apf 14.09.03, 17:21 Dla wszystkich, którzy szukają "drugiej połówki" i nie mogą jej nigdzie znaleźć, proponuję wyprawę do najbliższego sklepu całodobowego:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: Druga połówka 14.09.03, 17:25 Mam odkładać pieniądze na wiązankę ślubną? Bo chyba FR zaprosisz? ;PPP Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Druga połówka 14.09.03, 17:40 Nie zaproszę FR, bo to moja druga połówka i sam ją będę konsumował:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Druga połówka 14.09.03, 18:18 A to se konsumuj, sknerusie Mc apf. W całodobowym takich połówek jak twoja jest cała półka, i jeszcze na zapleczu. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Druga połówka 14.09.03, 19:06 apf napisał: > Nie zaproszę FR, bo to moja druga połówka i sam ją będę konsumował:) Chyba teraz to już trzecia, albo czwarta? A tak wogóle - picie do lustra prowadzi prosto - jak strzelił - do alkoholizmu, czego Ci oczywiście nie życzę. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Druga połówka 14.09.03, 19:46 > > Chyba teraz to już trzecia, albo czwarta? A tak wogóle - picie do lustra > prowadzi prosto - jak strzelił - do alkoholizmu, czego Ci oczywiście nie życzę. > w jego przypadku zyczenia juz sie dawno spelnily:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leni Re: Druga połówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 18:19 jak na razie nie mam w domu ani jednej polowki. to jak mam szukac drugiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Re: Druga połówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 21:24 Druga półlitrówka tfu! połówka, która w przypadku apf jest do połowy pusta:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Druga połówka 14.09.03, 21:35 Gość portalu: Obiekt napisał(a): > Druga półlitrówka tfu! połówka, która w przypadku apf jest do połowy pusta:) apf pewno bedzie sie tutaj z toba klocil. w koncu dla niego moze byc az do polowy pelna:) Odpowiedz Link Zgłoś