exman 26.04.08, 16:43 zakwitnij wiosną, oblej się słodkim latem, nie daj się zerwać, spadanij sama w ramiona swojego ogrodnick'a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: dla ginger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 22:01 No widzę exman jak zwykle tutaj brylujesz, z kwiatka na kwiatek przeskakujesz. Daj sobie spokój, wydoroślej. A wy dzierlatki, spragnione miłości nie bądźcie taaaakie naiwne, wiosna wiosną...ale migdały nie zawsze sa słodkie. Po czasie maja smak gorzki... Nie każdy kto mówi o niebie - niebo ma na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: dla ginger 28.04.08, 09:43 Gość portalu: ... napisał(a): > No widzę exman jak zwykle tutaj brylujesz, z kwiatka na kwiatek przeskakujesz. Ryzykuje na własne życzenie, oprócz kwiatków wiosną śpiesznie rosną pokrzywy! > Daj sobie spokój, wydoroślej. Po co dorośleć, dobrze czasami zapomnieć, że dorosłość nas dopadła, tylko trzeba wiedzieć, kiedy należy się opamiętać. > A wy dzierlatki, spragnione miłości nie bądźcie > taaaakie naiwne, wiosna wiosną...ale migdały nie zawsze sa >słodkie. Po czasie maja smak gorzki... Nie każdy kto mówi o niebie - > niebo ma na myśli. Tak, dla dzierlatek to dobra przestroga! ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
0-zdziwiona Re: dla ginger 26.04.08, 23:24 sa gusta i gusciki ale z moich obserwacji wyciagnelam jeden wniosek a mianowicie ,ze ta ginger to najnudniesza kobitka tu na tym forum ale co mi do tego ??:) ha Odpowiedz Link Zgłoś
opcja1-3 Re: dla ginger 26.04.08, 23:42 Pewnie jest lekko znudzona forumową atmosferą, albo bez faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Re: dla ginger IP: 67.159.44.* 27.04.08, 00:17 Cóż za wspaniałe gremium się tu zebrało, doprawdy... A gingerce życzę wszystkiego najlepszego, z okazji minionych urodzin też :))) Odpowiedz Link Zgłoś
0-zdziwiona Re: dla ginger 27.04.08, 00:48 100laat dla wszystkich starszych pań - oby takie nudne nie byly ,tego im zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nic mnie nie dziwi dla zdziwionej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 09:31 i dla wszystkich niedowartosciowanych zeby nie obnosily sie ze swoja wredota bo ona je demaskuje.bedne, biednie kompleksiary. Odpowiedz Link Zgłoś
0-zdziwiona Re: dla zdziwionej 29.04.08, 17:04 Piszesz o sobie ??Wspolczuje Wiesz ja nie siedze na forach bo mam zycie w realu Tu widac kto siedzi bo tylko net Wam pozostal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nic mnie nie dziwi Re: dla zdziwionej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 19:05 Ale ty jestes głupia. Nie wiesz, że twoja odpowiedź świadczy o tym, że siedzisz na forum? Biedna i glupia- nieszczęscia chodzą parami:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: dla ginger 28.04.08, 09:47 opcja1-3 napisała: > 100 laaat, 100 laat.... Dziękuję, takie "śpiewy" to przy jakimś piwku - zapraszam na ognicho wieczorne. Tak liczyłam czy ta stówa oby mi wystarczy, ale chyba zdążę się zmęczyć życiem :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: dla ginger 28.04.08, 09:44 Gość portalu: jmx napisał(a): > A gingerce życzę wszystkiego najlepszego, z okazji minionych urodzin też :))) Bardzo dziękuję za życzenia Jmx :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1i3n Ginger :) IP: *.centertel.pl 27.04.08, 20:33 Z kim sie mam przespac, zeby tez miec taki "fanclub"? :) Daja dziewczyny do pieca, jakby wibratory a nie rowery na Komunie dostaly :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Nie wiem z kim Ty, ale jedno wiem, z pewnością 10.05.08, 16:45 nie z tym co ja :PPP On by się w życiu na to nie zgodził :)))) A poza tym cierpię na bezsenność :))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Nie dam się złym zaklęciom :))) 28.04.08, 09:36 exman napisał: > zakwitnij wiosną, To teraz wiem, kto na mnie sprowadził te wiosenne wykwity, że muszę zajadać zyrtec!!! Ciekawe od jakiego szamana miałeś tą lalkę woodoo, w którą wbijałeś szpileczki, pisząc swoje zaklęcia - niech ja go tylko dorwę! A ja myślałam, że mi dobrze życzysz :PPP > oblej się słodkim latem, Tak, tak - jeszcze osy mają mnie pożądlić! Wczoraj już krążyły złowieszczo! Ach Ty wredoto jedna!!! > spadanij sama w ramiona swojego ogrodnick'a. A jakby powyższego było mało, to jeszcze mam spadać, żeby się na koniec połamać, to już zupełna perfidia, ale niedoczekanie Twoje! Pozdrawiam kwitnąca Ginger P.S. Lepiej nie pytaj czego Ci życzę :P ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1i3n Ach !!! IP: *.centertel.pl 29.04.08, 19:42 To wszystko, co tu wypisujecie w tym watku, jest po prostu ... OKROPNE !!! Okropne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: dla ginger 01.05.08, 17:09 a wiosna tego roku...wiem...kalosze, to dzisiaj nosze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 A wiesz, że... 05.05.08, 17:15 bieganie po porannej rosie bez kaloszy też jest wspaniałe, nawet solo :) Kalosze samotnie stały w kącie i czekały na towarzystwo, żeby wybrać się na wyprawę przez błota na poszukiwanie dzikiego zwierza :( ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: A wiesz, że... 10.05.08, 21:57 Tam gdzie zmęczone słońce usypia kładąc na mroku swoją głowę tam to pojawia się i znika kształt jakiś ludzki coś, jakby człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Rozproszyć mrok... 11.05.08, 20:59 To chyba jedna z ważniejszych rzeczy w życiu, żeby był taki człowiek, który potrafi rozproszyć mrok, który czasami nas przeraża... nawet jeśli pojawia się i później znika. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś