kamea5 03.06.08, 00:02 no coz,łypie tu czasem oczkiem i "romantyzm"sie "teleportował";DDD gdzie Ci Wielcy ,pisujacy "tasiemcami":...hrabia...,caruzzo..,white..,meduza...,troll...librunia...hetacus...itd??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
analityczka Re: antykom,czas powrotu...cokolwiek;DD 03.06.08, 09:15 A o mnie to już Zołzo zapomniałaś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: antykom,czas powrotu...cokolwiek;DD 03.06.08, 12:34 O mnie też zapomniała;) okrutna nooo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: antykom,czas powrotu...cokolwiek;DD 03.06.08, 12:37 No normalnie nam przykro:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: antykom,czas powrotu...cokolwiek;DD 03.06.08, 13:11 Aż zła zakręciła się w oku;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: antykom,czas powrotu...cokolwiek;DD 03.06.08, 22:37 absolutli,prosze sie nie czepiac..;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: antykom,czas powrotu...cokolwiek;DD 03.06.08, 22:36 ło matko,jakbym zaczeła wyliczanke,to byłby niezły tasiemiec;DDDD pozdrawiam:)* Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: antykom,czas powrotu...cokolwiek;DD 04.06.08, 09:19 A gdzie Ty się Dziewczynko ostatnio podziewasz?Nadal podróże?Obiecaj że się spotkamy niedługo!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: antykom,czas powrotu...cokolwiek;DD 05.06.08, 22:46 jak zwykle,brak czasu...ale lipiec mam jeszcze w miare,moze spotkanie tym razem u mnie?:) pod koniec czerwca, bede kilka dni w okolicach Kini,moza zwabie Ja na kawke:))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: antykom,czas powrotu...cokolwiek;DD 06.06.08, 11:49 A w jakich okolicach będziesz?:)) Z przyjemnością wypiję z Tobą kawkę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: antykom,czas powrotu...cokolwiek;DD 10.06.08, 22:43 Kingus,od 22.06 rezyduje w Sopocie...co ,Ty na to?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: antykom,czas powrotu...cokolwiek;DD 11.06.08, 12:10 Toć to rzut beretem ode mnie:))) Superr!!:))) Ja na to,jak na lato:))) Na pewno się spotkamy:)) Tylko daj znać kiedy, co i jak:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: antykom,czas powrotu...cokolwiek;DD 06.06.08, 09:44 U mnie lipiec też zapowiada się troche spokojniejszy.W czerwcu non stop mamy jakieś imprezy rodzinne:) Jedziesz nad morze?Kiedy?My się wybieramy z moim Wedlem na weekend ale chyba dopiero początek lipca. Myśle że spotkanie ogólne to zrobimy jak zwykle w jakiejś knajpce(no przecież nie chcesz chyba żeby zwalił Ci się tabun obcych ludzi hihi) a potem można pomyśleć o "zajęciach w podgrupach":) Czekam więc na jakiś znak kiedy Ci będzie pasowało:) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: antykom,czas powrotu...cokolwiek;DD 03.06.08, 12:40 wszyscy letnie zabiegani. Może szaruga jesienna będzie bardziej sprzyjała romantycznym wynurzeniom. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: antykom,czas powrotu...cokolwiek;DD 04.06.08, 10:21 Jak to bywa w zyciu i tu nastapiły zmiany...i atmosfera ciut inna ...stąd moze wiecej czytajacych niz piszacych Pozdrawiam Mordeczki*))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: antykom,czas powrotu...cokolwiek;DD 05.06.08, 22:47 Moniu,wymyslcie cos...ja sie dostosuje:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: antykom,czas powrotu...cokolwiek;DD 10.06.08, 22:45 nad atmosfera trza popracowac i wroci do ,stanu poprzedniego:DDDD ale mam dzis dobry humor,podjełam "meska" decyzje;)) buziaczki:)* Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano zakochali sie 11.06.08, 14:43 i przezywaja w zaciszu swe wielkie uniesienia - lub tez wlasnie sie rozstali i rozpaczaja w samotnosci :))) Odpowiedz Link Zgłoś