Dodaj do ulubionych

Bajka :))) o samochodzie

IP: *.centertel.pl 22.05.08, 20:50
Pewna pani, ktora wiele juz w zyciu przezyla, szukajac nowych wrazen, natknela sie na ogloszenie "Miesiac jazdy magicznym samochodem gratis!". Podpisane Diabel. Podany nr komorki. Zadzwonila, umowila sie, samochod byl po prostu niesamowity, jazda dookola szykownego salonu zachwycajaca :)
- diable, nie wierze Ci, ze to gratis
- noo, jest maly waruneczek
- jaki?
- musisz okazac brak szacunku wobec kogos, kogo kochasz
- to nie bedzie trudne. Wiesz, co ten gnojek...
- spokojnie, gadane to Ty masz, wiem o tym. Chce miec to NA PISMIE.

Lasencja troche sie zawahala, ale co tam - w koncu wlasnej duszy nikomu nie sprzedaje ani nikogo nie zabije. Napisala, co trzeba, kluczyki w reke, Pa diabelku :) Diabelek cos tam bredzil o instrukcji obslugi, eee tam, wsiadla i jaaazda :)
1 bieg, 2, 3, fura jak marzenie, czworka - wiatr we wlosach, 5 bieg wydaje sie, ze frunie, kurcze to niesamowite, patrzy jeszcze jest jeszcze R - a tiepier "R"akieta :))) pomyslala, wlaczyla, a tu... Jebuuut, dym, smrod, poduchy wystrzelily, rozp... caly silnik, masakra. Wypadek byl taki, ze jej sie az paznokiec uszczerbal u serdecznego palca prawej reki. A tyle go malowala. Fak. Wraca do diabla z pretensjami a diabel na to:
- No ja pierd... Znowu nastepna lalunia, co instrukcji nie przeczytala. Wsteczny wrzucilas, idiotko!
- no i co ja mam robic teraz?
- Hmm. Nie powinienem Ci tego mowic... bo to konkurencja jest... Lucyfer mi wszystkie klaki z dupy powyrywa... nie powiesz nikomu?
- nie
- widzisz ten niepozorny budynek z napisem Bog, tam, gdzie tyle ludzi wchodzi?
- tak
- idz tam. Tylko nikomu nie mow, ze ja Ci to powiedzialem. Bo mnie Lucyfer oddeleguje do mieszania w kotlach, a ja wole tu w salonie pracowac.

(z przemyslen wlasnych)

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka