thomas21cry 17.09.03, 11:27 Witam, Która z dziewczyn więcej razy sie tu wpisze Tej ofiaruje siebie i moje uczucia. Uwagą przetarg trwa tylko 2 dni.!! Thomas21cry "now is your turn to cry!!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snow.white czegos nie rozumiem... 17.09.03, 11:45 ...gdzies w watku obok piszesz o zranieniu i bolu po stracie milosci-jeszcze nie przestalo bolec,a juz ofiarowujesz swoje uczucia dalej??na forum??? no chyba,ze to zart na poprawienie Twojego humoru. pozdrawiam ps.ja nie biore udzialu w konkursie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thomas21cry Wszystko wyjaśniam.... 17.09.03, 12:48 To nie jest żart. Stwierdziłem ze najlepszą metoda na znetralizowanie mojego ból po stracie ukochanej dziewczyny jest sprawienie sobie jeszcze większego bólu (bycie z osobą której nie kocham) coś w rodzaju jak cię boli noga to ją sobie utnij:( Niestety jak widac odpowiedż na mojego posta jest żadna więc dalej będe sie koncentrował na aktualnym bólu. Moje cierpienie najlepiej obrazują słowa tej piosenki: Whatever happens I'll leave it all to chance Another heartache another failed romance On and on Does anybody know what we are living for I guess I'm learning I must be warmer now I'll soon be turning round the corner now Outside the dawn is breaking But inside in the dark I'm aching to be free Thomas21cry Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Wszystko wyjaśniam.... 17.09.03, 13:43 Chcesz bardziej cierpieć, sprawiaj sobie więcej bólu, czyli bądź masochistą. Tylko zapominasz, że klina klinem nie da rady usunąć, a komuś krzywdę łatwo mozesz wyrządzić. Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 a gdyby tak ? 17.09.03, 17:59 Stało się wbrew Twojemu planowi. Równie dobrze możesz poczuć coś głębszego do tej ' przypadkowej" kobiety, ona zaś wprost przeciwnie. Co wtedy, dasz sobie "uciąć" kolejną nogę ? z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: a gdyby tak ? 17.09.03, 18:09 sunrise1 napisała: > > Stało się wbrew Twojemu planowi. > Równie dobrze możesz poczuć coś głębszego do tej ' przypadkowej" > kobiety, ona zaś wprost przeciwnie. Co wtedy, dasz sobie "uciąć" kolejną nogę ? > > z:)) Wtedy to dopiero zacznie płakać i zbierać na FR kasę na wózek inwalidzki, by gdziekolwiek z kimkolwiek się spotkać. ;))) Z całą powagą i szacunkiem do osób niepełnosprawnych - nie żartuję z Was. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semmi Re: Wszystko wyjaśniam.... IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 09:14 Sam nie wiesz co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re: Wszystko wyjaśniam.... 22.09.03, 00:22 thomas21cry napisał: > To nie jest żart. > Stwierdziłem ze najlepszą metoda na znetralizowanie mojego ból po stracie > ukochanej dziewczyny jest sprawienie sobie jeszcze większego bólu (bycie z > osobą której nie kocham) coś w rodzaju jak cię boli noga to ją sobie utnij:( > Niestety jak widac odpowiedż na mojego posta jest żadna więc dalej będe sie > koncentrował na aktualnym bólu. > Moje cierpienie najlepiej obrazują słowa tej piosenki: > > Whatever happens I'll leave it all to chance > Another heartache another failed romance > On and on > Does anybody know what we are living for > I guess I'm learning > I must be warmer now > I'll soon be turning round the corner now > Outside the dawn is breaking > But inside in the dark I'm aching to be free > Thomas21cry A czy pomyślałes o tej dziewczynie, której kochać nie będziesz?:((lecz się sam, nie krzywdź po drodze innych, tak jest lepiej, prościej i skuteczniej. Życzę Tobie szczęścia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Jestem na sprzedaż........ IP: 212.76.37.* 17.09.03, 22:57 Zeby coś nowego, cos lepszego mogło się wydarzyć musi się najpierw coś starego zakończyć... także w twoim sercu i duszy :) A Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Jestem na sprzedaż........ 18.09.03, 00:51 No tak, jedna "połówka" odpadła to się szuka następnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aginka Re: Jestem na sprzedaż........ IP: 62.244.148.* 18.09.03, 08:30 thomas, to co powiem wyda Ci się znajome i głupie, ale to najprawdziwsza z prawd: czas leczy rany. Nie mówię, że zapomnisz, ale na pewno przestanie boleć. Nie jesteś sam na świecie. Uszy do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś