Dodaj do ulubionych

Nasz "Stalingrad".

04.09.03, 22:41
Jeżeli ma coś ktoś do kogo, to ten wątek po to jest. Nie zaśmiecajmy cudzych
wątków, zaczętych na inne tematy. Mam nadzieję, że potraktujecie ze
zrozumieniem kwestię, iż ktoś wcale może nie chcieć "bitwy", że chce
rozmawiać życzliwie z innymi ludźmi, wymienić opinie na jakiś temat. A oprócz
tego - blokujemy możliwość "dotarcia" osobom, które, jeżeli nas poczytają, to
uznają nas za wredne osoby, a mogą przychodzić z problemem, który dla nas
leży w kategorii "poradzimy". Pozwólmy im na to. Każdy ma inny stopień
wrażliwości, niekoniecznie taki, jak Twój, czy Mój.

Pozdrv.:)
Obserwuj wątek
    • messja Re: Nasz 'Stalingrad'. 04.09.03, 23:09
      white.falcon napisała:

> Jeżeli ma coś ktoś do kogo, to ten wątek po to jest. Nie zaśmiecajmy cudzych
      > wątków, zaczętych na inne tematy. Mam nadzieję, że potraktujecie ze
      > zrozumieniem kwestię, iż ktoś wcale może nie chcieć "bitwy", że chce
      > rozmawiać życzliwie z innymi ludźmi, wymienić opinie na jakiś temat. A oprócz
      > tego - blokujemy możliwość "dotarcia" osobom, które, jeżeli nas poczytają, to
      > uznają nas za wredne osoby, a mogą przychodzić z problemem, który dla nas
      > leży w kategorii "poradzimy". Pozwólmy im na to. Każdy ma inny stopień
      > wrażliwości, niekoniecznie taki, jak Twój, czy Mój.
      >
      > Pozdrv.:)

szkoda, ze tak pozno otworzylas taki fajny watek, janek moze nie zasmiecilby mi
      mojego w "miedzyczasie":(
      • white.falcon Re: Nasz 'Stalingrad'. 04.09.03, 23:15
        messja napisała:

> szkoda, ze tak pozno otworzylas taki fajny watek, janek moze nie zasmiecilby
        mi mojego w "miedzyczasie":(
        >
        Ani Ty - mojego. Poprostu jest bardziej - hmmm - uniwersalny chyba?

Nie "tykajmy" innych wątków - po to go założyłam i, sądzę, że wszystkie żale
        będą przelewać się tu, nie na wątkach osób, które nie bardzo wiedzą, o co w
        naszych pretensjach chodzi. :)

• messja Re: Nasz 'Stalingrad'. 04.09.03, 23:24
          white.falcon napisała:

> messja napisała:
          >
          >
          > > szkoda, ze tak pozno otworzylas taki fajny watek, janek moze nie zasmiecil
          > by
          > mi mojego w "miedzyczasie":(
          > >
          > Ani Ty - mojego.

jesli chodzi o twoj watek z "nickami", to skometowalam tylko twoje dziwne
          zainteresownie moim nickiem - co bylo jak najbardziej zwiazane z tematem watku
          i twoimi tam wypowiedziami:PPP
          >
          > Nie "tykajmy" innych wątków - po to go założyłam i, sądzę, że wszystkie żale
          > będą przelewać się tu, nie na wątkach osób, które nie bardzo wiedzą, o co w
          > naszych pretensjach chodzi. :)
          >
          ja tez nadal nie wiem o co ci chodzi:PPPPPPPPPPP
          • white.falcon Re: Nasz 'Stalingrad'. 04.09.03, 23:28
            messja napisała:

> ja tez nadal nie wiem o co ci chodzi:PPPPPPPPPPP
            >
            >
            Ale się dowiemy. I nie wiem, czego. Mam złe przeczucia, nie wiem, jak Ty.

• Gość: zahedan Re:messja & falcon / falcon & messja IP: *.protonet.pl 04.09.03, 23:21
      isc wy na inne forum i tam plesc razem 3 po 3
      • messja Re:messja & falcon / falcon & messja 04.09.03, 23:24
        Gość portalu: zahedan napisał(a):

> isc wy na inne forum i tam plesc razem 3 po 3

a moge z toba, zamiast?:)
        • Gość: zahedan Re:messja & falcon / falcon & messja IP: *.protonet.pl 04.09.03, 23:45

ok.ja bukowac ticket na heathrow just now :-DDDDDDDDDDDDDD
          • white.falcon Re:messja & falcon / falcon & messj 04.09.03, 23:47

>
            > ok.ja bukowac ticket na heathrow just now :-DDDDDDDDDDDDDD

O - za przeproszeniem - cholera. Zahedan, jesteś ... terrorystą? ;)

• messja Re:messja & falcon / falcon & messj 04.09.03, 23:48

>
            > ok.ja bukowac ticket na heathrow just now :-DDDDDDDDDDDDDD

oki. daj znac kiedy bedziesz, to poprosze rodzine, zeby mi przyslala bluzeczke
            bez(!) "splachetek" na te okazje:)
            • Gość: zahedan Re:messja & falcon / falcon & mes IP: *.protonet.pl 04.09.03, 23:55
              messja napisała:

>
              > oki. daj znac kiedy bedziesz, to poprosze rodzine, zeby mi przyslala
              bluzeczke
              > bez(!) "splachetek" na te okazje:)
              ja móc byc kazdy termin.bluzeczka ty u harrodsa kupic
              • messja Re:messja & falcon / falcon & m 04.09.03, 23:57

> messja napisała:
                >
                > >
                > > oki. daj znac kiedy bedziesz, to poprosze rodzine, zeby mi przyslala
                > bluzeczke
                > > bez(!) "splachetek" na te okazje:)
                > ja móc byc kazdy termin.bluzeczka ty u harrodsa kupic

oki. w taki razie ja ci przeslac moj nr. konta, jesli ty chcesz, zebym ja
                zakupy robila u harrodsa:))))))))))))))
                • Gość: zahedan Re:messja & falcon / falcon & IP: *.protonet.pl 05.09.03, 00:15
                  messja napisała:

>
                  > oki. w taki razie ja ci przeslac moj nr. konta, jesli ty chcesz, zebym ja
                  > zakupy robila u harrodsa:))))))))))))))
                  no nie przesadzać ty.ja kupować tam i przeżyć jakoś :-DDDDDDDDDDDD
                  ta cenowy shock
                  • messja Re:messja & falcon / falcon & 05.09.03, 00:18

> messja napisała:
                    >
                    > >
                    > > oki. w taki razie ja ci przeslac moj nr. konta, jesli ty chcesz, zebym ja
                    > > zakupy robila u harrodsa:))))))))))))))
                    > no nie przesadzać ty.ja kupować tam i przeżyć jakoś :-DDDDDDDDDDDD
                    > ta cenowy shock

ja tez przezyje.... jesli bede tam wydawac twoje pieniadze:)))))
                    • Gość: zahedan Re:messja & falcon / falcon & IP: *.protonet.pl 05.09.03, 00:35
                      messja napisała:
                      >
                      > ja tez przezyje.... jesli bede tam wydawac twoje pieniadze:)))))
                      kusząca propozycja:-DDDDDDDDDDDDDDDD
                      ale ja mieć takie sytuacja już w życie i pamietac je długo długo:-
                      ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

• white.falcon Re:messja & falcon / falcon & 05.09.03, 01:02

> messja napisała:
                        > >
                        > > ja tez przezyje.... jesli bede tam wydawac twoje pieniadze:)))))
                        > kusząca propozycja:-DDDDDDDDDDDDDDDD
                        > ale ja mieć takie sytuacja już w życie i pamietac je długo długo:-
                        > ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                        >
                        A bazar indyjski tu być? Zahedan, nie wciskać tu starych bluzek nikomu!!! Tu
                        być "bitwa", a nie handel!!! Markietantka jesteś, by coś wcisnąć komuś, co po
                        pierwszym praniu "pójdzie z dymem"? ;PPP

• messja Re:messja & falcon / falcon & 05.09.03, 01:03

> messja napisała:
                        > >
                        > > ja tez przezyje.... jesli bede tam wydawac twoje pieniadze:)))))
                        > kusząca propozycja:-DDDDDDDDDDDDDDDD
                        > ale ja mieć takie sytuacja już w życie i pamietac je długo długo:-
                        > ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                        >
                        no nie zupelnie - ja nie pamietac by kiedykolwiek juz wydawac twoje pieniadze:)
                        • Gość: zahedan Re:messja & falcon / falcon & IP: *.protonet.pl 05.09.03, 06:18
                          messja napisała:

> Gość portalu: zahedan napisał(a):
                          >
                          > > messja napisała:
                          > > >
                          > > > ja tez przezyje.... jesli bede tam wydawac twoje pieniadze:)))))
                          > > kusząca propozycja:-DDDDDDDDDDDDDDDD
                          > > ale ja mieć takie sytuacja już w życie i pamietac je długo długo:-
                          > > ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                          > >
                          > no nie zupelnie - ja nie pamietac by kiedykolwiek juz wydawac twoje
                          pieniadze:)
                          that's right.ale twoja pomysł nie byc oryginalna ;-)
                          >
                          • messja Re:messja & falcon / falcon & 05.09.03, 19:16
                            > > no nie zupelnie - ja nie pamietac by kiedykolwiek juz wydawac twoje
                            > pieniadze:)
                            > that's right.ale twoja pomysł nie byc oryginalna ;-)
                            > >
                            wystarczy, ze twoj pomysl by robic zakupy w luksusowym sklepie byl orginalny.
                            ja chcialam byc tylko praktyczna:)
                            • white.falcon Re:messja & falcon / falcon & 05.09.03, 19:23
                              messja napisała:

> wystarczy, ze twoj pomysl by robic zakupy w luksusowym sklepie byl orginalny.
                              > ja chcialam byc tylko praktyczna:)
                              >
                              I - zaproponował Ci kupienie jakiegoś "badziewia". Ja rozumiem - handel, ale
                              niech nie wciska nam jakichś szmat. Jak by to było oryginalne sari, bądź
                              jakichś kożuszek, to byłoby dobre. Jak sądzisz, Messjo?:)

• Gość: zahedan Re:messja & falcon / falcon & IP: *.protonet.pl 05.09.03, 19:32
                              messja napisała:

> ja chcialam byc tylko praktyczna:)
                              jednym słowem "Praktyczna Pani" ty być :-DDDDDDDDDDDD

• messja Re:messja & falcon / falcon  05.09.03, 19:49

> messja napisała:
                                >
                                >
                                > > ja chcialam byc tylko praktyczna:)
                                > jednym słowem "Praktyczna Pani" ty być :-DDDDDDDDDDDD

no i co bedzie? fundiesz mi bluzke, czy "stara" wystarczy?:))))))
                                • Gość: zahedan Re:messja & falcon / falcon  IP: *.protonet.pl 05.09.03, 20:15
                                  messja napisała:

>
                                  > no i co bedzie? fundiesz mi bluzke, czy "stara" wystarczy?:))))))
                                  "stara"ale jara -ja_nek ją mnóstwo zapamietać

• messja Re:messja & falcon / falcon  05.09.03, 20:17

> messja napisała:
                                    >
                                    > >
                                    > > no i co bedzie? fundiesz mi bluzke, czy "stara" wystarczy?:))))))
                                    > "stara"ale jara -ja_nek ją mnóstwo zapamietać
                                    >

wiem:) ale janek wogole jest szczegolny:))))

a swoja droga to szkoda, myslalam, ze ten pomysl z zakupami to byla jednak
                                    propozycja:)
                                    a tak - musze obejsc sie smakiem:)
                                    • Gość: zahedan Re:messja & falcon / falcon IP: *.protonet.pl 05.09.03, 20:26
                                      messja napisała:

> wiem:) ale janek wogole jest szczegolny:))))

i dlatego ja wierzyc w jego gust
                                      >
                                      > a swoja droga to szkoda, myslalam, ze ten pomysl z zakupami to byla jednak
                                      > propozycja:)
                                      > a tak - musze obejsc sie smakiem:)
                                      ty żle odczytać moja post.ja byc wyczulony negatawna sposób na taka
                                      praktycznośc pań bo once upon at time.....ale to całkiem inna historia być ;-)
                                      • messja Re:messja & falcon / falcon 05.09.03, 20:35

> messja napisała:
                                        >
                                        >
                                        > > wiem:) ale janek wogole jest szczegolny:))))
                                        >
                                        > i dlatego ja wierzyc w jego gust

to chyba niedobrze:(

> > a tak - musze obejsc sie smakiem:)
                                        > ty żle odczytać moja post.ja byc wyczulony negatawna sposób na taka
                                        > praktycznośc pań bo once upon at time.....ale to całkiem inna historia być ;-)

z powodu tej historia ty juz nigdy nikomu prezentu nie kupic?:)
                                        • Gość: zahedan Re:messja & falcon / falco IP: *.protonet.pl 05.09.03, 20:39
                                          messja napisała:

>
                                          > z powodu tej historia ty juz nigdy nikomu prezentu nie kupic?:)
                                          tak żle nie byc.ale....
                                          • messja Re:messja & falcon / falc 05.09.03, 21:15

> messja napisała:
                                            >
                                            >
                                            > >
                                            > > z powodu tej historia ty juz nigdy nikomu prezentu nie kupic?:)
                                            > tak żle nie byc.ale....

ale..."darowanej kobiecie w zeby patrzec"?
                                            • Gość: zahedan Re:pa russki gawarisz? IP: *.protonet.pl 05.09.03, 21:29
                                              messja napisała:

>
                                              > ale..."darowanej kobiecie w zeby patrzec"?

może lepiej być "dawjeraj no prawjeraj"
                                              przysłowia być mądrośc narodów ;-)
                                              • messja Re:pa russki gawarisz? 05.09.03, 21:50

> messja napisała:
                                                >
                                                >
                                                > >
                                                > > ale..."darowanej kobiecie w zeby patrzec"?
                                                >
                                                > może lepiej być "dawjeraj no prawjeraj"
                                                > przysłowia być mądrośc narodów ;-)

a co to znaczy w "wolnym" tlumaczeniu?

p.s.
                                                do zahedana prywatnie:
                                                dzieki za misia, ale moj tydzien wyglada troche inaczej:)
                                                • Gość: zahedan Re:pa russki gawarisz? IP: *.protonet.pl 05.09.03, 22:03
                                                  messja napisała:

>
                                                  > > messja napisała
                                                  > >
                                                  > > może lepiej być "dawjeraj no prawjeraj"
                                                  > > przysłowia być mądrośc narodów ;-)
                                                  >
                                                  > a co to znaczy w "wolnym" tlumaczeniu?
                                                  to znaczyc....a może ty falcon o to zapytać(ana russki znajet choroszo)ja
                                                  myśleć,że po "stara znajomośc" ona ci pomocy nie odmówić :-DDDDDDDD

> p.s.
                                                  > do zahedana prywatnie:
                                                  prywatnie ty na @pisać ....
                                                  > dzieki za misia, ale moj tydzien wyglada troche inaczej:)
                                                  możliwe być.to byc gadżet nie aluzja być
                                                  • messja Re:pa russki gawarisz? 05.09.03, 22:11
                                                    > > >
                                                    > > > może lepiej być "dawjeraj no prawjeraj"
                                                    > > > przysłowia być mądrośc narodów ;-)
                                                    > >
                                                    > > a co to znaczy w "wolnym" tlumaczeniu?
                                                    > to znaczyc....a może ty falcon o to zapytać(ana russki znajet choroszo)ja
                                                    > myśleć,że po "stara znajomośc" ona ci pomocy nie odmówić :-DDDDDDDD

w tej chwili z toba rozmawiam i to TY posluzyles sie "modroscia narodow". jesli
                                                    wiec nie zalezy ci, bysmy sie dobrze rozumieli, to moze niewarto rozmowe
                                                    podtrzymywac, bo takie odsylanie do osob trzecich, szczegolnie jesli to nie sa
                                                    osoby zbyt milo do mnie nastawione, nie ma dla mnie zadnego sensu:(

dobranoc.

>
                                                    > > p.s.
                                                    > > do zahedana prywatnie:
                                                    > prywatnie ty na @pisać ....
                                                    > > dzieki za misia, ale moj tydzien wyglada troche inaczej:)
                                                    > możliwe być.to byc gadżet nie aluzja być

nie twierdzilam, ze to aluzja. stwierdzlam fakt: u mnie "poniedzialek" czasami
                                                    wypada w inny dzien tygodnia. a co do pisania prywatnie - to nie bardzo mam
                                                    ochote:(
                                                  • Gość: zahedan Re:pa russki gawarisz? IP: *.protonet.pl 05.09.03, 22:20
                                                    messja napisała:
                                                    , to moze niewarto rozmowe
                                                    > podtrzymywac.
                                                    zawsze do usług -jak sobie pani zyczyć.

> dobranoc.
                                                    dobranoc
                                                    a co do pisania prywatnie - to nie bardzo mam
                                                    > ochote:(
                                                    ani ja zmuszać, ani namawiac,ani prosić.zawsze do usług -jak sobie pani
                                                    życzyć :-)

• white.falcon Re:messja & falcon / falcon & messja 04.09.03, 23:26

> isc wy na inne forum i tam plesc razem 3 po 3

A na jakie? Bo nie mam programu pisania w "żukach" arabskich, choć znać język
        paszto i urdu. Ale inne osoby mogą nie znać. Mam może gadać z ichnimi
        terrorystami? Zahedanku, jak zechcą - to po-polsku nam się wysłowić. :PPP

P.S. To nie do Ciebie, Messjo, tylko do Zahedana (On jest z innego kręgu
        kultury):)

• Gość: zahedan Re:messja & falcon / falcon & messja IP: *.protonet.pl 04.09.03, 23:48
          white.falcon napisała:

>
          > > isc wy na inne forum i tam plesc razem 3 po 3
          >
          > A na jakie? Bo nie mam programu pisania w "żukach" arabskich, choć znać
          język
          > paszto
          ja stworzyć specjalne forum do specjalna rozmowa.ono dalej czekać.....
          • white.falcon Re:messja & falcon / falcon & messj 05.09.03, 19:42
            Pohandlować my trochę, Zahedan? Co chcesz "opchnąć"? :)))

• Gość: zahedan Re:messja & falcon / falcon & mes IP: *.protonet.pl 05.09.03, 19:49
              white.falcon napisała:

> Pohandlować my trochę, Zahedan? Co chcesz "opchnąć"
              wiklinowy bujany fotel w dobrym stanie:-)))))))))))))))))
              • white.falcon Re:messja & falcon / falcon & m 05.09.03, 20:08
                > wiklinowy bujany fotel w dobrym stanie:-)))))))))))))))))

Et tam. Po co mi potrzebny fotel. Jak handlować materiał, to raczej takie
                śmieci mi nie są do potrzeba. Ja myśleć jaki kożuch, dobra rzecz na zima, to
                być ciekawa. ;PPPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka