostal taka szanse. No ale Alien jaki jest, kazdy widzi - chamski, ekshibicjonistyczny i nieobliczalny. Wiec czemuz to DzB mialaby zaufac Alienowi i przekazac mu tresci, ktorych forum publikum by nie podala? No wlasnie - albo DzB tylko kusila Aliena obietnica poznania albo... Alien jest czlowiekiem, ktoremu mozna zaufac.

Pozostawiam wszystkim do przemyslenia.
              Milego dnia :)
              • Gość: alienated Konkludujac :) IP: *.centertel.pl 18.03.08, 08:28
                Albo DzB jest falszywa albo wie, ze mogla Alienowi zaufac. Skad wie, skoro go nie zna? No tak - moze jest ufna i naiwna? Tez nie, bo jest inteligentna i wie co to zycie.
                Osobom inteligentnym proponuje zabawe logiczna - wytknac luki w moim rozumowaniu :)
                • andrexx Re: Konkludujac :) 18.03.08, 09:01
                  nigdy nie ułozyłem kostki rubika w całości i nie bedę szukał dziur w
                  twoim rozumowaniu
                  ale mogę coś zaproponować - idz na piwo z kumplami
                  Spędzić czas z tymi dla których czarne jest czarne, białe to białe,
                  z tymi którzy nie mają dołów bez określonej przyczyny
                  Posłuchac sprośnych dowcipów, a nie czy czarne spodnie pasuja do
                  różowej torebki
                  A po takim wieczorze w "męskim spa" łatwiej wrócić do świata w
                  którym dziewczyna ma focha bo się czegoś tam nie domyśliłeś, czy
                  nowych kolczyków nie zauważyłeś
                  Heh a mi sie przypomniało jak mój kumpel musiał znosić mega focha bo
                  nie nie zauważył, że dziewwczyna zmieniła kolor włosów z czerwonych
                  na czarne
                  No , ale cóż przeciez i tak większośc czasy my faceci gapimy się
                  tylko na pupę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka